Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο Δημαρχειο διπλα! Δες στο site εχει και χαρτη

Σου τα φερνουν και σπιτι μμμμ!!! αχ τι κριμα που κλεινουν τα delivery στις 24.00..."ψηνομαι"

Εγώ όμως μένω μακριά σας... :roll:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Στο Δημαρχειο διπλα! Δες στο site εχει και χαρτη

Σου τα φερνουν και σπιτι μμμμ!!! αχ τι κριμα που κλεινουν τα delivery στις 24.00..."ψηνομαι"

Λες να πάμε για κανένα βρώμικο????

Αν και δεν έχω φάει ποτε!!!

Εγώ όμως μένω μακριά σας... :roll:

tfQvp2.png

θα έρθουμε να σε πάρουμε βρε κουτο!!! ετσι θα σε αφήσουμε νομίζεις????;););)

εσύ τι θα ήθελες να φας??

θα έρθουμε να σε πάρουμε βρε κουτο!!! ετσι θα σε αφήσουμε νομίζεις????;););)

εσύ τι θα ήθελες να φας??

Αχ, τι καλές!!!

Εγώ 2 classic με τυρί & μπέικον, μια πατάτες κ μια coca.

Θα μπορούσα να χτυπήσω κ ένα γλυκάκι μετά..χιχι!

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Λες να πάμε για κανένα βρώμικο????

Αν και δεν έχω φάει ποτε!!!

Βρώμικο από την πλ. Μαβίλη...Κ εγώ μέχρι πριν από 3 χρόνια άκουγα βρώμικο κ άλλαζα δρόμο. Αλλά είναι πολύ γευστικό!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

εφτασεεεεε!!!!!!!!!!!!

και γλυκάκι λες μετά ε??? εγω συνηθως έχω σκάσει στο φαγητο και μετά δεν θέλω αλλα μιας και το είπες ξέρεις τι θα ήθελα???

Παγωτό!!!

Ναι ναι παγωτό που είναι και ευπεπτο, που πάντα υπάρχει χώρος για να το φας και τις ποιο λίγες θερμίδες από άλλα γλυκα!!

Ναι ναι λοιπον: παγωτό σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, σιρόπι σοκολάτας, σαντιγή και καβουρδισμένο αμυγδαλο.

Και στο τελος ενα zantac για το στομάχι και μία γκαζόζα!!!!:tongue:

Βρώμικο από την πλ. Μαβίλη...Κ εγώ μέχρι πριν από 3 χρόνια άκουγα βρώμικο κ άλλαζα δρόμο. Αλλά είναι πολύ γευστικό!

tfQvp2.png

Έτσι έχω ακούσει και εγώ, αλλά πραγματικά δεν έχω φάει ποτέ.

Και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι λίγο γενικά αυτά τα φαγητά.

Αλλά κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.

Και σε όλη την περίοδο της εγκυμοσυνης είχα τη φοβία του τοξοπλάσματος. Ευτυχως θα σταματήσει αυτό το άγχος.

εφτασεεεεε!!!!!!!!!!!!

και γλυκάκι λες μετά ε??? εγω συνηθως έχω σκάσει στο φαγητο και μετά δεν θέλω αλλα μιας και το είπες ξέρεις τι θα ήθελα???

Παγωτό!!!

Ναι ναι παγωτό που είναι και ευπεπτο, που πάντα υπάρχει χώρος για να το φας και τις ποιο λίγες θερμίδες από άλλα γλυκα!!

Ναι ναι λοιπον: παγωτό σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, σιρόπι σοκολάτας, σαντιγή και καβουρδισμένο αμυγδαλο.

Και στο τελος ενα zantac για το στομάχι και μία γκαζόζα!!!!:tongue:

ΧΑΧΑ!

Παγωτό από τα haagen dazs! Με το σιρόπι σοκολάτας που παγώνει κ κάνει κρούστα! Πωπωπω κόλαση!

Περιμένω το Σάββατο την τούρτα μου...μπισκότο! Να σας στείλω κανα κομματάκι?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Έτσι έχω ακούσει και εγώ, αλλά πραγματικά δεν έχω φάει ποτέ.

Και για να είμαι ειλικρινής φοβάμαι λίγο γενικά αυτά τα φαγητά.

Αλλά κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω.

Και σε όλη την περίοδο της εγκυμοσυνης είχα τη φοβία του τοξοπλάσματος. Ευτυχως θα σταματήσει αυτό το άγχος.

Αυτό ξαναπες το! Παρανοϊκή με έλεγε η μάνα μου! Της έλεγα "τα έψησες καλά, τα έπλυνες καλά"?

Ακόμα κ στις φίλες μ που με καλούσαν σε γιορτές, γενέθλια κλπ...έλεγα να τα έχουν όλα ψήσει καλά κ για τη σαλάτα να έχουν πλύνει τα λαχανικά 2-3 φορές!

Ετρωγα μια μπουκιά κ κοιτούσα αν είναι καλά ψημένο! Αρρώστεια!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εντελως αρρώστια το τοξοπλασμα. Και σε εμενα υπήρχαν πολλοί που με έλεγαν υπερβολικη. Πραγματικά είχα πάθει ψύχωση. Σαλάτα και μοσχάρι ή χοιρινο ψημένο απέξω δεν έφαγα σε όλη την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Εφαγα μόνο την Κυριακή για πρώτη φορά 1 cheese.

Και την λιστερια φοβόμουν και γενικά ότι είχα διαβάσει και έλεγε ότι μπορεί να πάθει κακό το μωρό.

Δεν μπορούσα όμως να μην τα σκέφτομαι και να λέω στον εαυτό μου: τόσα χρόνια δεν το έπαθες, τώρα θα το πάθεις?? Και όμως αν σου κάτσει....

Ναι ναι να μου στείλεις ένα κομματάκι!!!!!!!!!!!!!! Θα το φάω μαζί με τον μπέμπη.

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι τον έχει πιασει και κλωτσάει σαν τρελο!!!

Εντελως αρρώστια το τοξοπλασμα. Και σε εμενα υπήρχαν πολλοί που με έλεγαν υπερβολικη. Πραγματικά είχα πάθει ψύχωση. Σαλάτα και μοσχάρι ή χοιρινο ψημένο απέξω δεν έφαγα σε όλη την διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Εφαγα μόνο την Κυριακή για πρώτη φορά 1 cheese.

Και την λιστερια φοβόμουν και γενικά ότι είχα διαβάσει και έλεγε ότι μπορεί να πάθει κακό το μωρό.

Δεν μπορούσα όμως να μην τα σκέφτομαι και να λέω στον εαυτό μου: τόσα χρόνια δεν το έπαθες, τώρα θα το πάθεις?? Και όμως αν σου κάτσει....

Ναι ναι να μου στείλεις ένα κομματάκι!!!!!!!!!!!!!! Θα το φάω μαζί με τον μπέμπη.

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω τι τον έχει πιασει και κλωτσάει σαν τρελο!!!

Μάλλον λιγουρεύεται ό,τι κ εσύ...

"Α, ρε μάνα...αχ κ να είχαμε ένα τσιζ τώρα", σκέφτεται! Και μετά ρίχνει κανα-δυο!

Καλέ κ εμένα μ έριξε κάτι καλές τώρα! Γενικά, δν έχω παράπονο, όλη μέρα μέσα στην κίνηση είναι!:-D

Εγώ έτρωγα απ'έξω, αλλά δίναμε οδηγίες! Κ αν το έβλεπα ότι δν μ κάνει, δν το έτρωγα. Αλλά πόσο γκαντέμης πρέπει να είσαι για να την πατήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...έτσι δν είναι?! Πάντως, τη γλιτώσαμε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Βρε κορίτσια πόσα γράψατε μέσα σε 1 ώρα? Και γιατί συζητάτε για φαγητό και γλυκό?Για καλό μπήκα?Δε φταίω εγώ,αλλά με αναγκάζετε να κάνω μεταμεσονύκτια επιδρομή στο ψυγείο...έχει μείνει λίγο τσιζκέικ!

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...