Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Venia_13 EvaBar kouklitsa. σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση!Ήδη νιώθω καλύτερα και σίγουρα αύριο το πρωί θα μου έχει ψιλοπεράσει.

Σημασία έχει να είναι καλά η μπέμπα μου και επιτέλους να τη γνωρίσω!!!

Αλίκη τι συμβαίνει????

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Πριν απο 2 ώρες πήγα για πιπι μου και το εσωρουχο μου ήταν μια χαρα.

Πηγα τωρα ξανα και οπως κατεβαζω το εσωρουχο ειχα κάποιες σταγόνες αίμα.

Έβαλα τον άντρα μου να με ψαξει μήπως ήταν τίποτα από πίσω (κανα σπυρακι και τα σχετικα) αλλά δεν είδε τίποτα.

Βρε λετε να πλησιαζει η μέρα???

Έβαλα τον άντρα μου να με ψαξει μήπως ήταν τίποτα από πίσω (κανα σπυρακι και τα σχετικα) αλλά δεν είδε τίποτα.

Αύριο δν έχεις να πας στο γιατρό? Να τον έπαιρνες τηλ από σμρ?

Μπορεί να σημαίνει ότι ξεκινάς...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Γυρισα από τον γιατρό και εγώ.

Σχεδόν κανένα νέο ...απλά ότι ο τράχηλος είναι σχεδόν 2 εκατοστά.Από διαστολή δεν ξέρω γιατί μετά την εξέταση της δευτέρας δεν το άφησα να με ακουμπήσει.

3΄μέρες τώρα νομίζω θα μου βγεί το μωρό από το στόμα!!!

Anyway....μου είπε πως αν δεν γεννήσω μέχρι την Τετάρτη θα με βάλει μέσα για πρόκληση.

Δεν θέλω βρε κορίτσια!!!

Κάντε μια προσευχή και για μένα!!!:(

Καλε μεχρι την Τεταρτη που ξερεις τι θα γινει? Λες και σου πε αυριο! Να δεις οτι μεχρι την Τεταρτη θα σε πιασουν οι πονοι και δε θα χρειαστει!!!;) Μα και να χρειαστει, τι να κανουμε? Εσυ να 'σαι καλα και η μπεμπουλα σου...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κανεις δεν μπορει να ξερει με βεβαιότητα... παντως δείχνει οτι κάτι προχωράει.. τωρα πόσες μέρες ακόμα... νομίζω ούτε γιατρος μπορει να τοπει, κιαν μπορει μονο με εξεταση... Μακαρι αλικακι μου!

Ειχατε μηπως επαφη με τον αντρα σου αυτες τις μερες? Παρε καλυτερα τον γιατρο σου γιατι δε θα ηρεμησεις!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ!

Από χτες το βράδυ πονάω πολύ! Έλεος πιαααααα!!!! Βέβαια από την άλλη θέλω να κάνει λίγη υπομονή ακόμα το καλό μου να βγει ιχθυς οπότε δε μιλάω καθόλου.

Κορίτσια που λέγατε για το grey's και εγώ βλέπω φανατικά και το κατεβάζουμε κάθε εβδομάδα από το ιντερνετ από το torrentz.com.

Και ώρα για τα καλά νέα!!! Σταμάτησα τη δουλειά!!! Έκανα σήμερα το τελευταίο μάθημα και είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη!

Άντε επιτέλους σταμάτησες!!!! Να ξαπλάρεις τώρα και να χαρείς τις μέρες σου μέχρι το μπεμπακι σου να έρθει!!

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι απλα εχω ακουσει να κανουν προκληση λογω βαρους. Τι να σου πω?

Εμενα ο γιατρος μου δεν κανει προκληση πριν την ΠΗΤ. Γενικα ξερω οτι περιμενει παντα οσο μπορει να κανει μονη της η φυση τη δουλεια της.

και εγω γι αυτο εχω ακουσει για το βάρος. Εκτός αν υπάρχει αλλο προβλημα. Πχ η ξαδερφη μου εκανε προκληση 36 εβδομαδων γιατι το μωρο δεν έπαιρνε βάρος.

καλησπερα σεόλες. Μολις ηρθα απο τον γιατρο. 2,5 κιλα εχει γυρισει αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Λογικο. Εχει πολλα μαλλια και ειναι ψηλη. Πλακουντας ψηλα ακομα...

Ευτυχως αργώ.

Πως ειστε?

Ωραία!!!! Μια χαρα η μπεμπα! Είδες που γύρισε???

Όλα μια χαρά! Μπράβο!

Μαλλιά εγώ δν καταλαβαίνω στον υπέρηχο, εσύ πρέπει να έχεις καλό μάτι για να το πιάνεις! :tongue:

Εμείς απλά έχουμε δει ότι έχει ζουμερά χειλάκια κ είναι ψηλός σαν τον μπαμπά του!

tfQvp2.png

Εμείς δεν έχουμε ουτε μία φωτο του...:roll:

Καλησπέρα!!!

Γυρισα από τον γιατρό και εγώ.

Σχεδόν κανένα νέο ...απλά ότι ο τράχηλος είναι σχεδόν 2 εκατοστά.Από διαστολή δεν ξέρω γιατί μετά την εξέταση της δευτέρας δεν το άφησα να με ακουμπήσει.

3΄μέρες τώρα νομίζω θα μου βγεί το μωρό από το στόμα!!!

Anyway....μου είπε πως αν δεν γεννήσω μέχρι την Τετάρτη θα με βάλει μέσα για πρόκληση.

Δεν θέλω βρε κορίτσια!!!

Κάντε μια προσευχή και για μένα!!!:(

Νταιζακι μου μη στεναχωριεσαι. Θα σου κανει την χαρη το μπεμπε σου και θα σου κανει εκπληξη!!!!

Αλλιώς τετοια μέρα σε μία εβδομάδα θα το έχεις στην αγκαλια σου και που ξερεις εμενα και τη venia στα διπλανα κρεβατια!!!;)

Κανεις δεν μπορει να ξερει με βεβαιότητα... παντως δείχνει οτι κάτι προχωράει.. τωρα πόσες μέρες ακόμα... νομίζω ούτε γιατρος μπορει να τοπει, κιαν μπορει μονο με εξεταση... Μακαρι αλικακι μου!

θα συμφωνήσω με την κουκλίτσα!

Πάντως όσες φορές έχω ακούσει για΄αίμα δεν είναι σταγόνες αλλά κάτι σαν βλένα.

όπως και να έχει κάτι προχωράει!!!Με το καλό!!!

Διαφημίσεις

Αύριο δν έχεις να πας στο γιατρό? Να τον έπαιρνες τηλ από σμρ?

Μπορεί να σημαίνει ότι ξεκινάς...

tfQvp2.png

Ναι αύριο έχω να παω. Θα δω πως θα πάει και αν είναι θα πάρω την μαια τηλέφωνο πιο μετα.

Ειχατε μηπως επαφη με τον αντρα σου αυτες τις μερες? Παρε καλυτερα τον γιατρο σου γιατι δε θα ηρεμησεις!

Όχι καθόλου επαφες. Τον παρακαλάω αλλά τίποτα....:mad::mad:

Αχ ναι μακάρι να έφτασε η μεγάλη μέρα. Αλλά επειδή εγώ είμαι και γκαντέμα γενικώς δεν ελπιζω και σε πολλα.

θα συμφωνήσω με την κουκλίτσα!

Πάντως όσες φορές έχω ακούσει για΄αίμα δεν είναι σταγόνες αλλά κάτι σαν βλένα.

όπως και να έχει κάτι προχωράει!!!Με το καλό!!!

και εγω για βλενα εχω ακουσει.

να ανησυχησω λες τωρα???

chris........... τελευταίες θα γεννήσουμε!!!!

εσύ συνέχισε πάντως να χαιρετάς τις κατσικούλες και εγώ από αύριο θα πάρω το κατσικάκι μου και βούρ για περίπατο και κούνιες!!

εν τω μεταξυ αφου ο άντρας μου με είδε, γύρισε στο κρεβατι και ξανακοιμηθηκε το καμαρι μου.

Φταιω εγω τωρα να του πω : ΚΩΣΤΑ ΞΥΠΝΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ?????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σαν τοτε που ειχα τις συσπασεις και ξυπνησα 4 το πρωι με πονους περιοδου και του λεω κώστα μου ποναω. Και μου λεει: κανε υπομονη αλικακι μου θα περασει...

καλα ε??? αυτες οι κατσικουλες εχουν γίνει η μασκωτ του cafe μας!!!!

Νταιζακι σε βλεπω πριν την Τεταρτη να με παιρνεις τηλεφωνο και να μου λες : γεννησα!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...