Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εδώ είμαστε...βλέπουμε τηλεόραση με τον Άγη! Σε λίγο θα πάει να μ φέρει τσιζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

tfQvp2.png

Ηρθε η πεθερά μου το απόγευμα και μας έφερε γαλακτομπούρεκο! Καλά ήταν φρεσκότατο! Αλλα ήδη είχα ετιμάσει τα υλικά για το κέικ οπότε το έφτιαξα κι αυτο. :tongue: Εχω μια λιγούρα για γλυκάκια αυτες τις μέρες, άλλο πράγμα!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθε η πεθερά μου το απόγευμα και μας έφερε γαλακτομπούρεκο! Καλά ήταν φρεσκότατο! Αλλα ήδη είχα ετιμάσει τα υλικά για το κέικ οπότε το έφτιαξα κι αυτο. :tongue: Εχω μια λιγούρα για γλυκάκια αυτες τις μέρες, άλλο πράγμα!

Γαλακτομπούρεκο ε??? ΠΩΠΩ!

Άσε, εγώ να δεις λιγούρα!!! Έτσι κι αλλιώς όμως είμαι γλυκατζού!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Γαλακτομπούρεκο ε??? ΠΩΠΩ!

Άσε, εγώ να δεις λιγούρα!!! Έτσι κι αλλιώς όμως είμαι γλυκατζού!

tfQvp2.png

Εγω ποτέ δεν ειχα κόλημα με τα γλυκά αλλά με τα αλμυρααααα (μιαμ μιαμ). Τωρα όμως έχω μια λύγούρα για γλυκά και ειδικά για σοκολάτα. Και γι αυτο φτιάχνω κανα κεικ. Για να μη τρώω σοκολάτες!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγω ποτέ δεν ειχα κόλημα με τα γλυκά αλλά με τα αλμυρααααα (μιαμ μιαμ). Τωρα όμως έχω μια λύγούρα για γλυκά και ειδικά για σοκολάτα. Και γι αυτο φτιάχνω κανα κεικ. Για να μη τρώω σοκολάτες!

Καλά, εμείς δν υπάρχουμε! Παραγγείλαμε να μας φέρουν κ τσιζ κ γαλακτομπούρεκο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλά, εμείς δν υπάρχουμε! Παραγγείλαμε να μας φέρουν κ τσιζ κ γαλακτομπούρεκο!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

tfQvp2.png

Delivery τσιζ και γαλακτομπουρεκο; Καλά ποιο ζαχαροπλαστείο είναι αυτο; λολ

Ο Ιωνας ειναι τόσο κουρασμένος που δήλωσε: "δεν την παλευω άλλο!"

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Delivery τσιζ και γαλακτομπουρεκο; Καλά ποιο ζαχαροπλαστείο είναι αυτο; λολ

Ο Ιωνας ειναι τόσο κουρασμένος που δήλωσε: "δεν την παλευω άλλο!"

Απίστευτη ατάκα ο μικρός! ΧΑΧΑ!

Γαλυφιανάκης! Σε λίγο καιρό θα έχει κ on line παραγγελία! :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Απίστευτη ατάκα ο μικρός! ΧΑΧΑ!

Γαλυφιανάκης! Σε λίγο καιρό θα έχει κ on line παραγγελία! :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

Σκέτη καταστροφή δηλαδή! Εχεις μια λιγουρίτσα? Στέλνεις έναμηνυματάκι και σου ρχετε το προφιτερολ! (λέμε τωρα....) Εδω που μένω δεν υπάρχει dilivery οπότε έχουμε γλυτώσει ως ένα βαθμό απο τα έτιμα. Οταν θέλουμε σουβλάκι τα παραγγέλνω και πηγαίνει ο Γιωργος και τα παίρνει απο την Κορινθο γυρνώντας απο τη δουλεια. Πίτσα παραγγέλνουμε σπανιότατα γιατί φτιάχνω μόνη μου. Μόνο αν έχουμε κανα εκπτωτικο κουπόνι παραγγέλνουμε.:mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Σκέτη καταστροφή δηλαδή! Εχεις μια λιγουρίτσα? Στέλνεις έναμηνυματάκι και σου ρχετε το προφιτερολ! (λέμε τωρα....) Εδω που μένω δεν υπάρχει dilivery οπότε έχουμε γλυτώσει ως ένα βαθμό απο τα έτιμα. Οταν θέλουμε σουβλάκι τα παραγγέλνω και πηγαίνει ο Γιωργος και τα παίρνει απο την Κορινθο γυρνώντας απο τη δουλεια. Πίτσα παραγγέλνουμε σπανιότατα γιατί φτιάχνω μόνη μου. Μόνο αν έχουμε κανα εκπτωτικο κουπόνι παραγγέλνουμε.:mrgreen:

Πρώτη φορά παραγγείλαμε κ goodys κ γαλακτομπούρεκο! Αλλά τώρα που το μάθαμε...χιχι!

Ε, είναι πειρασμός όσο να'ναι όταν τα έχεις όλα δίπλα..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πρώτη φορά παραγγείλαμε κ goodys κ γαλακτομπούρεκο! Αλλά τώρα που το μάθαμε...χιχι!

Ε, είναι πειρασμός όσο να'ναι όταν τα έχεις όλα δίπλα..

tfQvp2.png

Τι λες τωρα! Εννοειται πως ειναι πειρασμός! Οταν θηλαζα τον Ιωνα δεν φαντάζεσαι τί σουβλάκι delivery ειχα φάει! Μιλάμε λύσαγα για τα αλμυρά μου!!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!

Για γλυκά κουβεντιάζετε και θα το προσπεράσω!!!!

Πήγα σήμερα στο γιατρό και τα νεώτερά μου είναι ότι το μωρό έχει κατέβει αλλά ο τράχηλος θέλει λίγο ακόμα. Οπότε, θα ξαναπάω Δευτέρα και μπορεί να μπω για γέννα την Τρίτη, αν όλα πάνε όπως φαίνονται μέχρι στιγμής!

Το πρόβλημά μου είναι ότι κατά τη διάρκεια της κολπικής εξέτασης δεν χαλάρωσα αρκετά, με αποτέλεσμα να πονέσω και ακόμα και τώρα έχω ενόχληση χαμηλά, η οποία με αγχώνει. Όλο σκέφτομαι "λες να κάνει κανένα ντου ο μπέμπης"?

Αν σας έχει τύχει (φαντάζομαι δεν είναι και τόσο σπάνιο να έχεις ενόχληση μετά από κολπική εξέταση) πόσες ώρες μπορεί να διαρκέσει??? Έχω φύγει απ' το γιατρό στις 11 το πρωί και δεν μπορώ να χαλαρώσω-περπατάω λες και θα πεταχτεί έξω το μωρό!!!!!!!:oops:

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!

Πήγα σήμερα στο γιατρό και τα νεώτερά μου είναι ότι το μωρό έχει κατέβει αλλά ο τράχηλος θέλει λίγο ακόμα. Οπότε, θα ξαναπάω Δευτέρα και μπορεί να μπω για γέννα την Τρίτη, αν όλα πάνε όπως φαίνονται μέχρι στιγμής!

Το πρόβλημά μου είναι ότι κατά τη διάρκεια της κολπικής εξέτασης δεν χαλάρωσα αρκετά, με αποτέλεσμα να πονέσω και ακόμα και τώρα έχω ενόχληση χαμηλά, η οποία με αγχώνει. Όλο σκέφτομαι "λες να κάνει κανένα ντου ο μπέμπης"?

Αν σας έχει τύχει (φαντάζομαι δεν είναι και τόσο σπάνιο να έχεις ενόχληση μετά από κολπική εξέταση) πόσες ώρες μπορεί να διαρκέσει??? Έχω φύγει απ' το γιατρό στις 11 το πρωί και δεν μπορώ να χαλαρώσω-περπατάω λες και θα πεταχτεί έξω το μωρό!!!!!!!:oops:

Εγώ λογικά αύριο θα γευτώ την εμπειρία της κολπικής εξέτασης! Με προετοιμάζεις...

Ελπίζω να σε βοηθήσουν οι άλλες κοπέλες που έχουν κάνει ήδη...

Απλά σκέψου ότι την άλλη Τρίτη μπορεί κ να έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου..κ έτσι θα χαλαρώσεις! :-D:tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα σε όλες!!

Δεν νομίζω πως υπάρχει καποιος κανόνας για το πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτη η ενόχληση. Βασικά ηρέμισε γιατί νομίζω πως ειναι περισσότερο στο μυαλό σου παρά οτιδήποτε άλλο.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν νομίζω πως υπάρχει καποιος κανόνας για το πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτη η ενόχληση. Βασικά ηρέμισε γιατί νομίζω πως ειναι περισσότερο στο μυαλό σου παρά οτιδήποτε άλλο.

Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται καθιστή! Τότε όλα είναι μια χαρά και δεν το σκέφτομαι κιόλας. Όταν είμαι όρθια και περπατάω, ενοχλούμαι. Γι' αυτό, λέω να κάνω ένα μπανάκι και μετά να ξαπλώσω για να περάσουν όλα μέχρι αύριο!!!!

Vhjfp3.png

Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται καθιστή! Τότε όλα είναι μια χαρά και δεν το σκέφτομαι κιόλας. Όταν είμαι όρθια και περπατάω, ενοχλούμαι. Γι' αυτό, λέω να κάνω ένα μπανάκι και μετά να ξαπλώσω για να περάσουν όλα μέχρι αύριο!!!!

Πολύ καλή ιδέα! Σιγουρα θα σε βοηθήσει. :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Επιστρέφω λοιπόν στην κουβέντα για τα γλυκά και έχω να πω πως το κεικ μας βγήκε πολύ ωραίο! Εκανα φρουτοκεικ με μήλο, πορτοκάλι και φράουλες και έχει βγει ζουμερό και αφράτο. Βέβαια αυριο θα "φανει" η γευση ουσιαστικα, αλλά απ οσο δοκίμασα μου φαίνεται πως το πετύχαμε μια χαρά :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...