Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα σε όλες... Γιατι βιαζεστε καλε? Μονο εγω θελω να γεννησω στην ΠΗΤ μου?

Και εγω αν μπορούσα να γεννήσω χτες.......

Ναι θέλω να γεννήσω.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τις τελευταιες μερες πονανε παρα πολύ οι γλουτοι μου... Ουτε να κατσω ουτε να ξαπλωσω μπορω....

το ειχες και στην 1η εγκυμοσυνη αυτο??

Καλημερα, παρουσα κι εγκυος!

Και ναι χθες το βραδυ κοιμηθηκα! Ξυπνησα 2 φορες για τουαλετα αλλα γυρνουσα και κοιμομουν απευθειας σαν τουβλο!!!

Πηγα σημερα και την καθιερωμενη μου βολτιτσα... ειδα και τις φιλες μου τις κατσικουλες... χαιρετισματα εχετε:tongue::tongue::tongue:.

Silviamammy, χαιρομαι που επεστρεψες. Μακαρι να μπορουσα να κανω κατι να ανεβεις ψυχολογικα! Ευχομαι, οτι ειναι αυτο που σε απασχολει να ειναι παροδικο!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Τις τελευταιες μερες πονανε παρα πολύ οι γλουτοι μου... Ουτε να κατσω ουτε να ξαπλωσω μπορω....

Καλημέρα!

Παρούσα κ έγκυος!

Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, δν ξέρω γτ... :(

αλλά την έπεσα λίγο τώρα το πρωί!

Με πονάει ο δεξιά γλουτός κ κυρίως το βράδυ!:roll::roll:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλημερα, παρουσα κι εγκυος!

Και ναι χθες το βραδυ κοιμηθηκα! Ξυπνησα 2 φορες για τουαλετα αλλα γυρνουσα και κοιμομουν απευθειας σαν τουβλο!!!

Πηγα σημερα και την καθιερωμενη μου βολτιτσα... ειδα και τις φιλες μου τις κατσικουλες... χαιρετισματα εχετε:tongue::tongue::tongue:.

Silviamammy, χαιρομαι που επεστρεψες. Μακαρι να μπορουσα να κανω κατι να ανεβεις ψυχολογικα! Ευχομαι, οτι ειναι αυτο που σε απασχολει να ειναι παροδικο!!!

Καλημερα!!! Σε σκεφτομουν σημερα και ελεγα λογικα ειναι στην βολτα της για να μην εχει μπει ακομα!!!! Ελεγα χτες στον αντρα μου για τις κατσίκες και γελαγε και αυτος !!! :tongue:

Διαφημίσεις

Venia ειδες grey 's? Ειμαι τρελη φαν και δεν εχω χασει ουτε ενα επεισοδιο!! Μου τα κατεβαζει ο αντρας μου απο το ιντερνετ;)

απο ποιο site στα κατεβάζει??? γιατί κλείσανε τώρα κάποια.

Καλημέρα!

Το είδα το μνμ, οκ.

Έλιωσα χθες! Είδα σειρές, ταινίες...όλααα! ΧΑΧΑΧΑ!

Όλα καλά εσύ?

Εγω καλα. Με ποναει πάλι το κεφάλι μου. Δεν κοιμήθηκα και καλά το βράδυ, οπότε...

Κατα τα άλλα καλά. Λέω να πάω να περπατήσω. Να ακολουθήσω το παράδειγμα της chris αλλά για να είμαι ειλικρινης, βαριεμαι.

Αστα, σκασμενος ειναι!!! Δεν ξερω τα τελευταια απο που τα κατεβασε. Θα τον ρωτησω και θα σου πω.

Ναι να μας πεις γιατί έχουμε μείνει χωρίς υλικο.......:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...