Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Λοιπόν, καλημέρα πέρα για πέρα!

Παρούσα, έγκυος, ένα χρόνο μεγαλύτερη κ ξενυχτισμένη!

Δν ξέρω τι σκοπό έβαλε χθες το βράδυ ο μπέμπης, αλλά με έλιωσε! Κλωτσιά κ πόνος...Όταν έπεσα για ύπνο, ηρέμησε λίγο, αλλά όταν σηκώθηκα για τουαλέτα, κατά τις 4, νόμιζα ότι θα μ βγει από κάτω! Λέτε να έχει πάρει θέση? Δεν μπορούσα να περπατήσω! Πήγαινα διπλωμένη!

Ξαναπέφτω, να σου πάλι τα πονάκια, ίδρωνα, νόμιζα ότι είχα διαρροή, ξανασηκωνόμουν...Ε μέχρι τις 6 έτσι με πήγε! Κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα σβήσω τα κεράκια μ στο ΡΕΑ! Από τις 7 παρά κ μετά ξανακοιμήθηκα για να ξυπνησω 9.30, αφού θα ερχόταν η κυρία για τις δουλειές!

Αυτά τα ωραία! Ελπίζω να μην έχουμε δεύτερο γύρο σμρ...Ειλικρινά όμως με διέλυσε αυτό κ θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσω τα σκυψίματα κ τα βάρη..

tfQvp2.png[/QUO

να τα εκατοστησεις! και με το καλο να ερθει το μπεμπεκι σου!να προσεχεις με τα σκυψιματα και τα βαρη αστα για αλλους!!!!!!!!

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα βγηκα και ειδα το μπαλκονι μου. Αμαν η βροχη το εκανε χαλια. Αρνουμαι να το καθαρισω....

και εμενα τα ιδια χαλια και μου το ειχε πλυνει η γιαγια προχτες!τωρα τι να της πω θα το κανω μονη μου.

vkYEp3.pnguPPIp3.png

γεια σας κορίτσια!

χρόνια πολλά βένια, να τα εκατοστήσεις και να κρατάς σύντομα και εσύ το αντράκι σου αγκαλιά! α! και να σου δώσω και την αγαπημένη μου ευχή: μ'έναν πόνο!

παρούσα και έγκυος ακόμα, αρχίζω από σήμερα να μειώνω σταδιακά τα χάπια για να μπούμε από τετάρτη στη διαδικασία όπως είπε και ο γιατρός.

βέβαια η μαμά μου έχει λυσσάξει ότι θα γεννήσω αύριο επειδή και εγώ γεννήθηκα κυριακή 20 φεβρουαρίου αλλά...θα δούμε...

χτες είχα την πρώτη πολύ έντονη σύσπαση-πέτρωμα-πόνος περιόδου στη μέση- έντονος πόνος κάτω από την κοιλίτσα και είπα λες;...αλλά τίποτα...

αυτάααααα!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

χρόνια πολλά βένια, να τα εκατοστήσεις και να κρατάς σύντομα και εσύ το αντράκι σου αγκαλιά! α! και να σου δώσω και την αγαπημένη μου ευχή: μ'έναν πόνο!

παρούσα και έγκυος ακόμα, αρχίζω από σήμερα να μειώνω σταδιακά τα χάπια για να μπούμε από τετάρτη στη διαδικασία όπως είπε και ο γιατρός.

βέβαια η μαμά μου έχει λυσσάξει ότι θα γεννήσω αύριο επειδή και εγώ γεννήθηκα κυριακή 20 φεβρουαρίου αλλά...θα δούμε...

χτες είχα την πρώτη πολύ έντονη σύσπαση-πέτρωμα-πόνος περιόδου στη μέση- έντονος πόνος κάτω από την κοιλίτσα και είπα λες;...αλλά τίποτα...

αυτάααααα!

Παντως μια φιλη μου γεννησε την επομένη των γεννεθλιων της!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Νωρις δεν ειναι? Γιατι βιαζεσαι? Τωρα μπηκες στον μηνα σου.... Εκτος αν βιαζεται ο γιος σου.

μωρέ νωρίς είναι αλλά η αλήθεια είναι ότι εδώ και 3 εβδομάδες δεν έχω σταματήσει να πονάω, από το μεσημέρι και μετά δεν μπορώ να περπατήσω ούτε μέσα στο σπίτι...περιμένω να φάω μία εβδομάδα από τον 9ο, δηλαδή μέχρι την τετάρτη και μετά ναι ναι θέλω να βγει το καλό μου, φτάνει, χόρτασα εγκυμοσύνη

iiAs.png

9JCHp3.png

Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα γενναω κι εγω τον Μαρτιο, γυρω στις 7 Μαρτη ελπιζω. Οπως βλεπετε εμεις ειμαστε πολυ πρωινες!! Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το φορουμ αλλα ελπιζω να με βοηθησετε να το κατανοησω συντομα και να μιλαμε για τα μικρα μας! Εγω γενναω στο Γαια, καμμια αλλη γενναει εκει?

cnKtp2.png[/QUO

καλως ηρθες spiribarce!και εγω σχετικα καινουργια ουτε το tickeraki δεν μπορω να φτιαξω ακομα.

vkYEp3.pnguPPIp3.png

να τα εκατοστησεις! και με το καλο να ερθει το μπεμπεκι σου!να προσεχεις με τα σκυψιματα και τα βαρη αστα για αλλους!!!!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολυ, να είσαι καλά! Με το καλό να το πάρεις κ εσύ στην αγκαλιά σου! Σμρ μπορώ να πω ότι ειναι η πρώτη μέρα που είπα: "δν αντέχω άλλο, πλέον δν μπορώ να κάνω τπτ"!

Όλοι εν τω μεταξύ είναι σίγουροι ότι θα γεννήσω το πολύ σε 10 μέρες γτ η κοιλιά ήδη έχει πέσει πολύ! Θα δείξει...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

αυτάααααα!

Σ'ευχαριστώωωω, να είσαι καλά!! Αύριο έρχεται κ η σειρά σου να μεγαλώσεις..χιχι! Και βέβαια, να σου ευχηθούμε...

Εγώ πάντως για την ώρα δε γεννάω (επειδή είπε η μαμά σου πως θα γεννήσεις τη μέρα των γενεθλίων σου), ίσως κάτσει σε σένα να έχεις ίδια μέρα γενέθλια με το μπεμπέ σου.:tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Σ'ευχαριστώ πολυ, να είσαι καλά! Με το καλό να το πάρεις κ εσύ στην αγκαλιά σου! Σμρ μπορώ να πω ότι ειναι η πρώτη μέρα που είπα: "δν αντέχω άλλο, πλέον δν μπορώ να κάνω τπτ"!

Όλοι εν τω μεταξύ είναι σίγουροι ότι θα γεννήσω το πολύ σε 10 μέρες γτ η κοιλιά ήδη έχει πέσει πολύ! Θα δείξει...

tfQvp2.png

στο ευχομαι βενια μου οσο πιο συντομα να γεννησεις! εγω εχω 2 εβδομαδες για να μπω στον μηνα μου και απο τωρα λεω αντε ποτε θα γεννησω. μεχρι για προκληση τοκετου συζηταγα με τον γυναικολογο μολις μπω στον μηνα μου ..........

vkYEp3.pnguPPIp3.png

Νταιζακι, δεν εισαι μονη σου!!! Ειμαι κι εγω εδω!!!

Το ξέρω chris μου, αλλά με τα κορίτσια είμαστε και στο ίδιο μαιευτήριο οπότε λέγαμε να κλείσουμε ένα ωραιότατο 3κλινο αφού είμαστε ήδη παρεάκι!!!

Αν θές βέβαια θα κολυμπήσω μέχρι τα Χανιά:tongue::tongue::tongue::tongue:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Kαλημερα σε όλες. Βενια χρονια πολλα!!!!!!! Να ζησεις και με το καλό το παιδαρος!

Ειχαμε γεννητουρια?

Τι κανετε?

Ευα πνιγηκατε?

δεν έχουμε γεννητούρια ακόμα Στελλίτσα μου αλλά έχω τραβήξει τέτοια σύγχυση σήμερα που με βλέπω να γεννάω μέχρι το βράδυ!!!

Από το πρωί κλαίω!Γ#$% την καταδίκη μου!!!!!!!!!!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...