Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εξαρταται το μηχανημα. Μεχρι και εγω τα ιδια τα μαλλια...

χιχιχι

Όλα μια χαρά! Μπράβο!

Μαλλιά εγώ δν καταλαβαίνω στον υπέρηχο, εσύ πρέπει να έχεις καλό μάτι για να το πιάνεις! :tongue:

Εμείς απλά έχουμε δει ότι έχει ζουμερά χειλάκια κ είναι ψηλός σαν τον μπαμπά του!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα μια χαρά! Μπράβο!

Μαλλιά εγώ δν καταλαβαίνω στον υπέρηχο, εσύ πρέπει να έχεις καλό μάτι για να το πιάνεις! :tongue:

Εμείς απλά έχουμε δει ότι έχει ζουμερά χειλάκια κ είναι ψηλός σαν τον μπαμπά του!

tfQvp2.png

Ο Ιωνας παντως φαινόταν απο τον υπέρηχο πως ήταν ίδιος ο μπαμπάς του.Τωρα δεν είδαμε κάποια εμφανή ομοιότητα, οπότε έχω ελπίδες!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ο Ιωνας παντως φαινόταν απο τον υπέρηχο πως ήταν ίδιος ο μπαμπάς του.Τωρα δεν είδαμε κάποια εμφανή ομοιότητα, οπότε έχω ελπίδες!!!

Καλά, πιο πολύ δν θα μπορούσε να του μοιάζει! Έδειξα τις φωτό κ στον άντρα μ κ έλεγε το ίδιο πράγμα!

Μην ανησυχείς, ήρθε η σειρά σου! Η μπουμπού θα σου μοιάσει! :wink:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ρε κοριτσια εγω δεν καταλαβαινω και πολλα...

Πλακα παντως εχουν τα σογια μας! Το σοι του Νικου λει οτι μοιαζει του Νικου. Το σοι το δικο μου λεει οτι μοιαζει του μπαμπα μου (δηλαδη εμενα, καθοτι ειμαι φωτοτυπια του πατερα μου). Ακρη δε βγαζω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια εγω δεν καταλαβαινω και πολλα...

Πλακα παντως εχουν τα σογια μας! Το σοι του Νικου λει οτι μοιαζει του Νικου. Το σοι το δικο μου λεει οτι μοιαζει του μπαμπα μου (διλαδη εμενα, καθοτι ειμαι φωτοτυπια του πατερα μου). Ακρη δε βγαζω!

Εμείς, η αλήθεια είναι ότι δν το έχουμε ψάξει τόσο σε βάθος! Όπως είπε κ ο άντρας μου...να πάρει από εκείνον το ύψος κ όλα τα υπόλοιπα από μένα κ θα είμαστε κομπλέ! Ααα κ τα μάτια της γιαγιάς μου!!!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εμείς, η αλήθεια είναι ότι δν το έχουμε ψάξει τόσο σε βάθος! Όπως είπε κ ο άντρας μου...να πάρει από εκείνον το ύψος κ όλα τα υπόλοιπα από μένα κ θα είμαστε κομπλέ! Ααα κ τα μάτια της γιαγιάς μου!!!

tfQvp2.png

Εγω δεν εχω μεγάλες απαιτήσεις! Απλά να πάρει κάτι κι απο μένα γιατί στον Ιωνα τα δικα μου γονίδια απέτυχαν παταγωδώς! Βέβαια ειναι κούκλος ο άνθρωπος (κουκουβάγια μάνα εγω...) αλλά να μη μου πάρει τιποτα βρε παιδί μου!;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα!!!

Γυρισα από τον γιατρό και εγώ.

Σχεδόν κανένα νέο ...απλά ότι ο τράχηλος είναι σχεδόν 2 εκατοστά.Από διαστολή δεν ξέρω γιατί μετά την εξέταση της δευτέρας δεν το άφησα να με ακουμπήσει.

3΄μέρες τώρα νομίζω θα μου βγεί το μωρό από το στόμα!!!

Anyway....μου είπε πως αν δεν γεννήσω μέχρι την Τετάρτη θα με βάλει μέσα για πρόκληση.

Δεν θέλω βρε κορίτσια!!!

Κάντε μια προσευχή και για μένα!!!:(

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Καλησπέρα!!!

Σχεδόν κανένα νέο ...απλά ότι ο τράχηλος είναι σχεδόν 2 εκατοστά.Από διαστολή δεν ξέρω γιατί μετά τηνν εξέταση της δευτέρας δεν το άφησα να με ακουμπήσει.

Anyway....μου είπε πως αν δεν γεννήσω μέχρι την Τεράρτη θα με βάλει μέσα για πρόκληση.

Δεν θέλω βρε κορίτσια!!!

Έχει βολευτεί για τα καλά!

Τι να πω...μακάρι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αποφασίσει να βγει...:roll:

Πίστευω ότι σε 2-3 μέρες θα συμβεί κ αυτό! Έχε πίστη! :-)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα!!!

Σχεδόν κανένα νέο ...απλά ότι ο τράχηλος είναι σχεδόν 2 εκατοστά.Από διαστολή δεν ξέρω γιατί μετά τηνν εξέταση της δευτέρας δεν το άφησα να με ακουμπήσει.

Anyway....μου είπε πως αν δεν γεννήσω μέχρι την Τεράρτη θα με βάλει μέσα για πρόκληση.

Δεν θέλω βρε κορίτσια!!!

Μακάρι ναμη χρειαστει Νταιζάκι. Αλλά αλήθεια δεν θες να γεννησεις να ηρεμίσεις πια; Την Τετάρτη θα είσαι πια 40ηεβδομάδα. Πόσο να περιμένεις? Πάντως γερό ναείναι το παιδάκι σου και εσυ και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

έχετε δίκιο κορίτσια και σας ευχαριστώ....αλλά να...σκέφτομαι και ένα σωρό βλακείες που μόνο με εσάς μπορώ να μοιραστώ....

Πχ θέλω να το ζήσω λίγο το δραματάκι σπάνε τα νερά και τρέχουμε ομαδικώς ή δεν θέλω να είμαι μέσα ΣΚ και να πλακώσουν όλοι οι ξεχασμένοι που δεν έχουν τι να κάνουν και ένα σωρό άλλα τέτοια σημαντικά.........

και για όσες αναρωτιούνται...είμαι πάνω από 20!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Θέλεις να το ζήσεις το δραματάκι? αχαχαχαχαχαχα Πολύ γέλασα! Να σαι καλα! Εγω το έζησα το δραματάκι απο την άλλη πλευρα... Ηλπιζα πως εστω και στο τέλος θα με αφήσουν να γεννήσω φυσιολογικά και οταν πήγα να με δει ο γιατρός στο νοσοκομείο, μου λέει... "μη φύγεις! θα σε κάνουμε εισαγωγή για να κάνεις καισαρική αύριο!" :roll: Το ήξερα πως ήταν το πιο πιθανό, αλλά εκείνη την ώρα δεν το περίμενα. Ελεγα πως θα με αφήσει καμια βδομάδα ακόμα να δουμε πως θα πάει... Anyway... Γι αυτο σου λεω... ας γεννησεις φυσιολογικα και ας ειναι και με προκλυση! Και ας έρθουν όλοι οι άσχετοι και ας μην ζήσεις το δραματάκι σου. Η χαρά που θα πάρεις με τονερχομο του μωρού θα ειναι η ίδια όπως και να χει!:D

jJUhp3.png

kqZXp3.png

έχετε δίκιο κορίτσια και σας ευχαριστώ....αλλά να...σκέφτομαι και ένα σωρό βλακείες που μόνο με εσάς μπορώ να μοιραστώ....

Πχ θέλω να το ζήσω λίγο το δραματάκι σπάνε τα νερά και τρέχουμε ομαδικώς ή δεν θέλω να είμαι μέσα ΣΚ και να πλακώσουν όλοι οι ξεχασμένοι που δεν έχουν τι να κάνουν και ένα σωρό άλλα τέτοια σημαντικά.........

Η αλήθεια είναι πως έχει κ τη χάρη του αυτό το..δράμα! Αλλά, αν δν γίνεται αλλιώς, τι να κάνεις? Κ εγώ δν θα το ζήσω λογικά...αφού θα πάω με ραντεβού! :(

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εχει σουξε το σπανακι σημερα ε?

Αλίκη τελικα το εφαγες το υπολοιπο?

Τελικά είμαι η μόνη που ενώ δεν έχει μπει στο μήνα της ανυπομονεί να γεννήσει... Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?Οι μόνοι λόγοι που γεννάμε με πρόκληση είναι το βάρος του μωρού και επειδή έχουμε φτάσει κοντά στην ΠΗΤ?Και πόσο είναι το βάρος του μωρού που θα δει ο γιατρός και θα μας πει ότι πρέπει να γεννήσουμε?

και ο διαβητης της μαμας

καλησπερα σεόλες. Μολις ηρθα απο τον γιατρο. 2,5 κιλα εχει γυρισει αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Λογικο. Εχει πολλα μαλλια και ειναι ψηλη. Πλακουντας ψηλα ακομα...

Ευτυχως αργώ.

Πως ειστε?

Τελεια Στελλα μου! Μπραβο!

Νταιζακι ψυχραιμια... σε καταλαβαινω απολυτα, και εγω που μαλλον θα παω με προκληση... δεν θελω... Πολλα μπορει να γινουν ως την Τεταρτη ομως, μην χανεις τις ελπίδες σου,και μην στεναχωριεσαι τωρα στο τελος!

Γι αυτο σου λεω... ας γεννησεις φυσιολογικα και ας ειναι και με προκλυση! Και ας έρθουν όλοι οι άσχετοι και ας μην ζήσεις το δραματάκι σου. Η χαρά που θα πάρεις με τονερχομο του μωρού θα ειναι η ίδια όπως και να χει!:D

Συμφωνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...