Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ε ναι είπαμε! Μη σου μείνει! Αυριο θα στησουμε την κούνια της μπέμπας στο δωμάτιό μας. Καλά μόλις ειδε ο Ιωνας την κούνια (σε κομμάτια ακόμα) στο δωμάτιό μας, γούρλωσε το μάτι! Τουλάχιστον θα έχει ένα μήνα να συνηθίσει να τη βλέπει. Του τα παρουσιάζουμε λίγα λίγα, μην του πέσουν όλα μαζί και φρικάρει εντελώς!

Άσε, εμείς ακόμα να τη στήσουμε! Δν ξέρουμε πως... Περιμένουμε να έρθει ή ο ένας ή ο άλλος αδερφός του Άγη για να μας τη στήσει! Δν το πολυέχει με αυτά ο δικός μου! Χεχε!

Πωπω κ περνάει ο καιρός! Αγχώθηκα τώρα! :roll:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε, εμείς ακόμα να τη στήσουμε! Δν ξέρουμε πως... Περιμένουμε να έρθει ή ο ένας ή ο άλλος αδερφός του Άγη για να μας τη στήσει! Δν το πολυέχει με αυτά ο δικός μου! Χεχε!

Πωπω κ περνάει ο καιρός! Αγχώθηκα τώρα! :roll:

tfQvp2.png

Eμας πάλι καλά ο μπαμπάς μας ειναι "μαστροχαλαστης" και ετσι θα την φτιάξει μια χαρα. Και εχει πάρει και ο Ιωνας και όλο μαστορεύει. Πολυ πλάκα! Μην αγχωνεσαι απλά κανονιστε αυριο πότε θα έρθει κάποιος να σας βοηθησει :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Με εχει πιασει μια γκρινια σημερα! Ασταματητη!!!

Και το μωρο βρε κοριτσια αντι να κατεβαινει, ανεβαινει!!! Σημερα τον νιωθω πιο ψηλα! Ακομα δεν εχω χωνεψει το μεσημεριανο και εφαγα ρυζι με γιαουρτι!!! Μου παταει και κατι κλωτσιες στο διαφραγμα και μου κοβει την αναπνοη!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Eμας πάλι καλά ο μπαμπάς μας ειναι "μαστροχαλαστης" και ετσι θα την φτιάξει μια χαρα. Και εχει πάρει και ο Ιωνας και όλο μαστορεύει. Πολυ πλάκα! Μην αγχωνεσαι απλά κανονιστε αυριο πότε θα έρθει κάποιος να σας βοηθησει :D

Άρα εσύ στο σπίτι έχεις δύο μάστορες! Καλή φάση! Χεχε!

Ναι, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Το είπα ήδη στον Άγη! ;)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και το μωρο βρε κοριτσια αντι να κατεβαινει, ανεβαινει!!! Σημερα τον νιωθω πιο ψηλα! Ακομα δεν εχω χωνεψει το μεσημεριανο και εφαγα ρυζι με γιαουρτι!!! Μου παταει και κατι κλωτσιες στο διαφραγμα και μου κοβει την αναπνοη!!!

Μάλλον δν χωράει...αλλά από την άλλη δν λέει κ να βγει! Τι να πω...?!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Υπομονή chris! Μένουν μόνο λίγες μέρες ακόμα. Οσο για τις κλοτσιες, και εμένα μου δεινει κατι δυνατες αλλα οχι στο διάφραγμα αλλα στα πλευρα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αχ παντα ετσι κανω!!! Τελευταια στιγμη γκρινιαζω ασταματητα!!!

Κι εμενα μεχρι τωρα στα πλευρα κλωτσουσε και συγκεκριμενα το δεξι. Τωρα τελευταια επεκταθηκε στο διαφραγμα.

Παντως να σας πω την αληθεια ο γιατρος ειπε πιο πιθανο το βρισκει να γεννηθει απο βδομαδα!!! Οποτε μαλλον θα τις φαω τις κλωτσιες μου!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αχ παντα ετσι κανω!!! Τελευταια στιγμη γκρινιαζω ασταματητα!!!

Κι εμενα μεχρι τωρα στα πλευρα κλωτσουσε και συγκεκριμενα το δεξι. Τωρα τελευταια επεκταθηκε στο διαφραγμα.

Παντως να σας πω την αληθεια ο γιατρος ειπε πιο πιθανο το βρισκει να γεννηθει απο βδομαδα!!! Οποτε μαλλον θα τις φαω τις κλωτσιες μου!

Ειμαστε σε φάση που δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε! Εγω όταν είναι να αρχίσω τη γκρίνια πάντως, τον προειδοποιώ τον άντρα μου και μετά αρχίζω... να ξέρει ο άνθρωπος :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα! Παρουσα με παιδαρο 3730 στο ιασω με καισαρικη δυστυχως! Εκπεμπω απο το κινητο! Αρα δεν μπορω να διαβασω η να πω πολλα πω

kouklitsa να σου ζησει ο γιος!!! να ειναι παντα γερος, δυνατος και ευτυχισμενος!!!! Καθε μερα του να ειναι ευχαριστα μοναδικη!:-D:-D:-D Περιμενουμε νεοτερα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

NIK16...........1/02/2011................ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July..............8/02/2011.............Αλεξανδρας...........Φ.Τ.

mariadi........11/02/2011.............Αλεξανδρας..........Φ.Τ.

kouklitsa. .....22/02/2011...............Ιασώ.................Κ.Τ.

Νταιζάκι............24/02/2011..............ΡΕΑ

chris83.............01/03/2011..............Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

Aliki1983............09/03/2011............ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011............ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011............Ιπποκράτειο

Tinna................16/03/2011............ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011..........Αττικό

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011..............ΛΗΤΩ

v9gkhg0kf9drps4b.png

καλησπερα! Παρουσα με παιδαρο 3730 στο ιασω με καισαρικη δυστυχως! Εκπεμπω απο το κινητο! Αρα δεν μπορω να διαβασω η να πω πολλα πω

Πωπω έναν άντρακλα που έβγαλες! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!

Πάντα να είναι υγιέστατος, χαρούμενος κ καλότυχος!

Μια χαρά θα τα πας με τον θηλασμό, ακόμα είναι νωρίς!

Πονάς πολύ στην τομή ή την παλεύεις?

Άντε, περιμένουμε να ξαναμπείς για περισσότερα!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙ!!!

Φιλάκιααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια βοήθεια!Φοβάμαι πάρα πολύ...πήγα στο γιατρό,η μπέμπα είναι 3250 και το πιο πιθανό είναι να γεννήσω με καισαρική...μπορεί να μας πει κάποια την εμπειρία της από την καισαρική,πως είναι διαδικασία, πόσο διαρκεί... Φοβάμαι...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Να σου ζήσει ο παίδαρος και να είστε και οι 2 καλά.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...