Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Nευρα εχετε? Εγω σκοτωνω ανθρωπο.... Κατα προτιμηση τν πεθερα μου...

αχαχαχ εγω οχι ειμαι οκ. Βεβαια περνάμεμια ήρεμη περίοδο. Δεν έχει πάρει ο πεθερός μου κανα περίεργο τηλέφωνο :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε κορίτσια, να'στε καλά που λέτε και εσείς τα δικά σας γιατί νόμιζα πως έχω γίνει σούπερ παράξενη.

από χτες ήμουν μες στην τρελή χαρά, ούτε άγχος για τη γέννα ούτε τίποτα και με το που μας πήραν και μας είπαν ότι έρχονται μου χάλασαν τη μέρα. και όχι τίποτα έρχονται και κυριακή που έχω τα γενέθλιά μου και ήθελα να καλέσω 4-5 φίλους να κόψω τούρτα, τίποτα σπουδαίο, έτσι για να τους δω που μετά θα κλειστώ μέσα. πάει και αυτό!

Εγώ θα σβήσω τα κεράκια με τον άντρα μ κ τους γονείς μου κ μετά θα έρθουν οι φίλες μου...Χωρίς πολλά-πολλά γτ έτσι κι αλλιώς ο άντρας μ δουλεύει κ θα φύγει κατά τις 5.30 το απόγευμα, οπότε γλίτωσα τους συγγενείς κ τις ευχές (έχω βαρεθεί το "καλή λεφτεριά" λες κ είμαι φυλακισμένη)! Οπότε, καλά μου έχει κάτσει...κ ελπίζω να μην αλλάξει ΤΠΤ...

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μακαρι βρε κοριτσια να ειχα γονεις και ας μαλωναμε ολη μερα, Θα με βοηθουσε τουλαχιστον η μαμα μου......

η απώλεια της μάνας είναι σκληρό πράγμα σίγουρα! είσαι όμως τυχερή που έχεις ένα σύζυγο που συμμετέχει και ενδιαφέρεται και σε στηρίζει...και αυτό είναι σπάνιο στις μέρες μας. είσαι ευλογημένη, έχεις φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια στην οποία θα προστεθεί ένα ακόμα πλασματάκι σε λίγο και αυτό είναι ανεκτίμητο!

iiAs.png

9JCHp3.png

Εγώ θα σβήσω τα κεράκια με τον άντρα μ κ τους γονείς μου κ μετά θα έρθουν οι φίλες μου...Χωρίς πολλά-πολλά γτ έτσι κι αλλιώς ο άντρας μ δουλεύει κ θα φύγει κατά τις 5.30 το απόγευμα, οπότε γλίτωσα τους συγγενείς κ τις ευχές (έχω βαρεθεί το "καλή λεφτεριά" λες κ είμαι φυλακισμένη)! Οπότε, καλά μου έχει κάτσει...κ ελπίζω να μην αλλάξει ΤΠΤ...

tfQvp2.png

Το σχέδιό σου μου ακούγεται παρα πολύ ωραίο!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Nευρα εχετε? Εγω σκοτωνω ανθρωπο.... Κατα προτιμηση τν πεθερα μου...

εγώ είμαι ιδιαίτερα ήρεμη αυτές τις μέρες με εξαίρεση την παράνοια που τράβηξα το πρωί με τις ανακοινώσεις της οικογένειας!

iiAs.png

9JCHp3.png

tfQvp2.png

τελειο ακούγεται!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια να κάνω άλλη μια από τις χαζές μου ερωτήσεις? Μόλις γεννήσουμε η κοιλιά μας πώς θα είναι?Όπως για παράδειγμα ήταν στον έκτο μήνα?Να ξέρω για να δω σε τι ρούχα θα μπαίνω μόλις γεννήσω.

Α και κάτι άλλο,από τις φίλες μου είμαι η πρώτη που μένει έγκυος και όταν γκρινιάζω για όλα αυτά που τραβάμε δε με καταλαβαίνει καμία.Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αλλά είναι πολύ εκνευριστικό να μην έχεις κανέναν να σε καταλάβει μιας και τον άντρα μου τον βλέπω λίγες ώρες μέσα στη μέρα.Οι φίλες μου λένε τη γνωστή ατάκα "Υπομονή,δε μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο." (χαίρω πολύ,αυτό το ξέρω και από μόνη μου) και η πεθερά μου λέει το γνωστό "Ε,όλες τα περάσαμε αυτά..." (λες και όλες οι εγκυμοσύνες είναι ίδιες,αλλά και πάλι δε με νοιάζει τι πέρασαν αυτοί,εγώ γίνεται να μη τα περνάω?).

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Κορίτσια να κάνω άλλη μια από τις χαζές μου ερωτήσεις? Μόλις γεννήσουμε η κοιλιά μας πώς θα είναι?Όπως για παράδειγμα ήταν στον έκτο μήνα?Να ξέρω για να δω σε τι ρούχα θα μπαίνω μόλις γεννήσω.

Α και κάτι άλλο,από τις φίλες μου είμαι η πρώτη που μένει έγκυος και όταν γκρινιάζω για όλα αυτά που τραβάμε δε με καταλαβαίνει καμία.Δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αλλά είναι πολύ εκνευριστικό να μην έχεις κανέναν να σε καταλάβει μιας και τον άντρα μου τον βλέπω λίγες ώρες μέσα στη μέρα.Οι φίλες μου λένε τη γνωστή ατάκα "Υπομονή,δε μπορείς να κάνεις και τίποτε άλλο." (χαίρω πολύ,αυτό το ξέρω και από μόνη μου) και η πεθερά μου λέει το γνωστό "Ε,όλες τα περάσαμε αυτά..." (λες και όλες οι εγκυμοσύνες είναι ίδιες,αλλά και πάλι δε με νοιάζει τι πέρασαν αυτοί,εγώ γίνεται να μη τα περνάω?).

Για το πρώτο θέμα σου δν ξέρω να σου απαντήσω, μιας κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έφτασα μέχρι σχεδόν τον 6ο μήνα..κ δν είχα έτσι κι αλλιώς μεγάλη κοιλιά...Οπότε, θα σου πω ότι έμεινε λίγη κοιλιά, αλλά ήταν όπως τους πρώτους μήνες...

Για το δεύτερο να σου πω απλά ότι είμαι στην ίδια θέση με σένα...η πρώτη της παρέας κ τις ζαλίζω...δν ξέρω τι σκέφτονται από μέσα τους, αλλά απ'έξω τους δν μ έχουν πει κάτι που να με τσαντίσει. Τους τα λέω κ με μια δόση σαρκασμού, οπότε τις κάνω κ γελάνε...Μην τα παίρνεις τοις μετρητοίς...Κουυυλ!

Κ στην τελική, αν σου σπάνε τα νεύρα, πέτα καμια μπηχτή...φίλες σου είναι, δν θα σε παρεξηγήσουν!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά. Σε άλλες κοπέλες η κοιλιά αμέσως εξαφανίζεται ενω σε άλλες μένει για καιρό. Εγω θα έλεγα να πάρεις μια χαλαρη φορμίτσα για να βγείς απο το νοσοκομείο. Οπως και να χει, δεν θα θες να φορέσεις ρουχα που να σε πιέζουν. Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσύνη αυτο είχα κάνει και ήμουν μια χαρά! Και η κοιλιά μου έφυγε αμέσως. Μέσα σε λιγότερο απο μήνα ήμουν σαν να μην είχα γεννήσει ποτε.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά. Σε άλλες κοπέλες η κοιλιά αμέσως εξαφανίζεται ενω σε άλλες μένει για καιρό. Εγω θα έλεγα να πάρεις μια χαλαρη φορμίτσα για να βγείς απο το νοσοκομείο. Οπως και να χει, δεν θα θες να φορέσεις ρουχα που να σε πιέζουν. Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσύνη αυτο είχα κάνει και ήμουν μια χαρά! Και η κοιλιά μου έφυγε αμέσως. Μέσα σε λιγότερο απο μήνα ήμουν σαν να μην είχα γεννήσει ποτε.

Α, είσαι πολύ τυχερή εσύ...Μακάρι κ σε μένα να εξεφανιστεί η κοιλιά άμεσα..Έχω να πάω κ σε γάμο τον Μάιο! :tongue::tongue::tongue: Ελπίζω να έχω επανέλθει!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Α, είσαι πολύ τυχερή εσύ...Μακάρι κ σε μένα να εξεφανιστεί η κοιλιά άμεσα..Έχω να πάω κ σε γάμο τον Μάιο! :tongue::tongue::tongue: Ελπίζω να έχω επανέλθει!

tfQvp2.png

Εμένα έκανε και περίπου 30 μέρες. Θυμάμαι ήταν μια κοπέλα στο μαιευτήριο που την έβλεπες και έλεγες, αποκλείεται αυτη να έχει γεννήσει. Μιλάμε πως φόραγε κολάν και δεν υπήρχε ήχνος κοιλιάς!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πράγματι! Απο τότε που έκανε ο αδερφός μου το πρώτο του παιδάκι, μπορέσαμε και επικοινωνήσαμε σαν ενήλικοι, χωρίς τσακωμούς. Τωρα δέχεται ότι μπορεί εσυ να έχεις διαφορετική άποψη. Καταλαβαίνει πως αυτο δεν έχει να κάνει με το αν τον σέβεσαι ή με το αν τον αγαπάς. Επαψε να μας αντιμετωπίζει σαν παιδιά. Καταλαβε πως μεγαλωσαμε και πως έχουμε κι εμεις τις δικές μας απόψεις, τις δικές μας υποχρεωσεις, τη δική μας ζωή τέλος πάντων.

Το λεω αυτό, γιατί αυτό που έχω καταλάβει ειναι πως οι άνθρωποι που είναι ξεροκέφαλοι, απολυτοι, που θέλουν να έχουν άποψη για τα πάντα γύρω απο τη ζωή των παιδιών τους, είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να καταλάβουν πως τα παιδιά τους μεγάλωσαν και πως έχουν τη δική τους ζωη.

Κι ομως, η γιαγια μου, 85 χρονων και ακομη θελει να κανει κουμαντο! Η ιδια οταν ηταν 60αρα δεν δεχοταν κουβεντα απο τη δικη της μανα. Τωρα που ειναι αυτη η γιαγια παλι κουμαντο θελει να κανει και το "moto" της ειναι "Δεν ξερετε εσεις, βρε!" Οι γονεις μου που την εχουν μαζι τους απο τοτε που πεθανε ο παππους μου εχουν φρικαρει!

v9gkhg0kf9drps4b.png

tfQvp2.png

Θα βαλεις κορσε απο μεσα απο το φορεμα...;)

v9gkhg0kf9drps4b.png

Κι ομως, η γιαγια μου, 85 χρονων και ακομη θελει να κανει κουμαντο! Η ιδια οταν ηταν 60αρα δεν δεχοταν κουβεντα απο τη δικη της μανα. Τωρα που ειναι αυτη η γιαγια παλι κουμαντο θελει να κανει και το "moto" της ειναι "Δεν ξερετε εσεις, βρε!" Οι γονεις μου που την εχουν μαζι τους απο τοτε που πεθανε ο παππους μου εχουν φρικαρει!

αχαχαχα έτσι ακριβως ήταν και η δική μου η γιαγιά!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...