Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

κορίτσια,

μόλις γύρισα από τον γιατρό!

όλα πάνε πολύ καλά, το μικρό έχει κατέβει πολύυυυ και είμαι σχεδόν έτοιμη. ελπίζει ο γιατρός να μη γεννήσω μέχρι τη Δευτέρα αλλά επειδή από εκεί και πέρα λέει δεν πειράζει συνεχίζω τα buscopan μέχρι την Πέμπτη και τα κόβω σταδιακά μέχρι Δευτέρα για να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.

ραντεβού για την άλλε εβδομάδα δε μου έκλεισε, λέει θα μιλήσουμε τηλεφωνικά πέμπτη και κυριακή και αν δεν έχω γεννήσει θα μου κλείσει τότε! είπε ότι ίσως να ήταν το τελευταίο ραντεβού στο ιατρείο του!

έχω ενθουσιαστεί!!!!!

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια,

όλα πάνε πολύ καλά, το μικρό έχει κατέβει πολύυυυ και είμαι σχεδόν έτοιμη. ελπίζει ο γιατρός να μη γεννήσω μέχρι τη Δευτέρα αλλά επειδή από εκεί και πέρα λέει δεν πειράζει συνεχίζω τα buscopan μέχρι την Πέμπτη και τα κόβω σταδιακά μέχρι Δευτέρα για να αφήσουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της.

ραντεβού για την άλλε εβδομάδα δε μου έκλεισε, λέει θα μιλήσουμε τηλεφωνικά πέμπτη και κυριακή και αν δεν έχω γεννήσει θα μου κλείσει τότε! είπε ότι ίσως να ήταν το τελευταίο ραντεβού στο ιατρείο του!

έχω ενθουσιαστεί!!!!!

Άντε βρε, παίρνεις σειρά κ εσύ!!! Πολύ καλά τα νέα σου! :D:D:D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

κορίτσια,

έχω ενθουσιαστεί!!!!!

μπράβο!!!!!!

Vhjfp3.png

κορίτσια,

έχω ενθουσιαστεί!!!!!

Αν υπήρχε emoticon που να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο, θα το εβαζα!!!

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

Μπράβω tiramisu!!!! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι! Εγω συνεχίζω το σίριαλ "καούρες". Μετά απο ένα διάλειμα το απόγευμα, νιώθω και πάλι σαν δράκος. Ισως να ναι και για καλό μιας και καβάτζωσα ένα κιλάκι ακόμα.Αν συνεχίσουν οι καούρες θα καταφέρω να μείνω χαμηλά στα κιλά (προσπαθώ να βρω κάτι θετικό στην όλη ταλαιπώρια)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Κορίτσια μη γελάσετε μαζι μου,αλλά εκτός από όλα αυτά που τραβάω τις τελευταίες μέρες,βγάζω δόντι!Το ούλο στο συγκεκριμένο σημείο που βγαίνει το δόντι και το αντίστοιχο αυτί μου πονάει όσο δε φαντάζεστε. Ήταν η ώρα να συμβεί κι αυτό?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Μπράβω tiramisu!!!! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι! Εγω συνεχίζω το σίριαλ "καούρες". Μετά απο ένα διάλειμα το απόγευμα, νιώθω και πάλι σαν δράκος. Ισως να ναι και για καλό μιας και καβάτζωσα ένα κιλάκι ακόμα.Αν συνεχίσουν οι καούρες θα καταφέρω να μείνω χαμηλά στα κιλά (προσπαθώ να βρω κάτι θετικό στην όλη ταλαιπώρια)

έχεις δοκιμάσει να πιεις χαμομήλι; εγώ τώρα που δεν πίνω πια γάλα τη βγάζω με το χαμομήλι και ηρεμώ.

iiAs.png

9JCHp3.png

Κορίτσια μη γελάσετε μαζι μου,αλλά εκτός από όλα αυτά που τραβάω τις τελευταίες μέρες,βγάζω δόντι!Το ούλο στο συγκεκριμένο σημείο που βγαίνει το δόντι και το αντίστοιχο αυτί μου πονάει όσο δε φαντάζεστε. Ήταν η ώρα να συμβεί κι αυτό?

Αααααα δεν θα το πιστέψεις αλλά κι εμένα μου φυτρώνει φρονημιτης! Εχει πριστει το πάνω αριστερό ούλο και δεν μπορώ να μασίσω καθόλου απο την αριστερή πλευρα εδω και 2-3 μέρες :?

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εντωμεταξυ, βρε κοριτσια η silviamammy εχει καιρο να γραψει και τον τελευταιο καιρο, αν θυμαμαι καλα, δεν ηταν και πολυ up ψυχολογικα...

Κι εγώ τη σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες,όντως έχει καιρό να μπει.

Διαφημίσεις

Αααααα δεν θα το πιστέψεις αλλά κι εμένα μου φυτρώνει φρονημιτης! Εχει πριστει το πάνω αριστερό ούλο και δεν μπορώ να μασίσω καθόλου απο την αριστερή πλευρα εδω και 2-3 μέρες :?

Εμένα βγαίνει το κάτω αριστερό.

κορίτσια,

έχω ενθουσιαστεί!!!!!

Μπράβο!Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά?Άντε με το καλό!

Αν υπήρχε emoticon που να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο, θα το εβαζα!!!

¨οταν το βρείς πές το και σε μένα!!!

Εγώ σήμερα πήγα στο γιατρό, διαστολή 2 σταθερή, ο τράχηλος στα 2,5 εκατοστά.Αλλά δεν την βλπεω την μικρή πρόθυμη!!!

¨εχω αρχίσει και να εκνευρίζομαι με την ατάκα "ακόμα βα γεννήσεις??"

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι τους απασχολεί.....υπάρχει δλδ πιθανότητα να το χωνέψω και δεν το ξέρω΄????

EvaBar,maraki1610 αν υπάρχει κάποιος να σας καταλαβαίνει στο θέμα δόντι είμαι εγώ!!!

Περαστικούλια σας!!!

tiramisu βλέπω να προσπερνάς εμένα και την chris!!!Με το καλό εύχομαι!!!

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Γυρισα και εγω απο το γιατροοοοοο!

Δεν εχει εμπεδωθει,

εχει κατεβει πολυ,

αλλα επειδη σημερα μας βγηκε 3500 (!!!!!!!!) λεει την αλλη Τρίτη να μπώ για πρόκληση. Θα κάνουμε ένα ραντεβου για έλεγχο την δευτέρα 21/2 και αν δεν αλλάξει κάτι, την Τρίτη θα είναι η μεγάλη μας μέρα!

Κουφο? Δεν ξέρω...

Πάντως μου πήρε ώρα να το χωνεψω...αν το έχω χωνεψει δηλαδη!

Γυρισα και εγω απο το γιατροοοοοο!

Δεν εχει εμπεδωθει,

εχει κατεβει πολυ,

αλλα επειδη σημερα μας βγηκε 3500 (!!!!!!!!) λεει την αλλη Τρίτη να μπώ για πρόκληση. Θα κάνουμε ένα ραντεβου για έλεγχο την δευτέρα 21/2 και αν δεν αλλάξει κάτι, την Τρίτη θα είναι η μεγάλη μας μέρα!

Κουφο? Δεν ξέρω...

Πάντως μου πήρε ώρα να το χωνεψω...αν το έχω χωνεψει δηλαδη!

Μετά την tiramisu...να'σαι κ εσύ σμρ με καλά νέα! Φρόντισε να το χωνέψεις, γτ όπως φαίνεται, μια εβδομάδα σου έμεινε...:tongue:

Άντε κ στα δικά μας!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...