Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτα που εφαγες μπροστα τους για γλυκο θα τα ετρωγα μονο σε μερα διαιτας...;)

χιχιχι

και εγώ ειμαι "στενή" και πονάω πολλές φορές και στην επαφή και πάντα στον γυναικολόγο, αν και αυτός που έχω τώρα είναι πολύ ελαφροχέρης σε σχέση με άλλους που είχα παλιότερα, αλλά δεν ανησυχώ γιατί θα κάνω επισκληρίδιο. εσύ λες να προσπαθήσεις χωρίς;

iiAs.png

9JCHp3.png

Ξέχασα να πω.... έχω καούρααααααααααααααα :evil:

Εγω (πάλι στην κοσμάρα μου) δεν είχα αμφιβολίες για το αν θα γίνω καλή μάνα. Γενικά δεν μου είχαν περάσει απο το μυαλό καθόλου πολλά από τα κρίσημα ερωτήματα που είναι φυσιολογικό να έχεις.

Τωρα εξακολουθω να ειμαι στην κοσμάρα μου σε κάποιους τομείς, έχω συναίσθηση τί γίνεται σε άλλους και σε κάποιους με πιάνει άγχος μάλλον χωρίς λόγο.

Σε αυτη την εγκυμοσύνη νιώθω πιο φορτισμένη συναισθηματικά πάντως κι ας πάνε όλα ρολόι.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

μια από τα ίδια και εγώ! τρομερή ανασφάλεια για το κάθετι και τύψεις από τώρα ότι δεν είμαι καλή μάνα. μια μέρα να μη φάω σώστα και τρελαίνομαι ότι δεν του προσφέρω τίποτα...και η ψυχολογία φτάνει στον πάτο. κάλεσα και για καφέ την κυριακή ένα ζευγάρι και έφαγα μπροστά τους ένα κομμάτι κέικ λεμόνι σπιτικό και ένα μπισκότο του εμπορίου. με κοίταξαν λες και έπαιρνα ηρωίνη! "κάνει τόση ζάχαρη;;;!!!". και ενώ ξέρω ότι δεν έκανα και κάτι το φοβερό και ότι είναι βλάκες, παρόλα αυτά οι τύψεις πάνε και έρχονται!

Α, στη διατροφή...πρόσεχα στην αρχή να του προσφέρω πολλά θρεπτικά συστατικά...τώρα τρώω περισσότερη σαβουρίτσα! ΧΕΧΕ! Ε, αρκετά άντεξα κ εγώ!

Όσο για τα γλυκά (σαν γνήσια γλυκατζού), αν βρω μπροστά μου κανα καλό..σιγά μην φοβηθώ τα αδιάκριτα βλέματα! Ίσα-ίσα, ολοι μ λένε να φάω κ το δικό τους...Εγώ όμως στο ύψος μου... :tongue::tongue::tongue::tongue: "Δεν θα το παρακάνω", απαντάω!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

χιχιχι

και εγώ ειμαι "στενή" και πονάω πολλές φορές και στην επαφή και πάντα στον γυναικολόγο, αν και αυτός που έχω τώρα είναι πολύ ελαφροχέρης σε σχέση με άλλους που είχα παλιότερα, αλλά δεν ανησυχώ γιατί θα κάνω επισκληρίδιο. εσύ λες να προσπαθήσεις χωρίς;

Ελεγα να ξεκινησω χωρις να το θεωρω δεδομενο και βλέποντας και κανοντας εκεινη την ωρα...

Καλησπέρα!

Ξανά εδώ αφού τάισα,άλλαξα, κοίμησα τον μικρό μου.

Αχχχ πώς θα την παλέψω με 2 ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Μάλλον έχουμε δυνάμεις που δεν τις υπολογίζουμε, ελπίζω:rolleyes:!!!!

στην πρώτη εγκυμοσύνη με εξέτασε κολπικά η μαία του γιατρού και πετάχτηκα στο ταβάνι.Θυμάμαι τον πόνο πιο πολύ από την γέννα!!!

Μετά δεν άφηνα να με πλησιάσουν ούτε στα 5 βήματα μέχρι να γεννήσω.

Αυτή την φορά είναι καλύτερα...είναι ίσως πιο ελαφροχέρης ο γιατρός μου...οπότε δεν πονάω πολύ!!!

¨οσο για τα κιλά....δεν μπορώ να βλέπω τα νούμερά σας!!!

Είμαι αισίως +32!!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Καλησπέρα!

Ξανά εδώ αφού τάισα,άλλαξα, κοίμησα τον μικρό μου.

Αχχχ πώς θα την παλέψω με 2 ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Μάλλον έχουμε δυνάμεις που δεν τις υπολογίζουμε, ελπίζω:rolleyes:!!!!

στην πρώτη εγκυμοσύνη με εξέτασε κολπικά η μαία του γιατρού και πετάχτηκα στο ταβάνι.Θυμάμαι τον πόνο πιο πολύ από την γέννα!!!

Μετά δεν άφηνα να με πλησιάσουν ούτε στα 5 βήματα μέχρι να γεννήσω.

Αυτή την φορά είναι καλύτερα...είναι ίσως πιο ελαφροχέρης ο γιατρός μου...οπότε δεν πονάω πολύ!!!

¨οσο για τα κιλά....δεν μπορώ να βλέπω τα νούμερά σας!!!

Είμαι αισίως +32!!!!

Πως τα κατάφερες βρε θηρίο κ πήρες 32?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

τί να πώ???

Και στην προηγούμενη 30 πήρα και δεν το κατάλαβα!!!

Και ήμουν και σχετικά μαζεμένη στο τι έτρωγα....τώρα που δεν με ένοιαζε έβαλα 2 παραπάνω!!!

Πάντως γενικά είχα πολύ καλό μεταβολισμό και έτρωγα αντικειμενικά πολύ...

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

τί να πώ???

Και στην προηγούμενη 30 πήρα και δεν το κατάλαβα!!!

Και ήμουν και σχετικά μαζεμένη στο τι έτρωγα....τώρα που δεν με ένοιαζε έβαλα 2 παραπάνω!!!

Πάντως γενικά είχα πολύ καλό μεταβολισμό και έτρωγα αντικειμενικά πολύ...

Κοιτά κ εγώ δν μπορώ να πω ότι κρατιόμουν...όταν πεινούσα, έτρωγα! Και πεινούσα αρκετά...

Ε, αν τα έχασες την προηγούμενη φορά, θα τα χάσεις κ τώρα...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Αχ, κοριτσια μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η φιλη μου που ελεγα οτι γεννησε τον Ιουνιο και πιστευει οτι ολες οι εγκυμοσυνες ειναι σαν τη δικη της. Μιλαμε στο fb και παλι τα ιδια!:evil:

Αυτη ειχε συσπασεις ολο τον ογδοο και την εβγαλε κρεβατωμενη. Γεννησε με το που μπηκε στο μηνα της και εχει φαει κολλημα οτι γεννησε επειδη εκανε σεξ. Το οτι ειχε συσπασεις και με το ζορι το κρατουσαν να μη γεννηθει πιο νωρις δεν της περναει απο το μυαλο! Και θεωρει πως αν εκανα σεξ θα ειχα ηδη γεννησει! Ξεχασα να πω οτι μονο η γιατρος της ξερει και ο δικος μου εννοειται πως ειναι αχρηστος και ασχετος!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αχ, κοριτσια μου εχει σπασει τα νευρα αυτη η φιλη μου που ελεγα οτι γεννησε τον Ιουνιο και πιστευει οτι ολες οι εγκυμοσυνες ειναι σαν τη δικη της. Μιλαμε στο fb και παλι τα ιδια!:evil:

Αυτη ειχε συσπασεις ολο τον ογδοο και την εβγαλε κρεβατωμενη. Γεννησε με το που μπηκε στο μηνα της και εχει φαει κολλημα οτι γεννησε επειδη εκανε σεξ. Το οτι ειχε συσπασεις και με το ζορι το κρατουσαν να μη γεννηθει πιο νωρις δεν της περναει απο το μυαλο! Και θεωρει πως αν εκανα σεξ θα ειχα ηδη γεννησει! Ξεχασα να πω οτι μονο η γιατρος της ξερει και ο δικος μου εννοειται πως ειναι αχρηστος και ασχετος!

Τι τραβάς κ εσύ! Πες της αύριο ότι έκανες όλο το βράδυ σεξ, αλλά δν παρατήρησες καμία διαφορά! ΧΑΧΑ!

Κ στην τελική, πες της στην ψύχρα ότι δν είναι όλες οι εγκυμοσύνες ίδιες!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Τι τραβάς κ εσύ! Πες της αύριο ότι έκανες όλο το βράδυ σεξ, αλλά δν παρατήρησες καμία διαφορά! ΧΑΧΑ!

Κ στην τελική, πες της στην ψύχρα ότι δν είναι όλες οι εγκυμοσύνες ίδιες!

tfQvp2.png

Της το εχω πει χιλιαδες φορες! Οχι μονο αυτο... αλλα της υπενθυμίζω συνεχεια οτι αυτη ειχε συσπασεις και με το ζορι εφτασε στο μηνα της. Δε λεει να το καταλαβει!

Και να 'ταν μονο αυτο... δεν μπορει να χωνεψει οτι εγω δεν ειχα νευρα μεχρι τον εκτο.(οπως ειχε αυτη) Επισης εχει κολλησει οτι απο τον εβδομο ανοιγει η ορεξη σου και τρως ασταματητα.(οπως εκανε η ιδια) Και αλλα τετοιου ειδους στερεοτυπα που εχει δημιουργησει με βαση τη δικη της περιπτωση

Με εχει κανει να την αποφευγω γιατι με κουραζει!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Της το εχω πει χιλιαδες φορες! Οχι μονο αυτο... αλλα της υπενθυμίζω συνεχεια οτι αυτη ειχε συσπασεις και με το ζορι εφτασε στο μηνα της. Δε λεει να το καταλαβει!

Και να 'ταν μονο αυτο... δεν μπορει να χωνεψει οτι εγω δεν ειχα νευρα μεχρι τον εκτο.(οπως ειχε αυτη) Επισης εχει κολλησει οτι απο τον εβδομο ανοιγει η ορεξη σου και τρως ασταματητα.(οπως εκανε η ιδια) Και αλλα τετοιου ειδους στερεοτυπα που εχει δημιουργησει με βαση τη δικη της περιπτωση

Με εχει κανει να την αποφευγω γιατι με κουραζει!!!

Ε ρε τι γίνεται...

Από μακριά κ αγαπημένες! Αν είναι να σου ζαλίζει τον έρωτα..!:tongue::tongue::tongue:

Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν γεννήσεις...το μωρό σου θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει κ να παθαίνει ό,τι κ το δικό της στον ανάλογο μήνα!

ΗΡΩΑΣ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...