Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια!Φοβάμαι πάρα πολύ...πήγα στο γιατρό,η μπέμπα είναι 3250 και το πιο πιθανό είναι να γεννήσω με καισαρική...μπορεί να μας πει κάποια την εμπειρία της από την καισαρική,πως είναι διαδικασία, πόσο διαρκεί... Φοβάμαι...

Θηριάκι θα βγάλεις! :-D

Μην αγχώνεσαι...δν είναι τπτ! Όλα θα τελειώσουν πριν καν το καταλάβεις, απλά μετά θα πονάς λίγο παραπάνω, γτ όπως κ να το κάνεις θα έχεις μια τομή.

Εμένα μ είχαν κάνει επισκληρίδιο κ όχι νάρκωση, οπότε είχα τις αισθήσεις μου όταν με άνοιξαν. Αισθανόμουν μια πίεση στη συγκεκριμένη περιοχή κ τπτ άλλο! Και σαν να έφυγε ένα βάρος όταν μ έβγαλαν τον πλακούντα!

Το μεσημέρι μπήκα στο χειρουργείο, το απόγευμα άρχισε να με πονάει η τομή. Το πρώτο βράδυ δν κουνήθηκα, ούτε κοιμήθηκα επειδή πονούσα, με αποτέλεσμα να έχω τρελό πιάσιμο! Εμένα όμως κ η ψυχολογική μ κατάσταση δν ήταν η καλύτερη δυνατή!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! Παρουσα με παιδαρο 3730 στο ιασω με καισαρικη δυστυχως! Εκπεμπω απο το κινητο! Αρα δεν μπορω να διαβασω η να πω πολλα πω

Κουκλίτσα να σου ζήσει ο γιόκας σου!!!Να είναι γερός, καλότυχος και πάντα ευτυχισμένος!!!Και για σένα καλή ανάρρωση και καλή επιτυχία με τον θηλασμό.

Κορίτσια και εγώ όπως φαίνεται από το μαιευτήριο θα σας στείλω τα επόμενα νέα μου.

Καλή σας νύχτα!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Κουκλίτσα να σου ζήσει ο γιόκας σου!!!Να είναι γερός, καλότυχος και πάντα ευτυχισμένος!!!Και για σένα καλή ανάρρωση και καλή επιτυχία με τον θηλασμό.

Κορίτσια και εγώ όπως φαίνεται από το μαιευτήριο θα σας στείλω τα επόμενα νέα μου.

Καλή σας νύχτα!!!

Όλα καλά θα πάνε Νταιζάκι!

Θα περιμένουμε νέα σου!

Φιλιά!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Θηριάκι θα βγάλεις! :-D

Μην αγχώνεσαι...δν είναι τπτ! Όλα θα τελειώσουν πριν καν το καταλάβεις, απλά μετά θα πονάς λίγο παραπάνω, γτ όπως κ να το κάνεις θα έχεις μια τομή.

Εμένα μ είχαν κάνει επισκληρίδιο κ όχι νάρκωση, οπότε είχα τις αισθήσεις μου όταν με άνοιξαν. Αισθανόμουν μια πίεση στη συγκεκριμένη περιοχή κ τπτ άλλο! Και σαν να έφυγε ένα βάρος όταν μ έβγαλαν τον πλακούντα!

Το μεσημέρι μπήκα στο χειρουργείο, το απόγευμα άρχισε να με πονάει η τομή. Το πρώτο βράδυ δν κουνήθηκα, ούτε κοιμήθηκα επειδή πονούσα, με αποτέλεσμα να έχω τρελό πιάσιμο! Εμένα όμως κ η ψυχολογική μ κατάσταση δν ήταν η καλύτερη δυνατή!

tfQvp2.png

Δε φαντάζεσαι πόσο φοβάμαι... πόσες ώρες διαρκεί?Από κάτω δε θα μου κάνουν τίποτα? Πότε θα μπορώ να σηκωθώ?Και μετά που θα είμαι λεχώνα θα έχω κανονική ροή αίματος σαν να είχα γεννήσει φυσιολογικά?Και το γάλα έρχεται κανονικά?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Δε φαντάζεσαι πόσο φοβάμαι... πόσες ώρες διαρκεί?Από κάτω δε θα μου κάνουν τίποτα? Πότε θα μπορώ να σηκωθώ?Και μετά που θα είμαι λεχώνα θα έχω κανονική ροή αίματος σαν να είχα γεννήσει φυσιολογικά?Και το γάλα έρχεται κανονικά?

Δεν θυμάμαι να σου πω πόση ώρα, αλλά δν πήρε πολύ! Μπορείς να σηκωθείς μέσα σε λίγες ώρες, αλλά αυτό δν είναι κάτι στάνταρτ. Εγώ σηκώθηκα το επόμενο πρωί, ενώ είχα πάει στο δωμάτιο στις 5 το απόγευμα. Αλλά εγώ δν είχα κ μωρό..:cry::cry::cry:

Έχεις κανονική ροή αίματος κ το γάλα έρχεται! Έχει προνοήσει η φύση, μόλις το μωρό βγαίνει από μέσα σου όλα να λειτουργούν όπως πρέπει είτε έχεις γεννήσει φυσιολογικά, είτε όχι! Για αυτό σου λέω...μην αγχώνεσαι!

Θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα (σε σχέση με τον φυσιολογικό τοκετό), αλλά θα πονάς περισσότερο μετά κ θα κινείσαι πιο δύσκολα. Αυτό είναι...

Σου είπε ότι είναι σίγουρο πως θα γεννήσεις με καισαρική? Μπορεί να μην πάρει πολύ ακόμα το μωρό...ανάλογα κ πότε θα γεννήσεις.

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!

Παρούσα και έγκυος! Πώς τα πάνε οι κοιλίτσες σας?

Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη γιατί τρέχουμε για προσφορές για μία ανακαίνιση που θέλουμε να κάνουμε και σήμερα στην τράπεζα για το δάνειο και ειλικρινα τα έχω παίξει.

Εν τω μεταξύ πήρα και μεγάλη στεναχώρια από κάποια γεγονότα που έγιναν και πραγματικά είμαι ράκος ψυχικό και σωματικο.

Θέλω να γεννήσω. Αρχίζω και νευριάζω που με πέρνουν τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι και μου λένε : γέννησες?? όχι ακόμα???

Έλεος....όταν γεννήσω θα σας το πω.

Κατά τα άλλα καλά!!

Βλέπω σιγά σιγα οι περισσότερες έχουμε τελειόμηνα μωράκια στις κοιλίτσες μας και πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που φτάσαμε μέχρι εδώ και τα μωράκια μας είναι καλά.

Αχ από εδώ και πέρα θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια!!!

Chris πας για όλο το μήνα ε??? Και εγώ για εκεί με βλέπω!!

Κορίτσια βοήθεια!Φοβάμαι πάρα πολύ...πήγα στο γιατρό,η μπέμπα είναι 3250 και το πιο πιθανό είναι να γεννήσω με καισαρική...μπορεί να μας πει κάποια την εμπειρία της από την καισαρική,πως είναι διαδικασία, πόσο διαρκεί... Φοβάμαι...

Μη φοβάσαι την καισαρικη. Όλα θα πάνε καλά και η γυναικάρα σου θα είναι μια χαρά! Δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Εγω που είχα κάνει χειρουργείο (ενδομητρίωση με ανοικτο χειρουργείο και καισαρική τομή) παρόλο που σαν χειρουργείο ήταν πολύ πιο "βαρυ" από μία γέννη με καισαρική, στην εβδομάδα από την εγχείρηση πήγα να φάω σε ταβέρνα!! Μη φοβάσαι.

καλησπερα! Παρουσα με παιδαρο 3730 στο ιασω με καισαρικη δυστυχως! Εκπεμπω απο το κινητο! Αρα δεν μπορω να διαβασω η να πω πολλα πω

Kouklitsa μου να σου ζήσει το μωράκι σου!! Ο παίδαρος για την ακρίβεια!! Εύχομαι να έχει υγεία και να είναι καλότυχος!!! Και πάλι να σου ζήσει. Θα τα καταφέρεις και με τον θηλασμό μην αγχώνεσαι!! Με το καλό να πάτε σπίτι σας και να μπεις να μας πεις τα νέα σας!!! Φιλάκια!!

Καλή σας νύχτα!!!

Νταιζάκι μου. Εύχομαι να γίνει το θαύμα και να πας πριν την προγραμματισμένη ώρα στο μαιευτήριο. Έστω και για κάποιες ώρες ποιο νωρίς!!!:tongue::tongue: Παρόλα αυτά όπως και να έχει, σε λίγες πλέον ώρες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία γέννα εύκολη και όπως επιθυμείς! Με το καλό κοπελάρα μου και θα σε πάρω και τηλέφωνο! Φιλάκια!!

Καλημέρα κούκλες!!

Παρούσα και έγκυος! Πώς τα πάνε οι κοιλίτσες σας?

Εγώ είμαι πολύ κουρασμένη γιατί τρέχουμε για προσφορές για μία ανακαίνιση που θέλουμε να κάνουμε και σήμερα στην τράπεζα για το δάνειο και ειλικρινα τα έχω παίξει.

Εν τω μεταξύ πήρα και μεγάλη στεναχώρια από κάποια γεγονότα που έγιναν και πραγματικά είμαι ράκος ψυχικό και σωματικο.

Θέλω να γεννήσω. Αρχίζω και νευριάζω που με πέρνουν τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι και μου λένε : γέννησες?? όχι ακόμα???

Έλεος....όταν γεννήσω θα σας το πω.

Κατά τα άλλα καλά!!

Βλέπω σιγά σιγα οι περισσότερες έχουμε τελειόμηνα μωράκια στις κοιλίτσες μας και πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που φτάσαμε μέχρι εδώ και τα μωράκια μας είναι καλά.

Αχ από εδώ και πέρα θα έχουμε συνέχεια γεννητούρια!!!

Chris πας για όλο το μήνα ε??? Και εγώ για εκεί με βλέπω!!

Λέω κ εγώ..που να χάθηκε σμρ το Αλικάκι...?!

Αύριο δν είναι να πας στο γιατρό?

Κοίτα να μην επηρεάζεσαι από άσχημα γεγονότα κ να είσαι ήρεμη..όχι μόνο για σένα, αλλά κ για το μωράκι σου! Οκ?

Αν τον πάρεις όλο το μήνα σου, τότε κατά 90% θα είμαστε μαζί! Αν κ νεότερα θα έχω την Πέμπτη!

Άντε, καλό βράδυ κ καλή ξεκούραση!

Φιλάκια!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δεν θυμάμαι να σου πω πόση ώρα, αλλά δν πήρε πολύ! Μπορείς να σηκωθείς μέσα σε λίγες ώρες, αλλά αυτό δν είναι κάτι στάνταρτ. Εγώ σηκώθηκα το επόμενο πρωί, ενώ είχα πάει στο δωμάτιο στις 5 το απόγευμα. Αλλά εγώ δν είχα κ μωρό..:cry::cry::cry:

Έχεις κανονική ροή αίματος κ το γάλα έρχεται! Έχει προνοήσει η φύση, μόλις το μωρό βγαίνει από μέσα σου όλα να λειτουργούν όπως πρέπει είτε έχεις γεννήσει φυσιολογικά, είτε όχι! Για αυτό σου λέω...μην αγχώνεσαι!

Θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα (σε σχέση με τον φυσιολογικό τοκετό), αλλά θα πονάς περισσότερο μετά κ θα κινείσαι πιο δύσκολα. Αυτό είναι...

Σου είπε ότι είναι σίγουρο πως θα γεννήσεις με καισαρική? Μπορεί να μην πάρει πολύ ακόμα το μωρό...ανάλογα κ πότε θα γεννήσεις.

tfQvp2.png

Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω σίγουρα αν θα γεννήσω με καισαρική.Δεν μου είπε ότι θα γεννήσω με καισαρική επειδή το μωρό είναι μεγάλο,αλλά επειδή έχω ένα κονδύλωμα στον τράχηλο και αν γεννήσω φυσιολογικά το μωρό πιθανότατα θα καταπιεί υγρά που έχουν έρθει σε επαφή με το κονδύλωμα οπότε κινδυνεύει να βγάλει κονδυλώματα εσωτερικά στο λαιμό τα οποία θα πρέπει να καυτηριάσουμε και είναι δύσκολο για ένα έμβρυο.Θα ρωτήσει ο γιατρός την παιδίατρο του μαιευτηρίου για τον κίνδυνο που έχει να συμβεί αυτό στο μωρό και από βδομάδα θα συζητήσουμε το αν θα κάνω καισαρική.Εγώ του είπα ότι αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα στις χίλιες να κολλήσει κάτι το παιδί μου,θα κάνω καισαρική.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Την άλλη εβδομάδα θα ξέρω σίγουρα αν θα γεννήσω με καισαρική.Δεν μου είπε ότι θα γεννήσω με καισαρική επειδή το μωρό είναι μεγάλο,αλλά επειδή έχω ένα κονδύλωμα στον τράχηλο και αν γεννήσω φυσιολογικά το μωρό πιθανότατα θα καταπιεί υγρά που έχουν έρθει σε επαφή με το κονδύλωμα οπότε κινδυνεύει να βγάλει κονδυλώματα εσωτερικά στο λαιμό τα οποία θα πρέπει να καυτηριάσουμε και είναι δύσκολο για ένα έμβρυο.Θα ρωτήσει ο γιατρός την παιδίατρο του μαιευτηρίου για τον κίνδυνο που έχει να συμβεί αυτό στο μωρό και από βδομάδα θα συζητήσουμε το αν θα κάνω καισαρική.Εγώ του είπα ότι αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα στις χίλιες να κολλήσει κάτι το παιδί μου,θα κάνω καισαρική.

Ααα, μάλιστα..

Εννοείται ρε, δν παίρνεις το ρίσκο να κολλήσει κάτι η μπέμπα! Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω εσύ μετά, παρά να ταλαιπωρηθεί το νεογέννητο! Μην αγχώνεσαι από τώρα..περίμενε να δεις τι θα σου πει την άλλη βδομάδα..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Λέω κ εγώ..που να χάθηκε σμρ το Αλικάκι...?!

Αύριο δν είναι να πας στο γιατρό?

Κοίτα να μην επηρεάζεσαι από άσχημα γεγονότα κ να είσαι ήρεμη..όχι μόνο για σένα, αλλά κ για το μωράκι σου! Οκ?

Αν τον πάρεις όλο το μήνα σου, τότε κατά 90% θα είμαστε μαζί! Αν κ νεότερα θα έχω την Πέμπτη!

Άντε, καλό βράδυ κ καλή ξεκούραση!

Φιλάκια!

tfQvp2.png

Ναι αύριο είναι να πάω γιατρό!! Άντε να δούμε τι θα μου πει!!! Ελπίζω κάτι καλό...

Τουλάχιστον αν είναι να τον πάρω όλο το μήνα, τότε μακάρι να είμαστε μαζί!! Εγώ παράθυρο εντάξει????

Όσο για να μην στεναχωριέμαι, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να αποφύγεις και ειδικά όταν στα προκαλούν άλλοι οι οποίοι δεν σέβονται την κατάσταση την οποία είσαι. Να μου πεις αν δεν σε σέβονταν πριν θα σε σεβαστούν τώρα?? όχι...Πολύ πολύ να με βλέπουν σαν καμια φοράδα τώρα...

Πήρα μεγάλη στεναχώρια. Ένα θα σου πω: χτες όλη τη μέρα είχα σχεδόν κάθε 10-15 λεπτά συσπάσεις από τα κλάμματα και την στεναχώρια.

Χάλι...

Διαφημίσεις

Maraki και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να το ρισκάρεις. Εγώ (βέβαια από την φύση μου είμαι αγχώδης) με το που θα μου έλεγε αυτό , θα του έλεγα ότι γεννάω μόνο με καισαρική. Και ότι 1000 φορές να γεννήσω έτσι παρά να πονέσει το μωρό μου.

Η καισαρική δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο. Και η ψυχολογία μπορεί να είναι λίγο μυστήρια, αλλά σε καμια περίπτωση δεν θα είναι αρνητική. Θα μπεις εκεί, δεν θα πονέσεις (στην αρχη) και σε 15 λεπτά θα έχεις το παιδάκι σου αγκαλίτσα. Για σκέψου και αυτό? Μόνο αυτό αν θα έχεις στο μυαλό σου, όλα τα άλλα θα φύγουν

Κουκλές σας καληνυχτω!!

Θα τα πούμε αύριο.

Φιλάκια και καλό ξημέρωμα!

Ναι αύριο είναι να πάω γιατρό!! Άντε να δούμε τι θα μου πει!!! Ελπίζω κάτι καλό...

Τουλάχιστον αν είναι να τον πάρω όλο το μήνα, τότε μακάρι να είμαστε μαζί!! Εγώ παράθυρο εντάξει????

Όσο για να μην στεναχωριέμαι, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να αποφύγεις και ειδικά όταν στα προκαλούν άλλοι οι οποίοι δεν σέβονται την κατάσταση την οποία είσαι. Να μου πεις αν δεν σε σέβονταν πριν θα σε σεβαστούν τώρα?? όχι...Πολύ πολύ να με βλέπουν σαν καμια φοράδα τώρα...

Πήρα μεγάλη στεναχώρια. Ένα θα σου πω: χτες όλη τη μέρα είχα σχεδόν κάθε 10-15 λεπτά συσπάσεις από τα κλάμματα και την στεναχώρια.

Χάλι...

Άντε, επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα σε αφήσω να πάρεις το παράθυρο! ΧΑΧΑ!

Μωρέ καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά μήπως έτσι τους κάνεις τη χάρη?! Γραψ'τους! Δεν αξίζει να χαλιέσαι!

Λοιπόν, κορίτσια..σας αφήνω! Ηρθε ήδη ο σύζυγος!

Τα λέμε αύριο!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

Φιλάκιααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

καλημέρα!

παρόυσα και έγκυος!

κουκλίτσα μου να σου ζήσει ο παίδαρος! καλέ τι άντρας είναι αυτός???μπράβο, μπράβο, να είστε καλά ...και οι δυο!!!!εύχομαι υγεία, ευτυχία και καλή τύχη να έχει πάντα!:D:D:D:D

εγώ κορίτσια εδώ..εχθές δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου! έχω σηκωθεί τουλάχιστον 5 φορές για τουαλέτα :roll::roll: και τώρα νυστάζζωωωω!!!

37 η εβδομάδα σήμερα!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Koyklitsaaaaaaaaa ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3700ΓΡ μπραβο βρε θηριο!Με το γαλα ολα καλα θα πανε μετα την 3 μερα ερχεται το κανονικο. Και παλι συγχαρητηρια!!!!!!

Α!

Παρουσα κι εγκυος ακομα.......:-(

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...