Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Ναι ναι!!!

Αυτό είναι!!!

Άντε με το καλό!!!

Κορίτσια πάω να κοιμηθώ λίγο να πάρω δυνάμεις για τον απογευματινό μαραθώνιο!!έχει κούνιες το πρόγραμμα!!!

Ελπίζω να΄καταφέρω κάτι...θα σας έχω ενήμερες!!!

Νταιζάκι μου μακάρι!!!!

Σου έστειλα πμ!!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω του πήρα 3 πιπιλες. 2 σιλικονης και 1 καουτσουκ.

Εγω πάντως όταν ήμουν μικρή έβαζα τα 3 μου δάχτυλα στο στόμα.

Οπότε προτιμώ να βάλει πιπιλα.

Venia πώς πάει η εγκατάσταση της nova?

Είναι δωρεάν ο εξοπλισμός???

εγω του πήρα 3 πιπιλες. 2 σιλικονης και 1 καουτσουκ.

Εγω πάντως όταν ήμουν μικρή έβαζα τα 3 μου δάχτυλα στο στόμα.

Οπότε προτιμώ να βάλει πιπιλα.

Venia πώς πάει η εγκατάσταση της nova?

Είναι δωρεάν ο εξοπλισμός???

Εγκατάσταση τέλος! Έχουμε ΝΟVA!!! Θα λιώσω από εδώ κ πέρα...

Σμρ το βράδυ έχει κ greys anatomy (τον 7ο κύκλο που ακόμα δν έχει δείξει στην Ελλάδα) κ θα κάτσω να το δω. Βέβαια, θα έχω χάσει κάποια επεισόδια, καθώς δείχνει το 11ο, αλλά δε βαριέσαι!!!

Δώσαμε 49 ευρώ για τον εξοπλισμό, 70 για την εγκατάσταση κ 15 για ένα καλώδιο. Το μήνα μας βγήκε να πληρώνουμε συνδρομή 75 ευρώ, αλλά επειδή ο άντρας μ είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ (σύνδεσμος των δημοσιογράφων) θα έχουμε 40% έκπτωση. Καλή φάση, ε?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω περπαταω 2 ωρες με το καροτσι καθε μερα. Εχει αρχισει γειτονια, κοντευεις??? Αντε καλη λευτερια. Καθε μερα όμως!!!!

Τιννα ολα τα λεφτα ο άντρας σου. χαχαχα

Εγκατάσταση τέλος! Έχουμε ΝΟVA!!! Θα λιώσω από εδώ κ πέρα...

Σμρ το βράδυ έχει κ greys anatomy (τον 7ο κύκλο που ακόμα δν έχει δείξει στην Ελλάδα) κ θα κάτσω να το δω. Βέβαια, θα έχω χάσει κάποια επεισόδια, καθώς δείχνει το 11ο, αλλά δε βαριέσαι!!!

Δώσαμε 49 ευρώ για τον εξοπλισμό, 70 για την εγκατάσταση κ 15 για ένα καλώδιο. Το μήνα μας βγήκε να πληρώνουμε συνδρομή 75 ευρώ, αλλά επειδή ο άντρας μ είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ (σύνδεσμος των δημοσιογράφων) θα έχουμε 40% έκπτωση. Καλή φάση, ε?

tfQvp2.png

super!!!!!!!!!! ζηλεύω!!!!!! θέλω και εγώ nova αλλά ο άντρας μου δεν μου βάζει.... Εδώ που τα λέμε έχει ένα α κόστος. Αλλά αφού έχετε και την έκπτωση...μια χαρά!!!!!!!!!! Έχετε και forthnet ή όχι?

Διαφημίσεις

Κορίτσια όταν περπατάτε κουράζεστε?? Πρέπει να κουραζόμαστε ή όχι??? Δεν έχω καταλάβει.

super!!!!!!!!!! ζηλεύω!!!!!! θέλω και εγώ nova αλλά ο άντρας μου δεν μου βάζει.... Εδώ που τα λέμε έχει ένα α κόστος. Αλλά αφού έχετε και την έκπτωση...μια χαρά!!!!!!!!!! Έχετε και forthnet ή όχι?

Όχι, έχουμε μείνει στον ΟΤΕ κ έχουμε βάλει conn-x. Μάλιστα, χθες με πήραν από τον ΟΤΕ κ μ είπαν ότι από σμρ θα έχουμε 3 ώρες δωρεάν προς σταθερά κ 20' προς κινητά.

Εσείς έχετε forthnet? Νομίζω έχουν πακέτα που πάνε μαζί forthnet κ nova.

Εγώ ήθελα να βάλουμε για να βλέπω κ τους αγώνες, αν κ σε 2 μήνες τελειώνει το πρωτάθλημα..Τόσο καιρό είχα ξεστραβωθεί μπροστά από τον υπολογιστή! Άσε που κόλλαγε κιόλας! Θα με περάσεις για τρελή, το ξέρω, αλλά...that's me! :rolleyes::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Όχι, έχουμε μείνει στον ΟΤΕ κ έχουμε βάλει conn-x. Μάλιστα, χθες με πήραν από τον ΟΤΕ κ μ είπαν ότι από σμρ θα έχουμε 3 ώρες δωρεάν προς σταθερά κ 20' προς κινητά.

Εσείς έχετε forthnet? Νομίζω έχουν πακέτα που πάνε μαζί forthnet κ nova.

Εγώ ήθελα να βάλουμε για να βλέπω κ τους αγώνες, αν κ σε 2 μήνες τελειώνει το πρωτάθλημα..Τόσο καιρό είχα ξεστραβωθεί μπροστά από τον υπολογιστή! Άσε που κόλλαγε κιόλας! Θα με περάσεις για τρελή, το ξέρω, αλλά...that's me! :rolleyes::tongue:

tfQvp2.png

Όχι έχουμε ΟΤΕ Conn x και αστικά υπεραστικά απεριόριστα και 1 ώρα κινητά κάθε μήνα. Βγαίνει περίπου 45 ? το μήνα. Είχαμε σκεφτει να πάμε στην forthnet και να βάλουμε και Nova Που έχουν πακέτα αλλά δεν είναι καμία εταιρεία τηλεφωνίας αξιόπιστη όπως ο ΟΤΕ. Είναι λίγο πιο ακριβώς αλλά είναι αξιόπιστος.

Όχι έχουμε ΟΤΕ Conn x και αστικά υπεραστικά απεριόριστα και 1 ώρα κινητά κάθε μήνα. Βγαίνει περίπου 45 ? το μήνα. Είχαμε σκεφτει να πάμε στην forthnet και να βάλουμε και Nova Που έχουν πακέτα αλλά δεν είναι καμία εταιρεία τηλεφωνίας αξιόπιστη όπως ο ΟΤΕ. Είναι λίγο πιο ακριβώς αλλά είναι αξιόπιστος.

Και εμείς ευχαριστημένοι είμαστε, οπότε ΟΤΕ κ πάλι ΟΤΕ.

:wink:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Στην αρχη το πρωτο μισαωρο τρεχω με το καρότσι. Μετα αρχιζω σιγασιγα να σερνω ποδια και να βογκαω....

Χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ γενικώς ήμουν πάντα του περπατήματος αλλά όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης τους πέρασα ή ξάπλα ή με πολύ χαλαρές δραστηριότητες (όχι από επιλογή). Επομένως, τώρα που έχω την "άδεια" του γιατρού να περπατάω αν θέλω, με το που ξεκινάω αισθάνομαι βάρος χαμηλά, κάτι που είναι φυσιολογικό αλλά μου προκαλεί άγχος και έτσι.. δεν περπατάω. Βέβαια, μετά το σημερινό ραντεβού με το γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι μπορεί και την επόμενη βδομάδα να γεννήσω, μάλλον πρέπει να σταματήσω να το φοβάμαι και... ό,τι είναι να γίνει ας γίνει!!!!

Vhjfp3.png

Μα να σας πιάνει η πολυλογία το μεσημέρι που έχω τον μικρό στα κάγκελα...:tongue:

Εγω με το που ξεκινάω να περπατήσω με πιάνει ο γνωστός πόνος στο ηβικό οστό, αλλά οκ την παλευω για καμια ωρα χαλαρό περπάτημα και ψώνια. Μετά αρχίζω και τα φτύνω. Επίσης Νταιζη δεν θελω να σε απογοητεύσω, αλλά εγω σχεδόν κάθε βράδυ έχω συσπάσεις αλλά δεν είναι ένδειξη τοκετού. Ειναι απλά οι προπαρασκευαστικές που κάνει η μήτρα.

Επίσης Στελλα- για μας τις δευτερομανούλες χωρίς βοήθεια και όχι μόνο- αποφάσισα να φτιάξω διάφορα φαγητά και να τα καταψύξω για μετά τη γέννα. Καλώς η κακώς, να μαγειρεύω κάθε μέρα θα είναι δύσκολο. Οπότε ας έχω μερικά έτιμα στην κατάψηξη και πιστευω πως τις άλλες μέρες θα την παλέψω (ελπίζω):rolleyes:

Βένια, γελάω πολύ με τη NOVA. Εμεις πρόσφατα αποκτήσαμε τηλεόραση! Βλέπω ειδήσεις κάθε βράδυ και μετά CSI! (xexexe) Οσο για τηλέφωνο έχουμε βάλει hol η οποία μας εδωσε καλύτερο πακέτο (ιντερνετ+ τηλέφωνο) σε σχέση με τον ΟΤΕ και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μα να σας πιάνει η πολυλογία το μεσημέρι που έχω τον μικρό στα κάγκελα...:tongue:

Εγω με το που ξεκινάω να περπατήσω με πιάνει ο γνωστός πόνος στο ηβικό οστό, αλλά οκ την παλευω για καμια ωρα χαλαρό περπάτημα και ψώνια. Μετά αρχίζω και τα φτύνω. Επίσης Νταιζη δεν θελω να σε απογοητεύσω, αλλά εγω σχεδόν κάθε βράδυ έχω συσπάσεις αλλά δεν είναι ένδειξη τοκετού. Ειναι απλά οι προπαρασκευαστικές που κάνει η μήτρα.

Επίσης Στελλα- για μας τις δευτερομανούλες χωρίς βοήθεια και όχι μόνο- αποφάσισα να φτιάξω διάφορα φαγητά και να τα καταψύξω για μετά τη γέννα. Καλώς η κακώς, να μαγειρεύω κάθε μέρα θα είναι δύσκολο. Οπότε ας έχω μερικά έτιμα στην κατάψηξη και πιστευω πως τις άλλες μέρες θα την παλέψω (ελπίζω):rolleyes:

Βένια, γελάω πολύ με τη NOVA. Εμεις πρόσφατα αποκτήσαμε τηλεόραση! Βλέπω ειδήσεις κάθε βράδυ και μετά CSI! (xexexe) Οσο για τηλέφωνο έχουμε βάλει hol η οποία μας εδωσε καλύτερο πακέτο (ιντερνετ+ τηλέφωνο) σε σχέση με τον ΟΤΕ και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι :P

Ορίστε βρε..τα κάλυψες όλα τα ζητήματα! Σαν να μην έχασες τπτ το μεσημέρι! :-D

Εγώ πρόλαβα κ έριξα έναν μισάωρο υπνάκο τώρα..κ πήρα λίγο τα πάνω μου!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...