Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ξυπνησατεεεεεεεεε?????

Καλημερα, παρουσα κι εγκυος!

Σημερα που εχει καλη μερα και ειναι ο,τι πρεπει για περπατημα, δεν προλαβαινω γιατι παω στο γιατρο! Ισως νωρις το απογευμα πριν νυχτωσει να την κανω την βολτα μου.

Εχθες, λαλησα! Πηγαμε με τον Νικο στο σχολειο και ανεβοκατεβαινα τις σκαλες! Μη φανταστειτε πολλες... 1 οροφος ηταν και τον ανεβοκατεβαινα. Ποσες φορες ομως βρε κοριτσια? Βαρετο!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Silviamammy........20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Evib.....................9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Venia_13.............19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

tiramisu...............20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Nταιζάκι................3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Aliki1983..............11 ΜΑΡΤΙΟΥ

maraki83..............30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

mariapap..............3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

july.....................29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

tinna...................18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

maraki1610...........16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

EvaBar.................3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

stellitsa1978.........18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

chris83................20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

kouklitsa. ............20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

marw_arg............28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ξυπνησατεεεεεεεεε?????

Καλημερα, παρουσα κι εγκυος!

Σημερα που εχει καλη μερα και ειναι ο,τι πρεπει για περπατημα, δεν προλαβαινω γιατι παω στο γιατρο! Ισως νωρις το απογευμα πριν νυχτωσει να την κανω την βολτα μου.

Εχθες, λαλησα! Πηγαμε με τον Νικο στο σχολειο και ανεβοκατεβαινα τις σκαλες! Μη φανταστειτε πολλες... 1 οροφος ηταν και τον ανεβοκατεβαινα. Ποσες φορες ομως βρε κοριτσια? Βαρετο!

chris εγω λεω να σταματησεις το περπάτημα και τις σκάλες και να κάτσεις να αράξεις. Μέσα το μπεμπάκι δεν θα μείνει. Αφου δεν εχεις γεννησει μέχρι τωρα με τόσο περπάτημα, κάτσε στον καναπέ και ρούχλιασε γιατί μετά θα θες να ξεκουραστεις αλλά δεν θα υπάρχει χρόνος!

Εγω το μόνο που σκοπέυω να κάνω σήμερα, ειναι τα απολύτως απαραίτητα. Ηδη σκούπισα και ακολουθει πλύσημο πιάτων και σουπερ μάρκετ. Επίσης κάτι πρέπει να μαγειρέψω... μάλλον φασολάκια θα κάνω... βαριέμαι όμως τραγικά!

Εν το μεταξυ, εχθες πηγαμε για φαγητο με τις εξαδέρφες μου και τα ανήψια μου και έφαγα ρολο κοτόπουλο (πολύ ωραίο και καθόλου βαρύ). Ημουν μια χαρά λοιπόν μέχρι που έφαγα για βραδυνο... κορνφλεικς με γάλα (και με έπιασε καούρα)! :shock: Τέλος λοιπόν! Θα το ρήξω στις πίτσες, τα σουβλάκια και τα πατατάκια! Τζάμπ ταλαιποριέμαι τόσο καιρο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Βαρετο ειναι.... Καλημερα Κρις. Νιωθεις κατι διαφορετικο?

Αυτο με το ρωταει και η πεθερα μου... Λες να εχω κανενα προαισθημα οταν ειναι να γεννησω?

Πλακα πλακα, οταν εμεινα εγκυος το ειχα καταλαβει αρκετα νωρις. Απο την πρωτη μερα καθυστερησης το ενιωθα. Και ελεγα οτι θα ειναι και αγορι! :shock: Εντωμεταξυ δεν εχω κυκλο σταθερο! Μπορει να αδιαθετουσα εως και βδομαδα απο τη μερα που περιμενα

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Αυτο με το ρωταει και η πεθερα μου... Λες να εχω κανενα προαισθημα οταν ειναι να γεννησω?

Πλακα πλακα, οταν εμεινα εγκυος το ειχα καταλαβει αρκετα νωρις. Απο την πρωτη μερα καθυστερησης το ενιωθα. Και ελεγα οτι θα ειναι και αγορι! :shock: Εντωμεταξυ δεν εχω κυκλο σταθερο! Μπορει να αδιαθετουσα εως και βδομαδα απο τη μερα που περιμενα

Βδομάδα ειναι καλά...εγω έκανα και 10 και 15 μέρες μετά. Και δεν ειχα κανενα προβλημα με πολυκυστικές (φαντάσου να ειχα κιολας). Ο Ιωνας ήταν όπως λένε... "παιδί του έρωτα" (ουρανοκατέβατος δηλαδή) αχαχαχαχαχαχαχαχ

Εχεις ελπίδες να βελτιωθει η κατάσταση μετά τη γένν. Εμένα έχει βελτιωθεί τωρα. Ειμαι σε κυκλο 30 περίπου ημερών.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ουυυυυφ! Με εχει πιασει μια βαρεμαρα και ενας εκνευρισμος σημερα!!!

Ρε κοριτσια... μονο εγω δεν καταλαβαινω τιποτα? Σκουπιζω, σφουγγαριζω, ξεσκονιζω, σκυβω, τεντωνομαι... τιποτα! Νιωθω κουραση αλλα ουτε πονους, ουτε συσπασεις, ουτε τιποτα. Δυο μπορει να συμβαινουν: Ή ειμαι πολυ ανθεκτική ή ειμαι πολυ αναισθητη...

Αυριο κατα τις 12 εχω και γιατρο. Αν μου πει παλι πως δεν εχουμε καμια εξελιξη... θα τρελαθω!!!

Chris μου ουτε εγω καταλαβαινω τιποτα, εγω ξεσηκωσει το σπιτι 5 φορες τις τελευταιες βδομαδες και μεχρι να ρθει η μικρη μονο δουλειες σκεφτομαι να κανω! αλλα λενε καλο κανει, εκτος και αν εχεις θεμα

Μιλάω, σπουδάζω (ακόμα)..απ'όλα! Χεχε!

Κάθε αρχή κ δύσκολη, αλλά θα συνηθίσεις! Θα τα μάθεις τα κατατόπια! :tongue:

tfQvp2.png

Σπουδαζεις ισπανικα? εδω αθηνα? αν χρειαστεις βοηθεια πες μου!

Καλησπέρα κορίτσια! Παρούσα κι έγκυος!

Tiramisu χρόνια πολλά και καλά με υγεία και χαρά!

Mariadi δεν πέρασες και λίγα, να το χαίρεσαι το σουσαμάκι σου και να είναι πάντα τόσο δυνατό όσο στην γέννα!

spiribarce καλός ήρθες στην παρέα μας!

Ευχαριστω Silvia

ΛΙΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Silviamammy........20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Venia_13.............19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

tiramisu...............20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Nταιζάκι................3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Aliki1983..............11 ΜΑΡΤΙΟΥ

mariapap..............3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

july.....................29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

tinna...................18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

spiribarce..............30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

maraki1610...........16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

EvaBar.................3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

stellitsa1978.........18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

chris83................20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

kouklitsa. ............20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

marw_arg............28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

και κατι τελευταιο εχασα την υπογραφη μου.......πως το κανω να μπαινει αυτοματα?

YAU0p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Παρούσα και έγκυος!!!!!!!!!!!!!

Καλά είστε???

Τίποτα γεννητούρια έχουμε??

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Ευα ο γιος σου εχει καταλαβει οτι θα ερθει μωρο? Λογικα ναι. Εδω πλενει πιατα.... χααχαχαχα

Μόνο έχει καταλάβει; Εχει αρχισει και τις αντιδράσεις. Εχθες που δεν έπαιζα μαζι του γιατι δεν ένιωθα καλά, αυτος αρχισε τις υστερίες. Αμα δεν ασχολουμαι ολη μέρα μαζί του δεν κάνει τιποτα. Τωρα που θα ερθει το μωρο, θα τα βρω πολυ σκούρα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...