Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα. Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα, γιατί πέρασα μεγάλο μέρος της εγκυμοσύνης κρεβατωμένη! Επιτρέπεται από τους διαχειριστές του forum να γράψεις τον τίτλο του βιβλίου ή όχι?

δεν ξέρω οπότε θα στο στείλω πμ.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέραααα!!!

Παρούσα κ έγκυος!

Ολο το βράδυ αισθανόμουν ένα απίστευτο βάρος κ ο μπέμπης απ'όσο καταλάβαινα μέσα στον ύπνο μου ήταν ανήσυχος! Είχα κ κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά, αλλά το πρωί όλα οκ! Μόνο λίγο παραπάνω υγρά...Τώρα όλα στη θέση τους! Χαχα!

Ο άντρας μ σηκώθηκε νωρίτερα, έφυγε κ γύρισε με ένα τριαντάφυλλο κ ένα άλλο βαζάκι με καρδούλες που μέσα είχε άλλα τρία τριανταφυλλάκια! :D:D:D

Χρόνια πολλά σε όλες! Να είστε πάντα ερωτευμένες κ ευτυχισμένες με τους άντρες σας...Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΜΡ! Απλά για τον χαβαλέ είναι όλα αυτά...

Ωραία μέρα είχε κ σμρ, οπότε είπαμε να πάμε για καφεδάκι, αλλά αυτή τη φορά μόνο οι δυο (τρεις :tongue:) μας!

Τα λέμε κ αργότερα!

Μουτς!

Πολύ μου άρεσε η ατάκα "Απλά για τον χαβαλέ είναι όλα αυτά... ", συμφωνω απόλυτα και δεν το είχα σκεφτει απο μόνη μου ετσι :D. Ειναι ωραια, για χαβαλέ, και γουτσου γουτσου!!! Κατα τ' αλλα ελπ'ιζω όλες μας να νιώθουμε πάντα γλυκά ερωτευμένες με τους άντρες μας κ εκεινοι με μας! ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ LACTA ΣΗΜΕΡΑ! έχω πάθει στέρηση!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ. Το βράδυ έχω γιατρό και ανυπομονώ να δω πώς πάνε τα πράγματα γιατί παρόλο που παίρνω ανελλιπώς τα 3 buscopan και κάνω και διατροφή για το έντερο δεν έχω δει διαφορά στον πόνο.

Σήμερα πήγαμε με τον άντρα μου στο metro mall και ήπιαμε καφεδάκι. αν και κάπως αργά αποφάσισα να πάρω το βιβλίο της πατσούρου για το θηλασμό και το παρήγγειλα. επίσης πήρα και ένα ακόμα βιβλίο γιατί δεν κρατήθηκα. είναι αποκλειστικά για τις πρώτες μέρες του μωρού και έχει πολλές φωτογραφίες που δείχνουν πώς πρέπει να κάνουμε το καθετί. μετά τη 2η μέρα στο σπίτι μάλλον θα μου φαίνεται άχρηστο αλλά σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα ήδη κι ας έχω διαβάσει μόνο το μισό μέχρι τώρα.

Κι αλλος με γιατρο σήμερα! Αντε γλυκο μου tiramisu, μακάρι να σε αφήσουν οι πόνοι.... και να δουμε τι θα μας πούν απόψε!! Εγω έχω ήδη πεί ότι είναι η πρώτη φορά που παω γυναικολόγο και έχω αγωνία... ούτε καν στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν είχα... Έλεγα τότε ασε και θα δούμε... τώρα...? τι ασε? τωρα? καλέ! θα αλλάξει όλη μου η ζωή... το πολυ σε 2 εβδομάδες... ε... και εχω αγωνία για το πότε... Είπαμε, έχω κ θέμα με την πρόκληση που μουχει υποσχεθεί για την 38η... θέλω κανα 2 μέρες πρίν να γεννήσω απο μόνη μου!

July μου.. κάνε τα μαγικά σου να πιάσει και μενα μια γέννα σαν την δική σου!!! (φτ φτ μην σας ματιάξω)

είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα. Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα, γιατί πέρασα μεγάλο μέρος της εγκυμοσύνης κρεβατωμένη! Επιτρέπεται από τους διαχειριστές του forum να γράψεις τον τίτλο του βιβλίου ή όχι?

Μπορει να σου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα :)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Καήσπερα!

Παρούσα κι εγκυος! Και για πολυ ακομη κατα τα λεγομενα του γιατρου!

Με ειδε απο κατω και δεν εχει μαλακωσει καθόλου ο τραχηλος και δεν εχει κατεβει καθολου! Ποτε δεν ξερεις, αλλα κατα πασα πιθανότητα στην 39 θα γεννησω...

Σημειωτεον οτι περπατάω 4,5 χλμ καθε μερα!!! Η μαια με κατσαδιασε! "Περπατα κι αλλο, κανε γενική στο σπιτι, δε ξερω τι θα κάνεις αλλα ως την επόμενη Δευτερα να εχουμε καποια προοδο!"

Οπότε ακομα δηλώνω "παρουσα και εγκυος!!!"

Σαν να σε μαλωνουν ακουγεται...μηπως πρέπει τώρα να περπατησεις πολυ περισσοτερο επειδη περπατας καθ'ολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης? Δε θελω να λεω βλακείες και να σε αγχώσω, όλοι λενε να περπατάμε πολυ και να κινούμεστε όλους τους μήνες... απλά αναρωτίεμαι μήπως συνήθισε ο οργανισμος και δεν του κάνει τιποτα

Διαφημίσεις

Πολύ μου άρεσε η ατάκα "Απλά για τον χαβαλέ είναι όλα αυτά... ", συμφωνω απόλυτα και δεν το είχα σκεφτει απο μόνη μου ετσι :D. Ειναι ωραια, για χαβαλέ, και γουτσου γουτσου!!! Κατα τ' αλλα ελπ'ιζω όλες μας να νιώθουμε πάντα γλυκά ερωτευμένες με τους άντρες μας κ εκεινοι με μας! ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ LACTA ΣΗΜΕΡΑ! έχω πάθει στέρηση!!

Ε ναι βρε..αλίμονο αν περιμέναμε αυτή τη μέρα!

Εγώ πάντως τσάκισα τρία μικρά σοκολατάκια υγείας..κ περιμένω το Σάββατο για να φάω από την τούρτα των γενεθλίων μου! :D:D:D

Τυχερές που είστε όσες θα πάτε γιατρό σμρ...εγώ σε μια βδομάδα έχω ραντεβού κ δν μπορώ να περιμένωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Κι αλλος με γιατρο σήμερα! Αντε γλυκο μου tiramisu, μακάρι να σε αφήσουν οι πόνοι.... και να δουμε τι θα μας πούν απόψε!! Εγω έχω ήδη πεί ότι είναι η πρώτη φορά που παω γυναικολόγο και έχω αγωνία... ούτε καν στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν είχα... Έλεγα τότε ασε και θα δούμε... τώρα...? τι ασε? τωρα? καλέ! θα αλλάξει όλη μου η ζωή... το πολυ σε 2 εβδομάδες... ε... και εχω αγωνία για το πότε... Είπαμε, έχω κ θέμα με την πρόκληση που μουχει υποσχεθεί για την 38η... θέλω κανα 2 μέρες πρίν να γεννήσω απο μόνη μου!

July μου.. κάνε τα μαγικά σου να πιάσει και μενα μια γέννα σαν την δική σου!!! (φτ φτ μην σας ματιάξω)

Αντιθέτως kouklitsa, σήμερα είναι η πρώτη φορά που δεν έχω αγωνία. Από την άλλη με έχουν πάρει τηλέφωνο: η μαμά μου, η γιαγιά μου, η νύφη μου, ο αδερφός μου, η πεθερά μου και η θεία του άντρα μου για να δουν αν έχουμε νέα.

Α! Και τον άντρα μου τον έχει πιάσει ανυπομονησία. θέλει να πάρουμε στο αυτοκίνητο τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μήπως γεννήσουμε και το σαββατοκύριακο έλεγε σε φίλους ότι μπορεί να γεννήσουμε τη δευτέρα. ο γλυκούλης μου δεν κρατιέται! έρωτα έχει με τον μικρό ήδη!

iiAs.png

9JCHp3.png

Αντιθέτως kouklitsa, σήμερα είναι η πρώτη φορά που δεν έχω αγωνία. Από την άλλη με έχουν πάρει τηλέφωνο: η μαμά μου, η γιαγιά μου, η νύφη μου, ο αδερφός μου, η πεθερά μου και η θεία του άντρα μου για να δουν αν έχουμε νέα.

Α! Και τον άντρα μου τον έχει πιάσει ανυπομονησία. θέλει να πάρουμε στο αυτοκίνητο τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μήπως γεννήσουμε και το σαββατοκύριακο έλεγε σε φίλους ότι μπορεί να γεννήσουμε τη δευτέρα. ο γλυκούλης μου δεν κρατιέται! έρωτα έχει με τον μικρό ήδη!

Αχ τι γλυκος!

Της πατσουρου ποτε θα στο φέρουν? Σκεφτομαι να το πάρω κ γω..

Εγω εχω μέλλον για το γιατρο. Αρχες Μαρτη ειναι το επόμενο ραντεβου. Να σας πω κιόλας,δεν βιάζομαι... αυτη τη φορά εχω μια βέβαιώτητα μέσα μου πως το μωρό είναι μια χαρα και έτσι δεν νιωθω ανυπομονησία να το δω στον υπέρηχο. Περιμένω να γεννησω για να δω τη μπέμπα απο κοντα πια :-D

Η πεθερα μου απο την άλλη, κάθε φορά με ρωτάει αν έκανα υπέρηχο και αν έχει καμια "φωτογραφια" να της δειξω χαχαχαχαχα

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι γλυκος!

Της πατσουρου ποτε θα στο φέρουν? Σκεφτομαι να το πάρω κ γω..

Μου είπαν ότι θέλει το πολύ 5 εργάσιμες, οπότε το αργότερο την άλλη δευτέρα θα το έχω. μπορεί και νωρίτερα. παρήγγειλα τον 1ο τόμο και μου είπαν ότι κάνει περίπου 30 ευρώ.

iiAs.png

9JCHp3.png

Ε ναι βρε..αλίμονο αν περιμέναμε αυτή τη μέρα!

Εγώ πάντως τσάκισα τρία μικρά σοκολατάκια υγείας..κ περιμένω το Σάββατο για να φάω από την τούρτα των γενεθλίων μου! :D:D:D

Τυχερές που είστε όσες θα πάτε γιατρό σμρ...εγώ σε μια βδομάδα έχω ραντεβού κ δν μπορώ να περιμένωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

tfQvp2.png

Κι εγώ σε μια βδομάδα θα πάω στο γιατρό και συγκεκριμένα την άλλη Τετάρτη.

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Καλησπερα.... κρις δενγεννησες ακομα? Πηγαινε στο δημαρχειο και ανεβοκατεβαινε σκαλες. χαχαχα

Ε ρε τι τραβαμε...

Πως ειστε?

Μια χαρούλα ειμαστε Στελλα. Εμέναη καούρα κάπως ψιλοβελτιωθηκε αλλα δεν ξέρω τι να μαγειρεψω για το βραδυ ρε γμτ. Δεν θελω να χω πάλι καούρα. Με βλέπω να φτιάχνω κανα ρυζάκι που αρέσει σε όλους εδω. Εσυ Στελλα πως εισαι; Ολα καλα;

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Εγω μια χαρα. Ο Βασιλακης με κραταει σε φόρμα....

Εχω γιατρο την Πεμπτη, για να δουμε. Ετοιμασα καλαθουνες, σεντονια τα πάντα..

Μονο κατι ψιλοαγορες μου λειπουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...