Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

καλημέρα!

παρόυσα και έγκυος!

κουκλίτσα μου να σου ζήσει ο παίδαρος! καλέ τι άντρας είναι αυτός???μπράβο, μπράβο, να είστε καλά ...και οι δυο!!!!εύχομαι υγεία, ευτυχία και καλή τύχη να έχει πάντα!:D:D:D:D

εγώ κορίτσια εδώ..εχθές δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου! έχω σηκωθεί τουλάχιστον 5 φορές για τουαλέτα :roll::roll: και τώρα νυστάζζωωωω!!!

37 η εβδομάδα σήμερα!!!

Tinna το 5 φορες ειναι πολυτελεια για μενα νομιζω σηκωνομαι γυρω στις 10 χωρις να εχω τιποτα το ιδιαιτερο να κατουρησω. Δραμα....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω σίγουρα αν θα γεννήσω με καισαρική.Δεν μου είπε ότι θα γεννήσω με καισαρική επειδή το μωρό είναι μεγάλο,αλλά επειδή έχω ένα κονδύλωμα στον τράχηλο και αν γεννήσω φυσιολογικά το μωρό πιθανότατα θα καταπιεί υγρά που έχουν έρθει σε επαφή με το κονδύλωμα οπότε κινδυνεύει να βγάλει κονδυλώματα εσωτερικά στο λαιμό τα οποία θα πρέπει να καυτηριάσουμε και είναι δύσκολο για ένα έμβρυο.Θα ρωτήσει ο γιατρός την παιδίατρο του μαιευτηρίου για τον κίνδυνο που έχει να συμβεί αυτό στο μωρό και από βδομάδα θα συζητήσουμε το αν θα κάνω καισαρική.Εγώ του είπα ότι αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα στις χίλιες να κολλήσει κάτι το παιδί μου,θα κάνω καισαρική.

Μαράκι μη στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι καθόλου για την καισαρική. Καταρχάς σε 15 λεπτά απο τη στιγμη που θα ξεκινήσει η καισαρική θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά! Μετά ειναι κανα 30- 45λεπτο διαδικασία και μετά 1- 1.30 ωρα στην ανάνυψη και τέλος. Αυτά βεβαια με επισκληρίδιο. Για τις πρώτες ώρες σου δεινουν παυσίπονα είτε μέσω ενος καθετήρα που έχουν αφήσει εκει που έκανες επισκληρίδιο ή κάποιου άλλου ειδους παυσίπονο. Εγω πάντως σοβαρό πόνο δεν ένιωσα καθόλου! Βγήκα απο το χειρουργείο στις 11.00 το πρωι και το βράδυ δεν άντεχα άλλο στο κρεβάτι και σηκώθηκα (ειχα καταπιαστεί). Στο αίμα δεν έχεις διαφορά με τον φυσιολογικό τοκετό. Επίσης στην επέμβαση δεν σου κάνουν κάτι απο κάτω. Η τομή είναι φαντάσου εκεί που ξεκινάνε οι τρίχες στην ηβική περιοχή.

Επίσης εγω γύρισα σπίτι και έκανα τα πάντα κανονικά απλά με λίγη προσοχή. Δεν σηκωνα πχ βάρη. Αλλά δεν είχα πρόβλημα να μην μπορώ να κάνω τις δουλειες.

Ψυχραιμία λοιπόν και όλα θα πάνε καλα!

Kouklitsaaaaa τί παίδαρος ειναι αυτός!!!!! Να σου ζήσει!!! Οσο για το θηλασμό, δεινε εσυ το πρωτόγαλα και θα κατέβει και το γάλα μια χαρά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Tinna το 5 φορες ειναι πολυτελεια για μενα νομιζω σηκωνομαι γυρω στις 10 χωρις να εχω τιποτα το ιδιαιτερο να κατουρησω. Δραμα....

έλα ντε..βάλε και άλλες τόσες που πονάει η μέση μου ή δεν βολεύομαι και ξυπνάω για να αλλάξω πλευρά...:roll::roll:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλησπερα! Παρουσα με παιδαρο 3730 στο ιασω με καισαρικη δυστυχως! Εκπεμπω απο το κινητο! Αρα δεν μπορω να διαβασω η να πω πολλα πω

kouklitsa να σου ζήσει το παλικαράκι σου! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος κι εσείς να καμαρώνετε.

Νταιζάκι να σου πάνε όλα καλά κι ας γίνει εκείνο το θαύμα που έλεγες!

Εγώ παρούσα κι έγκυος. Σήμερα έχουμε γιατρό και θα μάθουμε τι μας γίνεται.

Διαφημίσεις

Μαράκι μη στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι καθόλου για την καισαρική. Καταρχάς σε 15 λεπτά απο τη στιγμη που θα ξεκινήσει η καισαρική θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά! Μετά ειναι κανα 30- 45λεπτο διαδικασία και μετά 1- 1.30 ωρα στην ανάνυψη και τέλος. Αυτά βεβαια με επισκληρίδιο. Για τις πρώτες ώρες σου δεινουν παυσίπονα είτε μέσω ενος καθετήρα που έχουν αφήσει εκει που έκανες επισκληρίδιο ή κάποιου άλλου ειδους παυσίπονο. Εγω πάντως σοβαρό πόνο δεν ένιωσα καθόλου! Βγήκα απο το χειρουργείο στις 11.00 το πρωι και το βράδυ δεν άντεχα άλλο στο κρεβάτι και σηκώθηκα (ειχα καταπιαστεί). Στο αίμα δεν έχεις διαφορά με τον φυσιολογικό τοκετό. Επίσης στην επέμβαση δεν σου κάνουν κάτι απο κάτω. Η τομή είναι φαντάσου εκεί που ξεκινάνε οι τρίχες στην ηβική περιοχή.

Επίσης εγω γύρισα σπίτι και έκανα τα πάντα κανονικά απλά με λίγη προσοχή. Δεν σηκωνα πχ βάρη. Αλλά δεν είχα πρόβλημα να μην μπορώ να κάνω τις δουλειες.

Ψυχραιμία λοιπόν και όλα θα πάνε καλα!

Kouklitsaaaaa τί παίδαρος ειναι αυτός!!!!! Να σου ζήσει!!! Οσο για το θηλασμό, δεινε εσυ το πρωτόγαλα και θα κατέβει και το γάλα μια χαρά!

Δηλαδή η διαδικασία κρατάει 2μιση ώρες το πολύ και θα έχω από την αρχή το μωρό μου αγκαλιά?Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο.Με έχουν τρομάξει όλοι με την ιδέα της καισαρικής. Μου λένε ότι είναι σαν να σε σφάζουν,ότι δε θα μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι...μέχρι και το ότι αργότερα όποτε θα αλλάζει ο καιρός θα με πονάει η τομή μου είπαν.Ισχύει ότι λόγω καισαρικής θα χρειαστώ μόνο νυχτικά?Τα ράμματα μετά από πόσες μέρες σου τα κόβουν?Δηλαδή αν εξαιρέσεις τη διαδικασία του τοκετού,το σημείο που θα έχω τα ράμματα και το ότι δε θα μπορώ να σηκωθώ αμέσως από το κρεβάτι,όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με το φυσιολογικό τοκετό?Συγνώμη που σας πρήζω με τις πολλές ερωτήσεις μου, αλλά από χτες έχω φρικάρει.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλημέραααα (ξέχασα να πω πριν...)

Εκανα κάτι ψιλοδουλίτσες και τωρα χαλαρώνω. Νιώθω πολύ καλύτερα σημερα :-D Εσεις πως ειστε; Τι κάνουν οι κοιλούμπες σας;

Καλημέρα! Καλέ, το παιδί σου όταν γεννηθεί θα σου πει περίμενε μάνα να συμμαζέψω λίγο και μετά τα λέμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πόσες δουλειές ακόμη θα κάνεις, χαλάρωσε!

Κι εγώ προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ, όχι και πολλά γιατί πονάω και έχω συσπάσεις συνέχεια. Άυριο έχω γυναίκα να κάνω μια γενική στο σπίτι γιατί εγώ δεν... Και δεν μου αρέσει να τα κάνει άλλος αλλά θα το προσπεράσω αυτή τη φορά.

Δηλαδή η διαδικασία κρατάει 2μιση ώρες το πολύ και θα έχω από την αρχή το μωρό μου αγκαλιά?Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο.Με έχουν τρομάξει όλοι με την ιδέα της καισαρικής. Μου λένε ότι είναι σαν να σε σφάζουν,ότι δε θα μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι...μέχρι και το ότι αργότερα όποτε θα αλλάζει ο καιρός θα με πονάει η τομή μου είπαν.Ισχύει ότι λόγω καισαρικής θα χρειαστώ μόνο νυχτικά?Τα ράμματα μετά από πόσες μέρες σου τα κόβουν?Δηλαδή αν εξαιρέσεις τη διαδικασία του τοκετού,το σημείο που θα έχω τα ράμματα και το ότι δε θα μπορώ να σηκωθώ αμέσως από το κρεβάτι,όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια με το φυσιολογικό τοκετό?Συγνώμη που σας πρήζω με τις πολλές ερωτήσεις μου, αλλά από χτες έχω φρικάρει.

Πες 3 ωρες με την ανάνυψη. Το χειρουργείο μόνο είναι καμια ώρα ίσως 1.5. Το μωρό θα το δεις αμέσως αλλα θα το πάρουν γιατι για σένα η επέμβαση θα συνεχιστεί. Φαντάσου πως πρώτα βγάζουν το μωρό και μετά πρέπει να ασχοληθούν με πλακούντα, μήτρα κλπ που είναι και το πιο χρονοβόρο μέρος της καισαρικής.

Εγω δεν ένιωσα πως με σφάζουν σε καμία περίπτωση και φαντάσου πως πήγα για καισαρική με τρομερό φόβο μέσα μου! Η αναισθησιολόγος μου εξήγησε πως αυτο που θα νιώθω θα είναι να με ζουλάνε και να με τραβολογάνε αλλά όχι πόνο και πράγματι ακριβώς αυτό ένιωθα. Επειση μου το είχε πει, δεν φοβήθηκα καθόλου.

Οπως ειπα εγω σηκώθηκα σε 12 ωρες περίπου απο την επέμβαση και οκ στην αρχή δεν μπορείς να κάνεις πολλά βήματα, αλλά μέσα σε μερικές ώρες μπορούσα και πήγαινα να δω τον μικρό που ήταν θερμοκοιτίδα. Ο πόνος δεν ήταν έντονος (για μένα τουλάχιστον)

Με τα ράμματα να σου πω...δεν θυμάμαι τι ειχε παιχτεί. Τις πρώτες μέρες πάντως ένιωθα ένα τράβηγμα και για πολύ καιρό ένιωθα μούδιασμα το οποίο ειναι απόλυτα φυσιολογικό.

Οσο για τις νυχτικιές, μόνο την πρώτη μέρα φόρεσα νυχτικό που είχα και πολύ αίμα και μετά φόραγα μόνο πυτζάμες.

Το γάλα ήρθε κανονικά και φαντάσου πως εμένα ο μικρός ηταν στη θερμοκοιτίδα οπότε θήλασα για πρώτη φορά την 5η μέρα. Τις προηγούμενες, έβγαζα το γάλα με το θήλαστρο και του το έδεινα με μπουκάλι ενω ήταν μέσα στη θερμοκοιτίδα.

Καταλαβαίνω απόλυτα τους φόβους σου, αλλά ειλικρινά πιστευω πως θα πάνε όοοολα καλά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

μα τι άνθρωποι....τι να πω τώρα!είναι δυνατόν να σου λένε τέτοια πράγματα??? μην ανησυχείς..τα περισσότερα μωρά γεννιούνται με καισαρική πλέον...και πέρα απο τους πόνους που θα χεις μετά ...για λίγες ώρες..θα είσαι μια χαρά! άσε που θα τους ξεχάσεις..γιατί θα χεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!! μην αγχώνεσαι και μην ακούς κανέναν!!!να ρωτήσεις το γιατρό σου...για όσες απορίες τυχόν σου διημιουργήθηκαν ;););)

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημεραααα!!! Παρουσα κι εγκυος.

Να σας ενημερωσω οτι ειμαι η ζωντανη αποδειξη οτι ο ανθρωπος αντεχει να κοιμαται 4-5 ωρες το 24ωρο. Κοιμαμαι κατα τη μια και ξυπναω κατα τις 5-6 και το μεσημερι δεν με παιρνει υπνος με τιποτα! Ολο τον 9ο γινεται αυτο!!! Μηπως με προετοιμαζει η φυση για κατι?!!!:shock::?: οεο????

Chris πας για όλο το μήνα ε??? Και εγώ για εκεί με βλέπω!!

Ναι! και εχουν ηδη αρχισει τα στοιχηματα στο fb!!!

Τουλάχιστον αν είναι να τον πάρω όλο το μήνα, τότε μακάρι να είμαστε μαζί!! Εγώ παράθυρο εντάξει????

Άντε, επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα σε αφήσω να πάρεις το παράθυρο! ΧΑΧΑ!

Πως την ειδατε ρε κοπελιες?:tongue::lol: Πενταημερη?:lol::lol::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Βρε maraki, αν νιωθεις οτι δεν θα αντεξεις για ψυχολογικους λογους την επισκληριδιο μπορεις να κανεις και ολικη ναρκωση και να μην καταλαβεις τιποτα! Εγω βεβαια προσωπικα δεν θα το διαλεγα κατι τετοιο γιατι κανεις περισσοτρες ωρες στην ανανηψη και τα αναισθητικα ειναι πιο βαρια. Μην αγχωνεσαι! Το μωρο σου να 'ναι καλα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...