Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα κούκλες!!!!!

Παρούσα και έγκυος!!!!

Τι κάνετε??? Πώς πάει?

Πώπω!!! Πολλά γράψατε!!!

Ξεκινάω να απαντάω:

Καλως ήρθες στο καφέ μας!!!! Με το καλό το μπεμπε σου!!!

Θα το μάθεις σύντομα το φόρουμ μην ανησυχεις!!! Και πάλι καλώς ήρθες!!!

Ευχαριστω, εχω λιγο χαθει με το τι γινεται αλλα ενταξει εδω σε λιγο ερχεται ολοκληρη κοπελα, αυτο θα με τρομαξει?

Bienvenida, amiga!

Είδα ότι το τικεράκι σου τα γράφει στα ισπανικά, οπότε είπα να σε υποδεχτώ με αυτή τη γλώσσα! Χεχε!

tfQvp2.png

Μιλας ισπανικα? τελεια! καλως σας βρηκα! Επειδη ακομη δεν το εχω με τις πολλες απαντησεις μαζι, τωρα κατα τυχη απαντησα σε σενα και την Αλικη, θα δειτε μαζεμενες καποιες δικες μου μεχρι να το τελοιοποιησω!

YAU0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε τι το μπερδευεις το κοριτσι? Εγω ωσπου να καταλαβω πως διαμορφωνεις τον πινακα περασε καιρος... (καιω καρβουνο...

:tongue:)

NIK16...........1/02/2011................ΛΗΤΩ..................Κ. Τ.

July..............8/02/2011.............Αλεξανδρας.......Φ.Τ.

mariadi.......11/02/2011.............Αλεξανδρας........Φ.Τ.

Νταιζάκι............24/02/2011..............ΡΕΑ

chris83.............01/03/2011..............Γεν. κλ. Τσεπέτη(Χανιά)

Sophiep............02/03/2011..............Αλεξάνδρας

zaki..................06/03/2011.............Μητερα

spiribarce..........07/03/2011..............Γαια

SoHappy...........07/03/2011.............ΛΗΤΩ/ΡΕΑ?

Venia_13..........08/03/2011..............ΡΕΑ

Evib..................08/03/2011............Αττικό

Aliki1983............09/03/2011............ΡΕΑ

Leo80.................11/3/2011............ΙΑΣΩ

pontiagr............11/03/2011............Γενικο Νοσοκομειο Λαρισας

Mariapap82........13/03/2011............Ιασώ

elizabeth_th.......15/03/2011...........Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

festar...............15/03/2011............Ιπποκράτειο

kouklitsa. ......15/03/2011...............Ιασώ......το αργότ 03/03/2011

Tinna................16/03/2011............ΕΛΕΝΑ

tiramisu.............16/03/2011...........Μητέρα

Silviamammy.......17/03/2011..........Αττικό

marw_arg...........18/3/2011..........Γεν. Νοσ. Άργους

maraki1610.........21/03/2011..........ΛΗΤΩ

EvaBar...............25/03/2011..........Αρεταίειο

stellitsa1978.......29/03/2011... .......Ιασώ

Katerin @...........31/03/2011 ..........ΛΗΤΩ

maraki 83...........05/04/2011............ΡΕΑ

Maliv.................06/04/2011..............ΛΗΤΩ

Spiribarce εβαλα τα στοιχεια σου αλλα δε μας λες αν εχεις αγορι ή κοριτσι για να το χρωματίσω ανάλογα...

Ευχαριστω Chris, λοιπον εμεις περιμενουμε την μικρη Ιολη σε 2 βδομαδες! Και δεν νομιζω να το κανα μονη μου αυτο με το πινακακι!

Καλώς μας ήρθες spiribarce! Το forum δεν έχει κάποιον κανόνα πέρα του ότι μπορείς να πεις ελεύθερα τον πόνο σου! :tongue: Γαια δεν γεννάει καμία απο εμας απ ότι θυμαμαι θα βρω το πινακάκι με τις ΠΗΤ μας και το που γεννάμε και μπορείς να συμπληρωσεις εκει τα στοιχεία σου.

Καλως σας βρηκα λοιπον και καλη συνεχεια σε ολες μας!

YAU0p2.png

Τελος χρονια πολλα στα 2 εορταζοντα κοριτσια και συγχαρητηρια στη νεα μανουλα! Δεν ξερεις ποσο ανυπομονω να βρεθω στη θεση σου, ουτε 2 βδομαδες δεν μπορω να περιμενω! Και αυτα απο μενα να μην πιασω ολη τη σημερινη σελιδα με τις απαντησεις μου....

YAU0p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Παρούσα κι έγκυος!

Tiramisu χρόνια πολλά και καλά με υγεία και χαρά!

Mariadi δεν πέρασες και λίγα, να το χαίρεσαι το σουσαμάκι σου και να είναι πάντα τόσο δυνατό όσο στην γέννα!

spiribarce καλός ήρθες στην παρέα μας!

ΛΙΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Silviamammy........20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Venia_13.............19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

tiramisu...............20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Nταιζάκι................3 ΜΑΡΤΙΟΥ

Aliki1983..............11 ΜΑΡΤΙΟΥ

mariapap..............3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

july.....................29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

tinna...................18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

maraki1610...........16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

EvaBar.................3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

stellitsa1978.........18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

chris83................20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

kouklitsa. ............20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

marw_arg............28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παρουσα κι εγκυος και νευρα κροσια!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες οτι επιθυμειτε και με το καλο τα μωρακια σας!Η kouklitsa εχει 2 μερες να φανει και με ανησυχει! Θα μεινει καμια για ΙΑΣΩ να μου κανει παρεα?:(

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Παρουσα κι εγκυος και νευρα κροσια!

Χρονια πολλα στις εορταζουσες οτι επιθυμειτε και με το καλο τα μωρακια σας!Η kouklitsa εχει 2 μερες να φανει και με ανησυχει! Θα μεινει καμια για ΙΑΣΩ να μου κανει παρεα?:(

Μαρία, νεύρα γιατί;

Αχ, με το ζόρι γράφω, έχω φοβερούς πόνους στη πλάτη:cry:

Μιλας ισπανικα? τελεια! καλως σας βρηκα! Επειδη ακομη δεν το εχω με τις πολλες απαντησεις μαζι, τωρα κατα τυχη απαντησα σε σενα και την Αλικη, θα δειτε μαζεμενες καποιες δικες μου μεχρι να το τελοιοποιησω!

Μιλάω, σπουδάζω (ακόμα)..απ'όλα! Χεχε!

Κάθε αρχή κ δύσκολη, αλλά θα συνηθίσεις! Θα τα μάθεις τα κατατόπια! :tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μαρία, νεύρα γιατί;

Silvia σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εμένα η μέση και η πλάτη μου πονάνε πολύ τις τελευταίες μέρες. Ειδικα μετα το μεσημέρι η κατάσταση χειροτερεύει.

Κορίτσια εδω και 2 μέρες έχουμε κρίσεις άγχους και ανασφάλιας του Ιωνα. Χαμός γίνεται! Κλάματα, υστερίες για το τίποτα... μέχρι που κατουρήθηκε κιολας εχθες το βράδυ (έχει να του συμβει κανα χρόνο). Δυσκολα τα βλέπω τα πράγματα μόλις έρθει η μικρή μας...:?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Silvia σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εμένα η μέση και η πλάτη μου πονάνε πολύ τις τελευταίες μέρες. Ειδικα μετα το μεσημέρι η κατάσταση χειροτερεύει.

Κορίτσια εδω και 2 μέρες έχουμε κρίσεις άγχους και ανασφάλιας του Ιωνα. Χαμός γίνεται! Κλάματα, υστερίες για το τίποτα... μέχρι που κατουρήθηκε κιολας εχθες το βράδυ (έχει να του συμβει κανα χρόνο). Δυσκολα τα βλέπω τα πράγματα μόλις έρθει η μικρή μας...:?

Eva, μήπως τον εμπειρέασε η πανσέληνος; Προχθές που είχε κατεγίδα ν'ομιζα πως θα γεννήσω, συσπάσεις, πόνοι, τρελάθηκα. Τελικά ακόμη σπίτι είμαι, μάλλον η πανσέληνος μας τα κάνει αυτά...

Διαφημίσεις

Eva, μήπως τον εμπειρέασε η πανσέληνος; Προχθές που είχε κατεγίδα ν'ομιζα πως θα γεννήσω, συσπάσεις, πόνοι, τρελάθηκα. Τελικά ακόμη σπίτι είμαι, μάλλον η πανσέληνος μας τα κάνει αυτά...

Λες να σεληνιάστηκε το καμάρι μου; αχαχαχαχαχα Σωθήκαμε!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μαρία, νεύρα γιατί;

Πως να μην εχω νευρα η κοιλια κοντευει να σκασει! Νιωθω οτι αμα με ακουμπησουν με καρφιτσα θα σκασω σαν το μπαλονι!Κι αυτη η ζυγαρια..... ασε που δεν μπορω πλεον να κοιμηθω ευκολα γιατι πρηζονται τα ποδια μου. Ποτε θα γεννησω????????

Στελιτσα οτι μας εγραψε η κουκλιτσα απο τιμες δεν ρωτησα κατι αλλο. Σε δικλινο θα παω....

Ε τουλαχιστον εχεις πονακια που σημαινει οτι ετοιμαζεται ο οργανισμος. Εμενα τιποτα ρε παιδι μου ακρα του ταφου σιωπη ουτε πονακι ουτε τιποτα. Μονο λοξυγγα εχει 5-6 φορες τη μερα η μπεμπα ετσι για να μας θυμιζει την παρουσια της!

Ουυυυυφ! Με εχει πιασει μια βαρεμαρα και ενας εκνευρισμος σημερα!!!

Ρε κοριτσια... μονο εγω δεν καταλαβαινω τιποτα? Σκουπιζω, σφουγγαριζω, ξεσκονιζω, σκυβω, τεντωνομαι... τιποτα! Νιωθω κουραση αλλα ουτε πονους, ουτε συσπασεις, ουτε τιποτα. Δυο μπορει να συμβαινουν: Ή ειμαι πολυ ανθεκτική ή ειμαι πολυ αναισθητη...

Αυριο κατα τις 12 εχω και γιατρο. Αν μου πει παλι πως δεν εχουμε καμια εξελιξη... θα τρελαθω!!!

Οσο για την πανσεληνο, επειδη ο διευθυντης μου παρακολουθουσε πολυ τις φασεις της σεληνης, απ'οσα μου εχει πει, οταν η σελήνη ειναι στη χαση της υποχωρει η ενταση. Οποτε τωρα απο προχθες και μετα θα χαλαρωνουμε! Εγω παντως το αντιθετο νιωθω!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...