Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Θεός ο γιός της Έυας μας!!!

Μακάρι να εκπαιδεύσουμε και οι υπόλοιπες τους δικούς μας γιούς να κάνουν καμιά δουλεία, να ακούμε και κανένα καλό σχόλιο από τις νύφες!!!:P

Πήγα σήμερα το απόγευμα στον παιδότοπο τον μικρό, οπότε δεν κουράστηκα πολύ.

Κατι ψιλοσυσπασούλες έχω και ελπίζω να σημαίνουν κάτι γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα τιποτα.

Επίσης ......χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!!

Έχουν μείνει 9 μέρες και έχω τρέλλά νεύρα με το θέμα του πότε θα γεννήσω.

Και σαν να μην φτάνει αυτό κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 6-8 ανθρώπους να με ρωτάνε το γνωστό "ακόμα???"

Τα έχω πάρει στο κρανίο!!!

Για πείτε μου καμία καλή ατάκα γιατί θα πώ καμιά χοντράδα έτσι όπως το πάνε!!!

Εγώ πάλι έχω πάθει το αντίθετο.Τη Δευτέρα μπαίνω στο μήνα μου και όπως όλες μας ανυπομονώ να γεννήσω. Όλοι μου λένε, από τώρα θα ετοιμάσεις

βαλίτσα και θα πλύνεις τα ρούχα του παιδιού?Αφού ο γιατρός είπε ότι θα γεννήσεις 21 Μαρτίου.Το έχουν σίγουρο ότι θα γεννήσω στο τέλος του ένατου μήνα γιατί όπως λένε είναι το πρώτο παιδί και είναι και κορίτσι.Εγώ φυσικά όταν τα ακούω όλα αυτά μουτρώνω και απογοητεύομαι...

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααααααχ παρουσα κι εγκυος!

Πηγαμε χθες κι εμεις στο γιατρο! Σας βλεπω να γεννατε και να μενω τελευταια! Η μπεμπα ειναι 3500γρ (κουκλιτσα μαζι παμε) αλλα ειναι ψηλα! Εχει βολευτει ,απο κατω πολυ μικρη προοδος κι ο δικος μου γιατρος πριν την 39η προκληση δεν κανει. Οποτε κουκλιτσα αμα δεν κανει κανενα θαυμα η φυση δεν μας βλεπω για καφε στο ΙΑΣΩ!!!!! Συν οτι εκει που ηθελα να βγει η μπεμπα υδροχοος παλι ιχθυ με βλεπω να κανω. Τα νευρα κροσια ποιος αντεχει 2,5 βδομαδες ακομα??????

maraki1610 κι εγω το τι μουτρα εχω απο χθες δε λεγεται....

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Πηγαμε χθες κι εμεις στο γιατρο! Σας βλεπω να γεννατε και να μενω τελευταια! Η μπεμπα ειναι 3500γρ (κουκλιτσα μαζι παμε) αλλα ειναι ψηλα! Εχει βολευτει ,απο κατω πολυ μικρη προοδος κι ο δικος μου γιατρος πριν την 39η προκληση δεν κανει. Οποτε κουκλιτσα αμα δεν κανει κανενα θαυμα η φυση δεν μας βλεπω για καφε στο ΙΑΣΩ!!!!! Συν οτι εκει που ηθελα να βγει η μπεμπα υδροχοος παλι ιχθυ με βλεπω να κανω. Τα νευρα κροσια ποιος αντεχει 2,5 βδομαδες ακομα??????

Καλημέρα!

Μην ανησυχείς! Είμαστε εγω και η Στελλα που γεννάμε μετά απο εσένα! 3500γρ η μικρή όμως! Θα πάει κατευθείαν παιδικό μου φαίνεται όταν με το καλό γεννηθει! :tongue: Πάντως ακομα κι εγω έχω βαρεθεί την αναμονή και φαντάσου πως έχω πάνω απο μήνα ακόμα! :rolleyes:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Συγνώμη για τη σφήνα, κορίτσια.Μαράκι, δεν ξέρω αν με θυμάσαι από το ''Άραγε είμαι έγκυος'', τεσπα!Ήθελα να σου πω ότι στο δεύτερο παιδάκι τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα, δηλαδή σήμερα πας στο γιατρό κι έχεις διαστολή μηδέν και σε τρεις τέσσερις μέρες γεννάς, δεν είναι σαν το πρώτο!Κι εγώ αυτό το άγχος είχα στο δεύτερο ΚΑΙ στο τρίτο που ήταν ψηλά το μωρό...Κι όμως μια χαρά εμπεδώθηκαν όταν ήρθε η ώρα να γεννηθούν!!Με το καλό σε όλες σας εύχομαι!!:-D:grin::-D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Συγνώμη για τη σφήνα, κορίτσια.Μαράκι, δεν ξέρω αν με θυμάσαι από το ''Άραγε είμαι έγκυος'', τεσπα!Ήθελα να σου πω ότι στο δεύτερο παιδάκι τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα, δηλαδή σήμερα πας στο γιατρό κι έχεις διαστολή μηδέν και σε τρεις τέσσερις μέρες γεννάς, δεν είναι σαν το πρώτο!Κι εγώ αυτό το άγχος είχα στο δεύτερο ΚΑΙ στο τρίτο που ήταν ψηλά το μωρό...Κι όμως μια χαρά εμπεδώθηκαν όταν ήρθε η ώρα να γεννηθούν!!Με το καλό σε όλες σας εύχομαι!!:-D:grin::-D

Να σαι καλά και να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Παρούσα και ακόμη έγκυος!

Εξαμφανίστηκα τον τελευταίο καιρό... Δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Πέρα από πόνους καθόλου διάθεση και μιδέν υπομονή.:confused:

Πιάτα δεν πλαίνω εδώ και καιρό γιατί η κοιλιά αποδήχτηκε μεγάαααααλο εμπόδιο, κάλτσες να φορέσω είναι αδύνατων...

Θέλω να γεννίσω σήμερα αν γίνεται, δεν αντέχω άλλο:wink:

EvaBar οντως εχεις ενα μηνα αρα θα χω παρεα! Αυτο το 3500γρ ειναι που με αγχωνει γιατι αμα αργησει κι αλλο με βλεπω για καισαρικη και δεν θελω! Καλα εκεινο που λεγαμε για το νουμερο 0 δεν το συζητω κατευθειαν το 3-6 θα βαλει!

fangri1523σε θυμαμαι!!!!!! Τι κανεις? Πως κι απτο καφε μας?Να σου ζησουν τα παιδακια σου. Μακαρι να ειναι οπως τα λες και να γινει παλι το ξαφνικο! Αληθεια εσυ σε ποιες εβδομαδες τα γεννησες?

Silviamammyκι εγω χθες ειπα οτι ηταν η τελευταια φορα που ξυριζω ποδια, κανω νυχια κτλ δεν παλευεται αλλο αυτη η κοιλια. Σε καταλαβαινω απολυτα θελω να γεννησω και τωρα αν γινεται.

Παντως εμενα ο γιατρος δεν μου ειπε να περπαταω απεναντιας μου ειπε ξεκουραση και οτι "δεν χρειαζεται να κανεις ολες τις δουλειες σε μια μερα!"

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εξαμφανίστηκα τον τελευταίο καιρό... Δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Πέρα από πόνους καθόλου διάθεση και μιδέν υπομονή.:confused:

Πιάτα δεν πλαίνω εδώ και καιρό γιατί η κοιλιά αποδήχτηκε μεγάαααααλο εμπόδιο, κάλτσες να φορέσω είναι αδύνατων...

Silvia μην απελπίζεσαι! Να μπαίνεις να σου φτιάχνουμε τη διάθεση!!!

Εγω μόλις τελείωσα με το σίδερο. Μια ωρα έκανα και πρέπει να πω πως πιάστηκα. Αυτο που με κουράζει περισσότερο είναι το σκουπισμα- σφουγκάρισμα. Επίσης δεν μπορώ να σκήψω σιγα σιγα. Το να κάτσω κάτω δε για να παίξω με τον μικρο ειναι ολόκληρη διαδικασία. Αντε και έκατσα...σε 10- 15 λεπτά έχω πιαστεί τόσο που πρέπει να σηκωθώ. Που να σηκωθώ όμως! Γερανό θέλω! :mrgreen:

Αυτη την εγκυμοσύνη την έχω βαρεθεί πραγματικά! Νιώθω πως είμαι έγκυος κάτι χρόνια!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα!

Παρούσα και έγκυος!!

Τι κάνετε?? Evabar μη χανεσαι. Ότι θες εδώ. Εμείς.

Όντως σήμερα και εγώ νιώθω κάτω αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει.

Τι άλλα?? Πώς πάτε???

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα η διάθεση στα πατώματα,μήπως να μπει καμία να μας ανεβάσει?

Μπααα εγω μια χαρά είμαι! Εχει και μια λιακαδούλα ωραιότατη. Ακούω και τη θάλασσα επ έξω... σουυυυπερ. Οπως ειπα και πριν προσπαθω να κάνω κάποιες δουλειες αλλα δεν μπορώ όλες μαζί κι ετσι κάνω μια και μετά ξεκουράζομαι λίγο κλπ. Τωρα έχω να πάω σουπερ μάρκετ αλλα το σκέφτομαι να σηκωθώ... :?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα!

Παρούσα και έγκυος!!

Τι κάνετε?? Evabar μη χανεσαι. Ότι θες εδώ. Εμείς.

Όντως σήμερα και εγώ νιώθω κάτω αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει.

Τι άλλα?? Πώς πάτε???

Καλε μια χαρά είμαι! Το ότι έχω βαρεθεί κλπ δεν με επιρρεάζει καθόλου στη διάθεση γενικά. Ξέρεις...γκρινιάζω για να γκρινιάξω. Σαν χόμπυ ένα πράγμα... αχαχαχαχα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλε μια χαρά είμαι! Το ότι έχω βαρεθεί κλπ δεν με επιρρεάζει καθόλου στη διάθεση γενικά. Ξέρεις...γκρινιάζω για να γκρινιάξω. Σαν χόμπυ ένα πράγμα... αχαχαχαχα

sorry μπερδευτηκα....:roll::roll:

για την silviamammy έλεγα, απλά ήταν εσένα το τελευταίο μήνυμα και μπερδεύτηκα...

sorry

Καλημέρα κορίτσια!

Silviamammy μη χανεσαι. Να μπαίνεις εδώ! Που θα βρεις καλύτερα?? Εξάλλου λίγο πολύ όλες τα ίδια περνάμε!!!

Φιλια

Πώπω κορίτσια χτες το βράδυ κατά τη 1:30 (είχα ξαπλώσει από τις 12:00) ξύπνησα από κάτι δυνατούς πόνους στην κοιλιά οι οποίοι μετα από λίγο σταμάτησαν. Όταν συνειδητοποιησα ότι είχα πονέσει λέω: βρε λες???? Περίμενα να ξαναπονέσω αλλά στο περίμενε έμεινα :twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...