Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Εγώ έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είμαι έτοιμη..έπρεπε να φτάσω στο τέλος για να αναρωτηθώ??? Τόσους μήνες στον κόσμο μου!

tfQvp2.png

Δεν εισαι η μονη!!! Κι εγω το αναρρωτιεμαι αυτο απο την ημερα που εμεινα εγκυος! Πιο πριν ηθελα παρα πολυ να κανουμε μωρο και ανυπομονουσα και μολις εμεινα εγκυος φρικαρα! Το τι ανασφαλεια οτι δεν θα τα καταφερω, οτι δεν θα το αγαπαω, οτι δεν ειμαι ετοιμη εβγαλα... δε λεγεται!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι, εμενα αντιθετως δεν μου εκανε καθολου κολπικο υπερηχο... Εχωσε η μαια το δαχτυλό της και επιασε στα πλαινα τον τραχηλο νομίζω και μου ειπε οτι ειναι σφιχτος.. Αυτο.. Εσενα σου ειπε αν θα κανεις καλλιεργεια?

όχι, δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Ας μη λέω μεγάλες κουβέντες όμως, αύριο το πρωί έχω ραντεβού!

Vhjfp3.png

Εγω δεν πονεσα. Τωρα, ειναι ελαφροχερης ο γιατρος?... εγω ημουν πολυ χαλαρη?... ετυχε?... δεν ξερω!

Συγγνώμη, αλλά πάλι δεν κατάλαβα :oops: μιλάμε για κολπικό υπέρηχο ή για κολπικό... χέρι γιατρού??

Vhjfp3.png

Δεν εισαι η μονη!!! Κι εγω το αναρρωτιεμαι αυτο απο την ημερα που εμεινα εγκυος! Πιο πριν ηθελα παρα πολυ να κανουμε μωρο και ανυπομονουσα και μολις εμεινα εγκυος φρικαρα! Το τι ανασφαλεια οτι δεν θα τα καταφερω, οτι δεν θα το αγαπαω, οτι δεν ειμαι ετοιμη εβγαλα... δε λεγεται!

μια από τα ίδια και εγώ! τρομερή ανασφάλεια για το κάθετι και τύψεις από τώρα ότι δεν είμαι καλή μάνα. μια μέρα να μη φάω σώστα και τρελαίνομαι ότι δεν του προσφέρω τίποτα...και η ψυχολογία φτάνει στον πάτο. κάλεσα και για καφέ την κυριακή ένα ζευγάρι και έφαγα μπροστά τους ένα κομμάτι κέικ λεμόνι σπιτικό και ένα μπισκότο του εμπορίου. με κοίταξαν λες και έπαιρνα ηρωίνη! "κάνει τόση ζάχαρη;;;!!!". και ενώ ξέρω ότι δεν έκανα και κάτι το φοβερό και ότι είναι βλάκες, παρόλα αυτά οι τύψεις πάνε και έρχονται!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη, αλλά πάλι δεν κατάλαβα :oops: μιλάμε για κολπικό υπέρηχο ή για κολπικό... χέρι γιατρού??

Κολπικο χερι μαιας :tongue:. Καλα εγω ποναω παντα και στην επαφη οπότε μαλλον σχετιζεται απο οτι μου ειπε γιατι ειναι πολύ σφιχτο το πυρηναιο ή κατι τετοιο μου ειπε... Απλά αναρωτιεμαι πως θα την παλεψω στη γεννα?!?

μια από τα ίδια και εγώ! τρομερή ανασφάλεια για το κάθετι και τύψεις από τώρα ότι δεν είμαι καλή μάνα. μια μέρα να μη φάω σώστα και τρελαίνομαι ότι δεν του προσφέρω τίποτα...και η ψυχολογία φτάνει στον πάτο. κάλεσα και για καφέ την κυριακή ένα ζευγάρι και έφαγα μπροστά τους ένα κομμάτι κέικ λεμόνι σπιτικό και ένα μπισκότο του εμπορίου. με κοίταξαν λες και έπαιρνα ηρωίνη! "κάνει τόση ζάχαρη;;;!!!". και ενώ ξέρω ότι δεν έκανα και κάτι το φοβερό και ότι είναι βλάκες, παρόλα αυτά οι τύψεις πάνε και έρχονται!

Ασε! Ευτυχως οι γονεις μου απο μονοι τους μου ειπαν : " Μην εχεις τυψεις αν δεν νιωθεις τιποτα... Κι εμεις στον αδερφο σου ημασταν αναισθητοι!!! Μετα ερχονται ολα..."

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Κολπικο χερι μαιας :tongue:. Καλα εγω ποναω παντα και στην επαφη οπότε μαλλον σχετιζεται απο οτι μου ειπε γιατι ειναι πολύ σφιχτο το πυρηναιο ή κατι τετοιο μου ειπε... Απλά αναρωτιεμαι πως θα την παλεψω στη γεννα?!?

Μια χαρα θα την παλεψεις! Θα σκεφτεσαι οτι αλλες κι αλλες τα καταφεραν, εσυ γιατι να μην τα βγαλεις περα?...;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Ασε! Ευτυχως οι γονεις μου απο μονοι τους μου ειπαν : " Μην εχεις τυψεις αν δεν νιωθεις τιποτα... Κι εμεις στον αδερφο σου ημασταν αναισθητοι!!! Μετα ερχονται ολα..."

Αυτα που εφαγες μπροστα τους για γλυκο θα τα ετρωγα μονο σε μερα διαιτας...;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

είναι σαν να λέμε... το μακρύ χέρι του νόμου???

κάτι για κεφάλι μωρού ακούω! μέχρι ΠΟΎ φτάνει αυτό το χεράκι????? ωχ ωχ ωχ...

οχι μη φρικαρεις το πολύ να μπήκε οσο ο κολποδιαστολεας οταν κανεις παπ. Εξάλλου οπως λενε κι αλλες κοπέλες δεν πονάει, μπορει απλα να εχω ευαισθησια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...