Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

γενικά δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, είμαι άνθρωπος που λατρεύω την οικογένεια και πάντα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι τρέχουμε να τους δούμε όλους

...αλλά λόγω εγκυμοσύνης έχω γίνει λίγο ευαίσθητη παραπάνω μου φαίνεται και δεν αντέχω πολλά πολλά από κανέναν...

επίσης δεν έχω καμία διάθεση να ανεχτώ υποδείξεις, ειρωνίες και λοιπά σχόλια από κανέναν...

καλώς ή κακώς έχω ήδη βγάλει νύχια για να υπερασπιστώ το δικαίωμά μας σα γονείς να κάνουμε ΕΜΕΙΣ ό,τι θέλουμε για τον μικρό και ας παρεξηγηθεί όποιος θέλει!!!

υποχωρήσεις πάντως (όπως έκανα στο γάμο μου, αν και εμείς τα πληρώσαμε όλα) ΔΕΝ ξανακάνω!

Αχ....μεγάλη κουβέντα μην πείς! Εμένα όσο ο Ιωνας ήταν μωρό, ο πεθερός μου και η πεθερά μου κουβέντα δεν έλεγαν (ισως γιατί αναγνώριζαν πως οι ίδιοι για το παιδί τους δεν έκαναν τόσα όσα έκανα εγω για τον μικρό). Οσο μεγαλώνει, εχουν άποψη για όλα (και μας πρίζουν προφανως...). Ο άντρας μου τους τα λέει χύμα αλλά δεν χαμπαριάζουν! Η πεθερά μου είναι παιδοψυχίατρος και μπλέκεται η ίδια μέσα της απο την ιδιώτητά της αυτή. Ο δε πεθερός μου απλά είναι ξερόλας.

Η ισορροπίες με τα πεθερικά είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόνο η μαμά μου, τα πεθερικά μου θα μείνουν στην αδερφή της πεθεράς μου για 2-3 εβδομάδες

και όταν γεννήσω θα έρθουν και ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου και η νύφη μου, αλλά έχω πατήσει πόδι ότι στο σπίτι μου θα μείνει μόνο ο άντρας μου και η μαμά μου.

ΚΑΝΕΙΣ άλλος!!! έχουμε τρελαθεί στη γενική για να είναι έτοιμο το σπίτι για το μωρό και να μου το κάνουνε μπ..........ο μέχρι να βγω!!!

Κατι τετοιες στιγμες ειναι που χαιρομαι που δεν θα μου ερθουν ολοι μαζι. Εμεις εχουμε συνεννοηθει, να κλεισουμε αεροπλανο στη μαμα μου το βραδυ (μονο ενα το βραδυ εχει απο Θεσ/νικη) που την επομενη θα βγαινω απο την κλινικη. Θα κατσει οσο ειναι να κατσει και μετα θα ερθει η πεθερα μου.

Το προβλημα ειναι οτι τωρα τελευταια κατι πηρε το μικρο και πανεμορφο ροζ αυτακι μου (το μονο που εχει παραμεινει μικρο πανω μου!!!) οτι θα κατεβει και ο πεθερος μου...:evil::evil::evil: Να μεινει μαζι μας δεν παιζει... Εκτος του οτι ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ σε ενα τουριστικο ενοικιαζομενο διαμερισμα, θα μου σπασει τα νευρα! Και 'γω θελω την ηρεμια μου!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Αχ....μεγάλη κουβέντα μην πείς! Εμένα όσο ο Ιωνας ήταν μωρό, ο πεθερός μου και η πεθερά μου κουβέντα δεν έλεγαν (ισως γιατί αναγνώριζαν πως οι ίδιοι για το παιδί τους δεν έκαναν τόσα όσα έκανα εγω για τον μικρό). Οσο μεγαλώνει, εχουν άποψη για όλα (και μας πρίζουν προφανως...). Ο άντρας μου τους τα λέει χύμα αλλά δεν χαμπαριάζουν! Η πεθερά μου είναι παιδοψυχίατρος και μπλέκεται η ίδια μέσα της απο την ιδιώτητά της αυτή. Ο δε πεθερός μου απλά είναι ξερόλας.

Η ισορροπίες με τα πεθερικά είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση

Κι εσυ ξερολα πεθερο ε?!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

μόνο η μαμά μου, τα πεθερικά μου θα μείνουν στην αδερφή της πεθεράς μου για 2-3 εβδομάδες

και όταν γεννήσω θα έρθουν και ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου και η νύφη μου, αλλά έχω πατήσει πόδι ότι στο σπίτι μου θα μείνει μόνο ο άντρας μου και η μαμά μου.

ΚΑΝΕΙΣ άλλος!!! έχουμε τρελαθεί στη γενική για να είναι έτοιμο το σπίτι για το μωρό και να μου το κάνουνε μπ..........ο μέχρι να βγω!!!

Εμενα πεθερικα μενουν απο κατω. :twisted:

Κουνιαδα με αντρα και παιδια απο πάνω. :twisted:

Ευτυχως δεν με ενοχλουν. Θα ερχετε η πεθερα μου 2 λεπτακια μονο να βλεπει το μωρο και ουστ.....

Μονο την αδελφουλα μου θελω.:cry:

Διαφημίσεις

Ενας απο τους λόγους που φύγαμε απο την Αθήνα ήταν ακριβως για να μην έχουμε κανεναν στο κεφάλι μας. Αλλά δυστυχως ο πεθερούλης μου αμα ειναι να σε πρήξει δεν έχει πρόβλημα, σε παίρνει τηλέφωνο. Η δε πεθερά μου, παίρνει τηλέφωνο τον πεθερό μου (ειναι χωρισμένοι εδω και 35 χρόνια), τον πρήζει για ότι θέλει και μετά μας παίρνει ο πεθερός μου κρανιομένος 1ον) υπερασπιζόμενος αυτα που του ειπε η πεθερα μου και 2ον) επειδη τον έπρηξε η πεθερά μου. Μιλάμε για τρομερό δίδιμο!

Επίσης ο πεθερός μου εκτως απο ξεροκέφαλος ειναι και παρεξηγισιάρης και επίσης δεν συζητάει. Δεν ακούει καθόλου τί του λες. Πριν μιλήσεις, αυτός έχει την άποψή του και δεν πρόκειται να την αλλάξει.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πραγματικα σε θεωρω ηρωα!!!

Δεν ερχονται σπιτι μας. Το κανονισε ο αντρας μου. Θελουν μονο να κατεβαινουμε με το παιδι για μιση ωριτσα. Ευτυχως. Δεν της τον εχω αφησει απο τοτε που γεννηθηκε (2 φορες απο 2 ώρες μονο που επρεπε να παμε καπου.). Εχει να το λεει οτι δεν της αφηνω το παιδι. χιχιχι Προβλημα μου.

Τωρα με το μωρο θα ανεβαινει 2 λεπτακια μεχρι να σαραντησω γιατι μετα θα πρεπει να κατεβαινουμε εμεις. Γκρρρρρρρρρ.........:evil::evil::evil:

Μου υποσχεθηκε ο αντρας μου οταν θα κερδισουμε το τζοκερ θα παμε μακρια τους....:?

Ενας απο τους λόγους που φύγαμε απο την Αθήνα ήταν ακριβως για να μην έχουμε κανεναν στο κεφάλι μας. Αλλά δυστυχως ο πεθερούλης μου αμα ειναι να σε πρήξει δεν έχει πρόβλημα, σε παίρνει τηλέφωνο. Η δε πεθερά μου, παίρνει τηλέφωνο τον πεθερό μου (ειναι χωρισμένοι εδω και 35 χρόνια), τον πρήζει για ότι θέλει και μετά μας παίρνει ο πεθερός μου κρανιομένος 1ον) υπερασπιζόμενος αυτα που του ειπε η πεθερα μου και 2ον) επειδη τον έπρηξε η πεθερά μου. Μιλάμε για τρομερό δίδιμο!

Επίσης ο πεθερός μου εκτως απο ξεροκέφαλος ειναι και παρεξηγισιάρης και επίσης δεν συζητάει. Δεν ακούει καθόλου τί του λες. Πριν μιλήσεις, αυτός έχει την άποψή του και δεν πρόκειται να την αλλάξει.

Και μενα ειναι ξερολας.... Τι στο καλο???

Και μενα ειναι ξερολας.... Τι στο καλο???

Ειναι χαρακτηριστικό των μπαμπάδων. Παλιά και ο πατερας μου ήταν όχι ακριβως ξερόλας, αλλά απόλυτος στις απόψεις του. Με το που έγινε παππούς, άλλαξε δραματικά! Μιλάμε έγινε άλλος άνθρωπος! Ξαφνικά μπορέσαμε και συνενοηθήκαμε :P

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

α ρε κορίτσια, να'στε καλά που λέτε και εσείς τα δικά σας γιατί νόμιζα πως έχω γίνει σούπερ παράξενη.

από χτες ήμουν μες στην τρελή χαρά, ούτε άγχος για τη γέννα ούτε τίποτα και με το που μας πήραν και μας είπαν ότι έρχονται μου χάλασαν τη μέρα. και όχι τίποτα έρχονται και κυριακή που έχω τα γενέθλιά μου και ήθελα να καλέσω 4-5 φίλους να κόψω τούρτα, τίποτα σπουδαίο, έτσι για να τους δω που μετά θα κλειστώ μέσα. πάει και αυτό!

iiAs.png

9JCHp3.png

Ειναι χαρακτηριστικό των μπαμπάδων. Παλιά και ο πατερας μου ήταν όχι ακριβως ξερόλας, αλλά απόλυτος στις απόψεις του. Με το που έγινε παππούς, άλλαξε δραματικά! Μιλάμε έγινε άλλος άνθρωπος! Ξαφνικά μπορέσαμε και συνενοηθήκαμε :P

υπάρχει ελπίδα!!!!

:-D

iiAs.png

9JCHp3.png

υπάρχει ελπίδα!!!!

:-D

Πράγματι! Απο τότε που έκανε ο αδερφός μου το πρώτο του παιδάκι, μπορέσαμε και επικοινωνήσαμε σαν ενήλικοι, χωρίς τσακωμούς. Τωρα δέχεται ότι μπορεί εσυ να έχεις διαφορετική άποψη. Καταλαβαίνει πως αυτο δεν έχει να κάνει με το αν τον σέβεσαι ή με το αν τον αγαπάς. Επαψε να μας αντιμετωπίζει σαν παιδιά. Καταλαβε πως μεγαλωσαμε και πως έχουμε κι εμεις τις δικές μας απόψεις, τις δικές μας υποχρεωσεις, τη δική μας ζωή τέλος πάντων.

Το λεω αυτό, γιατί αυτό που έχω καταλάβει ειναι πως οι άνθρωποι που είναι ξεροκέφαλοι, απολυτοι, που θέλουν να έχουν άποψη για τα πάντα γύρω απο τη ζωή των παιδιών τους, είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να καταλάβουν πως τα παιδιά τους μεγάλωσαν και πως έχουν τη δική τους ζωη.

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...