Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Κι εγώ σε μια βδομάδα θα πάω στο γιατρό και συγκεκριμένα την άλλη Τετάρτη.

Εγώ την άλλη Πέμπτη! Και επειδή θα είμαι 37+, ποτέ δν ξέρεις τι μπορεί να μ πει...:?

Άντε μια βδομάδα σου έμεινε για να μπεις στο μήνα σου...Μετά θα αρχίσεις τα μαγικά σου για την απελευθέρωση! :tongue:

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικα όλες τα έχετε έτιμα και εγω είμαι στην κοσμάρα μου ακόμα! Το δωμάτιό μας είναι προς το παρόν βομβαρδισμένο με 2 pc υπο διάληση (τα αποσύνδεσε ο άντρας μου και είμαι μές τη μέση....) κι ακόμα δεν έχουμε αδειάσει το χώρο για να βάλουμε την κούνια που ακόμα δεν έχουμε φέρει απο το Ναυπλιο :? Μηπως να αγχωθω;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγώ την άλλη Πέμπτη! Και επειδή θα είμαι 37+, ποτέ δν ξέρεις τι μπορεί να μ πει...:?

Άντε μια βδομάδα σου έμεινε για να μπεις στο μήνα σου...Μετά θα αρχίσεις τα μαγικά σου για την απελευθέρωση! :tongue:

tfQvp2.png

Εγώ θα είμαι 36+2 όταν θα έχω ραντεβού,οπότε θα αρχίσω τα μαγικά 2 μέρες πριν το ραντεβού που θα μπω στο μήνα μου μπας και προλάβω να κάνω το θαύμα μου μέχρι το ραντεβού και μου πει ο γιατρός ότι είμαι έτοιμη να γεννήσω.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Τελικα όλες τα έχετε έτιμα και εγω είμαι στην κοσμάρα μου ακόμα! Το δωμάτιό μας είναι προς το παρόν βομβαρδισμένο με 2 pc υπο διάληση (τα αποσύνδεσε ο άντρας μου και είμαι μές τη μέση....) κι ακόμα δεν έχουμε αδειάσει το χώρο για να βάλουμε την κούνια που ακόμα δεν έχουμε φέρει απο το Ναυπλιο :? Μηπως να αγχωθω;

Μη μασάς...κ εμείς το παιδικό δωμάτιο ακόμα τα παλιά έχει μέσα. Αύριο θα το αδειάσουμε τελείως κ θα περιμένουμε τα έπιπλα...

Φαντάσου, το λίκνο που θα έχουμε στην αρχή στο δωμάτιο μας, ούτε καν ξέρουμε πως είναι...μας το έδωσε ο αδερφός του άντρα μ κ ακόμα δν το έχουμε στήσει. Αύριο λέμε να το κάνουμε κ αυτό...

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, αύριο που μπαίνω στο μήνα μ θα κάνουμε όλες τις δουλειές!!! :-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Μην αγχώνεσαι, εγώ ακόμα δεν έχω πάρει σουτιέν θηλασμού,δεν έχω πλύνει τίποτα από τα ρούχα του μωρού και η κούνια είναι ακόμα στη μέση του σαλονιού.

Διαφημίσεις

Μη μασάς...κ εμείς το παιδικό δωμάτιο ακόμα τα παλιά έχει μέσα. Αύριο θα το αδειάσουμε τελείως κ θα περιμένουμε τα έπιπλα...

Φαντάσου, το λίκνο που θα έχουμε στην αρχή στο δωμάτιο μας, ούτε καν ξέρουμε πως είναι...μας το έδωσε ο αδερφός του άντρα μ κ ακόμα δν το έχουμε στήσει. Αύριο λέμε να το κάνουμε κ αυτό...

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, αύριο που μπαίνω στο μήνα μ θα κάνουμε όλες τις δουλειές!!! :-D

tfQvp2.png

Εμας πάλι καλά θα έρθει έναςφίλος του άντρα μου το Σάββατο και θα κάνουν οι 2 τους τις χοντρές δουλειές :tongue: Εγω θα κάτσω με τη γυναίκα του να πιούμε κανα καφεδάκι (χεχεχε)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Kαλημερα σε όλες. July πάλι δεν προλαβες να κάνεις επσκληριδιο?

Μην αγχωνεστε με την ιστορια της. Ειναι 2ο παιδι.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.

Νταιζακι ετοιμη?

Στελλίτσα μου εγώ είμαι έτοιμη και ψυχολογικά καιεπιτέλους σωματικά!!

Αναπνεύω κανονικά,μιλάω,πέρασε ο πονόδοντος και γενικά όλες οι συμφορε΄ς που με βρήκαν στον 9ο.

Λίγο κουφή είμαι ακόμα αλλά αυτό δεν είναι και πολύ κακό!!!

Εχω ραντεβού στο γιατρο στις 6:30...να δούμε τι θα πεί....

lamlamabu20090728_-8_To+katsikaki+mou+einai.png

bunbunard20110224_-6_H+Xionath+mou+einai.png

Εμας πάλι καλά θα έρθει έναςφίλος του άντρα μου το Σάββατο και θα κάνουν οι 2 τους τις χοντρές δουλειές :tongue: Εγω θα κάτσω με τη γυναίκα του να πιούμε κανα καφεδάκι (χεχεχε)

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Εμείς το Σάββατο έχουμε γεν. καθαριότητα, θα έρθει η κυρία που μας καθαρίζει, αλλά εγώ απλά θα παρακολουθώ. Ο άντρας μ θα βοηθάει. Έχω κ τα γενέθλιά μου..θα πάω μετά στο κομμωτηριάκι μου κ θα περιμένω τις φίλες μου. Έχουμε κ ντέρμπι το απόγευμα...Τα παιδάκια που φοράνε κόκκινα με αυτά που φοράνε πράσινα (όπως θα έλεγε κ ο γιος σου, χεχε)

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Εμείς το Σάββατο έχουμε γεν. καθαριότητα, θα έρθει η κυρία που μας καθαρίζει, αλλά εγώ απλά θα παρακολουθώ. Ο άντρας μ θα βοηθάει. Έχω κ τα γενέθλιά μου..θα πάω μετά στο κομμωτηριάκι μου κ θα περιμένω τις φίλες μου. Έχουμε κ ντέρμπι το απόγευμα...Τα παιδάκια που φοράνε κόκκινα με αυτά που φοράνε πράσινα (όπως θα έλεγε κ ο γιος σου, χεχε)

tfQvp2.png

αχαχαχαχαχ κατάλαβα! Ντέρμπι αιωνίων! Πάλι καλα που δεν έχουμε γείτονες να μας πάρουν τ'αυτιά! αχαχα

Εγω σας αφηνω. Πάω να ξυπνησω τον ωραίο κοιμωμένο! :tongue:

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Μην αγχώνεσαι, εγώ ακόμα δεν έχω πάρει σουτιέν θηλασμού,δεν έχω πλύνει τίποτα από τα ρούχα του μωρού και η κούνια είναι ακόμα στη μέση του σαλονιού.

Όχι, εντάξει...εμείς έχουμε πλύνει τα ρούχα του μωρού, έχω πάρει κ σουτιέν θηλασμού (το ένα έχω πλύνει μόνο)...Ε, σιγά-σιγά ξεκινά να τα κάνεις, αφού θες να γεννήσεις άμεσα...μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Βοήθεια από συγγενείς έχεις?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Όχι, εντάξει...εμείς έχουμε πλύνει τα ρούχα του μωρού, έχω πάρει κ σουτιέν θηλασμού (το ένα έχω πλύνει μόνο)...Ε, σιγά-σιγά ξεκινά να τα κάνεις, αφού θες να γεννήσεις άμεσα...μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Βοήθεια από συγγενείς έχεις?

tfQvp2.png

Με βοηθάει η πεθερά μου και η κουνιάδα μου, δεν έχω παράπονο.Όντως πρέπει να το πάρω απόφαση και να αρχίσω να ετοιμάζω τίποτα...μπαίνω και στο μήνα μου σε μία βδομάδα.

και εγώ έχω έτοιμη τη βαλίτσα μου και έχω πλύνει όλα τα ρουχαλάκια και τα σεντονάκια του μωρού αλλά δεν έχω τελειώσει το σίδερο.

θα προσπαθήσω αύριο να κάνω κανένα μισάωρο γιατί παραπάνω δεν αντέχω.

iiAs.png

9JCHp3.png

Με βοηθάει η πεθερά μου και η κουνιάδα μου, δεν έχω παράπονο.Όντως πρέπει να το πάρω απόφαση και να αρχίσω να ετοιμάζω τίποτα...μπαίνω και στο μήνα μου σε μία βδομάδα.

Πάλι καλά! Εμένα η γιαγιά με έχει βοηθήσει με πλύσιμο κ σίδερο κ η μαμά με τα ψώνια! Η πεθερά έχει ετοιμάσει κάποια σεντονάκια κ κουβερτούλες...

Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

και εγώ έχω έτοιμη τη βαλίτσα μου και έχω πλύνει όλα τα ρουχαλάκια και τα σεντονάκια του μωρού αλλά δεν έχω τελειώσει το σίδερο.

θα προσπαθήσω αύριο να κάνω κανένα μισάωρο γιατί παραπάνω δεν αντέχω.

Είναι μανίκι το σίδερο...Σιγά-σιγά..

Τη βαλίτσα δν την έχω ετοιμάσει 100%, πρέπει να βάλω κάποια βασικά πράγματα ακόμα, αλλά νομίζω ότι προλαβαίνω...:-D

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...