Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Τυχερες. Εγω κανω τα παντα. Χτες αλλαξα κουρτινες στο παιδικο πανω σε σκαμνακι ανεβηκα. Σημερα εκανα τζαμια. Δεν εχω κανενα να μου πει αστα θα τα κανω εγω......

Κλαψ... Εννοειται σιδερο καθε μερα.

Στελλα και εγω ειμαι ακριβως στα ίδια. Κουράγιο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τυχερες. Εγω κανω τα παντα. Χτες αλλαξα κουρτινες στο παιδικο πανω σε σκαμνακι ανεβηκα. Σημερα εκανα τζαμια. Δεν εχω κανενα να μου πει αστα θα τα κανω εγω......

Κλαψ... Εννοειται σιδερο καθε μερα.

Τώρα αισθάνομαι άσχημα... :oops:

Εσείς παιδεύεστε μόνες σας κ εγώ έχω από παντού βοήθεια...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αχ τι τυχερές που είστε!!! Εγω σε καθημερινή βάση κάνω όλες τις δουλειες κανονικά καθ ότι ο καλός μου φεύγει 6.30 το πρωί και γυρνάει 6.30- 7 το απόγευμα. Οπως φαντάζεστε, δεν θα ήταν λογικό να έχω την απαίτηση να κάνει και δουλειές. Οτι χρόνος μένει μέχρι να πάει ο Ιωνας για ύπνο, κάθετε και παίζει μαζί του. Ετσι κάνω όλες τις δουλειες απλά προσπαθώ να τις κάνω σε δώσεις :mrgreen:

Κάνω πρωί πρωί σκούπισμα, κάθομαι λίγο. Μετά ξεκινάω σίδερο...κάθομαι λίγο κοκ... Πάντως ειδικά μετά το μεσημέρι η πλάτη μου με πεθαίνει στον πόνο και επίσης νιωθω και ένα ζούληγμα στην κοιλιά. Το βράδυ με πιάνουν οι συσπάσεις.

Τελικα εμεις εχουμε πολλα κοινα. Κριμα που ειμαστε μακρια...:(

Διαφημίσεις

Τελικα εμεις εχουμε πολλα κοινα. Κριμα που ειμαστε μακρια...:(

Πραγματι! Θα κάναμε καλή παρέα αν είμασταν κοντά. Γενικά εδω μου λείπουν οι παρέες. Βέβαια έχω συνηθίσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά όσο να ναι είναι δύσκολα. Φανταστείτε πως στο χωριό μας τα περισσότερα σπίτια ειναι εξοχικά οπότε τωρα που ειναι χειμώνας δεν υπάρχει ψυχή! Στο τετράγωνό μας,το σπίτι μας είναι το μόνο που κατοικήται αυτη τη στιγμή :? Το μόνο παρήγορο είναι η θάλασσα που την κοιτάω και με ηρεμεί.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πραγματι! Θα κάναμε καλή παρέα αν είμασταν κοντά. Γενικά εδω μου λείπουν οι παρέες. Βέβαια έχω συνηθίσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά όσο να ναι είναι δύσκολα. Φανταστείτε πως στο χωριό μας τα περισσότερα σπίτια ειναι εξοχικά οπότε τωρα που ειναι χειμώνας δεν υπάρχει ψυχή! Στο τετράγωνό μας,το σπίτι μας είναι το μόνο που κατοικήται αυτη τη στιγμή :? Το μόνο παρήγορο είναι η θάλασσα που την κοιτάω και με ηρεμεί.

Πωπω δν θα μπορούσα να ζήσω έτσι! Θέλω φασαρία κ κακό! Μπράβο σου που το αντέχεις!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Ωραια θα ηταν Ευα. Να κανουν και παρεα τα αγορια μας.

Αλλά ξέρετε ποιον εκμεταλεύομαι και με βοηθάει; Τον Ιωνα!!!! Το μωρό μου μέχρι και πιάτα πλένει! αχαχαχαχαχ Δειτε φωτο στο facebook να γελάσετε!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πωπω δν θα μπορούσα να ζήσω έτσι! Θέλω φασαρία κ κακό! Μπράβο σου που το αντέχεις!

tfQvp2.png

Να σου πω... μεγάλωσα στην επαρχία και σπούδασα σε επαρχιακή πόλη επίσης. Βέβαια ήμουν πααααρα πολύ κοινωνική. Ειχα την τύχη να ζήσω φοβερή φοιτητική ζωή (μακριά απο τους γονείς μου χεχε). Μου αρέσει δηλαδή η ησυχία, απλά τώρα παρα είναι! Επίσης επειδή σαν φοιτήτρια πραγματικά ξεσάλωσα και τα πρώτα χρόνια που ήμουν με τον άντρα μου, πάλι είχαμε ξεσαλώσει εντελώς, γι αυτό δεν μου λείπει καθόλου το έξω. Για να μην πω πως το έχω σιχαθεί! Αν δεν είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, δεν βρήσκω το λόγο να βγω απο το σπίτι.

Πάντως οι φίλες μου και οι παρέες μου μου λείπουν πολύ! Και ειμαστε διασκορπισμένες ρε γμτ. Μόνο στο τηλ μιλάμε και σπανίως βρησκόμαστε απο κοντα.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Αλλά ξέρετε ποιον εκμεταλεύομαι και με βοηθάει; Τον Ιωνα!!!! Το μωρό μου μέχρι και πιάτα πλένει! αχαχαχαχαχ Δειτε φωτο στο facebook να γελάσετε!

Απίστευτη! Έκανα like! :tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Απίστευτη! Έκανα like! :tongue:

tfQvp2.png

Ξέρεις τί καλά που τα κάνει;;;; αχαχαχαχαχ

Πάντως τωρα ψάχνουμε να αγοράσουμε πλυντηριο πιάτων γιατί δεν τα προλαβαίνω πια! Ασε που τα χέρια μου έχουν γίνει απο τα πλυσήματα χάλια!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...