Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Μπραβο που εχετε καποιον να σας βοηθαει.Εμενα με κοβω μολις γεννησω, σπιτι χαλια στο ενα χερι το μωρο να θηλάζει και στο αλλο ο Βασιλάκης να μου τραβαει τα μαλλια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο που εχετε καποιον να σας βοηθαει.Εμενα με κοβω μολις γεννησω, σπιτι χαλια στο ενα χερι το μωρο να θηλάζει και στο αλλο ο Βασιλάκης να μου τραβαει τα μαλλια.....

:cry:

Κουράγιο κ θετική σκέψη!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Πώς νιώθεις; Απογοητεύτηκες ή ανακουφίστηκες με τα νέα;

Η εξέταση πονάει πολύ; κρατάει πολύ ώρα;

Απογοητευτηκα... Ελεγα... δε μπορει, κατι θα εχω κανει τοσο καιρο!

Οσον αφορά την εξεταση, εγω δεν πονεσα καθολου. Κρατησε περιπου μισο λεπτο και ειναι σα "να σου βαζουν χερι!"...:oops: Βασικα... αυτο κανει!!!

Σαν να σε μαλωνουν ακουγεται...μηπως πρέπει τώρα να περπατησεις πολυ περισσοτερο επειδη περπατας καθ'ολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης? Δε θελω να λεω βλακείες και να σε αγχώσω, όλοι λενε να περπατάμε πολυ και να κινούμεστε όλους τους μήνες... απλά αναρωτίεμαι μήπως συνήθισε ο οργανισμος και δεν του κάνει τιποτα

Κι εγω το σκεφτηκα αυτο γιατι η μαια μου ειπε πως πρεπει να φτανω σε σημειο να κουραζομαι. Εδω εγω εχω γινει πρωταθλητρια απο το περπατημα! Στο τελος θελω και μεταλλιο, ε?:tongue::tongue::tongue:

Καλησπερα.... κρις δενγεννησες ακομα? Πηγαινε στο δημαρχειο και ανεβοκατεβαινε σκαλες. χαχαχα

Ε ρε τι τραβαμε...

Πως ειστε?

Αστα! Εδω ειναι και χωριο και με συναντανε ολοι στο δρομο και μου λενε διαφορα! Εχουν βαρεθει να με βλεπουν! Κοντεβουν να μου βγαλουν τραγουδι!!! Αν ακουσεις καμια μαντιναδα που να λεει για μια εγκυο που περπαταγε και περπαταγε, για μενα λεει!!!;):tongue::lol:

v9gkhg0kf9drps4b.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχ Στέλλα κι εμενα κάπως έτσι με κόβω μόνο που ο Ιωνας αντι να μου τραβάει τα μαλλιά θα μου λέει... μαμά έλα να παίξουμε...μαμά έλα να ζωγραφίσουμε και άλλα τέτοια πολλά...

Πάντως εγω σκέφτηκα να φτιάξω μερικά φαγητά και να τα βάλω κατάψυξη για όταν γυρίσουμε από το μαιευτήριο. Να έχουμε τουλάχιστον κανα φαί να φάμε! :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Πέρα από περπάτημα κάτσε στο πάτωμα οκλαδόν για ώρα κ βάλε καμια ταινία...Πιάνει κ αυτό...μας το είπε μια μαία...

Ανοίγουν όλα μέσα...

tfQvp2.png

Μπορεί να πιάνει αλλά εγω μετά απο λίγο (που κάθομαι στο πατωμα) αρχίζει και με πονάει η μέση μου, αρχίζει και με πιάνει ο πόνος στο ηβικό οστό και άλλα τέτοια και μετά πού να σηκωθω!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μπορεί να πιάνει αλλά εγω μετά απο λίγο (που κάθομαι στο πατωμα) αρχίζει και με πονάει η μέση μου, αρχίζει και με πιάνει ο πόνος στο ηβικό οστό και άλλα τέτοια και μετά πού να σηκωθω!

και εμενα ο ιδιος πονος με πιανει. Λοιπον αυριο εχει Λαζοπουλο. Ξερω αρκετες κοπελες απο το παρεντς που γεννησαν απο τα γελια....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εσύ ακόμα έχεις χρόνο, μην τα κάνεις αυτά από τώρα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Εσύ ακόμα έχεις χρόνο, μην τα κάνεις αυτά από τώρα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

tfQvp2.png

Εγω προσπαθω να κάτσω για να παίξω με τον μικρό, οχι για να κατέβει η μπέμπα. Αλλά στα 10 λεπτά έχωσηκωθεί κακήν κακώς :mrgreen:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...