Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Νταιζακι πονας? Εχεις συσπασεις?

Εεε όταν βαλάντωσα στο κλάμα η μικρή μετά από λίγο χοροπηδούσε για κανένα 20λεπτο.

Είχα και κάτι πονάκια σαν σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά αλλά πέρασαν.

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εεε όταν βαλάντωσα στο κλάμα η μικρή μετά από λίγο χοροπηδούσε για κανένα 20λεπτο.

Είχα και κάτι πονάκια σαν σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά αλλά πέρασαν.

Βρε Νταιζάκι, ηρέμησεεεε! Θα γεννήσεις, μην ανησυχείς!

Τη Δευτέρα θα δεις...θα είναι η μέρα σου!

Έχει βοηθήσει κ η πεθερά στα νεύρα σου?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Βενια μου να τα εκατοστησεις και με το καλο το μπεμπε σου. Μ' ενα πονο ευχομαι ειλικρινα.

Πως μπορειτε και τρωτε τοσο πολυ. Εγω μολις φαω εστω και λιγο γινομαι χαλια. Ποναω, δεν μπορω να σταθω καθολου και πρεπει να ξαπλωσω για να συνελθω.

Παντως ειδα οτι σημερα ειναι μερα καθαριοτητας για ολες. Κι εγω ειχα λιγη φασινα και τωρα βαζω πλυντηρια.

1211708.png

1219295.png

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Βενια μου να τα εκατοστησεις και με το καλο το μπεμπε σου. Μ' ενα πονο ευχομαι ειλικρινα.

Πως μπορειτε και τρωτε τοσο πολυ. Εγω μολις φαω εστω και λιγο γινομαι χαλια. Ποναω, δεν μπορω να σταθω καθολου και πρεπει να ξαπλωσω για να συνελθω.

Παντως ειδα οτι σημερα ειναι μερα καθαριοτητας για ολες. Κι εγω ειχα λιγη φασινα και τωρα βαζω πλυντηρια.

Σ'ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Τα ίδια, βέβαια, εύχομαι κ σε σένα!

Ε, το Σάββατο είναι ό,τι πρέπει για δουλειές του σπιτιού, αν κ εγώ απλά παρακολουθούσα! ΧΕΧΕ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Μετα το πρωινο άδειασμα του παταριού, όπου ακολούθησε και μια σχετικη φασινα γιατι όπως καταλαβαινετε ειχε γεμίσει ο τόπος σκόνες και άλλα διάφορα, δεν μπορουσα να κουνηθω. Κοιλιά, μέση, πλάτη, ηβικό... όοοοολα πονούσαν. Με τα χιλια ζορια μαγειρεψα μια μακαρονάδα και φάγαμε και μετα πήγα και ξεράθηκα στον υπνο. Ελιωσα και τωρα νιωθω αρκετα καλύτερα!

marw εγω ενω γενικα εχω πολλες καούρες και δεν μπορω να φάω, προχθες έφαγα ένα πακέτο πατατάκια και δεν έπαθα τίποτα! :D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

marw εγω ενω γενικα εχω πολλες καούρες και δεν μπορω να φάω, προχθες έφαγα ένα πακέτο πατατάκια και δεν έπαθα τίποτα! :D

Κι εγω μεχρι πριν απο 2-3 βδομαδες τσακιζα τα παντα αβιαστα. Στα δε πατατακια ημουν ασταματητη. Αλλα τωρα τελευταια με ενοχλουν ολα.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Κουκλες παω να κανω χαλαρωτικο μπανακι και να αφαιρεσω οσες τριχες μπορω. Μαλλον θα τα πουμε απο Δευτερα παλι. Οποτε στελνω ευχες στην tiramisu απο σημερα. Να τα εκατοστησεις και μ' ενα πονο και γρηγορα.

1211708.png

1219295.png

Venia,

χρονια πολλα, με το καλο να εχεις το μωρο στην αγκαλια σου!

Νταιζακι,

ηρέμησε! για το καλό του μωρό και το δικο σου!

Σ'ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά! Κ εσύ με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μπεμπέ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κουκλες παω να κανω χαλαρωτικο μπανακι και να αφαιρεσω οσες τριχες μπορω. Μαλλον θα τα πουμε απο Δευτερα παλι. Οποτε στελνω ευχες στην tiramisu απο σημερα. Να τα εκατοστησεις και μ' ενα πονο και γρηγορα.

σ'ευχαριστώ πολύ πολύ και καλώς όρισες στην όμορφη (και ελαφρώς αγχωμένη και ανυπόμονη αυτήν την περίοδο) παρέα μας!

iiAs.png

9JCHp3.png

δεν έχουμε γεννητούρια ακόμα Στελλίτσα μου αλλά έχω τραβήξει τέτοια σύγχυση σήμερα που με βλέπω να γεννάω μέχρι το βράδυ!!!

Από το πρωί κλαίω!Γ#$% την καταδίκη μου!!!!!!!!!!!!

κουράγιο Νταιζάκι! λίγο έμεινε για να γεννήσεις και να σταματήσουν και οι ερωτήσεις. ελπίζω μετά να μη συνεχίσεις να έχεις φιλοξενούμενους...

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...