Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Αλόχααα!!!

Γύρισα από το γιατρό...αφού τσάκισα μπιφτεκάκια, πατάτες, σαλατούλα...κ άλλα...Τσικνίσαμε για τα καλά!

Εμένα δν με εξέτασε κολπικά, αφού θα γεννήσω με καισαρική. Κλείσαμε το ραντεβού για 08/03 στο ΡΕΑ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Στις 5 το πρωί εκείνης της μέρας θα πρέπει να είμαι εκεί για τα προ-καισαρικής κ κατά τις 08.30 θα μπω μέσα.

Μου έκανε πάλι doppler, το οποίο είναι ΟΚ. Το αμνιακό είναι σε καλό επίπεδο, ειδικά εκεί που έχει βάλει τα πόδια του έχει μπόλικο, ο πλακούντας έχει αρχίσει να γερνάει φυσιολογικά κ ο μπέμπης είναι 2700. Χαρακτηριστικά ο γιατρός είπε "τέλεια η γκόμενα" αναφερόμενος σε μένα :tongue::tongue::tongue: κ ότι ο μπέμπης είναι ψηλόλιγνος, αφού από τη μέτρηση του ποδιού προκύπτει για ακόμα μία φορά ότι είναι πιο μπροστά σε μέρες. Να υπολογίζουμε ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3100.

Εμένα πάντως δν μ συνέστησε περπάτημα, αλλά ξάπλα κ ξεκούραση, καθώς εμπεδωθεί, δν εμπεδωθεί...το παιδί θα βγει με καισαρική!

Αυτάααα!!!

tfQvp2.png

Μια χαρά τα νέα σου Βένια μου,μπράβο και σε σένα και στο μπέμπη.Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και ότι η μπέμπα είναι μπουλούκα και έχει τα ωραιότατα χειλάκια μου. Έπρεπε να τη δείτε...μας έκανε κάτι ντροπές η ναζιάρα...έβαζε το χεράκι της μπροστά για να μη τη βλέπουμε. Σε λίγες μέρες θα μάθω αν θα γεννήσω τελικά με καισαρική και θα σας ενημερώσω.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ...ακόμα!

Κουκλίτσα και Νταιζάκι συγχαρητήρια για τα μωράκια σας! Να είναι πάντα γερά και δυνατά και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!

Νέα ιδιαίτερα δεν έχω πέρα από το ότι οι πόνοι συνεχίζονται ακόμα πιο δυνατοί μέρα με τη μέρα σε σημείο αηδίας και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Επίσης έχω κηρύξει επανάσταση και τρώω πράγματα που δεν έτρωγα τόσους μήνες (συγκεκριμένα πίτσα με αλλαντικά, καφέ, πατατάκια και πάστες, και ο πληθυντικός ισχύει).

Ραντεβού με τον γιατρό έχω αύριο το απόγευμα και έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα μου πει...

Δεν αντέχω άλλο πάντως κορίτσια..ειλικρινά φτάνει! Και όχι τίποτα αν αργήσω να γεννήσω θα πρέπει να τον αφήσω πολύ μικρό και να επιστρέψω στη δουλειά και αυτό με τσακίζει! Και ναι το ξέρω ότι αυτά δεν προγραμματίζονται αλλά σταμάτησα την προηγούμενη πέμπτη γιατί υποτίθεται γεννούσα, άντε πού είναι;;;;

συγγνώμη για τη γκρίνια...

iiAs.png

9JCHp3.png

Καλησπερα σε ολες!!!

Συγχαρητήρια στις κοπελες που γεννησανε, να ζησουν τα μωρακια και με το καλο σπτιτι!!!

Διαβαζω τις αγωνιες και τα αγχη σας και θυμαμαι τον εαυτο μου στην πρωτη εγκυμοσυνη, τωρα ειμαι πολυ πιο ανετη και ηρεμη, σε σημειο αηδιας νομιζω! Ενα εχω να πω, η φυση εχει προνοησει για ολα και δεν υπαρχει λογος να ανησυχειτε! Χαρειτε τις τελευταιες σας μερες σαν εγκυουλες γιατι το αγγουρι θα το φατε μετα!!!

Εμεις πηγαμε στο γιατρο προχθες και ο μικρος ειναι γυρω στα 2350, δεν εχει εμπεδωθει ακομα αλλα μας ειπε πως το δευτερο μωρακι μπορει να εμπαιδωθει και τελευταια στιγμη γιατι η μητρα το καθοδηγει την ωρα της γεννας οποτε να μην ανησυχω. Κατα τα αλλα ολα καλα, δεν με εξετασε κολπικα γιατι το μωρο ειναι ακομα ψηλα. Θα ξαναπαω σε δυο εβδομαδες που θα μπαινω στον μηνα μου και βλεπουμε.

Εντωμεταξυ μου εχετε ανοιξει την ορεξη τρεις μερες τωρα με τα τσιζ και σημερα με βλεπω να στελνω τον αντρα μου στα γκουντις...εχω να φαω κατι χρονια παντως, τι σου ειναι οι λιγουρες!

Αλόχααα!!!

Γύρισα από το γιατρό...αφού τσάκισα μπιφτεκάκια, πατάτες, σαλατούλα...κ άλλα...Τσικνίσαμε για τα καλά!

Εμένα δν με εξέτασε κολπικά, αφού θα γεννήσω με καισαρική. Κλείσαμε το ραντεβού για 08/03 στο ΡΕΑ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Στις 5 το πρωί εκείνης της μέρας θα πρέπει να είμαι εκεί για τα προ-καισαρικής κ κατά τις 08.30 θα μπω μέσα.

Μου έκανε πάλι doppler, το οποίο είναι ΟΚ. Το αμνιακό είναι σε καλό επίπεδο, ειδικά εκεί που έχει βάλει τα πόδια του έχει μπόλικο, ο πλακούντας έχει αρχίσει να γερνάει φυσιολογικά κ ο μπέμπης είναι 2700. Χαρακτηριστικά ο γιατρός είπε "τέλεια η γκόμενα" αναφερόμενος σε μένα :tongue::tongue::tongue: κ ότι ο μπέμπης είναι ψηλόλιγνος, αφού από τη μέτρηση του ποδιού προκύπτει για ακόμα μία φορά ότι είναι πιο μπροστά σε μέρες. Να υπολογίζουμε ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3100.

Εμένα πάντως δν μ συνέστησε περπάτημα, αλλά ξάπλα κ ξεκούραση, καθώς εμπεδωθεί, δν εμπεδωθεί...το παιδί θα βγει με καισαρική!

Αυτάααα!!!

tfQvp2.png

Μπράβο Βένια μου!!! Μια χαρά τα νέα του μπέμπη σας!!! Οπότε εκτός απροόπτου, όταν θα βγαίνω εγώ θα μπαίνεις εσύ!!!! Παρόλα αυτά αν αλλάξει κάτι, το έχουμε συμφωνήσει ότι εγώ θα πάρω το παράθυρο!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ...ακόμα!

Κουκλίτσα και Νταιζάκι συγχαρητήρια για τα μωράκια σας! Να είναι πάντα γερά και δυνατά και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!

Νέα ιδιαίτερα δεν έχω πέρα από το ότι οι πόνοι συνεχίζονται ακόμα πιο δυνατοί μέρα με τη μέρα σε σημείο αηδίας και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Επίσης έχω κηρύξει επανάσταση και τρώω πράγματα που δεν έτρωγα τόσους μήνες (συγκεκριμένα πίτσα με αλλαντικά, καφέ, πατατάκια και πάστες, και ο πληθυντικός ισχύει).

Ραντεβού με τον γιατρό έχω αύριο το απόγευμα και έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι θα μου πει...

Δεν αντέχω άλλο πάντως κορίτσια..ειλικρινά φτάνει! Και όχι τίποτα αν αργήσω να γεννήσω θα πρέπει να τον αφήσω πολύ μικρό και να επιστρέψω στη δουλειά και αυτό με τσακίζει! Και ναι το ξέρω ότι αυτά δεν προγραμματίζονται αλλά σταμάτησα την προηγούμενη πέμπτη γιατί υποτίθεται γεννούσα, άντε πού είναι;;;;

συγγνώμη για τη γκρίνια...

Καταλαβαίνω πώς νιώθεις. Και εγώ έτσι νιώθω και ειδικά μετά τα χτεσινά που μου είπε ο γιατρός για το αμνιακό.

Μη σκέφτεσαι τώρα την δουλειά. Σημασία έχει να έρθει το μωράκι σου και να είναι καλά και όλα τα άλλα έρχονται σε 2η μοίρα.

Και όσο για το φαγητό??? Φάε δεν πειράζει . Δώστου να καταλάβει!!!:tongue:

Καλησπερα σε ολες!!!

Συγχαρητήρια στις κοπελες που γεννησανε, να ζησουν τα μωρακια και με το καλο σπτιτι!!!

Διαβαζω τις αγωνιες και τα αγχη σας και θυμαμαι τον εαυτο μου στην πρωτη εγκυμοσυνη, τωρα ειμαι πολυ πιο ανετη και ηρεμη, σε σημειο αηδιας νομιζω! Ενα εχω να πω, η φυση εχει προνοησει για ολα και δεν υπαρχει λογος να ανησυχειτε! Χαρειτε τις τελευταιες σας μερες σαν εγκυουλες γιατι το αγγουρι θα το φατε μετα!!!

Εμεις πηγαμε στο γιατρο προχθες και ο μικρος ειναι γυρω στα 2350, δεν εχει εμπεδωθει ακομα αλλα μας ειπε πως το δευτερο μωρακι μπορει να εμπαιδωθει και τελευταια στιγμη γιατι η μητρα το καθοδηγει την ωρα της γεννας οποτε να μην ανησυχω. Κατα τα αλλα ολα καλα, δεν με εξετασε κολπικα γιατι το μωρο ειναι ακομα ψηλα. Θα ξαναπαω σε δυο εβδομαδες που θα μπαινω στον μηνα μου και βλεπουμε.

Εντωμεταξυ μου εχετε ανοιξει την ορεξη τρεις μερες τωρα με τα τσιζ και σημερα με βλεπω να στελνω τον αντρα μου στα γκουντις...εχω να φαω κατι χρονια παντως, τι σου ειναι οι λιγουρες!

Αχ αυτά τα τζιζ τι σας έχουν κάνει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα συντροφισσες! Παρουσα κι εγκυος!

Νταιζακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ καλε τι παιδι εβγαλες 3950 :shock::shock::shock::shock::shock: και φυσιολογικα ΕΒΓΕ να τη χαιρεσαι τη μπουμπουκα σου!!!!!!!

Διαβασα που γραφατε για αποκριες... εγω πριν 2 χρονια που ημουν παλι εγκυος ειχα ντυθει μεθυστακας!!!!! Ειχα βαλει ενα κουστουμι του μπαμπα μου, ο σακακι στο ενα χερι, ειχα ζωγραφισει μουστακι, εβαλα ενα καβουρακι και ειχα και μια μπυρα στο χερι! Με την κοιλια τουρλα και τη ζωνη απο κατω ηταν πολυ πετυχημενο νομιζω!

Κατα τα αλλα στις 8:30 εχω ραντεβου με το γιατρο (παλι θα με εξετασει με το χερι :() ελπιζω να εχει εμπεδωθει η μπεμπα αντε να τελειωνουμε δεν αντεχω αλλο φουσκωμα!Οπως λεει και η κουμπαρα μου πρεπει να αποφευγω τις γωνιες πλεον :P:p:p

να μπεις να μας πεις τα νέα σου...

γεια σας εγκυούλες και φρεσκομανούλες!!!!!!!!!!

κουκλιτσα και νταιζάκι να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!

εμείς εδω την παλεύουμε ακόμα με το θηλασμό............

έχουμε και κολικούς ευτυχώς προς το παρόν ήπιας μορφής και βογγάμε.

άντε με το καλό και οι υπόλοιπες και μετά να ανοίξουμε το καφέ βρεφών

Μια χαρά τα νέα σου Βένια μου,μπράβο και σε σένα και στο μπέμπη.Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ξεκούραση και ότι η μπέμπα είναι μπουλούκα και έχει τα ωραιότατα χειλάκια μου. Έπρεπε να τη δείτε...μας έκανε κάτι ντροπές η ναζιάρα...έβαζε το χεράκι της μπροστά για να μη τη βλέπουμε. Σε λίγες μέρες θα μάθω αν θα γεννήσω τελικά με καισαρική και θα σας ενημερώσω.

Τι μου θύμισες...! Πρέπει να ήταν πριν από κανα 2μηνο..Είχαμε πάει για υπέρηχο κ ο δικός σου είχε το ένα χέρι μπροστά από το στόμα του κ το άλλο στο..πουλάκι του! Πεθάναμε στο γέλιο..

Μια άλλη φορά καθόταν αραχτός κ όπως κάθομαι εγώ συνήθως...που σταυρώνω τα πόδια μ στο ύψος του καλαμιού!

Χειλάκια είχαμε δει κ εμείς...ήταν ζουμερά! Οταν θα πάω να γεννήσω, θα πάρω μαζί μου την φωτό που με έχουν βγάλει από την πρώτη μέρας της γέννησής μου! Για να κάνω κ συγκρίσεις! ΧΕΧΕ!

Πότε θα ξαναπάς τώρα γιατρό? Και βέβαια να μας ενημερώσεις!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μπράβο Βένια μου!!! Μια χαρά τα νέα του μπέμπη σας!!! Οπότε εκτός απροόπτου, όταν θα βγαίνω εγώ θα μπαίνεις εσύ!!!! Παρόλα αυτά αν αλλάξει κάτι, το έχουμε συμφωνήσει ότι εγώ θα πάρω το παράθυρο!!!

Ναι ρε γαμώτο, μάλλον δε σε προλαβαίνω...Τουλάχιστον, φρόντισε να μ έχεις ζεστάνει το κρεβάτι κ γενικώς να μ τα έχεις όλα έτοιμα! Σου έχω εμπιστοσύνη! ΧΑΧΑΧΑ!

Αν όμως τελικά μας κάτσει..το είπαμε, εσύ το παράθυρο!

Μίλησα με τη Νταίζη για λίγο στο fb. Είπε ότι μας διαβάζει, αλλά δν μπορεί να μας γράψει κ ότι μας ευχαριστεί για τις ευχές! Επίσης, δήλωσε ότι είχε μια άψογη γέννα, δν κατάλαβε τπτ κ ότι γελούσαν κ άκουγαν μουσική μέχρι τέλους!!!:D:D:D

Έριξα έναν μισάωρο υπνάκο κ συνήλθα λίγο...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δυσκολη η σημερινη μέρα! Ο Ιωνας απο τη στιγμη που ηρθε απο το σχολειο το μεσημέρι, ήταν στα κάγκελα! Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση! Δεν σταμάτησεόλη μέρα στιγμή να χοροπηδάει, να τρέχει και να φωνάζει! Με σκότωσε ίσα με 100 φορές σήμερα. Σκαρφάλωνε επάνω μου, με ζούλαγε με πάταγε... μιλάμε για παράκρουση! Λες και είχε πάρει speed! Τι να πώ! Τι πίνει και δε μας δίνει ένα πράγμα!

Το αποτέλεσμα όλων αυτώνόπως φαντάζεστε είναι πως δεν μπορώνα σταθω! Ποναω τραγικά παντού! Μέση, πλάτη, κοιλιά... η δε μπέμπα με έχει τρελάνει στην κλωτσοπατινάδα. Μου ρίχνει στα πλευρά, στο διάφραγμα... συμπέρασμα, τα έχω παίξει εντελώς σημερα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Δυσκολη η σημερινη μέρα! Ο Ιωνας απο τη στιγμη που ηρθε απο το σχολειο το μεσημέρι, ήταν στα κάγκελα! Μιλάμε για απίστευτη κατάσταση! Δεν σταμάτησεόλη μέρα στιγμή να χοροπηδάει, να τρέχει και να φωνάζει! Με σκότωσε ίσα με 100 φορές σήμερα. Σκαρφάλωνε επάνω μου, με ζούλαγε με πάταγε... μιλάμε για παράκρουση! Λες και είχε πάρει speed! Τι να πώ! Τι πίνει και δε μας δίνει ένα πράγμα!

Το αποτέλεσμα όλων αυτώνόπως φαντάζεστε είναι πως δεν μπορώνα σταθω! Ποναω τραγικά παντού! Μέση, πλάτη, κοιλιά... η δε μπέμπα με έχει τρελάνει στην κλωτσοπατινάδα. Μου ρίχνει στα πλευρά, στο διάφραγμα... συμπέρασμα, τα έχω παίξει εντελώς σημερα!

Μάλλον είναι η αντίδρασή του στη..θέα της κούνιας! Ελπίζω να μην συνεχιστεί όλο αυτό τις επόμενες μέρες, γτ δν σε βλέπω καλά! Σου ταιριάζει γάντι το "Μάνα κουράγιο"! :rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ουφ! Αυτη τη διαδρομη στα Χανια δε θα τη συνηθησω ΠΟΤΕ!!!

Μολις καναμε ενα ακομη καρδιοτοκογραφημα. Στο μισο κοιμότανε!!! Κι ερχοταν βρε κοριτσια η μαια και επιανε την κοιλια μου και την κουνουσε περα δωθε οπως κουνανε την κατσαρολα για να τον ξυπνησει! Ευτυχως δεν ηταν ο Νικος μπροστα γιατι θα ειχε φρικαρει!

Αααα και η μαια το ιδιο μου ειπε: Δεν παιζει να γεννησω πριν τη Δευτερα!!!:rolleyes:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μάλλον είναι η αντίδρασή του στη..θέα της κούνιας! Ελπίζω να μην συνεχιστεί όλο αυτό τις επόμενες μέρες, γτ δν σε βλέπω καλά! Σου ταιριάζει γάντι το "Μάνα κουράγιο"! :rolleyes:

tfQvp2.png

Εχω βάλει το λαπτοπ πανω στον δίσκο πρωινού για το κρεβάτι που έχω (με ποδαράκια δηλαδη) και ειμαι ξάπλα στο κρεβάτι. Απο τη μια βλέπω ειδησεις και απο την άλλη γράφω :P Κουράγιο δε λες τίποτα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πες του κι εσυ "Ιωνα, δεν την παλευω αλλο!!!"

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...