Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπερα εγκυουλες!

Σας διαβασα λιγακι μετα απο αρκετο καιρο, ημουν απο την αρχη στο καφεδακι αυτο αλλα οι υποχρεωσεις και η δουλεια δεν με αφηναν να συμμετεχω οσο θα ηθελα. Τωρα ευτυχως σταματησα τη δουλεια, ειμαι σπιτι με τον μικρο μου που με τρεχει απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα τουλαχιστον δεν τρεχω μες το κρυο! Αποτι ειδα ειχαμε ηδη τρια γεννητουρια, ελπιζω ολα να πηγαν καλα για τις νεες μανουλες και να γεννησαν πραγματικα με εναν πονο!

Εγω εχω βαρυνει αρκετα και ακομα δεν εχω μπει στο μηνα μου, ειμαι η τελευταια της λιστας αποτι ειδα! Το σπορακι μας θα το δουμε την Τεταρτη παλι που εχουμε επισκεψη στον γυναικολογο οποτε τοτε θα σας πω νεωτερα!

Καποια κοπελα που εγραψε οτι δεν δικαιουται το εξαμηνο επειδη τα μωρακια της ειναι σχετικα κοντα το ενα στο αλλο, δεν ισχυει αυτο, εφοσον δικαιουται επιδομα κυοφοριας και λοχειας απο το ΙΚΑ (δηλαδη εχει συμπληρωσει τα απαραιτητα ενσημα), δικαιουται κανονικα και 6αμηνο. Εμενα ο μεγαλος θα ειναι μολις 15 μηνων οταν γεννησω τον μικρο και εχω εισπραξει ηδη το επιδομα κυοφοριας απο το ΙΚΑ γιατι πληρουσα τις προυποθεις. Και γω στο Μαρουσι υπαγομαι και οντως η Κα Γραβια ειναι πολυ εξυπηρετικη και θα σου λυσει οτι απορια εχεις.

Αυτα προς το παρον, πιστευω πως θα μπαινω πιο συχνα στο καφε απο δω και περα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα αισθάνομαι αρκετά βαριά και νιώθω λίγο πόνο στη λεκάνη όταν περπατάω-δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή σημαίνει κάτι. Θα δείξει! Κατά τα άλλα, καλά!!

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα αισθάνομαι αρκετά βαριά και νιώθω λίγο πόνο στη λεκάνη όταν περπατάω-δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή σημαίνει κάτι. Θα δείξει! Κατά τα άλλα, καλά!!

Κι εγω με τις δουλειες σημερα πάλι με πονάνε όλα κι ας ξάπλωσα και το μεσημέρι ένα 2ωρο περίπου. Ωρες ωρες και το να σηκωθω απο το κρεβάτι, είναι ένας μικρός άθλος!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

βένια χρόνια πολλά!!! με το καλό ο μπέμπης σου κοπέλα μου!!!

πωπω βλέπω όλες είστε αγχωμένες με το πότε θα γεννήσετε!!!λίγο να μην μπει μια και αμέσως ψαχνόμαστε!!!!αχχχ θα μου λείψει αύτό οταν θα έχετε όλες γεννήσει!!!

να πω καλως 'ηρθατε και στις νέες της παρέας και με το καλό τα μπεμπάκια τους!!!

η λίστα με τα γεννέθλια που είναι να βάλω και εγώ τα δικά μου??? αν και αυτή την εβδομάδα έχει η μαιρούλα μου γεννέθλια γίνεται 2 χρονών το καμάρι μου!!! θα της κάνω και γεννέθλια! μην φανταστείτε τίποτα τρομερό θα της πάρουμε μια ωραια τουρτίτσα και θα έρθουν και οι νονοί της και οι παπουδογιαγιάδες και θα την κόψουμε! τώρα σκέφτομαι ότι ο άντρας μου θα θέλει να κατεύει και ο αδερφός του με την γυναίκα του και τον μικρό αλλά ρε γαμώτο όταν έρχεται ο μικρός η δικιά μου καταλήγει να κλαίει συνέχεια και μετά μου αφήνουν ένα σπίτι κόλαση ποτέ δεν έκανε κανένας την κίνηση να μαζέψει ένα παιχνίδί!!! τελικά μάλλον έιμαι μ@λ@κ@ς εγώ που όπου πάω πριν φύγω κάθομαι με την μαίρη και μαζεύουμε όλα τα παιχνίδια!!! τεσπα εγώ θα φροντίσω το παιδάκι μου να περάσει καλά δυο χρονών γίνεται!!!

τι άλλα νέα??? δεν έχει σήμερα το βράδυ επιδρομή σε κανένα μαγαζί???να ξέρω να βγω γιατί θα μου χαλάσετε την δίαιτα εσείς χιχιχι!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Εμενα 15 ο δικος μου... Να τον χαιρεσαι. Να μπαινεις να μιλαμε γιατι θελω πολλα να ρωτησω.. Εχεις βοηθεια με 2 μωρα?

Ευτυχως ο αντρας μου με βοηθαει πολυ σε ολα οποτε απο αυτη την αποψη ειμαι καλα. Εγω και τους γονεις μου απο κατω αλλα δυστυχως δεν μπορω να βασιζομαι πολυ στη μαμα μου λογω προβληματων υγειας. Τα πεθερικα μενουν μια ωρα μακρια απο Αθηνα αλλα ειναι προθυμα οποτε τους χρειασθουμε, ερχονται αμεσως.

Ο Νικολας δεν περπαταει ακομα και αυτο ειναι που με κουραζει στην παρουσα φαση γιατι θελει συνεχεια αγκαλια. Βεβαια πολλοι μου λενε πως καλυτερα που δεν περπαταει γιατι μετα θα ειναι χειροτερα αφου θα τον κυνηγαω συνεχεια.

Προς το παρον, ετοιμαζουμε το νεο δωματιο του για να μεταφερθει πριν ερθει ο μπεμπης ετσι ωστε να μην του κακοφανει. Την αλλη εβδομαδα περιμενουμε τα επιπλα και το εχω λιγακι αγχος γιατι του πηραμε κρεβατι κανονικο (με προστατευτικο) και θελω να δω πως θα το συνηθισει.

Εσυ σε τι κατασταση εισαι;

July χρονια πολλα για την κορη σου, εστω και προκαταβολικα!

πωπω βλέπω όλες είστε αγχωμένες με το πότε θα γεννήσετε!!!λίγο να μην μπει μια και αμέσως ψαχνόμαστε!!!!αχχχ θα μου λείψει αύτό οταν θα έχετε όλες γεννήσει!!!

να πω καλως 'ηρθατε και στις νέες της παρέας και με το καλό τα μπεμπάκια τους!!!

η λίστα με τα γεννέθλια που είναι να βάλω και εγώ τα δικά μου??? αν και αυτή την εβδομάδα έχει η μαιρούλα μου γεννέθλια γίνεται 2 χρονών το καμάρι μου!!! θα της κάνω και γεννέθλια! μην φανταστείτε τίποτα τρομερό θα της πάρουμε μια ωραια τουρτίτσα και θα έρθουν και οι νονοί της και οι παπουδογιαγιάδες και θα την κόψουμε! τώρα σκέφτομαι ότι ο άντρας μου θα θέλει να κατεύει και ο αδερφός του με την γυναίκα του και τον μικρό αλλά ρε γαμώτο όταν έρχεται ο μικρός η δικιά μου καταλήγει να κλαίει συνέχεια και μετά μου αφήνουν ένα σπίτι κόλαση ποτέ δεν έκανε κανένας την κίνηση να μαζέψει ένα παιχνίδί!!! τελικά μάλλον έιμαι μ@λ@κ@ς εγώ που όπου πάω πριν φύγω κάθομαι με την μαίρη και μαζεύουμε όλα τα παιχνίδια!!! τεσπα εγώ θα φροντίσω το παιδάκι μου να περάσει καλά δυο χρονών γίνεται!!!

τι άλλα νέα??? δεν έχει σήμερα το βράδυ επιδρομή σε κανένα μαγαζί???να ξέρω να βγω γιατί θα μου χαλάσετε την δίαιτα εσείς χιχιχι!!!

Σημερα ειναι πολυ υποτονικα τα πραγματα. Δεν κυκλοφορεί κοιλούμπα! :mrgreen:

Η Βένια περίμενεπως και πως για να φάει την τούρτα της και πίτσα. Τωρα εμένα με έπιασε κούρα πάλι (απο το τσάι-ΕΛΕΟΣ!) οπότε δεν θα πω τιποτα για φαι :wink:

Τωρα, οσο για τον ανηψιό σου και τα παιχνίδια, πες στη γυναίκα του αδερφου του άντρα σου να βοηθήσει γαιτι εσυ νιωθεις ακομα ταλαιπορημένη κλπ κλπ. Ελεος που πρέπει να πεις κάτι τέτοιο, αλλά ξαδερφάκια ειναι. Δεν ειναι καλό να μάθουν να παίζουν; Κι εμενα ο μικρος μου τρόμαζε με τα ξαδέρφι του παλιά γιατί αυτοι ειναι πολύ πιο ζωηροί, αλλά σιγα σιγα συνηθισε και τωρα βέβαια τους λατρεύει και του αρέσει πολύ να παίζουν μαζι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλε July τωρα καταλαβα πως μολις γεννησες, να σου ζησει κοπελα μου, ευχομαι να μην ταλαιπωρηθηκες και ολα να εγιναν οπως τα φανταζοσουν!!!

Και με δυο χρονια ακριβως διαφορα τα παιδακια σου, σουπερ! Να σου ζησουν και παλι!!!

Διαφημίσεις

Ευτυχως ο αντρας μου με βοηθαει πολυ σε ολα οποτε απο αυτη την αποψη ειμαι καλα. Εγω και τους γονεις μου απο κατω αλλα δυστυχως δεν μπορω να βασιζομαι πολυ στη μαμα μου λογω προβληματων υγειας. Τα πεθερικα μενουν μια ωρα μακρια απο Αθηνα αλλα ειναι προθυμα οποτε τους χρειασθουμε, ερχονται αμεσως.

Ο Νικολας δεν περπαταει ακομα και αυτο ειναι που με κουραζει στην παρουσα φαση γιατι θελει συνεχεια αγκαλια. Βεβαια πολλοι μου λενε πως καλυτερα που δεν περπαταει γιατι μετα θα ειναι χειροτερα αφου θα τον κυνηγαω συνεχεια.

Προς το παρον, ετοιμαζουμε το νεο δωματιο του για να μεταφερθει πριν ερθει ο μπεμπης ετσι ωστε να μην του κακοφανει. Την αλλη εβδομαδα περιμενουμε τα επιπλα και το εχω λιγακι αγχος γιατι του πηραμε κρεβατι κανονικο (με προστατευτικο) και θελω να δω πως θα το συνηθισει.

Εσυ σε τι κατασταση εισαι;

July χρονια πολλα για την κορη σου, εστω και προκαταβολικα!

Αφου θα έχει προστατευτικό το κρεβάτι μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Αν και πρέπει να παραδεχτω πως τον Ιωνα τον έχω βρει και ανάποδα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και έτιμο να πέσει χαχαχαχαχα. Δεν εχει πεσει πάντως ποτέ απο το κρεβάτι του και νομίζω πως και ο μικρός σου δεν θα έχει θέμα.

Για μας η αλλαγη που τον επηρέασε ήταν ότι σταμάτησα να τον πηγαίνω στον σταθμό και ξεκίνησε να έρχεται το σχολικό. Αυτο το ξεκινησαμε πριν τα Χριστούγεννα για να μην το συνδιάσει καθόλου με το μωρό. Απλά του είπα πως ειναι μεγάλο αγόρι πια και μπορεί να πηγαίνει με το σχολικό (πάλι καλα το έχαψε!).

Οσο για την περίοδο που ξεκινάνεν να περπατάνε τα παιδιά, εμεις για να είμαστε κάπως πιο ήρεμοι δεν ειχαμ εκθόλου τραπεζάκια στο σπίτι και τιποτα που να μπορεί να το τραβηξει και να πέσει (π.χ βιβλια σε βιβλιοθηκες). Με αυτο τον τρόπο ναι μεν ειχαμε το νου μας, αλλα ηταν κάπως πιο "χαλαρα" τα πράγματα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αφου θα έχει προστατευτικό το κρεβάτι μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Αν και πρέπει να παραδεχτω πως τον Ιωνα τον έχω βρει και ανάποδα στο κάτω μέρος του κρεβατιού και έτιμο να πέσει χαχαχαχαχα. Δεν εχει πεσει πάντως ποτέ απο το κρεβάτι του και νομίζω πως και ο μικρός σου δεν θα έχει θέμα.

Για μας η αλλαγη που τον επηρέασε ήταν ότι σταμάτησα να τον πηγαίνω στον σταθμό και ξεκίνησε να έρχεται το σχολικό. Αυτο το ξεκινησαμε πριν τα Χριστούγεννα για να μην το συνδιάσει καθόλου με το μωρό. Απλά του είπα πως ειναι μεγάλο αγόρι πια και μπορεί να πηγαίνει με το σχολικό (πάλι καλα το έχαψε!).

Οσο για την περίοδο που ξεκινάνεν να περπατάνε τα παιδιά, εμεις για να είμαστε κάπως πιο ήρεμοι δεν ειχαμ εκθόλου τραπεζάκια στο σπίτι και τιποτα που να μπορεί να το τραβηξει και να πέσει (π.χ βιβλια σε βιβλιοθηκες). Με αυτο τον τρόπο ναι μεν ειχαμε το νου μας, αλλα ηταν κάπως πιο "χαλαρα" τα πράγματα.

Τι ηλικια ηταν ο Ιωνας οταν τον βαλατε να κοιμηθει σε κανονικο κρεβατι; Εγω ανησυχω γιατι ειναι ακομα πολυ μικρος και αλλαζει 500 θεσεις στον υπνο του...

Καλησπέρα κούκλες!!!!!

Παρούσα και έγκυος!!!!

Τι κάνετε??? Πώς πάει?

Πώπω!!! Πολλά γράψατε!!!

Ξεκινάω να απαντάω:

Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα γενναω κι εγω τον Μαρτιο, γυρω στις 7 Μαρτη ελπιζω. Οπως βλεπετε εμεις ειμαστε πολυ πρωινες!! Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το φορουμ αλλα ελπιζω να με βοηθησετε να το κατανοησω συντομα και να μιλαμε για τα μικρα μας! Εγω γενναω στο Γαια, καμμια αλλη γενναει εκει?

cnKtp2.png

Καλως ήρθες στο καφέ μας!!!! Με το καλό το μπεμπε σου!!!

Θα το μάθεις σύντομα το φόρουμ μην ανησυχεις!!! Και πάλι καλώς ήρθες!!!

Καλημέρα!!!

Ντροπή σας και αίσχος σας που θα με αφήσετε μόνη μου τελικά!!!:P

Βένια μου χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα.Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!

Αλίκη μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα....το δικό μου στομάχι δεν έχει ωράριο!!!

spiribarce καλώς όρισες!!!Θα μάθεις σύντομα και θα τα λέμε εδώ όλες μαζί!:rolleyes:

Και επειδή ήδη τσιτώθηκα με την πεθερα μου, πάω να πάρω ένα μιλκο και ένα κρουσαν να τσακίσω!!!

ΜΑ είναι δυναμόν να με ρωτάει 7:30 με την τσίμπλα στο μάτι αν είμαι καλά και άν γεννάω????????????

Νταιζάκι μου εύχομαι να γεννήσεις μέχρι την Δευτέρα και ας μην κλείσουμε όλες μαζί το τρίκλινο!!!!!:P:p:p

Ξεχασα...

Αλικη τιποτα τελικα, ε? Το αιμα που ειχες δει μετα απο ποσες μερες απο την εξεταση ηταν? Και ηταν φρεσκο-κοκκινο ή καφε

Άσε τίποτα... Την εξέταση μου την έκανε ο γιατρός Δευτέρα βράδυ και το αίμα βγήκε Πέμπτη βράδυ προς Παρασκευή. Και ήταν κόκκινο. Όχι καφέ.

Εεε όταν βαλάντωσα στο κλάμα η μικρή μετά από λίγο χοροπηδούσε για κανένα 20λεπτο.

Είχα και κάτι πονάκια σαν σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά αλλά πέρασαν.

Νταιζάκι μου μη στεναχωριέσαι και μην αφήνεις να σε χαλάσουν. Καταλαβαίνω ότι είναι εκνευριστικό να σε πρήζουν συνέχεια, αλλά σκέψου ότι το αργότερο μέχρι την άλλη Πέμπτη το μπεμπε θα σκάσει μύτη. Εξάλλου μη ξεχνάς τι λέμε εδώ... μέχρι Δευτέρα θα έχεις γεννήσει...:tongue::tongue::tongue:

Καλά δεν παίζεται η κατάσταση. Με τα πατατακια καούρα 0 και τωρα είπια τσάι και έχω πεθάνει! Τι να πω! Μα καούρα με το τσάι???? Τι άλλο πια!?

Ευκαιρία να τρως πατατακια!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

July τι κάνουν οι κοράκλες??? Είδα άλλαξες τικεράκι ε???

Σ'ευχαριστώ πολύ! Κ εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τι ηλικια ηταν ο Ιωνας οταν τον βαλατε να κοιμηθει σε κανονικο κρεβατι; Εγω ανησυχω γιατι ειναι ακομα πολυ μικρος και αλλαζει 500 θεσεις στον υπνο του...

Ηταν λίγο πιο μεγάλος απο τον Νικόλα σου. Ηταν 19 μηνων αν θυμάμαι καλα. Αυτο που μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις το χώρο στο κάτω μέρος του κρεβατιου (απ όπου θα μπορεί θεωρητικά να πέσει) είναι να βάζεις κάποια μαξιλάρια ή κάτι τέτοιο ώστε να λειτουργούν σαν εμπόδιο. Εγω αυτο το έκανα στο κρεβάτι που κοίμιζα τον Ιων στο σπίτι της πεθεράς μου μιας και δεν υπήρχε κούνια. Εκει βέβαια ούτε πλαινο υπήρχε οπότε κάναμε ολόκληρο οχυροματικό έργο με τα μαξιλάρια γυρω γυρω και ποτε δεν ειχαμε κάποιο ατύχημα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...