Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Επιστρέφω λοιπόν στην κουβέντα για τα γλυκά και έχω να πω πως το κεικ μας βγήκε πολύ ωραίο! Εκανα φρουτοκεικ με μήλο, πορτοκάλι και φράουλες και έχει βγει ζουμερό και αφράτο. Βέβαια αυριο θα "φανει" η γευση ουσιαστικα, αλλά απ οσο δοκίμασα μου φαίνεται πως το πετύχαμε μια χαρά :mrgreen:

Μπράβοοο! Καλοφάγωτο! :-D:grin::-D

Εμείς τσακίσαμε κ τα τσιζ κ το γαλακτομπούρεκο (όχι όλο, από ένα κομμάτι ο καθένας).

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβοοο! Καλοφάγωτο! :-D:grin::-D

Εμείς τσακίσαμε κ τα τσιζ κ το γαλακτομπούρεκο (όχι όλο, από ένα κομμάτι ο καθένας).

tfQvp2.png

Μια χαρά σας κόβω! Πιστεύω πως ικανοποιηθήκατε μετά από αυτην την κρεπάλη! αχαχαχαχα

Εν το μεταξύ βλέπουμε Top Gear και έχουμε ψωφίσει στα γέλια! (Το μόνο είδος αθλητισμού που παρακολουθούμε ειναι μηχανοκίνητος. Moto GP FTW!!!!) Βέβαια το Top Gear ειναι εκπομπή αυτοκινήτου....αλλα είναι απίθανοι!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!

Για γλυκά κουβεντιάζετε και θα το προσπεράσω!!!!

Πήγα σήμερα στο γιατρό και τα νεώτερά μου είναι ότι το μωρό έχει κατέβει αλλά ο τράχηλος θέλει λίγο ακόμα. Οπότε, θα ξαναπάω Δευτέρα και μπορεί να μπω για γέννα την Τρίτη, αν όλα πάνε όπως φαίνονται μέχρι στιγμής!

Το πρόβλημά μου είναι ότι κατά τη διάρκεια της κολπικής εξέτασης δεν χαλάρωσα αρκετά, με αποτέλεσμα να πονέσω και ακόμα και τώρα έχω ενόχληση χαμηλά, η οποία με αγχώνει. Όλο σκέφτομαι "λες να κάνει κανένα ντου ο μπέμπης"?

Αν σας έχει τύχει (φαντάζομαι δεν είναι και τόσο σπάνιο να έχεις ενόχληση μετά από κολπική εξέταση) πόσες ώρες μπορεί να διαρκέσει??? Έχω φύγει απ' το γιατρό στις 11 το πρωί και δεν μπορώ να χαλαρώσω-περπατάω λες και θα πεταχτεί έξω το μωρό!!!!!!!:oops:

Κι εγω τη Δευτερα μετα την κολπικη πονουσα αλλα οχι απο κατω. Πονουσε η κοιλια μου χαμηλα και η μεση μου. Υπηρξαν ομως στιγμες που σκευτηκα οτι μπορει να γεννησω.

Μια χαρά σας κόβω! Πιστεύω πως ικανοποιηθήκατε μετά από αυτην την κρεπάλη! αχαχαχαχα

Εν το μεταξύ βλέπουμε Top Gear και έχουμε ψωφίσει στα γέλια! (Το μόνο είδος αθλητισμού που παρακολουθούμε ειναι μηχανοκίνητος. Moto GP FTW!!!!) Βέβαια το Top Gear ειναι εκπομπή αυτοκινήτου....αλλα είναι απίθανοι!

Κι εμενα μου αρεσει το Top Gear και ειδικα οταν κανουν μεταξυ τους αλλοπροσαλλους αγωνες.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Εμείς είδαμε την ταινία με τη ζωή της Coco Chanel στη Nova! Ωραία ήταν!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμείς είδαμε την ταινία με τη ζωή της Coco Chanel στη Nova! Ωραία ήταν!

tfQvp2.png

Εμεις μολις δοκιμάσαμε το πρωτο αξιόπιστο δειγμα του κεικ και το πετύχαμε πολύ ωραία! Οσο θέλουμε αφράτο, φρουτώδες, αρρωματικό. Μμμμμμμ και υπόψην πως έχει σπιτικο μέλι αντι για ζάχαρη και σπιτικά αυγά :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις μολις δοκιμάσαμε το πρωτο αξιόπιστο δειγμα του κεικ και το πετύχαμε πολύ ωραία! Οσο θέλουμε αφράτο, φρουτώδες, αρρωματικό. Μμμμμμμ και υπόψην πως έχει σπιτικο μέλι αντι για ζάχαρη και σπιτικά αυγά :P

Θρεπτικό κέικ, όχι αστεία!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Θρεπτικό κέικ, όχι αστεία!

tfQvp2.png

Οχι παίζουμε! Κοιτα η ουσία του πράγματος ειναι να ειναι πέρα απο απολαυστικο και υγειηνο. Να έχει να προσφέρει κάτι απο άποψη βιταμινων κλπ. Ετσι και ο Ιωνας το τρωει και του προσφέρει κάτι και εμεις το απολαμβάνουμε με λιγότερες τύψεις! :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα στις μέλλουσες μανούλες!

Μπήκα για το μεταμεσονύκτιο κους κους!!!

Λοιπόν τα νέα μας από το γιατρό:

Ο γιατρός μου είπε ότι θα με αφήσει έτσι το ανώτερο μέχρι 39 + 2.

Το αμνιακό έχει μειωθεί και όπως είπε είναι οριακά καλό.

Θα με ξαναδεί την Παρασκευή. Εν τω μεταξύ το μωρό δεν έχει εμπεδωθεί.

Αν δεν αλλάξει τίποτα θα πάμε σίγουρα με πρόκληση και ενώ είναι του φυσιολογικού μου είπε ότι αν δεν εμπεδωθεί θα με πάει με πρόκληση και θα το παλέψουμε για κανά 8ωρο για φυσιολογικό αλλιώς δεν το ρισκάρει για ποιο πολύ. Άλλος γιατρός μου είπε θα με έβαζε καταυθείαν καισαρική αλλά μου είπε ότι θα το παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Έχω αγχωθεί κορίτσια για το αμνιακο. Και αν τελειώσει μέχρι την Παρασκευή που θα ξαναπάμε??? Φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά τώρα στο τέλος. Με το που γυρίσαμε από τον γιατρό πήγαμε και περπατήσαμε 1 ώρα. Μου είπε περπάτημα και να μετράω τις κινήσεις του μωρού.

Αχ φοβάμαι.

Καλησπέρα στις μέλλουσες μανούλες!

Μπήκα για το μεταμεσονύκτιο κους κους!!!

Λοιπόν τα νέα μας από το γιατρό:

Ο γιατρός μου είπε ότι θα με αφήσει έτσι το ανώτερο μέχρι 39 + 2.

Το αμνιακό έχει μειωθεί και όπως είπε είναι οριακά καλό.

Θα με ξαναδεί την Παρασκευή. Εν τω μεταξύ το μωρό δεν έχει εμπεδωθεί.

Αν δεν αλλάξει τίποτα θα πάμε σίγουρα με πρόκληση και ενώ είναι του φυσιολογικού μου είπε ότι αν δεν εμπεδωθεί θα με πάει με πρόκληση και θα το παλέψουμε για κανά 8ωρο για φυσιολογικό αλλιώς δεν το ρισκάρει για ποιο πολύ. Άλλος γιατρός μου είπε θα με έβαζε καταυθείαν καισαρική αλλά μου είπε ότι θα το παλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Έχω αγχωθεί κορίτσια για το αμνιακο. Και αν τελειώσει μέχρι την Παρασκευή που θα ξαναπάμε??? Φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά τώρα στο τέλος. Με το που γυρίσαμε από τον γιατρό πήγαμε και περπατήσαμε 1 ώρα. Μου είπε περπάτημα και να μετράω τις κινήσεις του μωρού.

Αχ φοβάμαι.

Δλδ ουσιαστικά έχεις ακόμα 10 μέρες το πολύ...Δεν θα έχει τελειώσει καλέ τόσο γρήγορα το αμνιακό! Δν νομίζω, δλδ..

Πως σου είπε να μετράς τις κινήσεις του μωρου? Κολπικά σε εξέτασε? Σου είπε πόσο είναι το μωρό?

ΑΧ, τι θα ακούσω κ εγώ αύριο???????

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δλδ ουσιαστικά έχεις ακόμα 10 μέρες το πολύ...Δεν θα έχει τελειώσει καλέ τόσο γρήγορα το αμνιακό! Δν νομίζω, δλδ..

Πως σου είπε να μετράς τις κινήσεις του μωρου? Κολπικά σε εξέτασε? Σου είπε πόσο είναι το μωρό?

ΑΧ, τι θα ακούσω κ εγώ αύριο???????

tfQvp2.png

Ουσιαστικά ναι. Το πολύ μέχρι την άλλη Παρασκευή. Ξέρω εγώ για το αμνιακό...Την Παρασκευη που είχα πάει δεν μου είπε τίποτα. Μου είπε να μετράω τις κινήσεις του παιδιού ως εξής: Πχ από τος 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και να μετράω 12 κινήσεις.

Με εξέτασε από κάτω και μάλιστα με εξέτασε και ο γιατρός μου και άλλος ένα καθηγητής που ήταν εκεί και μου είπε ότι δεν έχει εμπεδωθεί. Δεν πόνεσα καθόλου. Μόνο κάποια στιγμή στιγμιαία που με πίεσε πιο πολύ.

Μου είπε ότι θα είμαστε σε στενή επαφή από εδώ και πέρα. Αφού μου είπε οτι θα με δει την Παρασκευή και μετά την Δευτέρα πάλι.

Τον μπέμπη τον έβγαλε 3400.

Αχ αλήθεια φοβάμαι μήπως τελειώσει το αμνιακό...

Πάντως πλάκα πλάκα, μας βλέπω να είμαστε μαζί στο Ρέα...Εσύ ούτως η άλλως την άλλη εβδομάδα δεν θα μπεις??

Διαφημίσεις

Ουσιαστικά ναι. Το πολύ μέχρι την άλλη Παρασκευή. Ξέρω εγώ για το αμνιακό...Την Παρασκευη που είχα πάει δεν μου είπε τίποτα. Μου είπε να μετράω τις κινήσεις του παιδιού ως εξής: Πχ από τος 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και να μετράω 12 κινήσεις.

Με εξέτασε από κάτω και μάλιστα με εξέτασε και ο γιατρός μου και άλλος ένα καθηγητής που ήταν εκεί και μου είπε ότι δεν έχει εμπεδωθεί. Δεν πόνεσα καθόλου. Μόνο κάποια στιγμή στιγμιαία που με πίεσε πιο πολύ.

Μου είπε ότι θα είμαστε σε στενή επαφή από εδώ και πέρα. Αφού μου είπε οτι θα με δει την Παρασκευή και μετά την Δευτέρα πάλι.

Τον μπέμπη τον έβγαλε 3400.

Αχ αλήθεια φοβάμαι μήπως τελειώσει το αμνιακό...

Πάντως πλάκα πλάκα, μας βλέπω να είμαστε μαζί στο Ρέα...Εσύ ούτως η άλλως την άλλη εβδομάδα δεν θα μπεις??

Αν δν αλλάξει κάτι, στις 8 θα μπω, γτ κανονικά η ΠΗΤ μ είναι στις 15. Τώρα, δν ξέρω αν έχει εμπεδωθεί ή όχι. Θα μάθουμε αύριο. Μπορεί να σε προλάβω, μπορεί κ για 1-2 μέρες να μην...

Πάντως σίγουρα ο μπέμπης σου είναι μεγαλύτερος από τον δικό μου!

Σου είπε αν μπορείς να κάνεις κάτι για να μη μειωθεί δραματικά το αμνιακό μέχρι την Παρασκευή? Εσύ για καλό κ για κακό πίνε πολύ νερό.

Και όταν λέει κινήσεις εννοεί κ μια κλωτσίτσα?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αν δν αλλάξει κάτι, στις 8 θα μπω, γτ κανονικά η ΠΗΤ μ είναι στις 15. Τώρα, δν ξέρω αν έχει εμπεδωθεί ή όχι. Θα μάθουμε αύριο. Μπορεί να σε προλάβω, μπορεί κ για 1-2 μέρες να μην...

Πάντως σίγουρα ο μπέμπης σου είναι μεγαλύτερος από τον δικό μου!

Σου είπε αν μπορείς να κάνεις κάτι για να μη μειωθεί δραματικά το αμνιακό μέχρι την Παρασκευή? Εσύ για καλό κ για κακό πίνε πολύ νερό.

Και όταν λέει κινήσεις εννοεί κ μια κλωτσίτσα?

tfQvp2.png

'Οχι δεν μου είπε κάτι για το αμνιακό. Όταν λέει κινήσεις ουσιαστικά εννοεί περιόδους κίνησης. Δηλαδή μία κλωτσια ή μία κίνηση τώρα και μία άλλη σε 10 λεπτά. Αυτό θεωρείται 2 κινήσεις. Οταν όμως κλωτσάει συνεχόμενα δεν μετράς τις κλωτσιες όλες. Ουσιαστικά είναι μία κίνηση και αυτό. Κίνηση, κλωτσια όλα αυτά.

7 Μαρτίου είναι καθαρά Δευτέρα. Άρα λογικά εγώ θα μπω 4/3 και ποιο νωρίς. Οριακά θα με προλάβεις αν είναι.

Ξέρεις κάτι για τις σκάλες ότι βοηθάνε την εμπέδωση??

Μη φοβάσαι για την εξέταση αύριο. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή εκείνη την ώρα. Όσ δηλαδή γίνεται αυτο.

'Οχι δεν μου είπε κάτι για το αμνιακό. Όταν λέει κινήσεις ουσιαστικά εννοεί περιόδους κίνησης. Δηλαδή μία κλωτσια ή μία κίνηση τώρα και μία άλλη σε 10 λεπτά. Αυτό θεωρείται 2 κινήσεις. Οταν όμως κλωτσάει συνεχόμενα δεν μετράς τις κλωτσιες όλες. Ουσιαστικά είναι μία κίνηση και αυτό. Κίνηση, κλωτσια όλα αυτά.

7 Μαρτίου είναι καθαρά Δευτέρα. Άρα λογικά εγώ θα μπω 4/3 και ποιο νωρίς. Οριακά θα με προλάβεις αν είναι.

Ξέρεις κάτι για τις σκάλες ότι βοηθάνε την εμπέδωση??

Μη φοβάσαι για την εξέταση αύριο. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο χαλαρή εκείνη την ώρα. Όσ δηλαδή γίνεται αυτο.

Μάλιστα, με κατατόπισες πλήρως! :-D

A, δν ξέρω να σου πω για τις σκάλες...λογικά η chris θα ξέρει κάτι παραπάνω!

Για να δούμε..θα σε προλάβω ή όχι!?

Η δική σου κοιλιά έχει κατέβει?

Θα οπλιστώ με θάρρος! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μάλιστα, με κατατόπισες πλήρως! :-D

A, δν ξέρω να σου πω για τις σκάλες...λογικά η chris θα ξέρει κάτι παραπάνω!

Για να δούμε..θα σε προλάβω ή όχι!?

Η δική σου κοιλιά έχει κατέβει?

Θα οπλιστώ με θάρρος! :-D

tfQvp2.png

Δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κατέβει. Εφόσον δεν έχει εμπεδωθεί θεωρώ πως όχι.

Μη φοβάσαι για αυριο.

Venia μου πάω για ύπνο.

Με έπιασε υπνηλία.

Θα τα πούμε το πρωί.

Φιλάκια! Καληνύχτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...