Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!

Παρούσα και έγκυος!

Τι κάνετε???

Είστε όλες καλα??? Είχα μέρες να μπω και έχω χάσει νέα!

Γεννησε καμία άλλη ή η τελευταία είναι η Mariadi??

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας!!

Παρούσα και έγκυος!

Τι κάνετε???

Είστε όλες καλα??? Είχα μέρες να μπω και έχω χάσει νέα!

Γεννησε καμία άλλη ή η τελευταία είναι η Mariadi??

Φιλάκια!

Που χάθηκες καλέ εσύ?

Τελευταία η Mariadi, αλλά μάλλον από την άλλη βδομάδα θα έχουμε γεννητούρια πάλι! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Που χάθηκες καλέ εσύ?

Τελευταία η Mariadi, αλλά μάλλον από την άλλη βδομάδα θα έχουμε γεννητούρια πάλι! :-D

tfQvp2.png

είχα λίγο τα down μου αυτες τις μέρες και δεν έμπενα. Μή μαυρίσω και εσας....

Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?

Μπήκες και στον μήνα σου ε?????:P:p:p Μπράβο. Πότε πας γιατρό?

Τι λες θα κανουμε παρέα μέχρι τις 2 σήμερα? :tongue:

είχα λίγο τα down μου αυτες τις μέρες και δεν έμπενα. Μή μαυρίσω και εσας....

Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?

Μπήκες και στον μήνα σου ε?????:P:p:p Μπράβο. Πότε πας γιατρό?

Τι λες θα κανουμε παρέα μέχρι τις 2 σήμερα? :tongue:

Ααα δν θέλουμε τέτοια! Να πάρεις τα πάνω σου! :D:D:D

Εμείς εδώ...τα λέμε...tiramisu κ kouklitsa είναι σε καλό δρόμο προς την απελευθέρωση. Την άλλη βδομάδα μάλλον θα είναι παρούσες κ λεχώνες! χιχι! Από την άλλη, στο περίμενε είναι οι chris83 κ Νταιζάκι...ευελπιστούν αμφότερες να μπουν σύντομα για να γεννήσουν...Οι υπόλοιπες περνάμε την ώρα μας, καθώς δν περιμένουμε κάτι άμεσα...

Μπήκα, μπήκα..αλλά αργώ ακόμα για γιατρό. Την άλλη βδομάδα. Και έχω μια αγωνία, άλλο πράγμα!

Σήμερα, δυστυχώς, δν θα κάτσω μέχρι τις 2 γτ θα έρθει αύριο ένας τεχνικός να μας βάλει τη NOVA (για να βλέπω σαν άνθρωπος τα ματς της ομάδας μου)!!!

Εσύ πήγες γιατρό ή έχεις να πας μέσα στις επόμενες μέρες?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Ααα δν θέλουμε τέτοια! Να πάρεις τα πάνω σου! :D:D:D

Εμείς εδώ...τα λέμε...tiramisu κ kouklitsa είναι σε καλό δρόμο προς την απελευθέρωση. Την άλλη βδομάδα μάλλον θα είναι παρούσες κ λεχώνες! χιχι! Από την άλλη, στο περίμενε είναι οι chris83 κ Νταιζάκι...ευελπιστούν αμφότερες να μπουν σύντομα για να γεννήσουν...Οι υπόλοιπες περνάμε την ώρα μας, καθώς δν περιμένουμε κάτι άμεσα...

Μπήκα, μπήκα..αλλά αργώ ακόμα για γιατρό. Την άλλη βδομάδα. Και έχω μια αγωνία, άλλο πράγμα!

Σήμερα, δυστυχώς, δν θα κάτσω μέχρι τις 2 γτ θα έρθει αύριο ένας τεχνικός να μας βάλει τη NOVA (για να βλέπω σαν άνθρωπος τα ματς της ομάδας μου)!!!

Εσύ πήγες γιατρό ή έχεις να πας μέσα στις επόμενες μέρες?

tfQvp2.png

Εμείς είχαμε γιατρό χτες. Ο μικρός είναι πάνω από 3 κιλά αλλά πλέον δεν είναι εύκολο να δει το κανονικό του βάρος.

Με εξέτασε από κάτω (αχ τι φρίκη και αυτή - εγω προσωπικά πόνεσα....) και μου είπε ότι ο τράχηλος είναι δουλεμένος και ότι είμαστε σε καλή φάση. Τώρα ξαναέχω γιατρό την Παρασκευή. Μάλλον με αυτό το δουλεμένος θα σημαίνει ότι ωριμάζει σιγά σιγά? Τι να πω. Μας είπε περπάτημα. Αλλά όχι συνεχόμενο. Σταμάτα ξεκίνα. Δηλαδή βιτρίνες και βόλτα.

Εσυ τι άλλα?

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε γιατρό χτες. Ο μικρός είναι πάνω από 3 κιλά αλλά πλέον δεν είναι εύκολο να δει το κανονικό του βάρος.

Με εξέτασε από κάτω (αχ τι φρίκη και αυτή - εγω προσωπικά πόνεσα....) και μου είπε ότι ο τράχηλος είναι δουλεμένος και ότι είμαστε σε καλή φάση. Τώρα ξαναέχω γιατρό την Παρασκευή. Μάλλον με αυτό το δουλεμένος θα σημαίνει ότι ωριμάζει σιγά σιγά? Τι να πω. Μας είπε περπάτημα. Αλλά όχι συνεχόμενο. Σταμάτα ξεκίνα. Δηλαδή βιτρίνες και βόλτα.

Εσυ τι άλλα?

Εγώ τέλειωσα με τα μωρουδιακά, ψιλοέφτιαξα βαλίτσα κ δέχομαι τα κλωτσομπουνίδια του γιου μου! Τον αισθάνομαι να είναι χαμηλά, εξάλλου, όπως μ έχουν πει "η κοιλιά σου έχει κατέβει"...οπότε είμαστε σε καλό δρόμο μάλλον...Πονάκια κ υγρά τα ίδια, δν είδα κάτι περίεργο.

Την εξέταση από κάτω θα την υποστώ την άλλη βδομάδα..να πάω προετοιμασμένη, ε? Έκαναν κ άλλες κοπέλες κ εξομολογήθηκαν την "υπέροχη" εμπειρία τους!

Λες να ετοιμάζεσαι κ εσύ για γέννα την άλλη βδομάδα? :tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγώ τέλειωσα με τα μωρουδιακά, ψιλοέφτιαξα βαλίτσα κ δέχομαι τα κλωτσομπουνίδια του γιου μου! Τον αισθάνομαι να είναι χαμηλά, εξάλλου, όπως μ έχουν πει "η κοιλιά σου έχει κατέβει"...οπότε είμαστε σε καλό δρόμο μάλλον...Πονάκια κ υγρά τα ίδια, δν είδα κάτι περίεργο.

Την εξέταση από κάτω θα την υποστώ την άλλη βδομάδα..να πάω προετοιμασμένη, ε? Έκαναν κ άλλες κοπέλες κ εξομολογήθηκαν την "υπέροχη" εμπειρία τους!

Λες να ετοιμάζεσαι κ εσύ για γέννα την άλλη βδομάδα? :tongue:

tfQvp2.png

Μακάρι να ετοιμάζομαι και εγω για γέννα την άλλη εβδομάδα!!!! Εξάλλου αύριο μπαίνω στην 37η οπότε και επίσημα το αγοράκι μου είναι τελειόμηνο!

Ναι να πας προετοιμασμένη την άλλη εβδομάδα......δεν είναι ευχαριστη εμπειρία. Και αν βγάλεις και λιγάκι αίμα μην ανησυχήσεις είναι φυσιολογικό.

Μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι θα ξαναγίνει την Παρασκευη, τι να σου πω ενθουσιάζομαι.......:roll::roll::roll:

Στο Ρεα σε τι δωμάτιο θα πας? Εγώ στο τρίκλινο. Αν θες να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα μπας και είμαστε μαζί!!!

Μακάρι να ετοιμάζομαι και εγω για γέννα την άλλη εβδομάδα!!!! Εξάλλου αύριο μπαίνω στην 37η οπότε και επίσημα το αγοράκι μου είναι τελειόμηνο!

Ναι να πας προετοιμασμένη την άλλη εβδομάδα......δεν είναι ευχαριστη εμπειρία. Και αν βγάλεις και λιγάκι αίμα μην ανησυχήσεις είναι φυσιολογικό.

Μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι θα ξαναγίνει την Παρασκευη, τι να σου πω ενθουσιάζομαι.......:roll::roll::roll:

Στο Ρεα σε τι δωμάτιο θα πας? Εγώ στο τρίκλινο. Αν θες να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα μπας και είμαστε μαζί!!!

Όντως, εσύ είσαι πιο μπροστά από μένα! Γιατί θα πας τόσο σύντομα στο γιατρό?

Τρίκλινο κ εγώ...Μακάρι να είμαστε μαζί, να λέμε κ καμια κουβέντα κ γενικά, αφού γνωριστήκαμε να κάνουμε παρέα! Κ βέβαια να ανταλλάξουμε, το ρωτάς? Όποια μπει πρώτη, να πάρει τηλ την άλλη. Κ αν μπούμε μαζί να ζητήσουμε να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο! ΧΕΧΕ! :tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Όντως, εσύ είσαι πιο μπροστά από μένα! Γιατί θα πας τόσο σύντομα στο γιατρό?

Τρίκλινο κ εγώ...Μακάρι να είμαστε μαζί, να λέμε κ καμια κουβέντα κ γενικά, αφού γνωριστήκαμε να κάνουμε παρέα! Κ βέβαια να ανταλλάξουμε, το ρωτάς? Όποια μπει πρώτη, να πάρει τηλ την άλλη. Κ αν μπούμε μαζί να ζητήσουμε να είμαστε στο ίδιο δωμάτιο! ΧΕΧΕ! :tongue:

tfQvp2.png

Γενικά από την ώρα που έχω μπει στον μήνα μου με παρακολουθεί κάθε 5 μέρες περίπου. Μου είχε πει από την 35η και μετά κάθε εβδομάδα.

Να σου πω την αλήθεια, έτσι δεν έχω και άγχος που ξέρω ότι με βλέπει συχνά.

Μακάρι να είμαστε παρέα!!! Και ναι να κάνουμε παρέα!!! Φαντάζεσε στην εισαγωγή του Ρέα?? Παρακαλώ να με βάλετε μαζί με την κυρία......., δίπλα δίπλα παρακαλώ!!!!

Γενικά από την ώρα που έχω μπει στον μήνα μου με παρακολουθεί κάθε 5 μέρες περίπου. Μου είχε πει από την 35η και μετά κάθε εβδομάδα.

Να σου πω την αλήθεια, έτσι δεν έχω και άγχος που ξέρω ότι με βλέπει συχνά.

Μακάρι να είμαστε παρέα!!! Και ναι να κάνουμε παρέα!!! Φαντάζεσε στην εισαγωγή του Ρέα?? Παρακαλώ να με βάλετε μαζί με την κυρία......., δίπλα δίπλα παρακαλώ!!!!

Με κόβω να πηγαίνω νωρίτερα στον γιατρό για να μ φύγει το άγχος. Δν μπορώ να περιμένω, θέλω να ξέρω τι μ γίνεται. Αν κ δν έχω κάτι περίεργο...απλά ξέρεις...Θα δω! Θα δοκιμάσω τις αντοχές μου!

Καλά, αν γίνει κανα τέτοιο σκηνικό, βλέπω τις κοπέλες να λένε "ααα, αυτή το έχασε, που νομίζει ότι ήρθε, σε σινεμά??" χαχαχαχαχα!

Λοιπόν, σου στέλνω σε μνμ το κιν. μου. Κάνε αναπάντητη ή στείλε μ κ εσύ το δικό σου. Facebook έχεις?

Πάω να την πέσω, γτ αύριο θα ξυπνήσω κατά τις 9.30!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

Φιλιάαα!

Υ.Γ.: Μη χάνεσαι, κ αν αισθάνεσαι down, να μπαίνεις για να σε ανεβάζουμε! Όλο κ κάτι θα βρούμε να σου πούμε...ή όπως λέω "όλο κ κάποιο καραγκιοζιλίκι θα κάνω"! :D:D:D:D:D:D:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Με κόβω να πηγαίνω νωρίτερα στον γιατρό για να μ φύγει το άγχος. Δν μπορώ να περιμένω, θέλω να ξέρω τι μ γίνεται. Αν κ δν έχω κάτι περίεργο...απλά ξέρεις...Θα δω! Θα δοκιμάσω τις αντοχές μου!

Καλά, αν γίνει κανα τέτοιο σκηνικό, βλέπω τις κοπέλες να λένε "ααα, αυτή το έχασε, που νομίζει ότι ήρθε, σε σινεμά??" χαχαχαχαχα!

Λοιπόν, σου στέλνω σε μνμ το κιν. μου. Κάνε αναπάντητη ή στείλε μ κ εσύ το δικό σου. Facebook έχεις?

Πάω να την πέσω, γτ αύριο θα ξυπνήσω κατά τις 9.30!

Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!

Φιλιάαα!

Υ.Γ.: Μη χάνεσαι, κ αν αισθάνεσαι down, να μπαίνεις για να σε ανεβάζουμε! Όλο κ κάτι θα βρούμε να σου πούμε...ή όπως λέω "όλο κ κάποιο καραγκιοζιλίκι θα κάνω"! :D:D:D:D:D:D:D

tfQvp2.png

Έχεις τους λόγους σου να αγχώνεσαι. Να του πεις να σε βλέπει ποιο συχνα για να αισθάνεσαι και εσύ καλύτερα.

Θα σου στείλω πμ!:P Facebook είχα αλλά έκανα διαγραφή προφιλ.

Θα τα πούμε αύριο. Φιλάκια πολλά και καλό βράδυ...

καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε?

βλέπω το ξενυχτίσατε πάλι εχθές.....;)

αχ εγώ έκανα σήμερα τις εξετάσεις αίματος ...και παρασκευή θα κανονίσω ραντεβού με τη γιατρό.

μπήκα επιτέλους στο μήνα μου!!!και περιμένω το μικρούλη...

να σας ρωτήσω ..για το περπάτημα τι σας έχει πει? να κάνετε μικρές στάσεις?

εγώ ξεκίνησα πάλι εχθές (μιας και μπήκα στο μήνα μου) αλλά δεν κάνω στάσεις..απλά πηγαίνω με το ρυθμό που αντέχω..

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε?

βλέπω το ξενυχτίσατε πάλι εχθές.....;)

αχ εγώ έκανα σήμερα τις εξετάσεις αίματος ...και παρασκευή θα κανονίσω ραντεβού με τη γιατρό.

μπήκα επιτέλους στο μήνα μου!!!και περιμένω το μικρούλη...

να σας ρωτήσω ..για το περπάτημα τι σας έχει πει? να κάνετε μικρές στάσεις?

εγώ ξεκίνησα πάλι εχθές (μιας και μπήκα στο μήνα μου) αλλά δεν κάνω στάσεις..απλά πηγαίνω με το ρυθμό που αντέχω..

Καλημέρα!

Σε σκέφτομαι που εισαι ακόμα στη δουλεια... εγω δεν θα άντεχα με τίποτα! Εδω βγηκα στην άδεια κανονικά (οχι νωρίτερα εννοω) και πάλι τον τελευταίο καιρό κουραζόμουν.

Για το περπάτημα, δεν ξέρω να σου πω καθόλου γιατί δεν την πέρασα τη φάση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Εμένα αντίθετα μου έλεγαν να κουράζομαι όσο λιγότερο γίνεται (λόγω του προβλήματος που είχα) :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καλημέρα!

Σε σκέφτομαι που εισαι ακόμα στη δουλεια... εγω δεν θα άντεχα με τίποτα! Εδω βγηκα στην άδεια κανονικά (οχι νωρίτερα εννοω) και πάλι τον τελευταίο καιρό κουραζόμουν.

Για το περπάτημα, δεν ξέρω να σου πω καθόλου γιατί δεν την πέρασα τη φάση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Εμένα αντίθετα μου έλεγαν να κουράζομαι όσο λιγότερο γίνεται (λόγω του προβλήματος που είχα) :mrgreen:

καλημέρα! μια εβδομάδα έμεινε..και μετά σπιτάκι...(επιτέλους)

προσπαθώ να το σκέφτομαι έτσι..για να μη φρικάρω..:tongue:

εντάξει το αντέχω ακόμα λίγο...αν και το βράδυ κλείνουν τα μάτια μου σε χρόνο ρεκόρ..

θα έλεγα οτι το άγχος για να τελειώσουμε με κάνει και αντέχω..

έχω ραντεβού με τη γιατρό Παρασκευή η Δευτέρα και έλεγα να τη ρωτήσω τότε για το περπάτημα..:rolleyes:

αν και στις εβδομάδες που είμαστε..τι να πάθω??? το πολύ πολύ να γεννήσω..:tongue::tongue:

Ο πρίγκιπάκος μας είναι
[url=http://lilypie.com][img]http://lb4f.lilypie.com/eWZNp2.png[/img][/url]

το μικρό μας θαυματάκι!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/9PDwp2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lmtf.lilypie.com/6YsSp2.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

Παρούσα και έγκυος!!!

Τι ωραία! Μια , μία μπαίνει στον μήνα της σιγά σιγά!!!:P:p

Λοιπόν όσον αφορά το περπάτημα:

Εμένα ο γιατρός μου είπε το εξής: θέλω να πας στο mall. Τι εννοω όμως μου λέει όταν σου λέω mall. Σταμάτα ξεκίνα. Περπατάς λίγο , σταματάς βλέπεις βιτρίνες και συνεχίζεις. Μου είπε ότι το συνεχόμενο δεν κάνει τίποτα.

Εγώ το Σαββάτο που έκανα συνεχόμενα σε σχέση με χτες που ήμουν σταμάτα ξεκίνα, σήμερα ήταν πολύ καλύτερα. Το Σάββατο κουράστηκα πάρα πολύ. Του είπα και για τις σκάλες, και μου είπε ναι κάνουν καλό αλλά δεν θα κάνουμε και πρωταθλητισμό...

Και η αλήθεια είναι ότι εμένα οι σκάλες με στέλνουν!!!

Χτες πήγα στο Μαρούσι, και είμασταν πάνω κάτω στον Πεζόδρομο. Πήραμε και μία σοκολάτα από Starbucks και ήταν super!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...