Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Το λαστεξ υποστηρίζει την κοιλιά που το χρειάζεται λόγω των ραμάτων. Εμένα ένιωσα πως με βοήθησε αλλά δεν νομίζω πως είναι και απαραίτητο.

Οσο για τα κιλα, εγω όταν βγηκα απο το μαιευτηριο είχα χάσει όλα τα κιλά που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη (10 κιλά δηλαδή). Με τον θηλασμό.... δεν έχω ξαναφάει τόσο πολύ στη ζωή μου! Μιλάμε πως έτρωγα σαν γουρούνι και δεν έπερνα γραμμάριο! Για την ακρίβια, αν δεν έτρωγα υπερβολικά για 2-3 μέρες έχανα αμέσως κιλά. Τότε ήμουν πολύυυυυυ χαρούμενη με αυτη την κατάσταση όμως την πάτησα!!! Μόλις σταμάτησα να θηλάζω και μέχρι να σταματησω να τρώω αυτά που έτρωγα, πήρα 10 κιλα! (και ήταν όοοοοοολα δικά μου!). Ειμαι αποφασισμένη λοιπόν αυτη τη φορά να μην κάνω το ίδιο λάθος.

Οπότε, θεωρητικά (γτ έχει να κάνει κ με κάθε οργανισμό) με το που βγαίνεις από το μαιευτήριο χάνεις 8-10 κιλά. Μακάρι να μ μείνουν μόνο 3-5 κιλάκια (έχω πάρει 13, αν κ δν μ φαίνονται)! Θα είμαι σούπερ!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπότε, θεωρητικά (γτ έχει να κάνει κ με κάθε οργανισμό) με το που βγαίνεις από το μαιευτήριο χάνεις 8-10 κιλά. Μακάρι να μ μείνουν μόνο 3-5 κιλάκια (έχω πάρει 13, αν κ δν μ φαίνονται)! Θα είμαι σούπερ!

tfQvp2.png

Βένια όπως σε είδα και στις φώτο στο facebook δεν πρόκειται να σου μείνει τίποτα από κιλά! Μην αγχώνεσαι. :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Βενια μια χαρα ειναι τα 13. Εγω 5 προς το παρον αλλα ειμαι πολλαααα κιλα. Οποτε....

Ολη μερα στο ποδι. Πιστευω τωρα με τα 2 μωρα να γινω κορμαρα...χαχαχα Τρομαρα μου.

Καλησπερα! Σημερα πήγα για την πρώτη κολπικη εξεταση απο τη μαια. Ολα οκ, το μωρο δεν εχει εμπεδωθει αλλα εχει ακουμπήσει με το κεφαλι. Το μόνο αρνητικο οτι ο τραχηλος ειναι πολύ σκληρος και για να γινει η εξεταση πονεσα τοοοσο που αναρωτιεμαι ποσο θα πονεσω στη γέννα...Μου ειχε πει ο γιατρος να του θυμισω να κανουμε και καλλιεργεια και το ξεχασα. Εσεις σε ποια εβδομαδα κανατε ή θα κανετε καλλιεργεια?!?

stellitsa1978 και EvaBar

θυμίστε μου να σας βγάλω έξω μόλις γεννήσουμε!!! Με τόσα εμψυχωτικά που μ λέτε, νομίζω ότι επιβάλλεται!!! ;)

Εσείς κ αν θα χάσετε..με διπλό τρέξιμο! Στιλάκιααα θα γίνετε!:-D:-D:-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Σημερα πήγα για την πρώτη κολπικη εξεταση απο τη μαια. Ολα οκ, το μωρο δεν εχει εμπεδωθει αλλα εχει ακουμπήσει με το κεφαλι. Το μόνο αρνητικο οτι ο τραχηλος ειναι πολύ σκληρος και για να γινει η εξεταση πονεσα τοοοσο που αναρωτιεμαι ποσο θα πονεσω στη γέννα...Μου ειχε πει ο γιατρος να του θυμισω να κανουμε και καλλιεργεια και το ξεχασα. Εσεις σε ποια εβδομαδα κανατε ή θα κανετε καλλιεργεια?!?

Συγγνώμη, πώς γίνεται αυτή η εξέταση και πονάει? Εμένα μέχρι στιγμής ο γιατρός, εκτός από τον υπέρηχο στην κοιλιά, μου κάνει και κολπικό υπέρηχο για να βλέπει τον πλακούντα-αυτό εννοείς?

Vhjfp3.png

Να ξερετε οτι μολις γεννησετε πολλες σας φιλες θα χαθουν. Μονο με μανουλες θα βρισκεται παρηγορια. Σας το λεω εκ πειρας.

Επισης ο θηλασμος ειναι σαν γυμναστικη. Χανεις ευκολα κιλα.

Πόσο δίκιο 'εχεις!!!Πάντως οι πραγματικές φιλίες εδώ φαίνονται!!!!

όσο για τον θηλασμό...ελπίζω να τα καταφέρω και εγώ!!!;)

chris83 σε τι φάση είσαι???

Εμένα έχει έρθει η πεθερά μου και δεν τολμάω να ανασάνω.Με κοιτάει έντρομη και με ρωτάει "γεννάς??""

Τα νεύρα μου:evil:

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Συγγνώμη, πώς γίνεται αυτή η εξέταση και πονάει? Εμένα μέχρι στιγμής ο γιατρός, εκτός από τον υπέρηχο στην κοιλιά, μου κάνει και κολπικό υπέρηχο για να βλέπει τον πλακούντα-αυτό εννοείς?

οχι, εμενα αντιθετως δεν μου εκανε καθολου κολπικο υπερηχο... Εχωσε η μαια το δαχτυλό της και επιασε στα πλαινα τον τραχηλο νομίζω και μου ειπε οτι ειναι σφιχτος.. Αυτο.. Εσενα σου ειπε αν θα κανεις καλλιεργεια?

Εγω δεν πονεσα. Τωρα, ειναι ελαφροχερης ο γιατρος?... εγω ημουν πολυ χαλαρη?... ετυχε?... δεν ξερω!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

chris83 σε τι φάση είσαι???

Εμένα έχει έρθει η πεθερά μου και δεν τολμάω να ανασάνω.Με κοιτάει έντρομη και με ρωτάει "γεννάς??""

Τα νεύρα μου:evil:

Αστα! Πηγα το πρωι για περπατημα, γυρισα εκανα δουλειες. Το απόγευμα ξανα δουλειες! Ο αντρας μου να λεει "φτανει!" Εγω εκει!!! Μεχρι να γεννησω δεν θα κατσω!!! Αυριο εχω στο προγραμμα αλλες! Θα το λιωσω το σπιτι!

v9gkhg0kf9drps4b.png

stellitsa1978 και EvaBar

θυμίστε μου να σας βγάλω έξω μόλις γεννήσουμε!!! Με τόσα εμψυχωτικά που μ λέτε, νομίζω ότι επιβάλλεται!!! ;)

Εσείς κ αν θα χάσετε..με διπλό τρέξιμο! Στιλάκιααα θα γίνετε!:-D:-D:-D

tfQvp2.png

Εγω Βένια στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν εντελώς ούφο! Καλά ειχα και διάφορα προβληματα στην εγκυμοσύνη που με αποροφούσαν, αλλά γενικά δεν είχα ιδέα για τα διάφορα θέματα που μπορεί να αντιμετώπιζα. Θεωρούσα απλά δεδομένο πως θα γεννήσω και θα είμαι μια χαρα, δεν θα χρειάζομαι βοήθεια, θα θηλάζω αποκλειστικά και άλλα τέτοια.

Τωρα πραγματικά νιώθω πιο ανασφαλής. Μου μπαίνουν διάφοερες ιδέες.

Αντε να δουμε γιατί κι εγω έχω μερικά παραπανίσια κιλά και είναι (ελπίζω) ευκαιρία να τα χάσω. Στέλλα εγω είμαι στο +7 αυτη τη στιγμή. Ελπίζω να γεννήσω στο +10.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει καλλιέργεια. Οσο για την κολπική εξέταση, δεν είναι και ευχάριστη αλλά και σε μένα δεν ήταν επόδυνη.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγω Βένια στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν εντελώς ούφο! Καλά ειχα και διάφορα προβληματα στην εγκυμοσύνη που με αποροφούσαν, αλλά γενικά δεν είχα ιδέα για τα διάφορα θέματα που μπορεί να αντιμετώπιζα. Θεωρούσα απλά δεδομένο πως θα γεννήσω και θα είμαι μια χαρα, δεν θα χρειάζομαι βοήθεια, θα θηλάζω αποκλειστικά και άλλα τέτοια.

Τωρα πραγματικά νιώθω πιο ανασφαλής. Μου μπαίνουν διάφοερες ιδέες.

Αντε να δουμε γιατί κι εγω έχω μερικά παραπανίσια κιλά και είναι (ελπίζω) ευκαιρία να τα χάσω. Στέλλα εγω είμαι στο +7 αυτη τη στιγμή. Ελπίζω να γεννήσω στο +10.

Είναι λογικό βρε Ευάκι, αν έχεις τόσα άλλα να σκέφτεσαι...κάποια άλλα τα αγνοείς! Όλα καλά θα πάνε...όσες ανασφάλειες κ αν έχεις!

Εγώ έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είμαι έτοιμη..έπρεπε να φτάσω στο τέλος για να αναρωτηθώ??? Τόσους μήνες στον κόσμο μου!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...