Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ γενικώς ήμουν πάντα του περπατήματος αλλά όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης τους πέρασα ή ξάπλα ή με πολύ χαλαρές δραστηριότητες (όχι από επιλογή). Επομένως, τώρα που έχω την "άδεια" του γιατρού να περπατάω αν θέλω, με το που ξεκινάω αισθάνομαι βάρος χαμηλά, κάτι που είναι φυσιολογικό αλλά μου προκαλεί άγχος και έτσι.. δεν περπατάω. Βέβαια, μετά το σημερινό ραντεβού με το γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι μπορεί και την επόμενη βδομάδα να γεννήσω, μάλλον πρέπει να σταματήσω να το φοβάμαι και... ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!!!!

Καλέ, κ εσύ υπάρχει ενδεχόμενο να γεννήσεις την άλλη βδομάδα? Δεν σας προλαβαίνουμε!!! :-D

Πες μας τι σου είπε ο γιατρός με πάσα λεπτομέρεια, αν σου έκανε κολπική εξέταση κ τι ήταν τελικά η βλέννα που είδες χθες...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ, κ εσύ υπάρχει ενδεχόμενο να γεννήσεις την άλλη βδομάδα? Δεν σας προλαβαίνουμε!!! :-D

Πες μας τι σου είπε ο γιατρός με πάσα λεπτομέρεια, αν σου έκανε κολπική εξέταση κ τι ήταν τελικά η βλέννα που είδες χθες...

tfQvp2.png

Όλα κυλάνε φυσιολογικά μου είπε, το μωρό έχει τη σωστή θέση, ο τράχηλος έχει μικρύνει αλλά κρατάει ακόμα τις αντιστάσεις του! Περιμένουμε να ωριμάσει ο τράχηλος για να γεννήσω, πιθανόν την άλλη βδομάδα, μπορεί και όχι όμως! Θα δούμε! Εξέταση κολπική μου έκανε, αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσω αν με ενοχλεί ή όχι, είχε τελειώσει!

Vhjfp3.png

Όλα κυλάνε φυσιολογικά μου είπε, το μωρό έχει τη σωστή θέση, ο τράχηλος έχει μικρύνει αλλά κρατάει ακόμα τις αντιστάσεις του! Περιμένουμε να ωριμάσει ο τράχηλος για να γεννήσω, πιθανόν την άλλη βδομάδα, μπορεί και όχι όμως! Θα δούμε! Εξέταση κολπική μου έκανε, αλλά μέχρι να συνειδητοποιήσω αν με ενοχλεί ή όχι, είχε τελειώσει!

Νομιζω οτι αν δεν ωριμασει σου δινει υποθετο.:cool:

Αχ πολυ χαίρομαι που είμαστε οι περισσότερες στον μήνα μας! Άντε σε λίγο καιρό θα μιλαμε για τα μωράκια μας!!!

Σας αφήνω τώρα!!!

Θα μπω πιο μετά να τα πούμε!!!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Α, εσύ ήσουν από τις τυχερές που δν καταλαβαίνουν τπτ..καλό αυτό!

Άντε πολύ ωραία κ τα δικά σου νέα!

Να δούμε πόσες θα μείνουμε με την κοιλιά τούρλα την άλλη βδομάδα! Χεχε!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Αααααα, δε θέλω τέτοια! Να ωριμάσει, το καλό που του θέλω! Δε θέλω ανώριμους πλακούντες εγώ! Όλα κι όλα!

Χαχαχχα

Επισης οταν τριβετε η χαιδευτε την κοιλια σας χαλαρωνει η μητρα και προκαλουνται συσπασεις. Ακους Κριιιιιιιιιιιιις!!!!!!!!!!!

καλησπέρα κορίτσια!

πώς αντέχετε και κάνετε δουλειές; έβαλα το σίδερο να κάνω λίγα του μωρού που έχω ακόμα και είχα πει 30 λεπτά για να μην παρακουραστώ.

θα'θελα!!!

στο 20λεπτο διπλώθηκα από τον πόνο και τώρα είμαι πάλι ξάπλα.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

πώς αντέχετε και κάνετε δουλειές; έβαλα το σίδερο να κάνω λίγα του μωρού που έχω ακόμα και είχα πει 30 λεπτά για να μην παρακουραστώ.

θα'θελα!!!

στο 20λεπτο διπλώθηκα από τον πόνο και τώρα είμαι πάλι ξάπλα.

Εγώ όταν σιδερώνω, σιδερώνω καθιστή για να αποφεύγω κ το σκύψιμο κ το τράνταγμα! Τώρα καλό θα ήταν να παραμείνεις ξάπλα!

Όσο για τις δουλειές..δν με αφήνουν να κάνω τπτ! Μόνο μαγείρεμα, κανα πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων..χαλαρά πράγματα!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ όταν σιδερώνω, σιδερώνω καθιστή για να αποφεύγω κ το σκύψιμο κ το τράνταγμα! Τώρα καλό θα ήταν να παραμείνεις ξάπλα!

Όσο για τις δουλειές..δν με αφήνουν να κάνω τπτ! Μόνο μαγείρεμα, κανα πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων..χαλαρά πράγματα!

tfQvp2.png

και εγώ καθιστή σιδερώνω εδώ και 4-5 μήνες για να μην επιβαρύνω και τη μέση μου, αλλά ούτε αυτό δεν αντέχω.

και εγώ δεν κάνω τίποτα σχεδόν, όλα τα έχει φορτωθεί ο άντρας μου αλλά αύριο έρχεται η μαμά μου οπότε θα ξεκουραστεί λίγο και εκείνος.

iiAs.png

9JCHp3.png

και εγώ καθιστή σιδερώνω εδώ και 4-5 μήνες για να μην επιβαρύνω και τη μέση μου, αλλά ούτε αυτό δεν αντέχω.

και εγώ δεν κάνω τίποτα σχεδόν, όλα τα έχει φορτωθεί ο άντρας μου αλλά αύριο έρχεται η μαμά μου οπότε θα ξεκουραστεί λίγο και εκείνος.

Και παρολ'αυτά σε έπιασε πόνος?

Ασ'τα για τη μαμά σου τότε! Δν είναι ανάγκη να ζορίζεσαι βρε τιραμισουδάκι!

Σίδερο έλεγα να κάνω κ εγώ σμρ, αλλά 2-3 δικά μας (βασικά αυτά που είναι για να πάρω στο μαιευτήριο, σουτιέν, μπλούζα κ νυχτικό), αλλά βαρέθηκα! Αν είναι, αύριο..

Ευτυχώς όλα τα μωρουδιακά -πλύσιμο κ σίδερο- τα έκανε η γιαγιά μου! Να είναι καλά! Όσο κ να το κάνεις, πρώτο δισέγγονο θα είναι, οπότε..της άρεσε! Χιχι!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τυχερες. Εγω κανω τα παντα. Χτες αλλαξα κουρτινες στο παιδικο πανω σε σκαμνακι ανεβηκα. Σημερα εκανα τζαμια. Δεν εχω κανενα να μου πει αστα θα τα κανω εγω......

Κλαψ... Εννοειται σιδερο καθε μερα.

Αχ τι τυχερές που είστε!!! Εγω σε καθημερινή βάση κάνω όλες τις δουλειες κανονικά καθ ότι ο καλός μου φεύγει 6.30 το πρωί και γυρνάει 6.30- 7 το απόγευμα. Οπως φαντάζεστε, δεν θα ήταν λογικό να έχω την απαίτηση να κάνει και δουλειές. Οτι χρόνος μένει μέχρι να πάει ο Ιωνας για ύπνο, κάθετε και παίζει μαζί του. Ετσι κάνω όλες τις δουλειες απλά προσπαθώ να τις κάνω σε δώσεις :mrgreen:

Κάνω πρωί πρωί σκούπισμα, κάθομαι λίγο. Μετά ξεκινάω σίδερο...κάθομαι λίγο κοκ... Πάντως ειδικά μετά το μεσημέρι η πλάτη μου με πεθαίνει στον πόνο και επίσης νιωθω και ένα ζούληγμα στην κοιλιά. Το βράδυ με πιάνουν οι συσπάσεις.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...