Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Θα βαλεις κορσε απο μεσα απο το φορεμα...;)

Πλάκα πλάκα, όσες κάνουμε καισαρική ένα λαστεξάκι θα το χρειαστούμε για 1-2 βδομάδες. Εγω είχα πάρει και με είχεβολέψει μια χαρά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα η κοιλια μου εμεινε λιγο χαλαρη. Παρολο που ειμαι παχουλη κοιλια δεν εχω. Υπηρχαν κοπελες αδυνατες στο θαλαμο που οι κοιλια τους ηταν σαν να μην ειχαν γεννησει. Εμενα βεβαια δεν προλαβε να επανελθει γιατι μετα απο 8 μηνες ξαναεμεινα εγκυος.

Κορίτσια να κάνω άλλη μια από τις χαζές μου ερωτήσεις? Μόλις γεννήσουμε η κοιλιά μας πώς θα είναι?Όπως για παράδειγμα ήταν στον έκτο μήνα?Να ξέρω για να δω σε τι ρούχα θα μπαίνω μόλις γεννήσω.

Α και κάτι άλλο,από τις φίλες μου είμαι η πρώτη που μένει έγκυος και όταν γκρινιάζω για όλα αυτά που τραβάμε δε με καταλαβαίνει καμία.Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αλλά είναι πολύ εκνευριστικό να μην έχεις κανέναν να σε καταλάβει μιας και τον άντρα μου τον βλέπω λίγες ώρες μέσα στη μέρα.Οι φίλες μου λένε τη γνωστή ατάκα "Υπομονή,δε μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο." (χαίρω πολύ,αυτό το ξέρω και από μόνη μου) και η πεθερά μου λέει το γνωστό "Ε,όλες τα περάσαμε αυτά..." (λες και όλες οι εγκυμοσύνες είναι ίδιες,αλλά και πάλι δε με νοιάζει τι πέρασαν αυτοί,εγώ γίνεται να μη τα περνάω?).

επειδή και εγώ έμεινα πρώτη έγκυος από τις κολλητές μου, η μία εξαφανίστηκε από το πρώτο κιόλας τρίμηνο γιατί κόντεψε να σκάσει από τη ζήλια της και η άλλη θα γίνει νονά του μικρού μου με ακούει και συμπαραστέκεται αρκετά αλλά προσπαθώ να μη λέω και πολλά και να γίνομαι κουραστική.

πραγματική συμπαράσταση έχω από τον άντρα μου, ένα ζευγάρι φίλων του άντρα μου που γέννησαν τον ιούνιο και τα έχουν πρόσφατα και εσάς!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Εμένα μου λένε οτι χάνεις περίπου τα 6-7 κιλά όταν γεννήσεις...άρα τα υπόλοιπα μάλλον θα μας φαίνονται. Εμένα που είμαι 16+ κιλά από τα κανονικά μου μάλλον θα φαίνονται! Τι να κάνουμε όμως παιδάκι θα φαίρουμε στον κόσμο...μετά θα μιλάμε για δίαιτα και γυμναστήρια!

Εμενα η χειροτερη μου ειναι αυτη που γεννησε τον Ιουνη. Θεωρει οτι ολες οι εγκυμοσυνες ειναι ιδιες με τη δικη της!

Γενικα οι φιλες μου ειναι μακρια και μιλαμε περισσοτερο απο το τηλεφωνο οποτε δεν εχω αμεση επαφη. Τα κοριτσια τωρα, που κανω παρεα εδω ενθουσιαζονται με την εγκυμοσυνη μου και ειδικα με την κοιλια μου οταν κουνιεται...

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου λένε οτι χάνεις περίπου τα 6-7 κιλά όταν γεννήσεις...άρα τα υπόλοιπα μάλλον θα μας φαίνονται. Εμένα που είμαι 16+ κιλά από τα κανονικά μου μάλλον θα φαίνονται! Τι να κάνουμε όμως παιδάκι θα φαίρουμε στον κόσμο...μετά θα μιλάμε για δίαιτα και γυμναστήρια!

Εγω ειπα οτι θα ζυγιστω μια φορα πριν φυγω για το μαιευτηριο, μια οταν γυρισω και μια οταν σαραντισω. Απο την τελευταια ζυγιση θα αρχισω να μετραω!;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Να ξερετε οτι μολις γεννησετε πολλες σας φιλες θα χαθουν. Μονο με μανουλες θα βρισκεται παρηγορια. Σας το λεω εκ πειρας.

Επισης ο θηλασμος ειναι σαν γυμναστικη. Χανεις ευκολα κιλα.

Να ξερετε οτι μολις γεννησετε πολλες σας φιλες θα χαθουν. Μονο με μανουλες θα βρισκεται παρηγορια. Σας το λεω εκ πειρας.

Επισης ο θηλασμος ειναι σαν γυμναστικη. Χανεις ευκολα κιλα.

Αυτό με τον θηλασμό το έχω ακούσει! Αλλά θα πρέπει να τρώμε και νορμάλ! Γιατί εγώ το έχω παρακάνει 9 μήνες...

Διαφημίσεις

Πλάκα πλάκα, όσες κάνουμε καισαρική ένα λαστεξάκι θα το χρειαστούμε για 1-2 βδομάδες. Εγω είχα πάρει και με είχεβολέψει μια χαρά!

Εγώ την πρώτη φορά δν είχα βάλει λαστέξ...Ποιά η χρησιμότητα?

Είπα πως τώρα θα πάρω ένα να το έχω...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εγω ετρωγα πολλες σοκολάτες και δεν πηρα γραμμαριο. Φαντασου να προσεχα. Ειχα ζυγιστει 2 εβδομαδες μετα τη γεννα και ημουν -10.

τυχερή!!!!! μακάρι να σου μοιάσουμε! αυτό θεωρείς ότι έγινε λόγω θηλασμού?

Vhjfp3.png

leo τι εγινε τελικα? πηρες τον γιατρο?

όχι, δεν ξαναέβγαλα κάτι, και το πρωί που είχα βγάλει δεν ήταν πρασινόμαυρο, ήταν κιτρινωπό προς πράσινο. Έτσι κι αλλιώς, αύριο στις 8.30 το πρωί έχω ραντεβού με το γιατρό!

Vhjfp3.png

Το λαστεξ υποστηρίζει την κοιλιά που το χρειάζεται λόγω των ραμάτων. Εμένα ένιωσα πως με βοήθησε αλλά δεν νομίζω πως είναι και απαραίτητο.

Οσο για τα κιλα, εγω όταν βγηκα απο το μαιευτηριο είχα χάσει όλα τα κιλά που είχα πάρει στην εγκυμοσύνη (10 κιλά δηλαδή). Με τον θηλασμό.... δεν έχω ξαναφάει τόσο πολύ στη ζωή μου! Μιλάμε πως έτρωγα σαν γουρούνι και δεν έπερνα γραμμάριο! Για την ακρίβια, αν δεν έτρωγα υπερβολικά για 2-3 μέρες έχανα αμέσως κιλά. Τότε ήμουν πολύυυυυυ χαρούμενη με αυτη την κατάσταση όμως την πάτησα!!! Μόλις σταμάτησα να θηλάζω και μέχρι να σταματησω να τρώω αυτά που έτρωγα, πήρα 10 κιλα! (και ήταν όοοοοοολα δικά μου!). Ειμαι αποφασισμένη λοιπόν αυτη τη φορά να μην κάνω το ίδιο λάθος.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...