Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Θέλω πίτσα...και προφιτερόλ!

Εγώ είδα διαφήμιση goodys κ θέλω τσιζ...αλλά ποιος βγαίνει τώρα να πάει να πάρει?! Κ ο άντρας μ θα έρθει, αφού θα έχουν κλείσει! :-(

Πίτσα έφαγα το Σάββατο, οπότε δν μ λείπει...για το προφιτερόλ..απλά το προσπερνάω! Κ το θέμα είναι ότι έχω γλυκά στο σπίτι, αλλά προσπαθώ να κρατιέμαι!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρίγωνααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιαμ μιαμ μιαμ! Τι μ κάνεις τέτοια ώρα?! ΧΑΧΑΧΑ! Δν είμαι από βόρεια, αλλά παθαίνω αμόκ με τα τρίγωνα!

tfQvp2.png

Και ξερεις, ε? Στο πανοραμα τα τριγωνα σου τα γεμίζουν εκεινη τη στιγμη με ολοφρεσκη κρεμα... Αυτα στο ψυγειο δεν τα δινουν, τα εχουν μονο για βιτρινα. Και ΤΑ καλυτερα στον Ελενιδη! Πω πω, λιγωθηκα μονο με τη σκεψη. Θα πιω κανα δυο ποτηρια νερο να στανιαρω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τα νέα παραμένουν ίδια.

Διαστολή 3, ο τράχηλος 1,6 οπότε την Τετάρτη το βράδυ μπαίνω στο ΡΕΑ για τα προπαρασκευαστικά και την Πέμπτη το πρωί θα συναντηθώ επιτέλους με το κοριτσάκι μου.

Εχω φοβερή αγωνία.

¨οσο για το rooming in και εγώ αποφάσισα να μην το εκμεταλευτώ και απλώς να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε θα είναι μια ενδιάμεση κατάσταση.

Αλίκη αν δεν τα καταφέρω να σε ειδοποιήσω για τα νέα μου, απλά θα δώσω το κινητό μου στο κατσικάκι μου!!!Αυτό θα βρεί τον τρόπο!!!

αντε κοπελα μου σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην εχεις αγχος να ευχαριστηθεις οσο μπορεις την εμπειρια.με το καλο λοιπον.:D

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Και ξερεις, ε? Στο πανοραμα τα τριγωνα σου τα γεμίζουν εκεινη τη στιγμη με ολοφρεσκη κρεμα... Αυτα στο ψυγειο δεν τα δινουν, τα εχουν μονο για βιτρινα. Και ΤΑ καλυτερα στον Ελενιδη! Πω πω, λιγωθηκα μονο με τη σκεψη. Θα πιω κανα δυο ποτηρια νερο να στανιαρω!

Και εγώ ένα μπουκαλάκι νερό! Να πάνε οι γλύκες κάτω! Χεχε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ είδα διαφήμιση goodys κ θέλω τσιζ...αλλά ποιος βγαίνει τώρα να πάει να πάρει?! Κ ο άντρας μ θα έρθει, αφού θα έχουν κλείσει! :-(

Πίτσα έφαγα το Σάββατο, οπότε δν μ λείπει...για το προφιτερόλ..απλά το προσπερνάω! Κ το θέμα είναι ότι έχω γλυκά στο σπίτι, αλλά προσπαθώ να κρατιέμαι!!!!!!!!!!:mad::-x:-x

tfQvp2.png

Βένια το ξέρω ότι είναι αργά, αλλά μήπως δέχεσαι επισκέψεις στο σπίτι?Έλεγα μήπως ήθελες να σε βοηθήσω με εκείνα τα γλυκά για να μην έχεις πια τον πειρασμό και αναγκάζεσαι να κρατιέσαι.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Βένια το ξέρω ότι είναι αργά, αλλά μήπως δέχεσαι επισκέψεις στο σπίτι?Έλεγα μήπως ήθελες να σε βοηθήσω με εκείνα τα γλυκά για να μην έχεις πια τον πειρασμό και αναγκάζεσαι να κρατιέσαι.

Αμέεε! Σε πόση ώρα θα είσαι εδώ? :tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ε ναι..ένα διωράκι το θες μέσα στο νερό! Άντε, σε περιμένω..χιχι!

tfQvp2.png

Μάλλον θα έρθω αύριο,έχει χαλάσει το μαγικό μου χαλί και δε μου δίνουν άδεια να απογειωθώ... σνιφ,σνιφ...άρα αναγκαστικά θα πάω για ύπνο. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Σμουτς!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μάλλον θα έρθω αύριο,έχει χαλάσει το μαγικό μου χαλί και δε μου δίνουν άδεια να απογειωθώ... σνιφ,σνιφ...άρα αναγκαστικά θα πάω για ύπνο. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Σμουτς!

Βρέχει κιόλας εδώ..οπότε τα λέμε αύριο! :tongue:

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά! Φιλάκιααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Παρούσα και μάλλον τελευταίο post έγκυος! Δεν μπόρεσα να σας παρακολουθήσω για μερικές μέρες.

Μπαίνω σήμερα με πρόκληση. Χθές στον γιατρό βάρος δεν μπορεσαμε να δουμε... μεγάλωσε μάλλον αρκετά.. ο μικρούλης

Εγινε και η περιβόητη εξέταση απο κάτω... ενοχλητική αλλά υποφερτή. Δεν φαινεται να έχει κατεβει αρκετά το κεφάλι όμως... Ελπίζω να αποφυγω την καισαρική.

Φιλάκια σε όλες και κοιλούμπες και μανούλες...

Μόλις μπορέσω θα στείλω νέα!

καλημέρα!

Παρούσα και έγκυος!

κουκλίτσα τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!!και λέγαμε που έχεις χαθεί?!

άντε κοριτσάκι με το καλό να κρατάς τον μπεμπούκο σου αγκαλίτσα και μ'ένα πόνο σου εύχομαι!

ααα και μην ανησυχείς..ο μπεμπάκος θα εμπεδωθεί με τις συσπάσεις!

μόλις μπορέσεις να μας ενημερώσεις !!!

με το καλό!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κορίτσια!

Παρούσα και μάλλον τελευταίο post έγκυος! Δεν μπόρεσα να σας παρακολουθήσω για μερικές μέρες.

Μπαίνω σήμερα με πρόκληση. Χθές στον γιατρό βάρος δεν μπορεσαμε να δουμε... μεγάλωσε μάλλον αρκετά.. ο μικρούλης

Εγινε και η περιβόητη εξέταση απο κάτω... ενοχλητική αλλά υποφερτή. Δεν φαινεται να έχει κατεβει αρκετά το κεφάλι όμως... Ελπίζω να αποφυγω την καισαρική.

Φιλάκια σε όλες και κοιλούμπες και μανούλες...

Μόλις μπορέσω θα στείλω νέα!

Kouklitsa σε σκεφτομουνα!Με το καλο σημερα ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις και να εχεις ευκολη και γρηγορη γεννα! Τυχερουλα λιγο εμεινε και θα δεις το μωρακι σου! Μακαρι να μου εκανε κι ο δικος μου απο τωρα προκληση. Τωρα αμα τυχει και κανει κανενα ξαφνικο η δικια μου μπορει και να τα πουμε στο ΙΑΣΩ αλλιως θα περιμενουμε νεα σου απο ΣΚ μαλλον!!!!

Νταιζακι κι εσυ με το καλο σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις γρηγορα αφου περιμενες και τοσο καιρο τουλαχιστον να μην ταλαιπωρηθεις στη γεννα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...