Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημέρα στους κορίτσαρους με τις κοιλούμπες!!!

Παρούσα κ έγκυος (κ για ακόμα μια φορά ξενυχτισμένη)!!!

Καταρχήν, Νταιζάκι να σου ζήσει η μπουμπού σου! Ακόμα ένα θηριάκι στην παρέα μας! :tongue::tongue::tongue:

Να είναι πάντα καλά, χαρούμενη, τυχερή κ ό,τι θέλει στη ζωή της να το πετυχαίνει! Καλό σαραντισμό! Να είστε όλοι μαζί αγαπημένοι! Θα περιμένουμε νέα... :D

Λοιπόν, εμένα μ έχουν προτείνει να ντυθώ στις απόκριες...kinder εκπληξη!!! Ομολογουμένως είναι καλή ιδέα!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Ευάκι..κ εγώ με βλέπω στο τέλος της άλλης βδομάδας, μη σου πω στις αρχές..μετά από όσα πέρασα το βράδυ! Κινήσεις πάρα πολύ χαμηλά, κώλο δν έβαλε κάτω (που λέει ο λόγος), πάλι πόνους, πετρώματα κ να κάνω φου φου να περάσουν! Άντε να δούμε τι θα μ πει ο γιατρός!

Αφού ήταν να πάμε με τον Άγη για κάτι εξωτερικές δουλειές κ του είπα να πάει μόνος του γτ δν την παλεύω! Μετά τον γιατρό θα πάμε να τσικνίσουμε! Εκτός κ αν μας πει να τσικνίσουμε στο ΡΕΑ! χαχαχα!

Αυτά τα δικά μου, προς το παρόν..:rolleyes:

tfQvp2.png

Να μπεις να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός.....

Μην αργήσεις να μπεις....:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω κατι σε οσες μενετε Αθηνα? εχετε βρει ηδη παιδιατρο? και αν ναι, μενει καμια προς Γαλατσι να μου προτεινει κατι?

Εγω δεν ειμαι Αθηνα αλλά επειδη Γαλάτσι μένει η κουμπάρα μου, θα την ρωτησω και θα σου στειλω πμ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας.

Νταιζακι να σου ζησει η κοπελαρα.

Μπηκα στα γρηγορα να δωσω το παρον και να παω σπιτι. Το βραδυ θα τσικνισουμε και θα μαζευτει κοσμος οποτε εχω λιγο τρεξιμο. Το καλο ειναι οτι η πεθερα θα ερθει με ενα ταψι τιραμισου που τρελαινομα. Χθες χτυπησα μια παστα, σημερα τιραμισου, μια χαρα παω.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοιλίτσες!

τι κάνετε?

αλικη μου σε καταλαβαίνω τοοοοσοοο πολύ όμως που δεν φαντάζεσαι!

και εγώ με τον ίδιο τρόμο ζω συνέχεια! άστα!

εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τις δύο μας!

όσο για την πρόκληση νομίζω πως είναι το λιγότερο που πρέπει να σκεφτόμαστε μπροστά στα μωράκια μας! θα δείξει..

πάντως και εμένα επανεξέταση σε μια εβδομάδα μου είπε..πππφφφφ

και εγώ αγχώνομαι..

μακάρι να πάνε όλα καλά και για τις 2 μας.

Εγώ θα πάω πάλι αύριο. Πάλι καλά γιατί αν μου έλεγε για πιο πολύ θα με έπιανε φρίκη....

Καλησπέρα!!! Τι κάνετε???

Τι καιρός σήμερα αυτός...δεν έχει σταματήσει να ρίχνει...

Και ενώ σήμερα είπα ότι θα βγω να περπατήσω μετά τα χτεσινά στο γιατρό, βρέχει.....:mad::mad:

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκα.

Περπάτησα μέσα στο σπίτι 2 ώρες. Πάνω κάτω αριστερά δεξια.:shock::shock: Άνοιξα αυλάκι στο σπίτι.....

Μετα έφτιαξα αρακά, ετοίμασα τα υλικά για να φτιάξω τα γιουβαρελάκια (περιμένω τον κιμά για να τα μαγειρέψω), επίσης περιμένω τις μπριζόλες να τις φτιάξω στον φούρνο με πατάτες και μετά θα βγω έξω στην πολυκατοικία στις σκάλες και πάνω κάτω, πάνω κάτω...

Τι άλλο μπορώ να κάνω????:(:(:(

Κοριτσια, την βρηκα την παιδιατρο! Και τι μου ειπε?... "Βασικά, μιλησα με τον γιατρο σου και μου ειπε οτι αποκλειεται να γεννησεις μεσα στο ΣΚ!..." :lol::lol::lol:

και το αλλο... μου ειπε οτι θα συνενοηθει βεβαια με καποιον συναδελφο για καλο και για κακο αλλα το ΣΚ αυτο εχει ενα συνεδριο Παιδιατρικης και οοοοοοοοολοι οι παιδιατροι της πολης θα το παρακολουθουν! :shock::shock::shock: Με λιγα λογια καλυτερα να πεσει μεσα ο γιατρος και να μεινει εκει που ειναι ο μπεμπουϊνος!!! "Μπεμπη, κατσε εκει που εισαι! Απο Δευτερα!"

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κοριτσια, την βρηκα την παιδιατρο! Και τι μου ειπε?... "Βασικά, μιλησα με τον γιατρο σου και μου ειπε οτι αποκλειεται να γεννησεις μεσα στο ΣΚ!..." :lol::lol::lol:

και το αλλο... μου ειπε οτι θα συνενοηθει βεβαια με καποιον συναδελφο για καλο και για κακο αλλα το ΣΚ αυτο εχει ενα συνεδριο Παιδιατρικης και οοοοοοοοολοι οι παιδιατροι της πολης θα το παρακολουθουν! :shock::shock::shock: Με λιγα λογια καλυτερα να πεσει μεσα ο γιατρος και να μεινει εκει που ειναι ο μπεμπουϊνος!!! "Μπεμπη, κατσε εκει που εισαι! Απο Δευτερα!"

chris μου μην τρελένεσαι άδικα! Ακόμα και αν οοοοοοοοοοολοι ειναι εκει, αν χρειαστεί θα έρθουν μια χαρά γιατι πολύ απλά αυτη ειναι η δουλειά τους. Οπότε μην βάζεις αυτο το άγχος στο κεφάλι σου. Ειναι κρίμα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αλόχααα!!!

Γύρισα από το γιατρό...αφού τσάκισα μπιφτεκάκια, πατάτες, σαλατούλα...κ άλλα...Τσικνίσαμε για τα καλά!

Εμένα δν με εξέτασε κολπικά, αφού θα γεννήσω με καισαρική. Κλείσαμε το ραντεβού για 08/03 στο ΡΕΑ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Στις 5 το πρωί εκείνης της μέρας θα πρέπει να είμαι εκεί για τα προ-καισαρικής κ κατά τις 08.30 θα μπω μέσα.

Μου έκανε πάλι doppler, το οποίο είναι ΟΚ. Το αμνιακό είναι σε καλό επίπεδο, ειδικά εκεί που έχει βάλει τα πόδια του έχει μπόλικο, ο πλακούντας έχει αρχίσει να γερνάει φυσιολογικά κ ο μπέμπης είναι 2700. Χαρακτηριστικά ο γιατρός είπε "τέλεια η γκόμενα" αναφερόμενος σε μένα :tongue::tongue::tongue: κ ότι ο μπέμπης είναι ψηλόλιγνος, αφού από τη μέτρηση του ποδιού προκύπτει για ακόμα μία φορά ότι είναι πιο μπροστά σε μέρες. Να υπολογίζουμε ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3100.

Εμένα πάντως δν μ συνέστησε περπάτημα, αλλά ξάπλα κ ξεκούραση, καθώς εμπεδωθεί, δν εμπεδωθεί...το παιδί θα βγει με καισαρική!

Αυτάααα!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Αλόχααα!!!

Γύρισα από το γιατρό...αφού τσάκισα μπιφτεκάκια, πατάτες, σαλατούλα...κ άλλα...Τσικνίσαμε για τα καλά!

Εμένα δν με εξέτασε κολπικά, αφού θα γεννήσω με καισαρική. Κλείσαμε το ραντεβού για 08/03 στο ΡΕΑ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Στις 5 το πρωί εκείνης της μέρας θα πρέπει να είμαι εκεί για τα προ-καισαρικής κ κατά τις 08.30 θα μπω μέσα.

Μου έκανε πάλι doppler, το οποίο είναι ΟΚ. Το αμνιακό είναι σε καλό επίπεδο, ειδικά εκεί που έχει βάλει τα πόδια του έχει μπόλικο, ο πλακούντας έχει αρχίσει να γερνάει φυσιολογικά κ ο μπέμπης είναι 2700. Χαρακτηριστικά ο γιατρός είπε "τέλεια η γκόμενα" αναφερόμενος σε μένα :tongue::tongue::tongue: κ ότι ο μπέμπης είναι ψηλόλιγνος, αφού από τη μέτρηση του ποδιού προκύπτει για ακόμα μία φορά ότι είναι πιο μπροστά σε μέρες. Να υπολογίζουμε ότι θα γεννηθεί γύρω στα 3100.

Εμένα πάντως δν μ συνέστησε περπάτημα, αλλά ξάπλα κ ξεκούραση, καθώς εμπεδωθεί, δν εμπεδωθεί...το παιδί θα βγει με καισαρική!

Αυτάααα!!!

tfQvp2.png

Σουυυυυυυυπερ τα νέα σου Βένια μου! Πολύ χαίρομαι!!! Απο βδομάδα θα κλεισω κι εγω ραντεβου με το γιατρό μου. Αντε να δουμε! Εχω βαρεθει να περιμένω! Σημερα με έχει ταράξει και στην κλωτσια η μπέμπα. Εν το μεταξυ ο Ιωνας γυρισε απο το σχολείο στα κάγκελα! Δηλωσε πως δεν σκοπεύει να κοιμηθει, μου κατσε και στο σβέρκο και ήταν πολύυυυυ ικανοποιημένος! Οπότε η μέση και η πλάτη μου με έχουν ήδη πεθάνει!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Σουυυυυυυυπερ τα νέα σου Βένια μου! Πολύ χαίρομαι!!! Απο βδομάδα θα κλεισω κι εγω ραντεβου με το γιατρό μου. Αντε να δουμε! Εχω βαρεθει να περιμένω! Σημερα με έχει ταράξει και στην κλωτσια η μπέμπα. Εν το μεταξυ ο Ιωνας γυρισε απο το σχολείο στα κάγκελα! Δηλωσε πως δεν σκοπεύει να κοιμηθει, μου κατσε και στο σβέρκο και ήταν πολύυυυυ ικανοποιημένος! Οπότε η μέση και η πλάτη μου με έχουν ήδη πεθάνει!

Άντε, άντε γτ έχουμε καιρό να μάθουμε δικά σου -ιατρικά- νέα!

Έχεις έναν μικρό Ταρζάν στο σπίτι..χιχι! Υπομονή κ κουράγιο! ;)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Άντε, άντε γτ έχουμε καιρό να μάθουμε δικά σου -ιατρικά- νέα!

Έχεις έναν μικρό Ταρζάν στο σπίτι..χιχι! Υπομονή κ κουράγιο! ;)

tfQvp2.png

Μικρος ταρζαν δε λες τίποτα! Μιλάμε οταν έρχεται απο το σχολείο και είναι μέσα στην ενέργει και χοροπηδάει και λέει εγω δεν θα κοιμηθω, με πιάνει απελπισία!

Ασχετο....η Στέλλα που ειναι; Δεν εχει μπει καθόλου σήμερα! Λες να κυνηγάει απο χθες τον Βασιλάκη;:shock:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μικρος ταρζαν δε λες τίποτα! Μιλάμε οταν έρχεται απο το σχολείο και είναι μέσα στην ενέργει και χοροπηδάει και λέει εγω δεν θα κοιμηθω, με πιάνει απελπισία!

Ασχετο....η Στέλλα που ειναι; Δεν εχει μπει καθόλου σήμερα! Λες να κυνηγάει απο χθες τον Βασιλάκη;:shock:

Τώρα που έμαθε να βγαίνει από το πάρκο!?!?! Τρεχάτε ποδαράκια μου θα είναι!

Πάω να αναπληρώσω λίγο από το βραδινό ύπνο! Τα λέμε αργότερα!

Φιλάκιααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπερα συντροφισσες! Παρουσα κι εγκυος!

Νταιζακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ καλε τι παιδι εβγαλες 3950 :shock::shock::shock::shock::shock: και φυσιολογικα ΕΒΓΕ να τη χαιρεσαι τη μπουμπουκα σου!!!!!!!

Διαβασα που γραφατε για αποκριες... εγω πριν 2 χρονια που ημουν παλι εγκυος ειχα ντυθει μεθυστακας!!!!! Ειχα βαλει ενα κουστουμι του μπαμπα μου, ο σακακι στο ενα χερι, ειχα ζωγραφισει μουστακι, εβαλα ενα καβουρακι και ειχα και μια μπυρα στο χερι! Με την κοιλια τουρλα και τη ζωνη απο κατω ηταν πολυ πετυχημενο νομιζω!

Κατα τα αλλα στις 8:30 εχω ραντεβου με το γιατρο (παλι θα με εξετασει με το χερι :() ελπιζω να εχει εμπεδωθει η μπεμπα αντε να τελειωνουμε δεν αντεχω αλλο φουσκωμα!Οπως λεει και η κουμπαρα μου πρεπει να αποφευγω τις γωνιες πλεον :P:p:p

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...