Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην 9η βδομαδα μου φαινεται πολύ κουλό και με τετοιο ποσοστο... Εγώ στην 12η που εκανα αυχενική μου ειπε 85% αγόρι και πάλι μου φαίνεται πολύ νωρίς, αλλά και ο αντρούλης μου επειμένει πως είδε κάτι να προεξέχει. Ποιος ξέρει, μπορεί να έχει κανένα πολύ καλό μηχάνημα ο δικός σου και να είχε και το μπεμπάκι σου την κατάλληλη στάση για να το δει..

Εμένα το αίμα σταμάτησε από την πρώτη μερα που ξεκίνησε και το καφέ εχει σχεδόν σταματήσει και αυτό, οπότε θέλω να πιστεύω πως όλα οκ.

κορίτσια καλησπέρα....εκανα τεστ πριν 3 ημέρες και βγήκε θετικό, η τελευται μου περίοδος ήταν στις 23/7, πήρα την γιατρό μου και γυρίζει την Τετάρτη και τότε θα κάνουμε την πρώτη εξέταση... δεν ξέρω τίποτα για την εγκυμοσύνη είναι η πρώτη φορά που μένω εγκυός και ανησυχώ πολύ γιατί εχω πόνους στην κοιλιά και στο στήθος... πήρα φυλικό οξύ και μαγνήσιο που μου συστησε η γιατρός τηλεφωνικά...και προσεχω ασο μπορώ... Φοβάμαι λίγο γιατί πονάω όμως η γιατρός είπε οτι είναι φυσιολόγικό... ψάχνοντας στο διαδικτυο σας βρήκα! ...καμί συμβουλή για μένα την άσχετη και πρωτάρα???? ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλες. Με το καλό κοπέλα μου. Από συμβουλες όσες θέλεις. Να μην τεντώνεσαι, να μην τινάζεις, εννοειται όχι βάρος και τα πονάκια ειναι φυσιολογικά. Μεγαλώνει η μήτρα.

Με το καλό και σε σένα!!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ότι το πρώτο πράγμα που παρατήρησα πριν καν καταλάβω ότι είμαι έγκυος ήταν ο πόνος στο στήθος! Δεν μπορούσα να ανεχθώ καθόλου σουτιέν με μπανέλα και πήγα και πήρα βαμβακερά χωρίς καμία ενίσχυση, μαλακά παντού γιατί δεν άντεχα!!

Φυσιολογικοί πόνοι είναι αυτοί, μην φοβάσαι, όλα καλά!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Mετα τον 3ο μήνα ουτε που θα τους θυμάσαι. Καλά λεει η Κατερινα. Οχι μπανελες... Πάρε από τώρα σουτιεν θηλασμου, Ειναι μαλακα και στηριζουν τελεια το στήθος.

Εφη, λυπαμαι πολυ. ελπιζω συντομα να αισθανθεις ετοιμη να προσπαθησεις ξανα...

υποφερω πολυ βρε κοριτσια...

ζεστη και πολλες αναγουλες...

εχω κουραστει πολυ...

και λογω οτι ειναι δευτερη εγκυμοσυνη ηδη εχω ενοχλησεις χαμηλα και η κοιλια εχει μεγαλωσει....

σημερα με πιασαν τα κλαματα.

δεν ξερω ποσο θα την παλεψω με τοση πεινα και αναγουλες. η πεινα ειναι διοτι φοβαμαι να φαω για να μην τα βγαλω, οταν τρωω τρωω ελαχιστα, και αν δεν φαω παλι τα βγαζω.

χαλια δηλαδη....

Καλησπέρα κορίτσια.

Οι κοκκινίλες δεν ήταν τίποτα....ευτυχώς...απλά δερματικό!

Εγώ την αυχενική την έχω την Παρασκευή στο Αττικό και την περιμένω πως και πως για να δω το μπεμπε!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι....πόσα κιλά έχετε πάρει?

Εγώ ήδη έχω πάρει 4 κιλά! Και ανυσηχώ, νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό!

evib, και εγώ έχω αυχενική στο τέλος της εβδομάδας και έχω λίγο άγχος. Ελπίζω όλα να είναι καλά και για τις 2 μας και όλες τις υπόλοιπες μανούλες που είναι σε αναμμένα κάρβουνα!

το φυσιολογικό νομίζω για το πρώτο τρίμηνο είναι να πάρεις γύρω στα 2 κιλά (με βάση τα βιβλία και όχι τον γιατρό) αλλά καλύτερα για να είσαι σίγουρη συζήτησέ το με τον γιατρό σου. Εγώ έχω χάσει 3 κιλά γιατί δεν μπορώ να φάω με τις αναγούλες και ανησυχώ αν θα είναι καλές οι επόμενες εξετάσεις μου (για το μωρό δεν ανησυχώ γιατί μου είπε ο γιατρός ότι ακόμα οι ανάγκες του είναι λίγες και ό,τι χρειάζεται να πάρει θα το πάρει από μένα).

iiAs.png

9JCHp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

επιστρέψαμε και μεις μετά απο τρεις βδομάδες ξεκούραση και σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά είναι κάπως...........

Το μπεμπάκι είναι μια χαρά, την αυχενική την έκανα στις 9/08 και ήταν πολύ καλή.

Και μετά είδα και γω λίγο αιματάκι στις 13/08 και τα χρειάστηκα αλλά τελικά ήταν απο την κούραση γιατί φύγαμε για μπανάκια και ήθελα και γω να τα κάνω όλα απο την πρώτη μέρα...........ευτυχώς δεν ξαναείδα τίποτα.

Εμένα μου άλλαξε το σίδηρο και μου έδωσε έναν πιο ελαφρύ και σταμάτησαν οι δυσπεψίες και ο στομαχόπονος και μπορώ να πω οτι αισθάνομαι πλέον πιο ενεργητική δεν ξέρω μπορεί να είναι επειδή ήμουνα σε άδεια ο χρόνος θα δείξει..........

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες!

ελπιζω να ειστε οοοολες καλα!

Εφακη λυπαμαι πολυ για οτι συνεβη, αλλα ελπιζω κ σου ευχομαι πολυ συντομα να ξαναμεινεις εγκυος κ ολα να πανε καλα!

εμεις καναμε την αυχενικη στις 17 αυγουστου κ ηταν μια χαρα το μπεμπεδακι. μας ειπε οτι ειναι μαλλον κοριτσι. τωρα εχουμε παλι ραντεβου στις 10 σεπτεμβρη.

να ρωτησω, τι σκευασματα παιρνετε τωρα; εγω συνεχιζω φυλλικο οξυ κ μαγνησιο. δεν μου εχει δωσει κατι αλλο, εσεις;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...