Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μάλλον είμαι τυχερή γιατί ο γιος μου το περιμένει το μωρό με μεγάλη χαρά. Του αγόρασε δώρο για να το υποδεχθεί και προσφέρτηκε να βοηθήσει στη φροντίδα του. Αλλά είναι σχεδόν 5 χρονών και το αντιμετοπίζει πολύ καλά, κι ως χαρακτήρας είναι βολικός πολύ.

Για τους πόνους και τις συσπάσεις λέω γιατί και στον γιο μου τα είχα όλα έντονα 3 με 4 το απόγευμα και γεννήθικε στις 4.

Μακάρι να λειτουργησει πάλι έτσι. Να χεις κι εσυ ένα χρονοδιάγραμμα στο μυαλό σου :tongue: Και ο δικος μου δεν ειναι πως έχει πει κάτι άσχημο για την μπέμπα. Ισα ισα που λέει πως θα βοηθάει κλπ. Απλά απο κάποιες συμπεριφορές καταλαβαίνω πως θα έχουμε θέμα. Οπως και να έχει βεβαια, θα συνηθίσει κι αυτός όπως όλα τα παιδάκια!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να λειτουργησει πάλι έτσι. Να χεις κι εσυ ένα χρονοδιάγραμμα στο μυαλό σου :tongue: Και ο δικος μου δεν ειναι πως έχει πει κάτι άσχημο για την μπέμπα. Ισα ισα που λέει πως θα βοηθάει κλπ. Απλά απο κάποιες συμπεριφορές καταλαβαίνω πως θα έχουμε θέμα. Οπως και να έχει βεβαια, θα συνηθίσει κι αυτός όπως όλα τα παιδάκια!

Κοίτα, τα παιδιά είναι απρόβλεπτα,οπότε είμαι έτοιμη και για αρνιτηκές καταστάσεις. Αυτό που θα κάνω όμως είναι να προσπαθήσω να μην τον παραμελήσω. Ειδικά φέτος θα του κάνω πάρτι γενεθλίων κι ας μην έχω και πολύ κουράγιο με το μωρό. Κάποιες ώρες θα αφήνω την μικρούλα με τον μπαμπά για να περάσω χρόνο αποκλειστηκά με τον Αντώνη και θα προσπαθήσω να κόψω τη γλώσσα μου όταν μου έρθει να πω "μα είσαι μεγάλος πια, πως κάνεις έτσι;"

Από τώρα του τονίζω πως θα γίνει μεγάλος αδελφός άρα πολύ σημαντικός για την αδελφούλα του. Ότι μπορώ κάνω... Δεν αποκλίεται μια μέρα να μου πει "πίσω δεν τα πέρνουν μαμά τα κλαψιάρικα μωρά":roll:

Σύλβια με λένε που δεν έχει καμία σχέση με το silver, αλλά στα λατινικά σημένει το κορίτσι του δάσους.

Αχ ωραιο. Την κορη μου θα την πουμε Αργυρω και σκεφτομουν το Υρω η το Συλβια.

Ευα θα πρεπει να τους αναπτυξουμε το αισθημα Big Brother....

Αχ ωραιο. Την κορη μου θα την πουμε Αργυρω και σκεφτομουν το Υρω η το Συλβια.

Με το καλό η κορούλα κι έχεις ακόμη λίγο χρόνο να το σκεφτείς. Όποιο και να διαλέξεις προέχει να είναι καλά και τα άλλα είναι λεπτομέριες. Πολοί όμως όταν ακούν το Σύλβια σκεφτονται το Αργυρώ όποτε είναι καλό. Δεν το ακούς και πολύ συχνά το όνομα αυτό και είναι υπέρ.

Διαφημίσεις

Σημερα γενικά κουράστηκα και νιωθω απο νωρίς τους γνωστούς πόνους + συσπάσεις. Ημουν λοιπόν ξάπλα στον καναπέ και έπαιζα με τον Ιωνα και μόλις πήγα να σηκωθω (με δυσκολία) με έπιασε 1)σκοτοδύνη 2) ξεκίνησε μια αρκετά έντονη σύσπαση 3) με το που τελείωσε η σύσπαση μου "άνοιξε" η μύτη :roll: Εν το μεταξυ ενω τις τελευταίες μέρες είχα λίγο αίμα το πρωι όταν φυσούσα τη μύτη μου, ποτε δεν ειχα ρυνοραγία. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη ρυνοραγία στη ζωή μου.

Τα συμπτωματα μεμονομένα δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Ο συνδιασμός όμως πρέπει να πω πως με ξάφνιασε...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Σημερα γενικά κουράστηκα και νιωθω απο νωρίς τους γνωστούς πόνους + συσπάσεις. Ημουν λοιπόν ξάπλα στον καναπέ και έπαιζα με τον Ιωνα και μόλις πήγα να σηκωθω (με δυσκολία) με έπιασε 1)σκοτοδύνη 2) ξεκίνησε μια αρκετά έντονη σύσπαση 3) με το που τελείωσε η σύσπαση μου "άνοιξε" η μύτη :roll: Εν το μεταξυ ενω τις τελευταίες μέρες είχα λίγο αίμα το πρωι όταν φυσούσα τη μύτη μου, ποτε δεν ειχα ρυνοραγία. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη ρυνοραγία στη ζωή μου.

Τα συμπτωματα μεμονομένα δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Ο συνδιασμός όμως πρέπει να πω πως με ξάφνιασε...

Τώρα πως είσαι? Νιώθεις καλύτερα?

Πέρα απο μια ζαλάδα που νιώθω δεν έχω κάτι άλλο. Σκέφτομαι μήπως μου έχει πέσει πολύ ο σίδηρος...

Μίλα τότε με τον ιατρό σου μήπως να έκανες μία γενική αίματος

Μίλα τότε με τον ιατρό σου μήπως να έκανες μία γενική αίματος

Μωρε θα πάω αυριο το πρωι να κάνω μια για καλο και για κακο γιατί κατα πάσα πιθανότητα αυτό είναι. Τον προηγούμενο μήνα ήταν στο 31 ο αιματοκρίτης και απ όσο ξέρω προς το τέλος της εγκυμοσύνης πέφτει κι άλλο. Οπότε θα κάνω μια γενική και βλέπουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Βρε καλό μου...νομίζω ότι κουράζεσαι παραπάνω από όσο πρέπει...:roll::roll::roll:

Διαβάζω κάθε μέρα όσα γράφεις κ αγχώνομαι...Ξάπλαααα!!! Αλλιώς θα σε μαλώσουμε!:tongue:

Κ τσέκαρε κ το σίδηρο, πάρε τηλ τον γιατρό! Απ'ΟΛΑ!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τι ηταν παλι αυτο βρε Eva? Δεν ηξερα οτι συνδεεται η ρινοραγια με τον χαμηλο σιδηρο!

Ναι δεν ειναι ασυνηθιστο. Θα πάω αυριο να κάνω μια γενική για να εχω το κεφάλι μου ησυχο.

Venia μου πιστεψε με κάνω τα απολύτως απαραίτητα! Αν δεν κάνω τώρα κάποια πράγματα, μετά δεν θα μπορώ καθόλου. Ηδη δυσκολεύομαι. Οπότε οτι προλάβω τώρα. Πάλι καλα αυριο ο άντρας μου λόγω των απεργιών δεν θα πάει στη δουλειά! Οεοοοοοο!!! Θα τον βάλω λοιπόν να κάνει διάφορα :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ναι δεν ειναι ασυνηθιστο. Θα πάω αυριο να κάνω μια γενική για να εχω το κεφάλι μου ησυχο.

Venia μου πιστεψε με κάνω τα απολύτως απαραίτητα! Αν δεν κάνω τώρα κάποια πράγματα, μετά δεν θα μπορώ καθόλου. Ηδη δυσκολεύομαι. Οπότε οτι προλάβω τώρα. Πάλι καλα αυριο ο άντρας μου λόγω των απεργιών δεν θα πάει στη δουλειά! Οεοοοοοο!!! Θα τον βάλω λοιπόν να κάνει διάφορα :tongue:

Έτσι, χωσ'τον! :tongue::tongue::tongue:

Κ εμένα κάθεται ο δικός μου, ύστερα από 21 μέρες σερί δουλειάς! Οπότε εγώ δν μπορώ να του πω να κάνει κ πολλά πράγματα! Πρέπει να ξεκουραστεί κ λίγο, γτ αλλιώς θα τον μαζεύουμε!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Έτσι, χωσ'τον! :tongue::tongue::tongue:

Κ εμένα κάθεται ο δικός μου, ύστερα από 21 μέρες σερί δουλειάς! Οπότε εγώ δν μπορώ να του πω να κάνει κ πολλά πράγματα! Πρέπει να ξεκουραστεί κ λίγο, γτ αλλιώς θα τον μαζεύουμε!!!

tfQvp2.png

Ε ναι είπαμε! Μη σου μείνει! Αυριο θα στησουμε την κούνια της μπέμπας στο δωμάτιό μας. Καλά μόλις ειδε ο Ιωνας την κούνια (σε κομμάτια ακόμα) στο δωμάτιό μας, γούρλωσε το μάτι! Τουλάχιστον θα έχει ένα μήνα να συνηθίσει να τη βλέπει. Του τα παρουσιάζουμε λίγα λίγα, μην του πέσουν όλα μαζί και φρικάρει εντελώς!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...