Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κουκλες επεστρεψα και εγω.

Chris προτιμώ τις κατσίκες από τα αδέσποτα που έχουμε εδώ. Είναι επιθετικά και στον γυρισμό από την βόλτα μου, έκανα κύκλους για να τα αποφύγω και ήταν συνέχεια μπροστά μου.

Τώρα πονάει το κεφάλι πάλι. Μέτρησα την πίεσή μου και ήταν 11,4 με 7,6. Είναι καλή?? Έχω την εντύπωση ότι η μικρή ειναι λίγο ανεβασμένη.

Το Νταιζάκι δεν έχει μπει ακόμα!!!!

Βρε λέτε??? Χτες δεν έλεγε ότι είχε και κάτι πονάκια? Εξάλλου στην 39η είναι.

Αχ μακάρι.

Θα την πάρω το απόγευμα

Η πίεση σου είναι μια χαρά,η μικρή δεν πρέπει να ξεπεράσει το 9.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 6 εχω γιατρο. Να δουμε αν γυρισε η μπουμπου μου γιατι εχω αγωνια....

Να μπεις το βραδυ να μας πεις αν γυρισα η μπεμπα.

Η πίεση σου είναι μια χαρά,η μικρή δεν πρέπει να ξεπεράσει το 9.

maraki σε ευχαριστω πολύ. Θα την παρακολουθησω μέχρι το βράδυ.

Πήρα από το super market απο την σειρα του Μπαρμπαστάθη ας μαγειρέψουμε το σπανακόρυζο (ειχα φαγωθεί από το Σαββάτο να φάω). Το πήρα το μαγείρεψα και ξεκίνησα να τρώω, και ξαφνικά νιώθω κάτι σκληρο και να με τσιμπάει στο στόμα. Να μην σας τα πολυλογώ, τελικά ήταν ένα στρογγυλο με αγκάθια σαν αυτά που έχουν στα χωράφια. Πήρα την εταιρεία και τους το είπα.

Εγώ τώρα μπορώ να ΄φαω το υπόλοιπο βρε κορίτσια? Μου τρέχω τα σάλια.

Παρούσα και έγκυος!!!

Το απόγευμα θα πάω στον γιατρό αν και δεν νομίζω να μας πεί κάτι καινούριο.

Χτές το βράδυ ο μικρός έκανε πάρτυ οπότε εξόρισα τον άντρα μου και κοιμήθηκα στο διπλό με την καψούρα μου!!!Αλλά με διέλυσε ο άτιμος!!!

Οπότε σήμερα το πρωί τον πάσαρα στην μάνα μου και ξεράθηκα στον ύπνο.

Εε περπάτησα και λίγάκι μήπως και .......

Άντε να δούμε!!!

Μία εβδομάδα έμεινε....

'Ετσι και στο κατσικάκι μου....... 40+1 γέννησα με πρόκληση.

Πάντως θα σας ενημερώσω!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Παρούσα και έγκυος!!!

Το απόγευμα θα πάω στον γιατρό αν και δεν νομίζω να μας πεί κάτι καινούριο.

Χτές το βράδυ ο μικρός έκανε πάρτυ οπότε εξόρισα τον άντρα μου και κοιμήθηκα στο διπλό με την καψούρα μου!!!Αλλά με διέλυσε ο άτιμος!!!

Οπότε σήμερα το πρωί τον πάσαρα στην μάνα μου και ξεράθηκα στον ύπνο.

Εε περπάτησα και λίγάκι μήπως και .......

Άντε να δούμε!!!

Μία εβδομάδα έμεινε....

'Ετσι και στο κατσικάκι μου....... 40+1 γέννησα με πρόκληση.

Πάντως θα σας ενημερώσω!!!

Καλώς την!!! Και έλεγα από το πρωι ότι αν δεν μπεις μέχρι το απογευμα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο!

Καλά είσαι? Να μας πεις τι σου είπε ο γιατρός.

Σου έχω στείλει και πμ

Διαφημίσεις

Αλίκη μου το είδα και σε ευχαριστώ!

Θα μπώ το βραδάκυ αφού κοιμήσω και τον ταλιμπάν να τα πούμε!

έχει έρθει η πεθερά μου εδώ και 5 μερές και δεν μπόρώ να μπαίνω πολύ μέχρι το απόγευμα!

Πάντως ας γεννήσω μέχρι την επόμενη πέμπτη και θα σας πάρω τηλέφωνο από την αίθουσα τοκετού!!!:D:D:D

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Ετσι και βγαιναμε τωρα γα καφε θα ειχαμε πλάκα. Θα βογκουσαμε όλες μαζι και θα σερνομασταν μεχρι το τραπεζι.. χιχιχι

Κουκλιτσα ετσι ειμαι καιεγώ καποιες στιγμες.

Εγώ δεν περπατάω καθόλου σχεδον ...αρα αυτο που λέει ο άντρας σου μάλλον δεν ισχυει.... ξερω γω....

Επεφτε Σαββατο και βολευε... Ποσο καλε να περιμενω???????????????????????????

Χαχαχαχχ Ετσι σε θελω... επεφτε Σαββατο και βολευε! Μαρεσε πολυ αυτο! Εμ τι θα μας τρελλανουν?

Και μενα με βολευει να γεννησω λιγο πριν την προκληση... και το θελω ετσι! (πως το καταφερνω ειναι το θεμα...)

Καλημερα κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!

Παρουσα και ............ευτυχισμενη μανουλα!!!

Εγω γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο την Παρασκευη 11/02 στις 22.45, ενω ειχαν σπασει τα νερα απο την πεμπτη το πρωι. ο μικρουλης μου γεννηθηκε μολις 2200 κ 45 εκ. ειναι πολυ ησυχος κ τα καταφερνουμε σχετικα καλα με τον θηλασμο! Οι υπερηχοι επεσαν πολυ εξω σε εμενα, αφου 9 μερες πριν τον τοκετο μου τον εβγαζαν 2700!!!

θα μπω καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο! Να ειστε ολες καλα, να προσεχετε, να ειστε ηρεμες, γιατι ερχονται πολυυυυυυ ομορφες στιγμες!!! Σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη ολο αυτο το διαστημα!!

Πολλα φιλια απο εμενα κ το σουσαμακι μου!!

Μπραβο Μαριαδακι! Και σε περιμενα να μπεις... Ομορφα τα λογια σου και μας δίνεις κουράγιο... νασαι καλα και εσυ και το σουσαμακι... και να περνατε καμια βολτιτσα απο εδω... μας λειπετε!

Στις 6 εχω γιατρο. Να δουμε αν γυρισε η μπουμπου μου γιατι εχω αγωνια....

Να μπεις να μας πεις νεα!!!!!!!

Πήρα από το super market απο την σειρα του @#$@$@$ ας μαγειρέψουμε το σπανακόρυζο (ειχα φαγωθεί από το Σαββάτο να φάω). Το πήρα το μαγείρεψα και ξεκίνησα να τρώω, και ξαφνικά νιώθω κάτι σκληρο και να με τσιμπάει στο στόμα. Να μην σας τα πολυλογώ, τελικά ήταν ένα στρογγυλο με αγκάθια σαν αυτά που έχουν στα χωράφια. Πήρα την εταιρεία και τους το είπα.

Εγώ τώρα μπορώ να ΄φαω το υπόλοιπο βρε κορίτσια? Μου τρέχω τα σάλια.

Ναι να το φας. Αλλα ....κι εγω ψωνισα απο την εταιρια σπανακι σκετο και ειχε μεσα... απο φτερα εντομου, χοντρα κοτσανια, χορταρακια ασχετα....γενικα ποιοτικα δεν μου αρεσε και εκοψα να τα ψωνιζω. Παρολα αυτα τα αφαιρουσα κατα το βρασιμο και το εφαγα... στην ουσια δεν παθαινεις τιποτα, αυτα που δεν βλεπεις να φοβασαι! Τι σου ειπαν οταν τηλ στην εταιρια?

Ναι να το φας. Αλλα ....κι εγω ψωνισα απο την εταιρια σπανακι σκετο και ειχε μεσα... απο φτερα εντομου, χοντρα κοτσανια, χορταρακια ασχετα....γενικα ποιοτικα δεν μου αρεσε και εκοψα να τα ψωνιζω. Παρολα αυτα τα αφαιρουσα κατα το βρασιμο και το εφαγα... στην ουσια δεν παθαινεις τιποτα, αυτα που δεν βλεπεις να φοβασαι! Τι σου ειπαν οταν τηλ στην εταιρια?

Μου είπαν ότι περνάει από 7 ελέγχους και ότι λυπούνται πολύ κλπ. Παρόλα αυτά έχω κρατήσει την συσκευασία και το αγκάθι και μου είπαν ότι θα περάσουν για να μου αντικαταστήσουν το προιόν.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα

ο μικρός με το που γυρισε απο τον παιδικό είχε τις στραβες του και με ξετίναξε στη γκρίνια. Τελικά με τα πολλά κοιμήθηκε κατα τις 4 :roll: Εγω οπως φαντάζεστε ισα που ξάπλωσα λίγο, αλλά που να κοιμηθω με την υπερένταση...

Τωρα το ριξα στην μαγειρική...

Οσο για το σπανάκι, κορίτσια δεν θα το πω για να σας κάνω κυρηγμα, αλλά χίλιες φορές καλύτερα να πάρετε βιολογικό απο το σουπερ μάρκετ παρά το κατεψηγμένο. Προτείνω συγκεκριμένα το βιολογικό γιατί είναι συσκευασμένο και πραγματικά πολύ καθαρό! Δεν εχει τις λάσπες όπως αυτο της λαικής, οπότε με 2-3 χέρια πλύσημο είναι έτιμο. Και ποιοτικά δεν το συζητώ είναι κλάσης ανωτερο!

Mariadi να σου ζήσει το ψιχουλάκι σου!!!!! Να στε πάντα καλά!!!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλημέρα!

παρούσα και έγκυος και εγώ!!

αχ φτάσαμε στο τέλος και δεν κρατιόμαστε..υπομονή !!!

Και εγώ θέλω να γεννήσω ...εχθές!!!

Silviamammy σκέψου οτι μπηκες στον 9ο και η μικρούλα σου είναι ακόμα εκεί..και θα γεννηθεί ένα τελειόμηνο μωράκι!

Έχεις δίκιο, τελικά καταφέραμε να μπούμε στον μήνα μας. Και φενόταν τόσο μακριά...

Καλησπέρα κι απο μενα

ο μικρός με το που γυρισε απο τον παιδικό είχε τις στραβες του και με ξετίναξε στη γκρίνια. Τελικά με τα πολλά κοιμήθηκε κατα τις 4 :roll: Εγω οπως φαντάζεστε ισα που ξάπλωσα λίγο, αλλά που να κοιμηθω με την υπερένταση...

Τωρα το ριξα στην μαγειρική...

Οσο για το σπανάκι, κορίτσια δεν θα το πω για να σας κάνω κυρηγμα, αλλά χίλιες φορές καλύτερα να πάρετε βιολογικό απο το σουπερ μάρκετ παρά το κατεψηγμένο. Προτείνω συγκεκριμένα το βιολογικό γιατί είναι συσκευασμένο και πραγματικά πολύ καθαρό! Δεν εχει τις λάσπες όπως αυτο της λαικής, οπότε με 2-3 χέρια πλύσημο είναι έτιμο. Και ποιοτικά δεν το συζητώ είναι κλάσης ανωτερο!

Mariadi να σου ζήσει το ψιχουλάκι σου!!!!! Να στε πάντα καλά!!!

λες αυτο που είναι συσκευασμένο στα ψυγεία συνηθως μαζί με τις σαλατες?

λες αυτο που είναι συσκευασμένο στα ψυγεία συνηθως μαζί με τις σαλατες?

Ναι ναι! Εγω όποτε βαριέμαι το πλύσημο και δεν έχω σπανάκι (γιατι συνηθως μου δείνει η πεθερά του αδερφού μου που ειναι αγρότισσα) παίρνω τέτοιο και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...