Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μπήκα για λίγο γιατί ειμαι κομμάτια από τη χτεσινή αυπνία............

έχει καμία σας ιδέα τι ήταν αυτά τα πονάκια???

Αλήθεια η αλίκη δεν έδωσε σημάδια???

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Μπήκα για λίγο γιατί ειμαι κομμάτια από τη χτεσινή αυπνία............

έχει καμία σας ιδέα τι ήταν αυτά τα πονάκια???

Αλήθεια η αλίκη δεν έδωσε σημάδια???

Για τα πονάκια, αλλά κ για την Αλίκη θα σε γελάσω...

Κ είναι κ αργά για να την έπαιρνα τηλ να μάθουμε τι έγινε. Λες να της είπε ο γιατρός ότι πρέπει να μπει για να γεννήσει??

Μακάρι απόψε να κοιμηθείς ήσυχα κ ωραία! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αυτό πάω να κάνω Βένια μου γιατί είμαι κομμάτια!

Αύριο θα έρθει και η γυναίκα για το σπίτι οπότε έχει πρωινό ξύπνημα!

Όνειρα γλυκά κούκλες:lol::lol::lol:

Και εμείς περιμένουμε αύριο τη γυναίκα για το σπίτι...Κοίτα σύμπτωση! :-D

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

Φιλιάαα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημερα κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!

Παρουσα και ............ευτυχισμενη μανουλα!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας, θα το κανω καποια στιγμη! Μπηκα να σας πω ενα "γεια" κ να ευχηθω να πανε ολα καλα σε ολες!

Εγω γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο την Παρασκευη 11/02 στις 22.45, ενω ειχαν σπασει τα νερα απο την πεμπτη το πρωι. ο μικρουλης μου γεννηθηκε μολις 2200 κ 45 εκ. ειναι πολυ ησυχος κ τα καταφερνουμε σχετικα καλα με τον θηλασμο! Οι υπερηχοι επεσαν πολυ εξω σε εμενα, αφου 9 μερες πριν τον τοκετο μου τον εβγαζαν 2700!!!

θα μπω καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο! Να ειστε ολες καλα, να προσεχετε, να ειστε ηρεμες, γιατι ερχονται πολυυυυυυ ομορφες στιγμες!!! Σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη ολο αυτο το διαστημα!!

Πολλα φιλια απο εμενα κ το σουσαμακι μου!!

κοριτσακι μου πολλα συγχαρητηρια!!!να σας ζησει το βρεφακι σας!!ευχομαι να σας δωσει ατελειωτη ευτυχια και να ειναι παντα υγιεστατο και τυχερο!ζησε την καθε στιγμη!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν τελεια.οσο για το οτι ειναι μικρουλης μην σε ανησυχει θα παρει τα πανω του πολυ γρηγορα!!φιλια σε σενα και το ομορφουλη σας!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Και εμείς περιμένουμε αύριο τη γυναίκα για το σπίτι...Κοίτα σύμπτωση! :-D

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

Φιλιάαα!

tfQvp2.png

Venia!!!!!!!!! πολύχρονη!!! Να τα εκατοστήσεις!!!! Και το καλύτερο δώρο έρχεται σε λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλά!!!!

Venia!!!!!!!!! πολύχρονη!!! Να τα εκατοστήσεις!!!! Και το καλύτερο δώρο έρχεται σε λίγες μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια πολλά!!!!

Έλα παιδί μου! Ανησυχήσαμε, που χάθηκες?! Τι σου είπε ο γιατρός?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Το ξέρω...σε λιγότερο από 20 μέρες θα το έχω στην αγκαλιά μου...!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Κ σε σένα εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου..το δικό σου δωράκι!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κουκλίτσες!!!

Σήμερα δεν σας πρόλαβα γιατί τελείωσα 23:00 από τον γιατρό.

Πρίν από λίγο γύρισα σπίτι. Μέχρι να κάνω μπάνιο (αφου πρώτα κάναμε μια στάση στα goodys για να φάω τα χτεσινοβραδυνα) πέρασε η ώρα.

Με βλέπω να αργω κορίτσια. Μου είπε ότι ο τράχηλος δεν έχει ωριμάσει, το χτεσινοβραδυνο αιμα ήταν από την προηγούμενη εξέταση και σήμερα που με ξανακοίταξε από κάτω δεν έβγαλα καθόλο αίμα (περιέργως δεν πόνεσα καθόλου...:?:???::?)

Μου είπε περπάτημα και να ξαναπάω την Τετάρτη.

Η μέτρηση του μπεμπη βγήκε περίπου 3350. Τώρα αν είναι όντως τόσο θα δείξει.

Οπότε έχουμε ακόμα πολλές μεταμεσονύκτιες ιστορίες να πούμε!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!

Έλα παιδί μου! Ανησυχήσαμε, που χάθηκες?! Τι σου είπε ο γιατρός?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Το ξέρω...σε λιγότερο από 20 μέρες θα το έχω στην αγκαλιά μου...!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

Κ σε σένα εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου..το δικό σου δωράκι!

tfQvp2.png

Νόμιζα ότι δεν ήσουν μέσα!!!! Άρπαξα το λαπτοπ από τον άντρα μου και του λέω θέλω να στείλω χρόνια πολλά στη venia!!!!

Νομιζα ότι ήμουν μόνη μου..

Έγραψα τα του γιατρού πριν απο λίγο

Νόμιζα ότι δεν ήσουν μέσα!!!! Άρπαξα το λαπτοπ από τον άντρα μου και του λέω θέλω να στείλω χρόνια πολλά στη venia!!!!

Νομιζα ότι ήμουν μόνη μου..

Έγραψα τα του γιατρού πριν απο λίγο

Ok, τα είδα. Καλά, αν δν εμφανιζόσουν, θα σου έστελνα μνμ στο κιν. αύριο για να μάθω νέα κ να τα μεταφέρω στις υπόλοιπες κοιλίτσες! ΧΙΧΙ!

Άρα, μάλλον θα προλάβουμε να γεννήσουμε μαζί! :-D:-D:-D

Εσύ θα πας γιατρό την Τετάρτη κ εγώ την Πέμπτη, οπότε θα κρίνουμε αναλόγως!

Πόσα τσιζ τσάκισες???:tongue::tongue::tongue:

Άντε, καληνύχτα Αλικάκι μου! Όνειρα γλυκά!

Φιλάκια κ θα τα πούμε αύριο!

Υ.Γ.: Αν αργήσω να μπω το πρωί, θα είναι επειδή θα έχουμε την κυρία για να κάνει δουλειές στο σπίτι! Αν δν εμφανιστώ το βράδυ να ανησυχήσετε...μπορεί να έχουμε τπτ, ανάλογα με την έκβαση του ντέρμπι!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ok, τα είδα. Καλά, αν δν εμφανιζόσουν, θα σου έστελνα μνμ στο κιν. αύριο για να μάθω νέα κ να τα μεταφέρω στις υπόλοιπες κοιλίτσες! ΧΙΧΙ!

Άρα, μάλλον θα προλάβουμε να γεννήσουμε μαζί! :-D:-D:-D

Εσύ θα πας γιατρό την Τετάρτη κ εγώ την Πέμπτη, οπότε θα κρίνουμε αναλόγως!

Πόσα τσιζ τσάκισες???:tongue::tongue::tongue:

Άντε, καληνύχτα Αλικάκι μου! Όνειρα γλυκά!

Φιλάκια κ θα τα πούμε αύριο!

Υ.Γ.: Αν αργήσω να μπω το πρωί, θα είναι επειδή θα έχουμε την κυρία για να κάνει δουλειές στο σπίτι! Αν δν εμφανιστώ το βράδυ να ανησυχήσετε...μπορεί να έχουμε τπτ, ανάλογα με την έκβαση του ντέρμπι!

Ναί!!! Έχουμε ελπίδες να είμαστε μαζί!!!! Η Νταίζη θα πάει μόνη της μου φαίνεται!!!

Τσάκισα 1 φιλετινια κοτοπουλο, 1 πατάτες, 1 τσιζ!!!!

Αν δεν σε δω αύριο το βράδυ Κυριακή πρωί θα σου στείλω μήνυμα!!!!

Φιλάκια και πάλι πολύχρονη!!!!!!!!!

Ναί!!! Έχουμε ελπίδες να είμαστε μαζί!!!! Η Νταίζη θα πάει μόνη της μου φαίνεται!!!

Μια χαρά, όλα όσα είπες ότι ήθελες χθες! Σου έφυγε κ ο καημός!

Ευχαριστώ κ πάλι!

Φιλιά!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα γενναω κι εγω τον Μαρτιο, γυρω στις 7 Μαρτη ελπιζω. Οπως βλεπετε εμεις ειμαστε πολυ πρωινες!! Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το φορουμ αλλα ελπιζω να με βοηθησετε να το κατανοησω συντομα και να μιλαμε για τα μικρα μας! Εγω γενναω στο Γαια, καμμια αλλη γενναει εκει?

cnKtp2.png

YAU0p2.png

Καλημέρα!!!

Ντροπή σας και αίσχος σας που θα με αφήσετε μόνη μου τελικά!!!:P

Βένια μου χρόνια σου πολλά, καλά και ευτυχισμένα.Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!

Αλίκη μου άνοιξες την όρεξη πρωινιάτικα....το δικό μου στομάχι δεν έχει ωράριο!!!

spiribarce καλώς όρισες!!!Θα μάθεις σύντομα και θα τα λέμε εδώ όλες μαζί!:rolleyes:

Και επειδή ήδη τσιτώθηκα με την πεθερα μου, πάω να πάρω ένα μιλκο και ένα κρουσαν να τσακίσω!!!

ΜΑ είναι δυναμόν να με ρωτάει 7:30 με την τσίμπλα στο μάτι αν είμαι καλά και άν γεννάω????????????

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα γενναω κι εγω τον Μαρτιο, γυρω στις 7 Μαρτη ελπιζω. Οπως βλεπετε εμεις ειμαστε πολυ πρωινες!! Δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το φορουμ αλλα ελπιζω να με βοηθησετε να το κατανοησω συντομα και να μιλαμε για τα μικρα μας! Εγω γενναω στο Γαια, καμμια αλλη γενναει εκει?

cnKtp2.png

Καλώς μας ήρθες spiribarce! Το forum δεν έχει κάποιον κανόνα πέρα του ότι μπορείς να πεις ελεύθερα τον πόνο σου! :tongue: Γαια δεν γεννάει καμία απο εμας απ ότι θυμαμαι θα βρω το πινακάκι με τις ΠΗΤ μας και το που γεννάμε και μπορείς να συμπληρωσεις εκει τα στοιχεία σου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...