Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Στο Ιασω γεννησα τον Βασιλακη σε 6κλινο οποτε δεν τον ειχα δπλα μου. Μου τον εφερναν καθε 3 ώρες και ενδιαμεσα αν εκλαιγε καμια φορα. Του ειχε προειδοποιησει η μαια μου να το κάνουν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν είμαι σίγουρη αν έχεις την επιλογή να μη το έχεις δίπλα σου. τουλάχιστον σε περιοχές της επαρχίας που ξέρω και μάλιστα στο μονόκλινο το έχεις μαζί σου συνέχεια. μπορεί να κάνω και λάθος όμως...:confused:

Στα επαρχιακα νοσοκομεία, σιγουρα το έχεις το μωρο δίπλα σου. Αλλά οι ιδιωτικές κλινικες ειναι άλλη υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση το πιο ασφαλες ειναι να ρωτάμε για να μάθουμε τι πολιτική ακολουθείται.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ειναι ιδιωτικη κλινικη και η μαια μου που δουλευε παλια σε αυτην μου ειπε οτι τα φερνουν ανα τριωρο. Δεν ανεφερε το rooming in αλλα δεν ρωτησα ουτε εγω. Να πω την αληθεια και να γινεται εγω δεν θα το παρω...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ο οποίος δικός μου καλά κρατεί ακόμα!:rolleyes::rolleyes:

Και ο δικός μου τράχηλος καλά κρατεί!!!!!

Να 'μαστε κι εμειιιιιιιις!

Μολις γυρισα απο τα Χανια και καταζαλιστηκα απο τις στροφες στο δρομο! Εφαγα και το τσιζ μου (ατιμη Αλικη... εσυ με ξεσηκωσες απο προχθες!) οποτε στις στροφες καλοπερασα!

Μας ειδε ο γιατρος, το αμνιακο αρχισε να μειώνεται, ψιλοξεκινησε να γερναει ο πλακουντας (μου φαινεται ετσι το 'πε, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη). Κολπικη εξεταση ξαναεκανα και δεν εχουμε σημαντικη εξελιξη λεει.

Μπορει να ξεπερασω και την ΠΗΤ μου μου ειπε!:shock::shock::shock:

"Τι κανω λαθος γιατρε?"

Εκει εβαλε τα γελια! Τιποτα, μου λεει, αφου ειναι υγιες δε μας πειραζει που δεν βγαινει, οποτε θελει ο θεος θα βγει. Η γυναικα του λεει στο πρωτο τους παιδι γεννησε 10 μερες μετα την ΠΗΤ της.:shock::shock::shock:

Οποτε στην αναμονη ακομα!!!

Αχ αυτό το τζιζ τι σας έκανε!!!!!!!!!!!!!! Αλλά καλά έκανες και το έφαγες!!!!!!

Μήπως αν σταματήσεις το περπάτημα κατέβει το παιδί??? Μπορεί αυτό να θέλει το μωρό. Σου λέει πέρα δώθε - πάνω κάτω άσε με στην ησυχία μου να μπω στο ίσιο δρόμο!!!!!!!

Κρις και Ντεζακι διαβασα οτι το αερομπικ απαγορευται στην εγκυμοσυνη γιατι προκαλει προορο τοκετο...Χιχιχι παμε λοιπον και 1 και 2......

Μια χαρά το aerobic!!!!! Μιλάμε για πολύ λιώσιμο....

Μέχρι να γεννήσουμε θα χάσουμε και τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!

Κορίτσια, συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αν και έχει ξανασυζητηθεί, αλλά κοντεύω να γεννήσω και απόφαση δεν έχω καταφέρει να πάρω!!! Υπάρχει κάποια από σας που έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το rooming in των μαιευτηρίων και να έχει το μωράκι συνεχώς μαζί της? (ο μόνος λόγος που δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω ακόμα είναι οι ιώσεις της συγκεκριμένης περιόδου που γεννάμε εμείς)

Εγώ θα ήθελα το rooming in αλλά δεν θα το κάνω παρόλο που υποστηρίζεται από το νοσοκομείο, γιατί 1ον είναι οι ιώσεις, 2ον θα είναι συνέχεια εκεί και θα θέλουν να το ακουμπούν όλοι και 3ον αν σκεφτούμε ότι κατά μέσο όρο είμαστε σε τρίκλινο και ότι η κάθε μαμά θα έχει τουλάχιστον 4-5 άτομα που θα θέλουν να δουν το μωρό μας προκύπτουν :15 οι επισκέπτες και 6 οι μαμάδες με τα μωρά =21 στο σύνολο. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά αν το σκεφτείτε όταν υπάρχουν μωρά στο θάλαμο οι περισσότεροι κάθονται από περιέργια και δεν σκέφτονται τα μωράκια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αν και έχει ξανασυζητηθεί, αλλά κοντεύω να γεννήσω και απόφαση δεν έχω καταφέρει να πάρω!!! Υπάρχει κάποια από σας που έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το rooming in των μαιευτηρίων και να έχει το μωράκι συνεχώς μαζί της? (ο μόνος λόγος που δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω ακόμα είναι οι ιώσεις της συγκεκριμένης περιόδου που γεννάμε εμείς)

εγω εχω αποφασισει τον αποκλειστικο θηλασμο γιατι στο φερνουν πολυ συχνα και μου ειπαν στο ρεα οτι αμα το ζητησεις να στο αφησουν και καποιες ωρες στο αφηνουν.αυτοι θα το κανουν μπανακι θα του βαλουν κρεμουλα θα το αλλαξουν ,εσυ δεν ειναι ευκολο να το κανεις μπανιο στο δωματιο.και αλλος λογος ειναι οι ιωσεις και οτι ολοι θα ειναι απο πανω του....ασε που εχεις λιγες μερες ξενοιασιας στο σπιτι ολα μονη σου θα τα κανεις....αυτα ειναι που σκεφτομαι εγω και αλλαξα γνωμη για το rooming in.η αποφαση δικη σου;)

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Θέλω πίτσα...και προφιτερόλ!

εγω μπηκα στον πειρασμο και εφτιαξα γλυκο πορτοκαλοπιτα(παροτι πρεπει να προσεχω το σακχαρο) ηταν τελειο το εκανα πρωτη φορα και η συνταγη πανευκολη (αν θελετε σας την δινω) αλλα και για ενα προφιτερολ δεν λεω οχι ,το αγαπημενο μου.αχ τι εχουμε παθει με αυτα τα γλυκα???:?

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Τα νέα παραμένουν ίδια.

Διαστολή 3, ο τράχηλος 1,6 οπότε την Τετάρτη το βράδυ μπαίνω στο ΡΕΑ για τα προπαρασκευαστικά και την Πέμπτη το πρωί θα συναντηθώ επιτέλους με το κοριτσάκι μου.

Εχω φοβερή αγωνία.

¨οσο για το rooming in και εγώ αποφάσισα να μην το εκμεταλευτώ και απλώς να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε θα είναι μια ενδιάμεση κατάσταση.

Αλίκη αν δεν τα καταφέρω να σε ειδοποιήσω για τα νέα μου, απλά θα δώσω το κινητό μου στο κατσικάκι μου!!!Αυτό θα βρεί τον τρόπο!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Αχ εδω δεν ξερουν βρε κοριτσια να κανουν γλυκα... Μονο ενα ζουμερο κεικ κανουν κι αυτο σε συγκεκριμενες καφετεριες. Δεν τρωγονται!!! καμια σχεση δεν εχουν με ζαχαροπλαστεια απο βορεια. Τσουρεκι απο τερκενλη, τριγωνα απο τον Ελενιδη, Ευφροσυνη απο τον Αγαπητο, σιροπιαστα απο τον Χατζη... Ααααχ!!! Κοντοζυγωνει το Πασχα...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αλίκη αν δεν τα καταφέρω να σε ειδοποιήσω για τα νέα μου, απλά θα δώσω το κινητό μου στο κατσικάκι μου!!!Αυτό θα βρεί τον τρόπο!!!

:shock::shock::shock:Τι εκπαιδευση καλε ειναι αυτη!:shock::shock::shock:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τα νέα παραμένουν ίδια.

Διαστολή 3, ο τράχηλος 1,6 οπότε την Τετάρτη το βράδυ μπαίνω στο ΡΕΑ για τα προπαρασκευαστικά και την Πέμπτη το πρωί θα συναντηθώ επιτέλους με το κοριτσάκι μου.

Εχω φοβερή αγωνία.

Πρωτον μεχρι την Τεταρτη μπορει κατι να αλλαξει και σου το ευχομαι ολοψυχα. Αλλα και ετσι να μην γινει μην αγχωνεσαι. Ολα καλα θα πανε και την Πεμπτη θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια (Και θα παψει και η πεθερα σου να παιρνει τηλεφωνο για αναφορα);)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Τα νέα παραμένουν ίδια.

Εχω φοβερή αγωνία.

¨οσο για το rooming in και εγώ αποφάσισα να μην το εκμεταλευτώ και απλώς να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε θα είναι μια ενδιάμεση κατάσταση.

Βρε Νταιζάκι πέσαμε έξω τλκ εεε? :? Ας είναι...τουλάχιστον ξέρεις σίγουρα ότι την Πέμπτη θα έχεις τη μπουμπού στην αγκαλιά σου!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αχ εδω δεν ξερουν βρε κοριτσια να κανουν γλυκα... Μονο ενα ζουμερο κεικ κανουν κι αυτο σε συγκεκριμενες καφετεριες. Δεν τρωγονται!!! καμια σχεση δεν εχουν με ζαχαροπλαστεια απο βορεια. Τσουρεκι απο τερκενλη, τριγωνα απο τον Ελενιδη, Ευφροσυνη απο τον Αγαπητο, σιροπιαστα απο τον Χατζη... Ααααχ!!! Κοντοζυγωνει το Πασχα...

Τρίγωνααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιαμ μιαμ μιαμ! Τι μ κάνεις τέτοια ώρα?! ΧΑΧΑΧΑ! Δν είμαι από βόρεια, αλλά παθαίνω αμόκ με τα τρίγωνα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...