Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχει περιπτωση να είναι από την εξεταση της Δευτερας??? Αλλά έχουν περάσει τόσες μέρες, τι στο καλό.

Εν τω μεταξυ πώς να σας το πω τώρα είναι λίγο πιο πίσω από την μέση του εσώρουχου. (δεν έχει το εσώρουχο μας 2 ραφες στη μέση??? ε ακριβώς πάνω στην πίσω) αλλά καθόμου και στο κρεβάτι τόση ώρα οπότε δεν ξέρεις τι έπεσε και που. Ούτε έχω κανενα σπυρακι περιεργο πίσω...

Σας ζαλησα...

Δεν ξερω τι να πω. :roll::roll::roll:

Να σου πω... ετσι που πας δεν θα κοιμηθεις... Οσο αργεις χειροτερα ειναι! Παρε τηλεφωνο!!! Θα ηρεμησεις!!! ΤΩΡΑ!!! Περιμενουμε να μας πεις τι σου ειπε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

¨οσο το συζητάς τόσο περνάει η ώρα!!

Αν θες να πάρεις πάρε!

Και από πείρα σου λέω ότι τα μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα είναι μέρος της δουλειάς των γιατρών μας!!

εγώ τον είχα πάρει και τον έσερνα στο μαιευτήριο τον ανθρωπάκο 3 το πρωί παραμονή του γάμου του!!!

Μια χαρα!!!!!!!!!! Το ξερω ότι είναι μερος της δουλειας του και δεν μου εχει δώσει το δικαιωμα για το αντίθετο. Απλά έχω ακόμα ψυχολογικό από τον προηγούμενο γιατρό μου :twisted:

Αντρες! Νομιζω οι περισσότεροι αυτο θα έλεγαν, και οοι περισσότερες απο μας θα φρίκαραν με την απάντηση αυτη!!

Φυσικά είναι και αυτή μια πολυ καλή άποψη... :D:D:D για να αποφυγεις το φρικάρισμα...τον λες ψυχραιμο! Μαρέσει

:lol::lol::lol::lol:

Εσύ το σκέφτεσαι πολύ σωστά! Αυτό μ λένε κ οι συνυφάδες (αν λέω καλά τη συγγένεια :tongue:) κ γενικώς οι γύρω-γύρω!

Είναι όμως κ στον χαρακτήρα! Εγώ ούτε να παρεγγείλω φαγητό δν μπορώ..ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!

tfQvp2.png

Μην ανησυχεις και εγω τις προάλλες ντρεπόμουν να μπω να ρωτησω κάτι σε ένα μαγαζί...

Υπάρχει περιπτωση να είναι από την εξεταση της Δευτερας??? Αλλά έχουν περάσει τόσες μέρες, τι στο καλό.

Εν τω μεταξυ πώς να σας το πω τώρα είναι λίγο πιο πίσω από την μέση του εσώρουχου. (δεν έχει το εσώρουχο μας 2 ραφες στη μέση??? ε ακριβώς πάνω στην πίσω) αλλά καθόμου και στο κρεβάτι τόση ώρα οπότε δεν ξέρεις τι έπεσε και που. Ούτε έχω κανενα σπυρακι περιεργο πίσω...

Σας ζαλησα...

Δεν ξερω τι να πω. :roll::roll::roll:

Δε μας ζαλισες! Γιαυτο ειμαστε εδω. Αλλα αν δεν εχεις αλλα συμπτώματα... χαλάρωσε και κοιμήσου όταν νυστάξεις.

Δεν έχω ξαναγεννήσει, αλλά πιστεύω ότι όταν είναι να κινητοποιηθεις... θα το καταλαβεις στα σίγουρα:wink:

Διαφημίσεις

Καλα εγω να δειτε ουφο που ειμαι....

Αφου λέω αν με πιάσουν πόνοι γέννας νυχτιάτικα.. θα δω απο το ιντερνετ στα ποσα λεπτα πρεπει να πάω νοσοκομείο, θα πάω και θα τους βάλω να του τηλ απο εκει!! Ξερω πως είμαι χαζή αλλα δεν μπορώ να τηλ για κατι που δεν ειναι επειγον μεσα στην νυχτα... και ξερω οτι και ο γιατρος μου θα θυμωνε που δεν θα τον είχα παρει.... αλλα... δεν μπορω...

Μακαρι να ημουν σαν ολες εσας... δικιο εχετε.....αλλα....

ακριβως ετσι και εγω. Θέλω να είμαι σίγουρη πριν τον πάρω τηλέφωνο. Φοβάμαι μην είναι καμια βλακεια (πχ κανένα σπυρακι, αν και είναι 4-5 σταγόνες) αλλά μέχρι στιγμής είμαι ψυχραιμη. (τουλαχιστον έτσι λέω ότι είμαι:tongue:)

Ασχετο: να είχα ένα τσιζμπεργκερ τώρα απο τα goodys...

Διαφημίσεις

ακριβως ετσι και εγω. Θέλω να είμαι σίγουρη πριν τον πάρω τηλέφωνο. Φοβάμαι μην είναι καμια βλακεια (πχ κανένα σπυρακι, αν και είναι 4-5 σταγόνες) αλλά μέχρι στιγμής είμαι ψυχραιμη. (τουλαχιστον έτσι λέω ότι είμαι:tongue:)

Ασχετο: να είχα ένα τσιζμπεργκερ τώρα απο τα goodys...

Μ'έκανες κ γέλασα με το τσιζ! Σκέφτεσαι το φαγητό για να ξεχάσεις τις σταγόνες??

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Δεν εχει και sex and the city σημερα....

πάντως πλάκα έχει που είμαστε τόσες μέσα τέτοια ώρα..:D

Φαντάζεσται έτσι τώρα που μιλάμε να πει κάποια : κοριτσια μου σπάσαν τα νερα???? Ε ρε ολονυχτια θα πέσει στο cafe!!! Πλάκα θα έχει!!!

Από τη μια μας ξενυχτάς (πλάκα κάνω!!) και από την άλλη μας ανοίγεις την όρεξη!!

Πάρε τουλάχιστον τηλ και πες μας!!!

Ααα και μετά ξύπνα τον καλό σου και πές του πώς ο γιατρός είπε να φάς επειγόντως goody's!!!!!!!!!!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Κοριτσαρες παω για υπνο! Καληνυχτίζω!!!

Αλικη παρε τηλ να ηρεμησεις!!!!

Καληνυχτα!!!! Καλή ξεκουραση!!!

Ευχαριστώ! Φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...