Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:-Dκαλησπέρα κορίτσια!!

πρώτα ο Θεός θα είμαι μανούλα Φεβρουαρίου 2011...ο γιατρός μου έδωσε ΠΗΤ 18/02 ... χωράω στην παρεούλα σας??:-D:grin::-D

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Εννοείται καλέ οτι χωρας :-D! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη !!!! κοριτσάκια μπήκα να σας αποχεραιτήσω! φεύγω αύριο! πάω επιτέλους να ξεκουραστώ! έυχομαι σε όλες να περάσετε καλά! να φιλήσετε τα μωράκια σας!!:P katerin@ ελπίζω όλαααααα να είναι καλά!!!

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?εγώ εχτές πήγα στον γιατρό και είδαμε το σποράκι!μια χαρά πάει μεγαλώνει!!!μιλήσαμε πολύ και για τους πόνους στην κοιλιά μου και μου εξήγησε ότι λόγω του ότι τα 2 μωρά είναι κοντά καο λόγω του ότι δεν είχα σταματήσει τον θηλασμό πριν την εγκυμοσύνη όλα αυτά και άλλα ευθύνονται στο ότι η μήτρα μου είναι πιο χαλαρή από ότι στο πρώτο ή από ότι πρέπει και γιαυτό κάνει συσπάσεις και εγώ πονάω!είναι σύνηθες φαινόμενο θα βάλω μια ζώνη θα παίρνω και τα χαπάκια μου και όλα καλα!!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Γεια σας κοριτσια!!!!Πως ειστε???Ζεσταινεστε?Δεν παλευεται αυτη η ζεστη.Ο ανεμιστηρας δουλευει σε 24ωρη βαση!!!Χθες πηγαμε στο γιατρο και ειδαμε το φασολακι μας!!!Απο 8 χιλιοστα εγινε 32!!!Η γιατρος μου ειπε οτι εφτασα την εβδομαδα της περιοδου(πριν μου ειχε πει οτι ημουν μια εβδομαδα πισω με βαση τον υπερηχο)Μου εδωσε ΠΗΤ 11 Μαρτιου.Θα ξερουμε ομως σιγουρα και με την αυχενικη που θα κανω την 1η Σεπτεμβριου.Οι αναγουλες και οι εμετοι συνεχιζουν ακαθεκτοι!!!Χθες εβγαλα και το νερο που ηπια!!!Παρολα αυτα πως γινεται να εχω παρει και ενα κιλο δεν ξερω!!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!!Τα ξαναλεμε!!!!

καλημέρα και από εμένα κορίτσια!!!! η ζέστη όντως δεν παλεύεται....αλλά τι να κάνουμε υπομονή!!!!! εγώ γιατρό έχω στις 31/08 για να δω το ζουζουνάκι μου....και ανυπομονώώώώώώώώώώ΄!!!!!!!! όσο για συμπτώματα το μόνο που με ταλαιπωρεί από την αρχή είναι η δυσπεψία...αλλά τώρα πλέον βλέπω τα πράγματα να καλυτερεύουν.....!!!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

ένα το κύημα κορίτσια, μια χαρά είναι, ακούσαμε και καρδούλα, αναπτύσσεται καλά.

ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συμπεράνει τίποτα. Μόνο ανάποδα που δεν με κρέμασε από το ταβάνι, με έψαξε πολύ καλά, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει συμπέρασμα αν ήταν δύο σάκοι που ο ένας απορροφήθηκε ή ήταν ένας από την αρχή και ο δεύτερος ήταν προβολή του, κάτι σαν οφθαλμαπάτη, επειδή είναι μεγάλος και μακρόστενος. Δεν θα μάθουμε τελικά τι έγινε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οτι το άλλο έμβρυο είναι μια χαρά. Τον ρώτησα αν υπάρχει κάποια επίπτωση στην απορρόφηση και μου είπε όχι, οπότε δεν ανησυχώ.

Τι να πεις! Η φύση κάνει τα δικά της!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

εφάκη λυπάμαι πολύ που έχασες το μωρό σου. εύχομαι ο Θεός να σου δώσει τη δύναμη να ξεπεράσεις τις δύσκολες αυτές ώρες και με το καλό όταν είσαστε έτοιμοι να προσπαθήσετε ξανά με τον αντρούλι σου. κουράγιο, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Εχω καιρο να γραψω αλλα σημερα γυρισα απο τις διακοπουλες και σας διαβαζω. Εφάκη μου λυπαμαι, συντομα ευχομαι να εχεις ενα νεο σπορακι στην κοιλιτσα, δυστυχως συμβαινουν αυτα τον πρωτο καιρο...

Εγω ανησυχω γιατι εχω κατι πονακια και ωρες ωρες ποναω πολυ αριστερα χαμηλα, δε ξερω γιατι και μου μπαινουν διαφορες ιδεες. Ευτυχως την Πεμπτη εχω ραντευου στο γιατρο, ελπιζω να ειναι καλα το μωρακι. Κατα τα αλλα απο τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος σημερα ειναι η πρωτη μερα χωρις αναγουλες και εμετους, ελπιζω σιγα σιγα να αραιωσουν. Σας φιλω ολες και ευχομαι να ειστε καλα!

Κορίτσια καλησπέρα σας.

Είδα στο μπούτι 3-4 κοκκινίλες, ανυσηχώ λίγο αλλά λέω να περιμένω να δω πως θα είναι αύριο και μετά αν είναι να πάω στον γιατρό. Λέτε να είναι τίποτα ή να ανυσυχώ άδικα?

evib τις κοίταξες τις κοκκινίλες?τι ήταν τελικά???

αχ κορίτσια επιτέλους παρασκευή!!!βγαίνω και εγώ σε άδεια γιούπιιιιι!!!!!θα τα ξαναπούμε σε 2 εβδομάδες τώρα!φιλάκια στα εμβρυάκια σας!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Κορίτσια καλησπέρα, εχώ κι εγω να μπω καιρό...

Εφάκη λυπάμαι πολύ.. Σου εύχομαι πολύ σύντομα να είσαι πάλι εγκυούλα και πιστεύω πως δεν θα αργήσει!

Εγώ έκανα την αυχενική αυτή τη βδομάδα. Ο γιατρός είπε ότι είναι πολύ καλή, αλλά αυτό που με πανικόβαλλε είναι ότι την επομένη από την εξέταση είχα αίμα. Ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί να είναι από την εξέταση και δεν έδειξε να ανησυχεί, εγώ όμως όπως φαντάζεστε τα είδα όλα από εκείνη τη μέρα. Είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία? Εκτοτε μόνο καφέ είχα.

Γεια σας, γυρίσαμε κι εμείς από τις διακοπές, σπίτι μου σπιτάκι μου....

Εφάκη, λυπάμαι πολύ....Να είστε καλά με τον άντρα σου να ξαναμείνεις γρήγορα έγκυος και να προσπαθήσεις να σκέφτεσαι ότι η φύση επιλέγει σοφά μερικές φορές, παρόλο που είναι σκληρό και μας πονάει... Θα ήταν για το καλύτερο μάλλον και την επομενη φορά θα πάνε όλα καλά!

Ζάκι πες μας για κανένα νέο από το αίμα που είδες, έτσι?

Με τις κοκκινίλες Evib τελικά τι νεότερο?

Εγώ κορίτσια ταλαιπωρούμαι πολυ΄με τις δυσπεψίες, ευτυχώς εμετούς μόνο 3 φορές έχω κάνει αλλά η διάθεσή μου είναι πολυ πεσμένη και η κούραση μεγάλη... Γενικά δεν αισθάνομαι αυτό που λέμε καλά. Πολλή μαυρίλα και οι ορμόνες μου με έχουν τρελάνει, ενώ την πρώτη φορά ήμουν μες στην καλή χαρά. Βέβαια ήμουν πιο ξεκούραστη τότε... Νιώθω τύψεις που δεν είμαι και τώρα μια χαρούμενη έγκυος...

H9ROp3.png

KZr6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...