Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Απίστευτη κουβεντούλα είχατε πιάσει χτες ε; πω πω! καλά που γράφετε τις πονηρίτσες που κάνετε και εσείς στο φαγητό και νιώθω ότι δεν είμαι η μόνη!!! χιχιχιχ

εγώ έχω γενέθλια στις 20 που λέγατε.

πρώτη μέρα ξεκούρασης σήμερα! γιούπι! φιλάκια!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Το Νταιζακι γεννησε??????

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παρούσα και έγκυος!!!

Θα σας πώ τι πέρασα χτές....

Από τις 3 μέχρι τις 6 το πρωί είχα πονάκια στη μέση και κάτι σαν σουβλιές στην κοιλιά ανά 20 λεπτά περίπου.

Γύρω στις 4 ανέβηκα στην μάνα μου και έκανα ένα μπανάκι μήπως και....

Αλλά μετά τις 6 τέλος όλα και την έπεσα για ύπνο!!!

Εεεε 7 το πρωι η πεθερά μου ήταν πάνω από το κεφάλι μου σαν τον χάρο να με ρωτάει(ενώ κοιμόμουν !) αν είμαι καλά!!!!!!!!!!!!!

Ξύπνησα στις 11 και φυσικά με ενημέρωσε πώς πήρε τηλέφωνο το πρωι (το κλασσικό 9-10) στο χωριό να ενημερώσει πως ακόμα δεν γέννησα!!!

Να μου τα ανάψει δλδ τα φυτίλια!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

΄Πάντως σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη!!!

Ξέρω πως αν γεννήσω πρίν την Πέμπτη θα οφείλεται σαφώς και στη δική σας θετική ενέργεια!!!!!:cool::cool::cool::cool:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Γύρισα από την πεθερά σκασμένη από το φαγητό! Έφαγα κ γλυκάκι...κομπλέ είμαι! Μέχρι το βράδυ, εννοείται! Χεχε!

Πήρα κ τις εξετάσεις μου, αιματοκρίτης 38,5 μια χαρά (αλίμονο αν ήταν πιο χαμηλός, αφού παίρνω 2 χάπια σιδήρου την ημέρα) κ η d-dimers έπεσε...Βασικά, αυτό ήταν το καλύτερο!!! :-D:-D:-D

Κατά τ'άλλα καλά...Ο μπέμπης είχε τρελά κέφια...ειδικά το πρωί! Ο Σισέ όταν σουτάρει δν έπιανε τπτ μπροστά στο καμάρι μου!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Νταιζακι να δινεις το παρον μεχρι να γεννησεις.... Βρε την πεθερα.

Βενια μια χαρα οι εξετασεις. Τι φαγατε?

Κεφτεδάκια, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα, φέτα, ψωμί (παπάρα μέσα στη χωριάτικη) κ τούρτα μπισκότο! Καλά δν είναι???

Το παραέκανα κ φούσκωσα, λες κ είχα κ δεύτερο παιδί μέσα μου..αλλά δε βαριέσαι! Δν τρώω κ κάθε μέρα έτσι! :-D:grin::-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ρήχνει έξω αυτη τη στιγμή κορίτσια! Κατακλησμός κυριολεκτικά και η θάλασσα κοντεύει να φτάσει στο αυτοκίνητό μου!

Και εδώ βρέχει, αλλά όχι τόσο...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κεφτεδάκια, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα, φέτα, ψωμί (παπάρα μέσα στη χωριάτικη) κ τούρτα μπισκότο! Καλά δν είναι???

Το παραέκανα κ φούσκωσα, λες κ είχα κ δεύτερο παιδί μέσα μου..αλλά δε βαριέσαι! Δν τρώω κ κάθε μέρα έτσι! :-D:grin::-D

tfQvp2.png

Εμένα τα κεφτεδάκια μου κάνουν καούρα εδω και καιρό, αλλά μετά τα χθεσινα πατατάκια μπορεί και να μη μου κάνουν πλεον.:mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εμένα τα κεφτεδάκια μου κάνουν καούρα εδω και καιρό, αλλά μετά τα χθεσινα πατατάκια μπορεί και να μη μου κάνουν πλεον.:mrgreen:

Καλά, τελείως κουλό αυτό! Το διάβασα το πρωί για τα πατατάκια κ γελούσα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ειναι να μην το πιάσει εδω. Την πρωτη χρονια που ήρθαμε έκανε 2 μέρες τέτοιο καιρό, που η θάλασσα έφτανε κυριολεκτικά μέχρι τις ροδες των αυτοκινήτων μας. Ξερίζωσε βέβαια ένα σορό δέντρα από την παραλία και χρειάστηκε γκρειτερ για να καθαρίσουν το δρόμο απο την άμμο και τα δέντρα. Επίσης τα παγκάκια της παραλίας πήγαν περίπατο! Τωρα γινεται ενας αντιστιχος χαμός. Βλέπω τον Ιωνα να κοιμάται μαζί μας σήμερα γιατί το δωμάτιο του κοιτάει στην παραλία οπότε έχει όλο το θορηβο από τη θάλασσα και τρομάζει ο μικρός μου.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ειναι να μην το πιάσει εδω. Την πρωτη χρονια που ήρθαμε έκανε 2 μέρες τέτοιο καιρό, που η θάλασσα έφτανε κυριολεκτικά μέχρι τις ροδες των αυτοκινήτων μας. Ξερίζωσε βέβαια ένα σορό δέντρα από την παραλία και χρειάστηκε γκρειτερ για να καθαρίσουν το δρόμο απο την άμμο και τα δέντρα. Επίσης τα παγκάκια της παραλίας πήγαν περίπατο! Τωρα γινεται ενας αντιστιχος χαμός. Βλέπω τον Ιωνα να κοιμάται μαζί μας σήμερα γιατί το δωμάτιο του κοιτάει στην παραλία οπότε έχει όλο το θορηβο από τη θάλασσα και τρομάζει ο μικρός μου.

Καλά, τόσο είστε κοντά στη θάλασσα? Δν πιστεύω να πάρει κ κανα αυτοκίνητο για παρέα...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...