Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Η Μπουσουλοπουλου. Μονο τα καλυτερα εχω να πω για τη γιατρο. Ειναι τελεια.

Να ρωτησω κατι. Κανετε ολες κολπικη εξεταση? Εμενα δεν μου εχει ποτε η γιατρος μου. Οχι οτι ειναι κατι που το θελω απλα ρωταω.

Ειναι πολύ καλή θα συμφωνήσω! Κολπική εξέταση όλες θα κάνουμε φαντάζομαι. Ειναι για να διαπιστωσουν κατα ποσο έχει μαλακωσει ο τραχηλος και αν έχει κατέβει το μωρο. Λογικα απο βδομάδα θα έχεις κι εσυ αυτη την καταπληκτική εμπειρία :rolleyes:

chris καλα στα έλεγα εγω λοιπόν! Κάτσε να αράξεις και άσε τα τρεχάματα! Οποτε ειναι η ωρα θα βγει το μικρό σου. Μεσα δεν θα κάτσει! Πάντως μην απελπίζεσαι γιατί υπάρχουν και οι περιπτωσεις που κοπέλες που δεν φαινόταν να γεννάνε άμεσα, ξαφνικά τις έπιασαν οι πόνοι και γέννησαν.

Νταιζακι ελπίζω να γίνει το θαύμα το συντομότερο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαστε κι εμειιιιιιιις!

Μολις γυρισα απο τα Χανια και καταζαλιστηκα απο τις στροφες στο δρομο! Εφαγα και το τσιζ μου (ατιμη Αλικη... εσυ με ξεσηκωσες απο προχθες!) οποτε στις στροφες καλοπερασα!

Μας ειδε ο γιατρος, το αμνιακο αρχισε να μειώνεται, ψιλοξεκινησε να γερναει ο πλακουντας (μου φαινεται ετσι το 'πε, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη). Κολπικη εξεταση ξαναεκανα και δεν εχουμε σημαντικη εξελιξη λεει.

Μπορει να ξεπερασω και την ΠΗΤ μου μου ειπε!:shock::shock::shock:

"Τι κανω λαθος γιατρε?"

Εκει εβαλε τα γελια! Τιποτα, μου λεει, αφου ειναι υγιες δε μας πειραζει που δεν βγαινει, οποτε θελει ο θεος θα βγει. Η γυναικα του λεει στο πρωτο τους παιδι γεννησε 10 μερες μετα την ΠΗΤ της.:shock::shock::shock:

Οποτε στην αναμονη ακομα!!!

Οπότε, όσο περπάτημα κ αν ρίξεις, όσες σκάλες κ να ανεβοκατέβεις...αν δν θέλει να βγει, δν θα βγει...

Σε κόβω να την παίρνεις καμια βδομάδα ακόμα...:rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πράγματι θα δούμε αν σήμαινε κάτι ή τίποτα απολύτως! Σήμερα πάντως δεν έχω ξαναπάει.

Tinna πάντως μια χαρά συμβαδίζουμε και σε εβδομάδες και σε συμπτώματα.

marw_arg και εμένα δε με έχει εξετάσει από κάτω και μου είπε ότι θα το κάνει αν χρειαστεί και ότι δε θέλει να ταλαιπωρεί χωρίς λόγο. μέτρηση τραχήλου κλπ κάνει με τον υπέρηχο.

Νταιζάκι, ελπίζω τελικά να γεννήσεις όπως επιθυμείς, όπως και να έχει όμως να σκέφτεσαι ότι σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά γιατί ουσιαστικά αυτό μετράει.

Chris, απ'ότι φαίνεται θα κάνεις βόλτα με τις κατσικούλες σου για λίγο ακόμα ε;

iiAs.png

9JCHp3.png

Eva λες να αρχισω τις ξαπλες? Παντως η αληθεια ειναι πως η μονη στιγμη που νιωθω μια ενοχληση στην κοιλια ειναι οταν καθομαι πολλες ωρες.

Παντως απο την ωρα που γυρισαμε νιωθω μια φοβερη εξαντληση και ενα πολυ ελαφρυ πονακι χαμηλα στην κοιλια. Λετε?

Παρεπιπτωντως, η kouklitsa εχει πραγματι πολυ καιρο να φανει....

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αν και έχει ξανασυζητηθεί, αλλά κοντεύω να γεννήσω και απόφαση δεν έχω καταφέρει να πάρω!!! Υπάρχει κάποια από σας που έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το rooming in των μαιευτηρίων και να έχει το μωράκι συνεχώς μαζί της? (ο μόνος λόγος που δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω ακόμα είναι οι ιώσεις της συγκεκριμένης περιόδου που γεννάμε εμείς)

Vhjfp3.png

Κορίτσια, συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αν και έχει ξανασυζητηθεί, αλλά κοντεύω να γεννήσω και απόφαση δεν έχω καταφέρει να πάρω!!! Υπάρχει κάποια από σας που έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το rooming in των μαιευτηρίων και να έχει το μωράκι συνεχώς μαζί της? (ο μόνος λόγος που δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω ακόμα είναι οι ιώσεις της συγκεκριμένης περιόδου που γεννάμε εμείς)

Εγώ αποφάσισα να μην εκμεταλλευτώ αυτή τη δυνατότητα. Εξάλλου θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό, άρα ανά 2ωρο-3ωρο θα μ φέρνουν τον μπέμπη. Βέβαια, πήρα αυτή την απόφαση επειδή θα κάνω κ καισαρική κ οι πρώτες μέρες θα είναι δύσκολες...Από εκεί κ πέρα, από εσένα εξαρτάται. Μπορείς φαντάζομαι κ να αλλάξεις γνώμη όταν μπεις μέσα για να γεννήσεις κ αφού δεις πως θα πάει...

Δεν ξέρω αν βοήθησα...:rolleyes:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Φανταζομαι απο τις τιμες που ακουω οτι παιζουν στην Αθηνα οτι θα μεινεις σε δικλινο ή τρικλινο. Οπως και να 'χει θα μπαινοβγαινει πολυς κοσμος! Και δεν ειναι ολοι ενσυνειδητοι! Εγω προσωπικα δεν θα το εκανα.

v9gkhg0kf9drps4b.png

leo80 αρχικά το σκεφτόμουν να έχω το μωρό μαζί μου και εγώ αλλά τελικά αποφάσισα πως είναι καλύτερα όχι, όπως λες για τα μικρόβια. ακόμα και αν οι κοπέλες δίπλα σου είναι φοβερές και καταφέρετε να τηρήσετε το να μην είναι πάνω από 2 άτομα σε κάθε κρεβάτι, πάλι μαζεύεστε 9 άτομα μέσα στο δωμάτιο αν είσαι σε τρίκλινο. και το κακό είναι ότι δεν ξέρεις κατά πόσο θα τηρείται αυτό, δεν ξέρεις κατά πόσον οι επισκέπτες τους θα είναι υγιείς (υπάρχουν πολλοί αναίσθητοι) και λόγω καιρού και του ότι θα έχετε και τα μωράκια στο δωμάτιο δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείτε να αερίζετε επαρκώς το δωμάτιο.

ίσως εγώ είμαι παραπάνω μικροβιοφοβική αλλά έτσι το σκέφτομαι για μένα.

iiAs.png

9JCHp3.png

Εγω δεν νομιζω πως θα εχω τη δυνατοτητα να εχω το μωρο μαζι (στο Αρεταίειο) αλλά οπως και να χει συμφωνω με την άποψη πως λόγω των επισκεπτών και των ιώσεων θα προτιμούσα να μην εχω το μωρό δίπλα μου. Εκτως βεβαια αν καταφέρω και μπω σε μονόκλινο (μόνο κατα τυχη!). Τοτε ναι θα ζητησω να εχω το μωρο στο δωμάτιο, γιατι καμια εμπιστοσυνη δεν τους εχω σχετικά με τον θηλασμό.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι κατα παντως.

Εγω δεν εχω ρωτησει αν στην κλινικη υπαρχει δυνατοτητα rooming in. Στα μονοκλινα παντα μπορεις? Παραταυτα παλι δεν θα το παιρνα. Αλλα αν τους το ζηταω σε ασχετες ωρες δε θα μου το φερνουν?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Μάλλον λοιπόν κι εγώ θα το αποφύγω... (ειδικά αφού θα είμαι σε 3κλινο). Πάντως, θα ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε κάτι είναι κι αυτό!!

Σας ευχαριστώ!

ακριβώς έτσι κι εγώ. σε τρίκλινο με αποκλειστικό.

iiAs.png

9JCHp3.png

Εγω δεν εχω ρωτησει αν στην κλινικη υπαρχει δυνατοτητα rooming in. Στα μονοκλινα παντα μπορεις? Παραταυτα παλι δεν θα το παιρνα. Αλλα αν τους το ζηταω σε ασχετες ωρες δε θα μου το φερνουν?

δεν είμαι σίγουρη αν έχεις την επιλογή να μη το έχεις δίπλα σου. τουλάχιστον σε περιοχές της επαρχίας που ξέρω και μάλιστα στο μονόκλινο το έχεις μαζί σου συνέχεια. μπορεί να κάνω και λάθος όμως...:confused:

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...