Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Νταιζακι μου μη στεναχωριεσαι. Θα σου κανει την χαρη το μπεμπε σου και θα σου κανει εκπληξη!!!!

Αλλιώς τετοια μέρα σε μία εβδομάδα θα το έχεις στην αγκαλια σου και που ξερεις εμενα και τη venia στα διπλανα κρεβατια!!!;)

Μακάρι να σας προλάβω...αλλά, αν εσύ έχεις τα πρώτα συμπτώματα από τώρα, χλωμό το βλέπω! Για επίσκεψη θα έρθω, μ φαίνεται!:rolleyes:

Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα τηλ, γτ προβλέπω να μην κοιμάσαι το βράδυ από την αγωνία. Εγώ δλδ δν θα μπορούσα...αλλά να μ πεις εγώ παραείμαι αγχώδης!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω για βλενα εχω ακουσει.

να ανησυχησω λες τωρα???

Να μην ανησυχείς!!!

Αν θές απλά να καθησυχάστεις και να συνεχίσεις τον ύπνο σου πάρε τηλ τον γιατρό σου.

και θα συμφωνήσω με το ξύπνημα του καλού σου!!!:P:p:p

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

εν τω μεταξυ αφου ο άντρας μου με είδε, γύρισε στο κρεβατι και ξανακοιμηθηκε το καμαρι μου.

Φταιω εγω τωρα να του πω : ΚΩΣΤΑ ΞΥΠΝΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν τοτε που ειχα τις συσπασεις και ξυπνησα 4 το πρωι με πονους περιοδου και του λεω κώστα μου ποναω. Και μου λεει: κανε υπομονη αλικακι μου θα περασει...

Θα βλεπεις και τη θετικη πλευρα του πραγματος: Κραταει την ψυχραιμια του...:tongue::tongue::tongue:

v9gkhg0kf9drps4b.png

και θα συμφωνήσω με το ξύπνημα του καλού σου!!!:P:p:p

αμ του χρειάζεται...:tongue::tongue:

Μακάρι να σας προλάβω...αλλά, αν εσύ έχεις τα πρώτα συμπτώματα από τώρα, χλωμό το βλέπω! Για επίσκεψη θα έρθω, μ φαίνεται!:rolleyes:

Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα τηλ, γτ προβλέπω να μην κοιμάσαι το βράδυ από την αγωνία. Εγώ δλδ δν θα μπορούσα...αλλά να μ πεις εγώ παραείμαι αγχώδης!

tfQvp2.png

και εγω ειμαι πολυ αγχωδεις ανθρωπος. ελα μου όμως που ντρεπομαι να πάρω??? Είναι και η ώρα βλέπεις.

Διαφημίσεις

και εγω ειμαι πολυ αγχωδεις ανθρωπος. ελα μου όμως που ντρεπομαι να πάρω??? Είναι και η ώρα βλέπεις.

Δε θα ντρεπεσαι! Θα σκεφτεσαι την αμοιβη του... και θα το ξεπερασεις.

Στο κατω κατω αν δεν ηθελε να τον ξυπνανε μεσα στη νυχτα θα επαιρνε αλλη ειδικοτητα...

v9gkhg0kf9drps4b.png

¨οσο το συζητάς τόσο περνάει η ώρα!!

Αν θες να πάρεις πάρε!

Και από πείρα σου λέω ότι τα μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα είναι μέρος της δουλειάς των γιατρών μας!!

εγώ τον είχα πάρει και τον έσερνα στο μαιευτήριο τον ανθρωπάκο 3 το πρωί παραμονή του γάμου του!!!

Δε θα ντρεπεσαι! Θα σκεφτεσαι την αμοιβη του... και θα το ξεπερασεις.

Στο κατω κατω αν δεν ηθελε να τον ξυπνανε μεσα στη νυχτα θα επαιρνε αλλη ειδικοτητα...

Εσύ το σκέφτεσαι πολύ σωστά! Αυτό μ λένε κ οι συνυφάδες (αν λέω καλά τη συγγένεια :tongue:) κ γενικώς οι γύρω-γύρω!

Είναι όμως κ στον χαρακτήρα! Εγώ ούτε να παρεγγείλω φαγητό δν μπορώ..ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Και μου λεει: κανε υπομονη αλικακι μου θα περασει...

Αντρες! Νομιζω οι περισσότεροι αυτο θα έλεγαν, και οοι περισσότερες απο μας θα φρίκαραν με την απάντηση αυτη!!

Θα βλεπεις και τη θετικη πλευρα του πραγματος: Κραταει την ψυχραιμια του...:tongue::tongue::tongue:

Φυσικά είναι και αυτή μια πολυ καλή άποψη... :D:D:D για να αποφυγεις το φρικάρισμα...τον λες ψυχραιμο! Μαρέσει

Διαφημίσεις

Εσύ το σκέφτεσαι πολύ σωστά! Αυτό μ λένε κ οι συνυφάδες (αν λέω καλά τη συγγένεια :tongue:) κ γενικώς οι γύρω-γύρω!

Είναι όμως κ στον χαρακτήρα! Εγώ ούτε να παρεγγείλω φαγητό δν μπορώ..ΜΗ ΓΕΛΑΣΕΤΕ!

tfQvp2.png

δεν γελάμε καθόλου!

Απλά σκέψου πώς τώρα που είσαι μανούλα η φωνή σου θα πρέπει να ακούγεται και για το πλασματάκι σου!!!:tongue:

Υπάρχει περιπτωση να είναι από την εξεταση της Δευτερας??? Αλλά έχουν περάσει τόσες μέρες, τι στο καλό.

Εν τω μεταξυ πώς να σας το πω τώρα είναι λίγο πιο πίσω από την μέση του εσώρουχου. (δεν έχει το εσώρουχο μας 2 ραφες στη μέση??? ε ακριβώς πάνω στην πίσω) αλλά καθόμου και στο κρεβάτι τόση ώρα οπότε δεν ξέρεις τι έπεσε και που. Ούτε έχω κανενα σπυρακι περιεργο πίσω...

Σας ζαλησα...

Δεν ξερω τι να πω. :roll::roll::roll:

Καλα εγω να δειτε ουφο που ειμαι....

Αφου λέω αν με πιάσουν πόνοι γέννας νυχτιάτικα.. θα δω απο το ιντερνετ στα ποσα λεπτα πρεπει να πάω νοσοκομείο, θα πάω και θα τους βάλω να του τηλ απο εκει!! Ξερω πως είμαι χαζή αλλα δεν μπορώ να τηλ για κατι που δεν ειναι επειγον μεσα στην νυχτα... και ξερω οτι και ο γιατρος μου θα θυμωνε που δεν θα τον είχα παρει.... αλλα... δεν μπορω...

Μακαρι να ημουν σαν ολες εσας... δικιο εχετε.....αλλα....

δεν γελάμε καθόλου!

Απλά σκέψου πώς τώρα που είσαι μανούλα η φωνή σου θα πρέπει να ακούγεται και για το πλασματάκι σου!!!:tongue:

Το ξέρω...Θα το καταπολεμήσω! :-D

Μην ξεχνιέσαι με τα δικά μας όμως...λάβε δράση! :tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...