Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Έχω αγχωθει αρκετά με το θέμα της εμπεδωσης. Φοβάμαι ότι δεν θα εμπεδωθεί ο μπέμπης. Δεν έχω την δυνατότητα να περπατάω κάθε μέρα και ώρα την φορά δεν ξέρω αν αρκεί.

Έχω και ένα προαίσθημα ότι θα γεννήσω με καισαρική.....

Υπάρχει περίπτωση να μην εμπεδωθεί και να μπορέσω να γεννήσω κανονικά??

Σε εσάς έχει γίνει η εμπέδωση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!

Παρουσα και ............ευτυχισμενη μανουλα!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας, θα το κανω καποια στιγμη! Μπηκα να σας πω ενα "γεια" κ να ευχηθω να πανε ολα καλα σε ολες!

Εγω γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο την Παρασκευη 11/02 στις 22.45, ενω ειχαν σπασει τα νερα απο την πεμπτη το πρωι. ο μικρουλης μου γεννηθηκε μολις 2200 κ 45 εκ. ειναι πολυ ησυχος κ τα καταφερνουμε σχετικα καλα με τον θηλασμο! Οι υπερηχοι επεσαν πολυ εξω σε εμενα, αφου 9 μερες πριν τον τοκετο μου τον εβγαζαν 2700!!!

θα μπω καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο! Να ειστε ολες καλα, να προσεχετε, να ειστε ηρεμες, γιατι ερχονται πολυυυυυυ ομορφες στιγμες!!! Σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη ολο αυτο το διαστημα!!

Πολλα φιλια απο εμενα κ το σουσαμακι μου!!

Mariadaki να σου ζήσει το σουσαμάκι σου!!! Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!

Έχω αγχωθει αρκετά με το θέμα της εμπεδωσης. Φοβάμαι ότι δεν θα εμπεδωθεί ο μπέμπης. Δεν έχω την δυνατότητα να περπατάω κάθε μέρα και ώρα την φορά δεν ξέρω αν αρκεί.

Έχω και ένα προαίσθημα ότι θα γεννήσω με καισαρική.....

Υπάρχει περίπτωση να μην εμπεδωθεί και να μπορέσω να γεννήσω κανονικά??

Σε εσάς έχει γίνει η εμπέδωση?

Ουτε της κουμπάρας μου ειχε εμπεδωθεί. Της έσπασαν τα νερά και τότε εμπεδώθηκε. Στην πορεία του τοκετου δηλαδή. Τωρα στο τέλος κι εμενα με έχουν πιάσει όλα τα ακυρα άγχη.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Ναι ναι! Εγω όποτε βαριέμαι το πλύσημο και δεν έχω σπανάκι (γιατι συνηθως μου δείνει η πεθερά του αδερφού μου που ειναι αγρότισσα) παίρνω τέτοιο και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Εν τω μεταξύ θες να γελάσεις? Από το Σαββάτο λέω στον άντρα μου που είχαμε πάει λαικη, ότι θέλω να φάω σπανακόρυζο. Μου λεει μην παιδεύεσαι τώρα έχει και χώματα κλπ. Του λέω να πάρουμε από το sm αυτό το συσκευασμένο που λες και εσύ. Μου λεει μην κουράζεσαι. Τελικά δεν παίρνουμε. Πάω σήμερα στο sm και το πρώτο που περνω είναι αυτό που λες. Το βάζω στο καλαθι και συνεχίζω τις αγορές μου. Στο τέλος που πήγα στα προιοντα καταψυξης είδα το συγκεκριμένο της εταιρείας και λέω, αφού πονάει και το κεφάλι μου ας πάρω αυτό που είναι έτοιμο και άφησα το άλλο...

Ηθικο διδαγμα:: Καλά να πάθω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξύ θες να γελάσεις? Από το Σαββάτο λέω στον άντρα μου που είχαμε πάει λαικη, ότι θέλω να φάω σπανακόρυζο. Μου λεει μην παιδεύεσαι τώρα έχει και χώματα κλπ. Του λέω να πάρουμε από το sm αυτό το συσκευασμένο που λες και εσύ. Μου λεει μην κουράζεσαι. Τελικά δεν παίρνουμε. Πάω σήμερα στο sm και το πρώτο που περνω είναι αυτό που λες. Το βάζω στο καλαθι και συνεχίζω τις αγορές μου. Στο τέλος που πήγα στα προιοντα καταψυξης είδα το συγκεκριμένο της εταιρείας και λέω, αφού πονάει και το κεφάλι μου ας πάρω αυτό που είναι έτοιμο και άφησα το άλλο...

αχαχαχαχαχαχχα το πάλεψες πάντως δεν μπορώ να πω! :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Τουλάχιστον κατέληξες με σπανάκι, μπορούσε να ήταν και κάτι άλλο:mrgreen:

Διαφημίσεις

Μου είπαν ότι περνάει από 7 ελέγχους και ότι λυπούνται πολύ κλπ. Παρόλα αυτά έχω κρατήσει την συσκευασία και το αγκάθι και μου είπαν ότι θα περάσουν για να μου αντικαταστήσουν το προιόν.

Αντε, οικονομησες ενα σακουλακι ακομα τζαμπα. Εμενα μου εχουν τυχει δυο τετοιου ειδους περιπτωσεις και εχω κανει και καταγγελιες στην προστασια καταναλωτων. Δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα βεβαια γιατι σου λενε οτι μπορει να τα εβαλες εσυ μεσα.

Σκεψου οτι βρηκες πραγματα που ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν σε ενα φυτό. Εγω εχω βρει κομματι πλαστικο μεσα σε κρουασαν και σκουλήκια μεσα στα σοκολατακια!

v9gkhg0kf9drps4b.png

αχαχαχαχαχαχχα το πάλεψες πάντως δεν μπορώ να πω! :P

Ναι δεν μπορω να πω! Απλά στην περίπτωση μου δεν ισχύει το ο επιμένων νικά....

Έχεις υπ'οψιν που πουλάνε; Υπομονή εννοώ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και εγω θέλω υπομονη! Θέλω να γεννήσω τώρα.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τουλάχιστον κατέληξες με σπανάκι, μπορούσε να ήταν και κάτι άλλο:mrgreen:

Πάλι καλά δεν λες. Φαντάζεσαι να έβρισκα καμια κατσαρίδα? Και ξέρεις τι θα έλεγα στην εταιρεία???? Θα καταρεύσω!!!

Εγω κοριτσια δεν εχω μαγειρεψει ποτε σπανακι. Δεν το μαγειρευε ποτε η μαμα μου επειδη το σιχαινόταν ο πατερας μου και ετσι μου ειναι ενα λαχανικό που δεν περναει καν απο το μυαλό μου να το μαγειρεψω! Ουτε με τραβαει και ποτε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αντε, οικονομησες ενα σακουλακι ακομα τζαμπα. Εμενα μου εχουν τυχει δυο τετοιου ειδους περιπτωσεις και εχω κανει και καταγγελιες στην προστασια καταναλωτων. Δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα βεβαια γιατι σου λενε οτι μπορει να τα εβαλες εσυ μεσα.

Σκεψου οτι βρηκες πραγματα που ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν σε ενα φυτό. Εγω εχω βρει κομματι πλαστικο μεσα σε κρουασαν και σκουλήκια μεσα στα σοκολατακια!

Παναγίτσα μου.....

Θα έκανα μπουκώματα με betadin...

Εγώ και ο κατακουζηνός!!!!!!!!!:P:p

Και καλά. Δεν σε αποζημίωσαν από την εταιρεία?

Εγω κοριτσια δεν εχω μαγειρεψει ποτε σπανακι. Δεν το μαγειρευε ποτε η μαμα μου επειδη το σιχαινόταν ο πατερας μου και ετσι μου ειναι ενα λαχανικό που δεν περναει καν απο το μυαλό μου να το μαγειρεψω! Ουτε με τραβαει και ποτε!

Α!! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Και όχι να το παινευτώ, αλλά το δικό μου σπανακόρυζο είναι πολύ καλύτερο από της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ούτε σπανακόπιτα τρως δηλαδή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...