Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

Καλημερα! Η ζέστη ειναι αφόρητη...ειδικα για οσες δεν εχουμε φυγει ακόμα... Είμαι λίγο πεσμένη εδω κ 2-3 μερες... Περνάω ενα κρύωμα- ευτυχώς χωρις πυρετο, μόνο δεκατα- και από την πρώτη μερα που κρύωσα εξαφανίστηκαν οι ψιλοανακατοσούρες που είχα και οι καούρες. Όχι ότι ήταν εντονες αλλα δεν νιώθω τπτα κ ανησυχώ πολύ. Στον γιατρό μου ειναι να ξαναπάω 23/8 κ νιωθω οτι θα σκάσω ως τότε. Λείπει κ διακοπές για να πήγαινα... Εσας σας εχει τύχει να μην εχετε καθόλου συμπτώματα ξαφνικά ενω πριν είχατε? κ θεωρείτε επικύνδυνο το κρύωμα που περνάω? Πονάει ο λαιμός μου εχω κλειστη μυτη κ φτερνιζομαι συνεχεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Η ζέστη ειναι αφόρητη...ειδικα για οσες δεν εχουμε φυγει ακόμα... Είμαι λίγο πεσμένη εδω κ 2-3 μερες... Περνάω ενα κρύωμα- ευτυχώς χωρις πυρετο, μόνο δεκατα- και από την πρώτη μερα που κρύωσα εξαφανίστηκαν οι ψιλοανακατοσούρες που είχα και οι καούρες. Όχι ότι ήταν εντονες αλλα δεν νιώθω τπτα κ ανησυχώ πολύ. Στον γιατρό μου ειναι να ξαναπάω 23/8 κ νιωθω οτι θα σκάσω ως τότε. Λείπει κ διακοπές για να πήγαινα... Εσας σας εχει τύχει να μην εχετε καθόλου συμπτώματα ξαφνικά ενω πριν είχατε? κ θεωρείτε επικύνδυνο το κρύωμα που περνάω? Πονάει ο λαιμός μου εχω κλειστη μυτη κ φτερνιζομαι συνεχεια...

Καλημερα

Αν και δεν εχω την πειρα νομιζω οτι δεν ειναι τιποτα, εγω γενικα δεν εχω συπτωματα και μερικες φορες ανυσηχω, αλλα παρ' ολα αυτα γιατι δεν επικοινωνεις με το γιατρο σου να του πεις τους προβληματισμους σου οποτε να εισαι και σιγουρη

BwI6p3.png

WQOtp3.png

zaki μην ανησυχεις για το κρυωμα εγω στην 1η εγκυμοσυνη ειχα περασει 2 ιωσεις πολυ βαρια το μωρο δεν παθαινει τιποτα απλως δεν μπορεις εσυ να παρεις παυσιπονα περα απο το depon κι ετσι ταλαιπωρεισαι! να χαιρεσαι που σταματησαν οι ανακατωσουρες δεν προκειται να τις εχουμε σε ολη την εγκυμοσυνη καποια στιγμη σταματανε σε αλλες νωρις σε αλλες αργα μαλλον εισαι απο τις τυχερες!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Κατ' αρχην σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις..Τον γιατρό μου λεώ να μην τον πάρω γιατι αν τον πάρω απλά για να του πω οτι δεν εχω συμπτωματα θα με βρίσει- το έχω ξανακάνει! Σκέφτομαι μονο μηπως πάω να κανω κανενα υπέρηχο τις επομενες μερες για να μου φύγει η ιδέα..Δεν το φανταζόμουνα ποτέ ότι θα ευχόμουνα να έχω ανακατοσούρες για να νιώθω οτι πανε όλα καλά...

καλημερα και απο μενα....εχω μερες να γραψω ...ελπίζω ναστε ολες καλα. εγω αγωνιώ γτ αυριο εχω γιατρο κ ελπιζω να δουμε καρδιακη λειτουργία.

σε περιμένουμε ζουζούνι μου!!!

dev081pr___.png

as1cv7KFg2B0010MTAxMzlsfDAwODEwMGpsfHRvZ2V0aGVy.gif

Διαφημίσεις

Και εγώ ειμαι χαλια. Δυστυχως ειμαι κρυωμένη εδώ και 1 εβδομαδα. Ευχομαι να μη σου κρατησει τόσο. ΄Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγκυμοσυνη. Φαρμακα να μην πάρεις. Μονο ντεπον.

καλημερα και απο μενα....εχω μερες να γραψω ...ελπίζω ναστε ολες καλα. εγω αγωνιώ γτ αυριο εχω γιατρο κ ελπιζω να δουμε καρδιακη λειτουργία.

Μακαρι να πάνε ολα καλά. Εγώ έχω την Παρασκευη. Θα σας γυρίσει και dvd?

Μακαρι να πάνε ολα καλά. Εγώ έχω την Παρασκευη. Θα σας γυρίσει και dvd?

δεν νομιζω να μας δωσει dvd . αλλωστε απλος υπέρηχος ειναι...ρουτινας νομιζω δινουν σε αυχενική,β'επιπεδου κλπ

σε περιμένουμε ζουζούνι μου!!!

dev081pr___.png

as1cv7KFg2B0010MTAxMzlsfDAwODEwMGpsfHRvZ2V0aGVy.gif

τι κανετε????

εγω καλα, αν εξαιρεσουμε τις αναγουλες και τις εντονες μυρωδιες (λαγωνικου) που μου προκαλουν και αναγουλες.....

και ειχα μια κρυφη ελπιδα να μην ειναι σαν την πρωτη εγκυμοσυνη...

ειναι και η χαζοζεστη που με εχει τσακισει.

σε συνδυασμο με δουλεια, σπιτι και ΑνναΜαρια ειμαι χαλια........

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να μας δωσει dvd . αλλωστε απλος υπέρηχος ειναι...ρουτινας νομιζω δινουν σε αυχενική,β'επιπεδου κλπ

Εγω εχω 6-7 dvd απο περισυ. Μου έδινε σε σε κάθε υπέρυχο. Μου παίρνει 60 ευρώ για ΟΛΟΥΣ τους υπερηχους μαζί με dvd.

:tongue:

καλημέρα κορίτσια!!!

πήγα εχτές για την αυχενική!λίγο ταλαιπωρία αλλά όλα καλά!μια χαρά το σποράκι αλλά αναρχικό στοιχείο!έχω μια τραμπούκο στο σπίτι θα έρθει και το αναρχικό στοιχείο ωραία οικογένεια θα είμαστε!!!πάω στην αρχή μπαίνω κάθομαι ξεκινάμε κάνει κάποιες μετρήσεις μου λέει είναι μπρούμυτα πήγαινε περπάτα να γυρίσει για να δούμε πρόσωπο καρδιά και τα λοιπά!πάω κάνω 3 τετράγωνα τρώω και μια τυροπιτά μπαίνω μέσα τίποτα μπρούμυτα!ξαναφεύγω αυτή τη φορά για σοκολάτα!ίσα ίσα που γύρισε λίγο και μου λέει η γιατρός οκ θα σε πονέσω λίγο αλλά πρέπει να κάνουμε σωστές μετρήσεις!κορίτσια με πίεσε τόσο πολύ για να μπορέσει να το δει άλλο πράγμα!αλλά όλα καλά!2 χεράκια 2ποδαράκια κεφαλάκι εγκέφαλος καρδιά νεφρά στομαχάκι όλα καλά!!!!πολύ χάρηκα!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Μπραβο july πολυ καλα αν και ταλαιπωρηθηκες δεν σας ειπανε τιποτα για φυλο ε? Εμεις χθες καναμε κλασικο υπερηχο και ειδαμε πρωτη φορα κεφαλακι και χερακια! Σε αντιθεση με το δικο σου εμας ηταν ανασκελα καλα ειναι πολυ μικρο ακομη 2 εκατοστα αλλα ηταν ανασκελα με αμοιχτα τα χερια! Ακουσαμε και καρδια! Τωρα αυχενικη 6/9. Σημερα τελευταια μερα στη δουλεια αρχισζουν οι διακοπες επιτελους!!!!!

Μπραβο july πολυ καλα αν και ταλαιπωρηθηκες δεν σας ειπανε τιποτα για φυλο ε? Εμεις χθες καναμε κλασικο υπερηχο και ειδαμε πρωτη φορα κεφαλακι και χερακια! Σε αντιθεση με το δικο σου εμας ηταν ανασκελα καλα ειναι πολυ μικρο ακομη 2 εκατοστα αλλα ηταν ανασκελα με αμοιχτα τα χερια! Ακουσαμε και καρδια! Τωρα αυχενικη 6/9. Σημερα τελευταια μερα στη δουλεια αρχισζουν οι διακοπες επιτελους!!!!!

για φύλο δεν είναι νωρίς ακόμα?στην κόρη μου το έμαθα στην β επιπέδου!!!αλλά και να θέλαμε να το μάθουμε πως ίσα ίσα που μπορέσαμε να δούμε προσωπάκι και κοιλίτσα που να δούμε και πιπι!!!!!

αχχχχ τι ωραία μπράβο!είδες τώρα που είναι μικρά και τα βλέπουμε ολόκληρα τι ωραία που είναι!!!φαντάσου 2 εκ και έχει χερακια!τελικά δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό!τη δημιουργία ενός μικρού ανθρωπάκου!!!:D:D

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

για φύλο δεν είναι νωρίς ακόμα?στην κόρη μου το έμαθα στην β επιπέδου!!!αλλά και να θέλαμε να το μάθουμε πως ίσα ίσα που μπορέσαμε να δούμε προσωπάκι και κοιλίτσα που να δούμε και πιπι!!!!!

αχχχχ τι ωραία μπράβο!είδες τώρα που είναι μικρά και τα βλέπουμε ολόκληρα τι ωραία που είναι!!!φαντάσου 2 εκ και έχει χερακια!τελικά δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από αυτό!τη δημιουργία ενός μικρού ανθρωπάκου!!!:D:D

Ασε παθαμε πλακα λες και βλεπαμε πρωτη φορα εμβρυο σε υπερηχο! Εμεις το φυλο το μαθαμε στον επομενο υπερηχο απο την αυχενικη στο γιατρο μου.Στην αυχενικη οταν ρωτησαμε μας ειχε πει εκεινος ο γιατρος "κατι βλεπω αλλα δεν σας λεω γιατι ειναι νωρις". Καλα αφου μας ειχε πει οτι μαλλον ηταν αγορι στον επομενο ξανα υπερηχο το βεβαιωσαμε και το εχουμε και φωτο!!!! (ναι για το πουλακι λεω) Απιστευτο πως το πετυχε ο γιατρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...