Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ξέρεις τί καλά που τα κάνει;;;; αχαχαχαχαχ

Πάντως τωρα ψάχνουμε να αγοράσουμε πλυντηριο πιάτων γιατί δεν τα προλαβαίνω πια! Ασε που τα χέρια μου έχουν γίνει απο τα πλυσήματα χάλια!

Και πολύ αργήσατε! Είναι ευκολία!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρεις τί καλά που τα κάνει;;;; αχαχαχαχαχ

Πάντως τωρα ψάχνουμε να αγοράσουμε πλυντηριο πιάτων γιατί δεν τα προλαβαίνω πια! Ασε που τα χέρια μου έχουν γίνει απο τα πλυσήματα χάλια!

Μα και αυτο κοινο?????

Μολις ξαναειμεινα εγκυος χαλασε το πλ.πιατων ακομα στα χερια τα πλενω. :mad:

Μα και αυτο κοινο?????

Μολις ξαναειμεινα εγκυος χαλασε το πλ.πιατων ακομα στα χερια τα πλενω. :mad:

Καλά εγω δεν είχα ποτέ πλυντηριο πιάτων. Απλά εδωκαι καιρό πραγματικά δεν προλαβαίνω να πλένω. 3 φορές τη μέρα πλένω πιάτα (έλεος!). Ολο πλένω και όλο ο νεροχύτης είναι γεμάτος. Ετσι το αποφάσισα λοιπόν πως θα πάω να πάρω ένα να τελειώνουμε. τωρα και με το μωρό θα χειροτερέψουν τα πράγματα οπότε δε με παίρνει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

πώς αντέχετε και κάνετε δουλειές; έβαλα το σίδερο να κάνω λίγα του μωρού που έχω ακόμα και είχα πει 30 λεπτά για να μην παρακουραστώ.

θα'θελα!!!

στο 20λεπτο διπλώθηκα από τον πόνο και τώρα είμαι πάλι ξάπλα.

Ρε συ εγω δεν εχω καθολου συσπασεις... Ή τουλαχιστον ειμαι τοσο αναισθητη που δεν τις καταλαβαινω.

Όσο για τις δουλειές..δν με αφήνουν να κάνω τπτ! Μόνο μαγείρεμα, κανα πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων..χαλαρά πράγματα!

Μα κι εγω τωρα τελευταια ημουν πολυ αριστοκρατησσα! Τον ειχα κανει τον αντρα μου εξπερ!!!

Αλλά ξέρετε ποιον εκμεταλεύομαι και με βοηθάει; Τον Ιωνα!!!! Το μωρό μου μέχρι και πιάτα πλένει! αχαχαχαχαχ Δειτε φωτο στο facebook να γελάσετε!

Αυτη η φωτο ειναι κορυφη! Η πλακα ειναι οτι πολλες φορες που πλενει ο Νικος πιατα, μονολογει και λεει "α, ρε μπεμπουϊνο, αμα γεννηθεις το πρωτο πραγμα που θα σου μαθω θα ειναι να πλενεις πιατα..." Ε, οταν την ειδα προχθες αυτη τη φωτο ξεραθηκα στο γελιο!!

Πωπω δν θα μπορούσα να ζήσω έτσι! Θέλω φασαρία κ κακό! Μπράβο σου που το αντέχεις!

Να σου πω, ειναι λιγο πως θα μαθεις. Εγω μεγαλωσα Χαλκιδική, δηλαδή επαρχια. Φοιτητρια ημουν Θεσσαλονικη και πραγματικα σε αυτη την ηλικια τη χρειαζομουν την πολη. Μετα ομως... με την καμια...

Απολαμβανω το να γυριζω απο τη δουλεια και να παρκαρω ακριβως μπροστα απο το σπιτι. Να πηγαινω στην τραπεζα ή σε μια υπηρεσια και να εξυπηρετουμαι αμεσως. Να κοιμαμαι και να μη πεταγομαι απο τα φρεναρισματα...

Φυσικα, εχει και τα αρνητικα του, αλλα δε θα μπορουσα με τιποτα να ζω σε πολη. Αμα με το καλο παρουμε μεταθεση πανω παλι σε επαρχια θα μεινουμε!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Θεός ο γιός της Έυας μας!!!

Μακάρι να εκπαιδεύσουμε και οι υπόλοιπες τους δικούς μας γιούς να κάνουν καμιά δουλεία, να ακούμε και κανένα καλό σχόλιο από τις νύφες!!!:P

Πήγα σήμερα το απόγευμα στον παιδότοπο τον μικρό, οπότε δεν κουράστηκα πολύ.

Κατι ψιλοσυσπασούλες έχω και ελπίζω να σημαίνουν κάτι γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα τιποτα.

Επίσης ......χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!!

Έχουν μείνει 9 μέρες και έχω τρέλλά νεύρα με το θέμα του πότε θα γεννήσω.

Και σαν να μην φτάνει αυτό κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 6-8 ανθρώπους να με ρωτάνε το γνωστό "ακόμα???"

Τα έχω πάρει στο κρανίο!!!

Για πείτε μου καμία καλή ατάκα γιατί θα πώ καμιά χοντράδα έτσι όπως το πάνε!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Διαφημίσεις

Θεός ο γιός της Έυας μας!!!

Μακάρι να εκπαιδεύσουμε και οι υπόλοιπες τους δικούς μας γιούς να κάνουν καμιά δουλεία, να ακούμε και κανένα καλό σχόλιο από τις νύφες!!!:P

Πήγα σήμερα το απόγευμα στον παιδότοπο τον μικρό, οπότε δεν κουράστηκα πολύ.

Κατι ψιλοσυσπασούλες έχω και ελπίζω να σημαίνουν κάτι γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη δεν είχα τιποτα.

Επίσης ......χρειάζομαι τη βοήθειά σας!!!

Έχουν μείνει 9 μέρες και έχω τρέλλά νεύρα με το θέμα του πότε θα γεννήσω.

Και σαν να μην φτάνει αυτό κάθε μέρα έχω τουλάχιστον 6-8 ανθρώπους να με ρωτάνε το γνωστό "ακόμα???"

Τα έχω πάρει στο κρανίο!!!

Για πείτε μου καμία καλή ατάκα γιατί θα πώ καμιά χοντράδα έτσι όπως το πάνε!!!

Λοιπόν...μπορείς να πεις: "Φαίνεται ότι καλοπερνάει", αλλά κ αυτό που λέω για μένα που ταλαιπώρησα 20 ώρες τη μάνα μ για να βγω.."Το καλό πράγμα αργεί να βγει"...

Και στην τελική μπορείς να πετάξεις: "γτ, εσύ το κουβαλάς κ αναρωτιέσαι ακόμα?"

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Λοιπόν...μπορείς να πεις: "Φαίνεται ότι καλοπερνάει", αλλά κ αυτό που λέω για μένα που ταλαιπώρησα 20 ώρες τη μάνα μ για να βγω.."Το καλό πράγμα αργεί να βγει"...

Και στην τελική μπορείς να πετάξεις: "γτ, εσύ το κουβαλάς κ αναρωτιέσαι ακόμα?"

tfQvp2.png

έχεις δίκιο!!!

Αλλά έχω φτάσει στο σημείο να αρχίσω να αφιερώνω το τραγουδάκι των going Through "μαζί μου ασχολείσαι, πόσο %$^& είσαι"!!!

Χαχα..όντως, ταιριάζει!

tfQvp2.png

Και σαν να μην μου φτάνει ο καημός μου, έχει έρθει η πεθερά μου και κάθε μέρα 9-10 έχουμε τηλέφωνα να δώσει αναφορά στο σόι ότι δεν έχω γεννήσει ακόμα!!!Όταν την ακούω να λέει "εε τί να κάνουμε, θα δούμε"

γίνομαι τρελλή!!

Υπάρχει περίπτωση δλδ να μην γεννήσω???

Άλλο ένα τέτοιο να ακούσω και θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!

Διαφημίσεις

Και σαν να μην μου φτάνει ο καημός μου, έχει έρθει η πεθερά μου και κάθε μέρα 9-10 έχουμε τηλέφωνα να δώσει αναφορά στο σόι ότι δεν έχω γεννήσει ακόμα!!!Όταν την ακούω να λέει "εε τί να κάνουμε, θα δούμε"

γίνομαι τρελλή!!

Υπάρχει περίπτωση δλδ να μην γεννήσω???

Άλλο ένα τέτοιο να ακούσω και θα πηδηχτώ από το παράθυρο!!!

Ναι βρε...θα το χωνέψεις το παιδί! :lol::lol::lol:

Πωπω τι άγχος κ αυτό..λες κ έχεις περάσει τις 40 εβδομάδες!

Μ'αρεσει όμως που υπάρχει κ πρόγραμμα στα τηλ... χαχα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

χαχαχα!!!

Thanx!!

Θα το ξενυχτήσεις απόψε??

εγώ πάω να κοιμηθώ!!!Θα τα πούμε αύριο με το καλό!!!

Θα πάω κ εγώ σε λίγο!

Μιλάμε αύριο..Καλήνυχτα κ όνειρα γλυκά! Φιλιά!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...