Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Σιγα μην πηγα νανι! Μακαροναδουλα (με κετσαπ) χτυπησα, και ο θεος βοηθος με τις καουρες τωρα!!!

Αλλα εσεις! κατεβασατε οτι εχει και δεν εχει η νυχτερινη αθηνα....

θελω καιτο βρωμικο και το haagen daz!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

venia με τι ασχολείσαι?? γενικά ρωτάω. δουλεύεις??

Μέχρι πριν το γάμο ασκούσα το επάγγελμα της δημοσιογραφίας (5 χρόνια). Από τα 18,5 μου σε σάιτ, ραδιόφωνα, εφημερίδες...στο αθλητικό κομμάτι όμως. Τέλειωσα μια ιδιωτική σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, ενώ σπούδαζα στη φιλοσοφική (ισπανική φιλολογία).

Η τελευταία μ δουλειά (απ'οπου πήρα κ την άδεια εγκυμοσύνης) είναι στο αεροδρόμιο. Είμαι υπάλληλος υποδοχής σε χώρο διακεκριμένης θέσης. Στην εκτός Σένγκεν μεριά. Αυτάαα!

Εσύ?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Σιγα μην πηγα νανι! Μακαροναδουλα (με κετσαπ) χτυπησα, και ο θεος βοηθος με τις καουρες τωρα!!!

Την καλύτερη δουλειά έκανες! Εγώ περιμένω το Σάββατο (σας έχω ζαλίσει με αυτή τη μέρα) για να τσακίσω πίτσα, μπύρα (για να κατεβάσουμε κ γαλατάκι) κ τούρτα!

Σήμερα έφαγα λιτά!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Βρε κορίτσια πόσα γράψατε μέσα σε 1 ώρα? Και γιατί συζητάτε για φαγητό και γλυκό?Για καλό μπήκα?Δε φταίω εγώ,αλλά με αναγκάζετε να κάνω μεταμεσονύκτια επιδρομή στο ψυγείο...έχει μείνει λίγο τσιζκέικ!

maraki φαε και για μενα!!!!

Βρε κορίτσια πόσα γράψατε μέσα σε 1 ώρα? Και γιατί συζητάτε για φαγητό και γλυκό?Για καλό μπήκα?Δε φταίω εγώ,αλλά με αναγκάζετε να κάνω μεταμεσονύκτια επιδρομή στο ψυγείο...έχει μείνει λίγο τσιζκέικ!

Άσε, μιας έπιασαν λιγούρες! Στη θέση σου θα το αποτέλειωνα το τσιζκέικ!:tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Α ωστέ έτσι λοιπον ε??? Μακαροναδούλα ε???

Και εω την έβγαλα με λίγο ψωμί και κάτι μπισκοτά...:(:(

Μέχρι πριν το γάμο ασκούσα το επάγγελμα της δημοσιογραφίας (5 χρόνια). Από τα 18,5 μου σε σάιτ, ραδιόφωνα, εφημερίδες...στο αθλητικό κομμάτι όμως. Τέλειωσα μια ιδιωτική σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, ενώ σπούδαζα στη φιλοσοφική (ισπανική φιλολογία).

Η τελευταία μ δουλειά (απ'οπου πήρα κ την άδεια εγκυμοσύνης) είναι στο αεροδρόμιο. Είμαι υπάλληλος υποδοχής σε χώρο διακεκριμένης θέσης. Στην εκτός Σένγκεν μεριά. Αυτάαα!

Εσύ?

tfQvp2.png

Α! Μια χαρα !!!! Καλό ακούγεται αυτό με το αεροδρόμιο!!!

Εγω είμαι σε μία φαρμακευτική εταιρεία αλλα δεν μου πολύ αρεσει εκεί λόγω συναδέλφων. Αλλά τι να κάνεις.

Α ωστέ έτσι λοιπον ε??? Μακαροναδούλα ε???

Και εω την έβγαλα με λίγο ψωμί και κάτι μπισκοτά...:(:(

Οτι βρηκα εφαγα... να φανταστεις οτι την ειχα πεσει για υπνο... σηκωθηκα λοιπον εφαγα, χαχχα και ξανα δοντια κ πλυσιμο κλπ!!!

Δε χορτασα ομως... τωρα θελω βρωμικο μμμ

Έφαγα λίγο και για σας κορίτσια.Τώρα πιστεύω πως είμαι έτοιμη για νάνι...Καληνύχτα φιλενάδες και όνειρα γλυκά. Πάω να στρώσω δέρμα...Θα τα πούμε αύριο. Σμουτς!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Οτι βρηκα εφαγα... να φανταστεις οτι την ειχα πεσει για υπνο... σηκωθηκα λοιπον εφαγα, χαχχα και ξανα δοντια κ πλυσιμο κλπ!!!

Δε χορτασα ομως... τωρα θελω βρωμικο μμμ

και εγω ειχα πλυνει δόντια και τώρα άντε πάλι.

Την Τρίτη είχα πάει Μαρούσι και περπατούσαμε με τον άντρα μου στον πεζόδρομο. Ωραία ήταν. Πέρα από το τρένο, δεν είχα ξαναπάει.

Διαφημίσεις

Έφαγα λίγο και για σας κορίτσια.Τώρα πιστεύω πως είμαι έτοιμη για νάνι...Καληνύχτα φιλενάδες και όνειρα γλυκά. Πάω να στρώσω δέρμα...Θα τα πούμε αύριο. Σμουτς!

Μιαμ μιαμ!! Ευχαριστούμε!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Φιλιά.

Α! Μια χαρα !!!! Καλό ακούγεται αυτό με το αεροδρόμιο!!!

Εγω είμαι σε μία φαρμακευτική εταιρεία αλλα δεν μου πολύ αρεσει εκεί λόγω συναδέλφων. Αλλά τι να κάνεις.

'Ετσι όπως είναι τα πράγματα, θα πρέπει να λέμε κ ευχαριστώ που έχουμε δουλειά! Και ποιο είναι το αντικείμενο σου στη δουλειά?

Καλά είναι στο αεροδρόμιο, απλά είναι λίγο μακριά κ τα ωράρια είναι περίεργα. Να δω πως θα τα βολέψω όταν γυρίσω...

Έχει φάση εκεί που είμαι γτ έρχονται αρκετοί γνωστοί..από επιχειρηματίες μέχρι ηθοποιούς, τραγουδιστές...γιατί εκεί που είμαι φεύγουν για Αμερική, Ντουμπάι, Αμπου Ντάμπι, Ταϋλάνδη...οπότε καταλαβαίνεις!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά σαν το τσιζκέικ!

Μιλάμε αύριο! Φιλάκιααα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

'Ετσι όπως είναι τα πράγματα, θα πρέπει να λέμε κ ευχαριστώ που έχουμε δουλειά! Και ποιο είναι το αντικείμενο σου στη δουλειά?

Καλά είναι στο αεροδρόμιο, απλά είναι λίγο μακριά κ τα ωράρια είναι περίεργα. Να δω πως θα τα βολέψω όταν γυρίσω...

Έχει φάση εκεί που είμαι γτ έρχονται αρκετοί γνωστοί..από επιχειρηματίες μέχρι ηθοποιούς, τραγουδιστές...γιατί εκεί που είμαι φεύγουν για Αμερική, Ντουμπάι, Αμπου Ντάμπι, Ταϋλάνδη...οπότε καταλαβαίνεις!

tfQvp2.png

Έχεις δίκιο σε αυτο που λες.

Γενικά αυτό που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα είναι το κλιμα. Από δουλεια δεν μασάω. Είμαι σκυλί και να φανταστεις δουλεύω από 17,5 συνέχεια.

Απλά δεν μπορώ να είμαι έτσι. Είμαι εκεί 2 χρόνια και οι συνάδελφοι μου περα απο καλημέρα (αν θα μουν πουν ) και καλό απόγευμα δεν μου λένε τίποτα άλλο. Έχουν τις κλικες τους και δεν βάζουν κανέναν άλλο μέσα. Είμαι και εγώ αρκετά τυπικη σε αυτό που κάνω και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με αυτούς που όπως και να το κάνουμε είναι ποιο χαλαροι.

Οπότε εκεί βλέπεις τους πάντες ε????

Αν δεις κανα περίεργο ζευγαράκι να μας πεις!!!

Είσαι υπαλληλος του αεροδρομίου ή κάποιας συγκεκριμένης αεροπορικής?

Εμεις ταξίδι του Μέλιτος είχαμε πάει Μαλδιβες με 1η σταση στο Ντουμπαι αλλα λογικά δεν πρέπει να ήρθαμε καθόλου από τα μέρη σου γιατί λογικά έχει άλλη είσοδο έτσι??

Έχεις δίκιο σε αυτο που λες.

Γενικά αυτό που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα είναι το κλιμα. Από δουλεια δεν μασάω. Είμαι σκυλί και να φανταστεις δουλεύω από 17,5 συνέχεια.

Απλά δεν μπορώ να είμαι έτσι. Είμαι εκεί 2 χρόνια και οι συνάδελφοι μου περα απο καλημέρα (αν θα μουν πουν ) και καλό απόγευμα δεν μου λένε τίποτα άλλο. Έχουν τις κλικες τους και δεν βάζουν κανέναν άλλο μέσα. Είμαι και εγώ αρκετά τυπικη σε αυτό που κάνω και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με αυτούς που όπως και να το κάνουμε είναι ποιο χαλαροι.

Οπότε εκεί βλέπεις τους πάντες ε????

Αν δεις κανα περίεργο ζευγαράκι να μας πεις!!!

Είσαι υπαλληλος του αεροδρομίου ή κάποιας συγκεκριμένης αεροπορικής?

Εμεις ταξίδι του Μέλιτος είχαμε πάει Μαλδιβες με 1η σταση στο Ντουμπαι αλλα λογικά δεν πρέπει να ήρθαμε καθόλου από τα μέρη σου γιατί λογικά έχει άλλη είσοδο έτσι??

Στην αίθουσα που είμαι μπαίνουν όσοι ταξιδεύουν bussiness class ή είναι κάτοχοι χρυσών κ ασημένιων καρτών των αεροπορικών εταιριών που εξυπηρετούμε. Είμαι υπάλληλος εταιρίας handling (η οποία συνεργάζεται με αεροπορικές κ αναλαμβάνει όλα όσα έχουν να κάνουν με την επίγεια εξυπηρέτηση, εισιτήρια, τσεκ, καθαρισμό αεροπλάνων, καύσιμα κλπ), όχι του κρατικού οργανισμού. Ιδιωτικός τομέας...

Έχω δει πολλούς! Και τους απομυθοποιείς κιόλας!

Μέχρι πριν να πιάσω δουλειά στο αεροδρόμιο έβλεπα αθλητές, μετά όλους τους υπόλοιπους! Καλά το πάω! Χεχε!

Εγώ ευτυχώς με συναδέλφους δν έχω θέμα, παρόλο που είμαστε όλες γυναίκες (πλην ενός) κ όπως λένε συνήθως υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Αν κ εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνω τη δουλειά μου. Είναι άσχημο όμως να μην υπάρχει επικοινωνία στο χωρό εργασίας σου..περνάς τόσες ώρες εκεί μέσα..

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...