Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Παρούσα και έγκυος!!!!!!

Λοιπόν. ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΙΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ 3940!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ!!!!!!!!!! ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΑΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!

Παρούσα και έγκυος!!!!!!

Λοιπόν. ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΙΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ 3940!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ!!!!!!!!!! ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΑΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ τι κορίτσαρο έβγαλε!!!!! Μπράβο!!!!! Να ναι πάντα καλά και οι 2 τους! Τελικά έκανε πρόκληση ή έγινε τελευταία στιγμή το θαυμα;;; Οχι ότι έχει σημασία απλά επειδη το συζητάγαμε...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

NIK16...........1/02/2011................ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July..............8/02/2011.............Αλεξανδρας...........Φ.Τ.

mariadi........11/02/2011.............Αλεξανδρας..........Φ.Τ.

kouklitsa. .....22/02/2011...............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζακι........24/02/2011..............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

chris83.............01/03/2011..............Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

Aliki1983............09/03/2011............ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011............ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011............Ιπποκράτειο

Tinna................16/03/2011............ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011..........Αττικό

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011..............ΛΗΤΩ

NIK16...........1/02/2011................ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July..............8/02/2011.............Αλεξανδρας...........Φ.Τ.

mariadi........11/02/2011.............Αλεξανδρας..........Φ.Τ.

kouklitsa. .....22/02/2011...............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζακι........24/02/2011..............ΡΕΑ....................Φ.Τ.

chris83.............01/03/2011..............Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

Aliki1983............09/03/2011............ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011............ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011............Ιπποκράτειο

Tinna................16/03/2011............ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011..........Αττικό

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011..............ΛΗΤΩ

Συγχαρητηρια σε Νταιζακη και κουκλιτσα για τα μωρα τους, αντε πλησιαζει και η δικη μας μερα.......δεν ξερω για σας αλλα εμενα οταν μου λενε οτι η εγκυμοσυνη ειναι μαγικη περιοδος τρελαινομαι....πιο μαγικη απο το να κρατας το μωρο σου αγκαλια? ασε που εγω ακομη εμετους εχω, 9 ολοκληρους μηνες με ξινιλες και εμετους.....μια μαγεια!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια σε Νταιζακη και κουκλιτσα για τα μωρα τους, αντε πλησιαζει και η δικη μας μερα.......δεν ξερω για σας αλλα εμενα οταν μου λενε οτι η εγκυμοσυνη ειναι μαγικη περιοδος τρελαινομαι....πιο μαγικη απο το να κρατας το μωρο σου αγκαλια? ασε που εγω ακομη εμετους εχω, 9 ολοκληρους μηνες με ξινιλες και εμετους.....μια μαγεια!

Καλά ότι δεν υπάρχει πιο μαγική στιγμή απ οταν κρατας για πρώτη φορά το μωράκι σου αγκαλιά, ειναι το μόνο σίγουρο! Η εγκυμοσύνη είναι μαγική (κατ εμε) επειδη νιώθεις να μεγαλώνει μια ζωή μέσα σου κυριολεκτικά. Κατά τα άλλα, πολύ συχνά ειναι μια σκέτη ταλαιπωρία!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα στους κορίτσαρους με τις κοιλούμπες!!!

Παρούσα κ έγκυος (κ για ακόμα μια φορά ξενυχτισμένη)!!!

Καταρχήν, Νταιζάκι να σου ζήσει η μπουμπού σου! Ακόμα ένα θηριάκι στην παρέα μας! :tongue::tongue::tongue:

Να είναι πάντα καλά, χαρούμενη, τυχερή κ ό,τι θέλει στη ζωή της να το πετυχαίνει! Καλό σαραντισμό! Να είστε όλοι μαζί αγαπημένοι! Θα περιμένουμε νέα... :D

Λοιπόν, εμένα μ έχουν προτείνει να ντυθώ στις απόκριες...kinder εκπληξη!!! Ομολογουμένως είναι καλή ιδέα!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Ευάκι..κ εγώ με βλέπω στο τέλος της άλλης βδομάδας, μη σου πω στις αρχές..μετά από όσα πέρασα το βράδυ! Κινήσεις πάρα πολύ χαμηλά, κώλο δν έβαλε κάτω (που λέει ο λόγος), πάλι πόνους, πετρώματα κ να κάνω φου φου να περάσουν! Άντε να δούμε τι θα μ πει ο γιατρός!

Αφού ήταν να πάμε με τον Άγη για κάτι εξωτερικές δουλειές κ του είπα να πάει μόνος του γτ δν την παλεύω! Μετά τον γιατρό θα πάμε να τσικνίσουμε! Εκτός κ αν μας πει να τσικνίσουμε στο ΡΕΑ! χαχαχα!

Αυτά τα δικά μου, προς το παρόν..:rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα στους κορίτσαρους με τις κοιλούμπες!!!

Παρούσα κ έγκυος (κ για ακόμα μια φορά ξενυχτισμένη)!!!

Καταρχήν, Νταιζάκι να σου ζήσει η μπουμπού σου! Ακόμα ένα θηριάκι στην παρέα μας! :tongue::tongue::tongue:

Να είναι πάντα καλά, χαρούμενη, τυχερή κ ό,τι θέλει στη ζωή της να το πετυχαίνει! Καλό σαραντισμό! Να είστε όλοι μαζί αγαπημένοι! Θα περιμένουμε νέα... :D

Λοιπόν, εμένα μ έχουν προτείνει να ντυθώ στις απόκριες...kinder εκπληξη!!! Ομολογουμένως είναι καλή ιδέα!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Ευάκι..κ εγώ με βλέπω στο τέλος της άλλης βδομάδας, μη σου πω στις αρχές..μετά από όσα πέρασα το βράδυ! Κινήσεις πάρα πολύ χαμηλά, κώλο δν έβαλε κάτω (που λέει ο λόγος), πάλι πόνους, πετρώματα κ να κάνω φου φου να περάσουν! Άντε να δούμε τι θα μ πει ο γιατρός!

Αφού ήταν να πάμε με τον Άγη για κάτι εξωτερικές δουλειές κ του είπα να πάει μόνος του γτ δν την παλεύω! Μετά τον γιατρό θα πάμε να τσικνίσουμε! Εκτός κ αν μας πει να τσικνίσουμε στο ΡΕΑ! χαχαχα!

Αυτά τα δικά μου, προς το παρόν..:rolleyes:

tfQvp2.png

Ταλαιπώρια εεε; Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εμένα πάλι καλά τα πιο πολλά με πιάνουν τουλάχιστον πρίν κοιμηθώ οπότε κάτι είναι κι αυτο! Τι ωρα έχεις γιατρό σήμερα; Θα περιμένουμε νέα σου!

Καλα η ιδέα για kinder έκπληξη ειναι καταπληκτική!!!! Οσο για το τσίκνισμα, εγω δεν κουνιέμαι με τίποτα! Ασε που και ο Γιωργος δουλεύει αυριο και που να μαζεύεις τον Ιωνα... α πα πα. Σπίτι μας θα κάτσουμε και θα βλέπω ειδήσεις και the Good Wife :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ταλαιπώρια εεε; Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εμένα πάλι καλά τα πιο πολλά με πιάνουν τουλάχιστον πρίν κοιμηθώ οπότε κάτι είναι κι αυτο! Τι ωρα έχεις γιατρό σήμερα; Θα περιμένουμε νέα σου!

Καλα η ιδέα για kinder έκπληξη ειναι καταπληκτική!!!! Οσο για το τσίκνισμα, εγω δεν κουνιέμαι με τίποτα! Ασε που και ο Γιωργος δουλεύει αυριο και που να μαζεύεις τον Ιωνα... α πα πα. Σπίτι μας θα κάτσουμε και θα βλέπω ειδήσεις και the Good Wife :tongue:

Ταλαιπωρία, όσο δν πάει...στριφογύριζα στο κρεβάτι. Εν τω μεταξύ είχα κ την αδερφή μ απο πάνω...η οποία επέστρεψε 6 παρά από την έξοδό της κ έφυγε πάλι μετά από κανα μισάωρο! Και να αναρωτιέμαι..που να πηγαίνει η τρελή τέτοια ώρα?!!! Τουλάχιστον, ο Άγης κοιμήθηκε στο μέσα κρεβάτι.

Στις 3 έχω ραντεβού. Ε, λογικά κατά τις 6 θα σας έχω νέα. :D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αχ βρε κοριτσια, μου αρεσει τοσο πολυ να τα εχω ολα οργανωμενα! (Οχι στο σπιτι :tongue: ) Οταν κατι ξεφευγει μου προκαλει εκνευρισμο. Να σας πω να καταλαβετε: Η παιδιατρος που θα εχουμε στην κλινικη αλλα και μετα, αυτο το ΣΚ εχει προγραμματιμενη μια εγχειρηση (για την ιδια). Επειδη κοντοζυγωνει το ΣΚ και μπορει να γεννησω μεσα σε αυτο την παιρνω τηλ να δω αν εχει συνεννοηθει με καποιο συναδελφο που θα την αντικαταστησει και δεν απαντα. Ολο αυτο σαν κατασταση με τσιτωνει! :? Θα ξαναπροσπαθησω και αργοτερα βεβαια.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Ταλαιπωρία, όσο δν πάει...στριφογύριζα στο κρεβάτι. Εν τω μεταξύ είχα κ την αδερφή μ απο πάνω...η οποία επέστρεψε 6 παρά από την έξοδό της κ έφυγε πάλι μετά από κανα μισάωρο! Και να αναρωτιέμαι..που να πηγαίνει η τρελή τέτοια ώρα?!!! Τουλάχιστον, ο Άγης κοιμήθηκε στο μέσα κρεβάτι.

Στις 3 έχω ραντεβού. Ε, λογικά κατά τις 6 θα σας έχω νέα. :D

tfQvp2.png

Θα περιμένουμε με αγωνία!!! Μου αρέσει που οι περισσότερες τους έχετε εξορίσει τους άντρες σας στους καναπέδες! Εμεις ακόμα κανονικά στο κρεβατάκι μας. Βεβαια με δουλεύει που θέλω 3 μαξιλάρια για να βολευτω, αλλά σιγα μην κάτσω να σκάσω! Πφφφφ

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ βρε κοριτσια, μου αρεσει τοσο πολυ να τα εχω ολα οργανωμενα! (Οχι στο σπιτι :tongue: ) Οταν κατι ξεφευγει μου προκαλει εκνευρισμο. Να σας πω να καταλαβετε: Η παιδιατρος που θα εχουμε στην κλινικη αλλα και μετα, αυτο το ΣΚ εχει προγραμματιμενη μια εγχειρηση (για την ιδια). Επειδη κοντοζυγωνει το ΣΚ και μπορει να γεννησω μεσα σε αυτο την παιρνω τηλ να δω αν εχει συνεννοηθει με καποιο συναδελφο που θα την αντικαταστησει και δεν απαντα. Ολο αυτο σαν κατασταση με τσιτωνει! :? Θα ξαναπροσπαθησω και αργοτερα βεβαια.

Και να μην είναι αυτη η παιδίατρος στην κλινική θα είναι κάποιος άλλος. Χωρίς παιδίατρο, δεν θα είναι. Οπότε οκ ακόμα και αν πέσει να γεννησεις αυτο το ΣΚ 2 μέρες ειναι. Απο Δευτέρα αν κατάλαβα καλά θα ειναι πάλι διαθέσημη οπότε κανένα πρόβλημα. Εκτως αν εννοείς πως η κλινική δεν έχει καθόλου δικό της παιδίατρο... που θα μου φανεί εντελώς εξοπραγματικό! :shock:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Και να μην είναι αυτη η παιδίατρος στην κλινική θα είναι κάποιος άλλος. Χωρίς παιδίατρο, δεν θα είναι. Οπότε οκ ακόμα και αν πέσει να γεννησεις αυτο το ΣΚ 2 μέρες ειναι. Απο Δευτέρα αν κατάλαβα καλά θα ειναι πάλι διαθέσημη οπότε κανένα πρόβλημα. Εκτως αν εννοείς πως η κλινική δεν έχει καθόλου δικό της παιδίατρο... που θα μου φανεί εντελώς εξοπραγματικό! :shock:

Δεν γνωριζω καθολου αν εχει η κλινικη. Απ'οσο ξερω ολοι πανε με τον/την παιδιατρο παραμασχαλα... Φανταζομαι βεβαια θα εχουν καποιον για μπακαπ. Αν δεν την βρω σημερα θα βρω αυριο το κινητο της να την παρω.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Δεν γνωριζω καθολου αν εχει η κλινικη. Απ'οσο ξερω ολοι πανε με τον/την παιδιατρο παραμασχαλα... Φανταζομαι βεβαια θα εχουν καποιον για μπακαπ. Αν δεν την βρω σημερα θα βρω αυριο το κινητο της να την παρω.

Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω καθόλου πως λειτουργουν οι κλινικες, οπότε μη σου λεω και βλακίες... Πάρε την στο κιντο όπως λες για να κανονισετε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...