Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εγω κοριτσια δεν εχω μαγειρεψει ποτε σπανακι. Δεν το μαγειρευε ποτε η μαμα μου επειδη το σιχαινόταν ο πατερας μου και ετσι μου ειναι ενα λαχανικό που δεν περναει καν απο το μυαλό μου να το μαγειρεψω! Ουτε με τραβαει και ποτε!

chris έχει εμπεδωθεί εσένα το μωρό σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παναγίτσα μου.....

Θα έκανα μπουκώματα με betadin...

Εγώ και ο κατακουζηνός!!!!!!!!!:P:p

Και καλά. Δεν σε αποζημίωσαν από την εταιρεία?

Οχι! Για να ισχυει μια καταγγελια πρεπει να ελενξει ο ελενκτης τη συσκευασια κλειστη! Και θα μου πεις... μα αν αν ηταν κλειστη πως θα εβρισκα το προβλημα?:shock: Κι ομως!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Α!! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Και όχι να το παινευτώ, αλλά το δικό μου σπανακόρυζο είναι πολύ καλύτερο από της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ούτε σπανακόπιτα τρως δηλαδή?

Εννοειτε οτι θα κανεις το καλυτερο σπανακορυζο!:tongue:

Τρωω σπανακοπιτα και σπανακορυζο απο τη γιαγια μου. Εγω το τρωω αλλα δεν ειναι απο τα φαγητα που θα θελησω να φαω και θα τα μαγειρεψω ισως επειδη δεν το μαγειρευαμε στο σπιτι μας.

chris έχει εμπεδωθεί εσένα το μωρό σου?

Την Δευτερα που πηγα δεν ειχε εμπεδωθει. Απ' οσο ξερω ομως η εμπεδωση μπορει να γινει τη στιγμη του τοκετου.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Οχι! Για να ισχυει μια καταγγελια πρεπει να ελενξει ο ελενκτης τη συσκευασια κλειστη! Και θα μου πεις... μα αν αν ηταν κλειστη πως θα εβρισκα το προβλημα?:shock: Κι ομως!

Θα το έβρισκες το πρόβλημα αν ήσουν μενταλιστ!!!!!!

Γι αυτό πριν ανοίξουμε μία συσκευασία θα πηγαίνουμε σε μενταλιστ να μας λένε τι έχει μέσα το σακούλι!

Μα έλεος......Εχουν τρελαθεί εντελώς????

Α ρε Ελλαδάρα με τα ωραία σου. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ!

Από χτες το βράδυ πονάω πολύ! Έλεος πιαααααα!!!! Βέβαια από την άλλη θέλω να κάνει λίγη υπομονή ακόμα το καλό μου να βγει ιχθυς οπότε δε μιλάω καθόλου.

Κορίτσια που λέγατε για το grey's και εγώ βλέπω φανατικά και το κατεβάζουμε κάθε εβδομάδα από το ιντερνετ από το torrentz.com.

Και ώρα για τα καλά νέα!!! Σταμάτησα τη δουλειά!!! Έκανα σήμερα το τελευταίο μάθημα και είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά είμαι η μόνη που ενώ δεν έχει μπει στο μήνα της ανυπομονεί να γεννήσει... Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?Οι μόνοι λόγοι που γεννάμε με πρόκληση είναι το βάρος του μωρού και επειδή έχουμε φτάσει κοντά στην ΠΗΤ?Και πόσο είναι το βάρος του μωρού που θα δει ο γιατρός και θα μας πει ότι πρέπει να γεννήσουμε?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Τελικά είμαι η μόνη που ενώ δεν έχει μπει στο μήνα της ανυπομονεί να γεννήσει... Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι?Οι μόνοι λόγοι που γεννάμε με πρόκληση είναι το βάρος του μωρού και επειδή έχουμε φτάσει κοντά στην ΠΗΤ?Και πόσο είναι το βάρος του μωρού που θα δει ο γιατρός και θα μας πει ότι πρέπει να γεννήσουμε?

Ο κάθε γιατρός κάνει τα δικά του απ'ότι έχω καταλάβει. Ο δικός μου, μου είχε πει ότι ανεξάρτητα από το βάρος του παιδιού δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνει πρόκληση πριν την ΠΗΤ. Επίσης μου είπε ότι δεν αφήνει ποτέ την έγκυο να ξεπεράσει την ΠΗΤ αλλά αν δεν έχει γεννήσει μέχρι τότε, τη βάζει με πρόκληση επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια του. Άλλοι βέβαια λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι 42 εβδομάδες...τι να πεις...τελικά ό,τι μας λένε κάνουμε...

iiAs.png

9JCHp3.png

Μαρακι μου δεν εισαι καθόλου μόνη! Πολύ θα ήθελα να ξεμπερδεύω κι εγω. Βεβαια ξέρω πως για το καλο του μωρού δεν πρέπει, οπότε απο τη μια θα ήθελα αλλα απο την άλλη δεν το ευχομαι σε καμία περίπτωση!

chris η μάνα μου δεν είχε δει καν σπανάκι μέχρι τα 18 της γιατι μεγάλωσε σε ορεινή περιοχή και δεν ευδοκιμούσε. Εγω πάλι αυτο που δεν έτρωγα επειδη δεν το έτρωγαν οι γονεις μου ήταν τα ρεβίθια τα οποία όμως τωρα μου αρεσουν πολύ και τα φτιάχνω.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ!

Από χτες το βράδυ πονάω πολύ! Έλεος πιαααααα!!!! Βέβαια από την άλλη θέλω να κάνει λίγη υπομονή ακόμα το καλό μου να βγει ιχθυς οπότε δε μιλάω καθόλου.

Κορίτσια που λέγατε για το grey's και εγώ βλέπω φανατικά και το κατεβάζουμε κάθε εβδομάδα από το ιντερνετ από το torrentz.com.

Και ώρα για τα καλά νέα!!! Σταμάτησα τη δουλειά!!! Έκανα σήμερα το τελευταίο μάθημα και είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη!

Ε μα! Καιρός σου ηταν να σταματησεις πια! Ολη μέρα ξάπλα να εισαι τωρα μπας και χαλαρώσουν λιγο οι πόνοι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λογοι απλα εχω ακουσει να κανουν προκληση λογω βαρους. Τι να σου πω?

Εμενα ο γιατρος μου δεν κανει προκληση πριν την ΠΗΤ. Γενικα ξερω οτι περιμενει παντα οσο μπορει να κανει μονη της η φυση τη δουλεια της.

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σεόλες. Μολις ηρθα απο τον γιατρο. 2,5 κιλα εχει γυρισει αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Λογικο. Εχει πολλα μαλλια και ειναι ψηλη. Πλακουντας ψηλα ακομα...

Ευτυχως αργώ.

Πως ειστε?

καλησπερα σεόλες. Μολις ηρθα απο τον γιατρο. 2,5 κιλα εχει γυρισει αλλα δεν εχει εμπεδωθει ακομα. Λογικο. Εχει πολλα μαλλια και ειναι ψηλη. Πλακουντας ψηλα ακομα...

Ευτυχως αργώ.

Πως ειστε?

Αχ τελεια!!! Ειδες που γυρισε τελικα?! Τα μαλλια φαινονται στον υπερηχο?

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ευτυχως αργώ.

Πως ειστε?

Εξαιρετικά τα νέα σου Στέλλα μου! Μπραβο! Εγω αρχες του Μαρτη θα πάω στο γιατρο. Αργω ακόμα...

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...