Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ναι.......ακόμα εδώ.

Σήμερα πήγα στα jumbo με τον μικρό,και περιμένω καρτερικά.

Την Τετάρτη το βράδυ θα μπώ στο ΡΕΑ και Πέμπτη πρωί γεννάω.

εκτός και αν γίνει εκείνο το θαυματάκι που λέγαμε...................

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί θα μου βάλει κολπίκά υπόθετα για να μαλακώσει ο τράχηλος μήπως ξεκινήσει η διαδικασία φυσιολογικά και δεν χρειαστεί να μου βάλει τεχνήτούς πόνους.

Διαφημίσεις

Γιατί θα μου βάλει κολπίκά υπόθετα για να μαλακώσει ο τράχηλος μήπως ξεκινήσει η διαδικασία φυσιολογικά και δεν χρειαστεί να μου βάλει τεχνήτούς πόνους.

Α καταλαβα. Αντε με το καλό.... Ευχομαι να εχεις γρηγορη και φυσιολογικη γεννα. ;)

Σε ευχαριστώ πολύ στελλίτσα μου!!!

θα προσπαθήσω να μπώ και αύριο να μάθω και νέα για την κουκλίτσα.

εχω και εγώ λίγο άγχος και προσπαθώ να ξεχνιέμαι.....

θα σας ενημερώσω πάντως!!!

Φιλάκια!!!

Ευα ελαφρουλης ειναι και εσενα. Πραγματικα δν μπορεις να αποφυγεις το σηκωμα..

Τι να κάνουμε? Υπομονη. Τα μωρα θα μας φανουν πουπουλακια.

Ο Ιωνας για την ηλικια του ειναι κατηγορία φτερού! Οπως λες κι εσυ, υπομονη! Σιγουρα τα μωράκια μας θα μας φανούν πουπουλα :tongue: Να δωσω και μια συμβουλή για τα μωρά γιατί εγω "κάηκα" με τον Ιωνα... Μην κουνήσετε τα μωρά σας για να ηρεμίσουν! Ο Ιωνας το ειχε συνηθίσει τόσο πολύ που δεν κοιμόταν αν δεν τον κούναγες για μισή ωρα τουλάχιστον! Και δεν μιλάμε για κανα ελαφρό κουνηματάκι... ήθελε να κουνας το καρότσι μπρος πίσω! Δικό μας το λάθος βεβαια. Γι αυτο προτείνω να το αποφύγετε εντελώς! Ειδαμε και πάθαμε για να του το κόψουμε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Ναι.......ακόμα εδώ.

Σήμερα πήγα στα jumbo με τον μικρό,και περιμένω καρτερικά.

Την Τετάρτη το βράδυ θα μπώ στο ΡΕΑ και Πέμπτη πρωί γεννάω.

εκτός και αν γίνει εκείνο το θαυματάκι που λέγαμε...................

Καλησπέρα κορίτσια! Παρούσα κι έγκυος...

Νταιζάκι με το καλό , κορίτσι μου, όλα να σου πάνε καλά!

Εγω αύριο έχω γιατρό για να δούμε τι μας γίνεται και πως θα γεννήσω. Πάντως έχω τακτικά πόνους και συσπάσεις επί καθημερινή βάση και πιο έντονα αργά το βράδυ. Νυχτερινό το κόβω το κοριτσάκι μου:mrgreen:

Καλησπέρα κορίτσια! Παρούσα κι έγκυος...

Νταιζάκι με το καλό , κορίτσι μου, όλα να σου πάνε καλά!

Εγω αύριο έχω γιατρό για να δούμε τι μας γίνεται και πως θα γεννήσω. Πάντως έχω τακτικά πόνους και συσπάσεις επί καθημερινή βάση και πιο έντονα αργά το βράδυ. Νυχτερινό το κόβω το κοριτσάκι μου:mrgreen:

Νομίζω πως όλες λίγο πολύ έχουμε πιο πολλά συμπτώματα το βράδυ γιατί είναι μαζεμένη και η κούραση της ημέρας. Αλήθεια Σιλβια εσένα ο μικρός σου πως το έχει πάει το θέμα με τον ερχομό του μωρού;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Νομίζω πως όλες λίγο πολύ έχουμε πιο πολλά συμπτώματα το βράδυ γιατί είναι μαζεμένη και η κούραση της ημέρας. Αλήθεια Σιλβια εσένα ο μικρός σου πως το έχει πάει το θέμα με τον ερχομό του μωρού;

Μάλλον είμαι τυχερή γιατί ο γιος μου το περιμένει το μωρό με μεγάλη χαρά. Του αγόρασε δώρο για να το υποδεχθεί και προσφέρτηκε να βοηθήσει στη φροντίδα του. Αλλά είναι σχεδόν 5 χρονών και το αντιμετοπίζει πολύ καλά, κι ως χαρακτήρας είναι βολικός πολύ.

Για τους πόνους και τις συσπάσεις λέω γιατί και στον γιο μου τα είχα όλα έντονα 3 με 4 το απόγευμα και γεννήθικε στις 4.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...