Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μαρτιος 2011

mariadi

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια!

καλέ τι αγχωθήκατε εγώ σας τα είπα για να ηρεμήσετε ότι μια γέννα δεν είναι πάντα πολύωρη και με τρελούς πόνους!!

η αλήθεια είναι ότι και η μαμά μου και οι αδερφες μου γεννήσανε γρήγορσα ίσως λόγω σωματότυπου.

εγώ΄δεν κατάλαβα για τα νερα γιατί δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου εκεί ήμουν πεπεισμένη ότι θα πάω με ραντεβού!!!

΄΄αργησα να καταλάβω ότι πάω για εισαγωγή γιατί όταν ξεκινάσ με λίγα πονάκια συνήθως θέλει ώρες μέχρι να γεννήσεις!!!

λοιπόν τώρα ο πόνος καμμία σχέση με την πρώτη μου γέννα. ίσως επειδή τότε είχα κάνει και πρόκληση ενώ τώρα 'ηρθαν μόνα τους τα πράγματα ήταν και δεύτερη γέννα....μισός πόνος ειλικρινά γιαυτό πίστευα ότι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου!!!

όσο για τη μαιρούλα το παιδί μου είναι καταπληκτικό!!!κουκουβα!!!

χάρηκε πάρα πολύ!όταν είναι μαζί με την μπέμπα κ΄'αθεται την κοιταει της τραγουδάει της χτυπάει την πλατούλα να ρευτεί!!!γενικώς δείχνει απίστευτη στοργή αλλά και περιέργεια!!!

jclvp3.png?FolA72Tl

8Szcp3.png?F35yg9Ll

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια!

καλέ τι αγχωθήκατε εγώ σας τα είπα για να ηρεμήσετε ότι μια γέννα δεν είναι πάντα πολύωρη και με τρελούς πόνους!!

η αλήθεια είναι ότι και η μαμά μου και οι αδερφες μου γεννήσανε γρήγορσα ίσως λόγω σωματότυπου.

εγώ΄δεν κατάλαβα για τα νερα γιατί δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου εκεί ήμουν πεπεισμένη ότι θα πάω με ραντεβού!!!

΄΄αργησα να καταλάβω ότι πάω για εισαγωγή γιατί όταν ξεκινάσ με λίγα πονάκια συνήθως θέλει ώρες μέχρι να γεννήσεις!!!

λοιπόν τώρα ο πόνος καμμία σχέση με την πρώτη μου γέννα. ίσως επειδή τότε είχα κάνει και πρόκληση ενώ τώρα 'ηρθαν μόνα τους τα πράγματα ήταν και δεύτερη γέννα....μισός πόνος ειλικρινά γιαυτό πίστευα ότι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου!!!

όσο για τη μαιρούλα το παιδί μου είναι καταπληκτικό!!!κουκουβα!!!

χάρηκε πάρα πολύ!όταν είναι μαζί με την μπέμπα κ΄'αθεται την κοιταει της τραγουδάει της χτυπάει την πλατούλα να ρευτεί!!!γενικώς δείχνει απίστευτη στοργή αλλά και περιέργεια!!!

Άρα όλα τέλεια μεταξύ των δύο παιδιών,μπράβο!Μήπως όμως ήρθε και η ώρα να αλλάξεις το τικεράκι σου?

4rROp2.pngUwfOp3.pngBNxup2.png

Τέλεια! Μπράβο july! Πάντα έτσι να ειναι τα μικρά σου!

Καούρα (η συνέχεια)....

Εφαγα ένα σάντουιτσάκι με τυρί,ζαμπονάκι και ντοματούλα και μια μπανάνα (για μεσημεριανό αυτά). Λέτε ναχειροτερέψει κιάλλο η καούρα; (πόσο να χειροτερέψει πια;)

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Τέλεια! Μπράβο july! Πάντα έτσι να ειναι τα μικρά σου!

Καούρα (η συνέχεια)....

Εφαγα ένα σάντουιτσάκι με τυρί,ζαμπονάκι και ντοματούλα και μια μπανάνα (για μεσημεριανό αυτά). Λέτε ναχειροτερέψει κιάλλο η καούρα; (πόσο να χειροτερέψει πια;)

Ε, πόσο να χειροτερέψει!!!!! Βέβαια, εδώ που τα λέμε, η ντομάτα εμένα με χάλαγε απίστευτα στις μεγάλες καούρες, αλλά περί ορέξεως -του κάθε οργανισμού- κολοκυθόπιτα!!!!

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!!!

Παρούσα κ έγκυος!

Ολο το βράδυ αισθανόμουν ένα απίστευτο βάρος κ ο μπέμπης απ'όσο καταλάβαινα μέσα στον ύπνο μου ήταν ανήσυχος! Είχα κ κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά, αλλά το πρωί όλα οκ! Μόνο λίγο παραπάνω υγρά...Τώρα όλα στη θέση τους! Χαχα!

Ο άντρας μ σηκώθηκε νωρίτερα, έφυγε κ γύρισε με ένα τριαντάφυλλο κ ένα άλλο βαζάκι με καρδούλες που μέσα είχε άλλα τρία τριανταφυλλάκια! :D:D:D

Χρόνια πολλά σε όλες! Να είστε πάντα ερωτευμένες κ ευτυχισμένες με τους άντρες σας...Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΜΡ! Απλά για τον χαβαλέ είναι όλα αυτά...

Ωραία μέρα είχε κ σμρ, οπότε είπαμε να πάμε για καφεδάκι, αλλά αυτή τη φορά μόνο οι δυο (τρεις :tongue:) μας!

Τα λέμε κ αργότερα!

Μουτς!

tfQvp2.png

qSDMp3.png

SRy9p2.png

Καλησπέραααα!!!

Παρούσα κ έγκυος!

Ολο το βράδυ αισθανόμουν ένα απίστευτο βάρος κ ο μπέμπης απ'όσο καταλάβαινα μέσα στον ύπνο μου ήταν ανήσυχος! Είχα κ κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά, αλλά το πρωί όλα οκ! Μόνο λίγο παραπάνω υγρά...Τώρα όλα στη θέση τους! Χαχα!

Ο άντρας μ σηκώθηκε νωρίτερα, έφυγε κ γύρισε με ένα τριαντάφυλλο κ ένα άλλο βαζάκι με καρδούλες που μέσα είχε άλλα τρία τριανταφυλλάκια! :D:D:D

Χρόνια πολλά σε όλες! Να είστε πάντα ερωτευμένες κ ευτυχισμένες με τους άντρες σας...Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΜΡ! Απλά για τον χαβαλέ είναι όλα αυτά...

Ωραία μέρα είχε κ σμρ, οπότε είπαμε να πάμε για καφεδάκι, αλλά αυτή τη φορά μόνο οι δυο (τρεις :tongue:) μας!

Τα λέμε κ αργότερα!

Μουτς!

tfQvp2.png

Μια χαρα σας κόβω! Εγω δεν ειμαι καθόλου ο τυπος του Αγ. Βαλεντινου, οποτε δεν προκειται να κανουμε κατι.

Στελλα ο μικρός μου ειναι φατσονι και το ξέρει! Στον παιδικό όλες οι δασκάλες λιώνουν. Το τι εχουμε να τραβηξουμε στο μέλλον ουτε θελω να το φανταζομαι!

jJUhp3.png

kqZXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ. Το βράδυ έχω γιατρό και ανυπομονώ να δω πώς πάνε τα πράγματα γιατί παρόλο που παίρνω ανελλιπώς τα 3 buscopan και κάνω και διατροφή για το έντερο δεν έχω δει διαφορά στον πόνο.

Σήμερα πήγαμε με τον άντρα μου στο metro mall και ήπιαμε καφεδάκι. αν και κάπως αργά αποφάσισα να πάρω το βιβλίο της πατσούρου για το θηλασμό και το παρήγγειλα. επίσης πήρα και ένα ακόμα βιβλίο γιατί δεν κρατήθηκα. είναι αποκλειστικά για τις πρώτες μέρες του μωρού και έχει πολλές φωτογραφίες που δείχνουν πώς πρέπει να κάνουμε το καθετί. μετά τη 2η μέρα στο σπίτι μάλλον θα μου φαίνεται άχρηστο αλλά σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα ήδη κι ας έχω διαβάσει μόνο το μισό μέχρι τώρα.

iiAs.png

9JCHp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Παρούσα και έγκυος και εγώ. Το βράδυ έχω γιατρό και ανυπομονώ να δω πώς πάνε τα πράγματα γιατί παρόλο που παίρνω ανελλιπώς τα 3 buscopan και κάνω και διατροφή για το έντερο δεν έχω δει διαφορά στον πόνο.

Σήμερα πήγαμε με τον άντρα μου στο metro mall και ήπιαμε καφεδάκι. αν και κάπως αργά αποφάσισα να πάρω το βιβλίο της πατσούρου για το θηλασμό και το παρήγγειλα. επίσης πήρα και ένα ακόμα βιβλίο γιατί δεν κρατήθηκα. είναι αποκλειστικά για τις πρώτες μέρες του μωρού και έχει πολλές φωτογραφίες που δείχνουν πώς πρέπει να κάνουμε το καθετί. μετά τη 2η μέρα στο σπίτι μάλλον θα μου φαίνεται άχρηστο αλλά σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα ήδη κι ας έχω διαβάσει μόνο το μισό μέχρι τώρα.

μην ανησυχείς καθόλου. το βιβλίο της πατσουρου είναι τόσο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, που θα το διαβάσεις σε μια μέρα! εμένα τόσο μου πήρε πάντως!

όσο για βιβλίο για τις πρώτες μέρες του μωρού, είχα μπει κι εγώ στον πειρασμό να αγοράσω, αλλά το απέφυγα. Ελπίζω να μην έκανα λάθος..

Vhjfp3.png

Καήσπερα!

Παρούσα κι εγκυος! Και για πολυ ακομη κατα τα λεγομενα του γιατρου!

Με ειδε απο κατω και δεν εχει μαλακωσει καθόλου ο τραχηλος και δεν εχει κατεβει καθολου! Ποτε δεν ξερεις, αλλα κατα πασα πιθανότητα στην 39 θα γεννησω...

Σημειωτεον οτι περπατάω 4,5 χλμ καθε μερα!!! Η μαια με κατσαδιασε! "Περπατα κι αλλο, κανε γενική στο σπιτι, δε ξερω τι θα κάνεις αλλα ως την επόμενη Δευτερα να εχουμε καποια προοδο!"

Οπότε ακομα δηλώνω "παρουσα και εγκυος!!!"

v9gkhg0kf9drps4b.png

μην ανησυχείς καθόλου. το βιβλίο της πατσουρου είναι τόσο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, που θα το διαβάσεις σε μια μέρα! εμένα τόσο μου πήρε πάντως!

όσο για βιβλίο για τις πρώτες μέρες του μωρού, είχα μπει κι εγώ στον πειρασμό να αγοράσω, αλλά το απέφυγα. Ελπίζω να μην έκανα λάθος..

το πήρα για καθαρά ψυχολογικούς λόγους γιατί δεν είχα ποτέ καμία επαφή με μωράκι, δεν παρακολούθησα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και δεν πήγα καν σε καμία από τις συγκεντρώσεις που γίνονται με μαίες στα καταστήματα γιατί ακόμα δουλεύω. έτσι νιώθω ανασφάλεια για τις πρώτες μέρες.

ευτυχώς είναι πολύ καλογραμμένο και κατατοπιστικό βιβλιαράκι, του 2008, προωθεί το θηλασμό (που το θεωρώ πολύ σημαντικό) και είναι έγκυρο με άλλα πράγματα που έχω διαβάσει από το internet. οπότε τελικά είμαι ευχαριστημένη που το πήρα.

iiAs.png

9JCHp3.png

Καήσπερα!

Παρούσα κι εγκυος! Και για πολυ ακομη κατα τα λεγομενα του γιατρου!

Με ειδε απο κατω και δεν εχει μαλακωσει καθόλου ο τραχηλος και δεν εχει κατεβει καθολου! Ποτε δεν ξερεις, αλλα κατα πασα πιθανότητα στην 39 θα γεννησω...

Σημειωτεον οτι περπατάω 4,5 χλμ καθε μερα!!! Η μαια με κατσαδιασε! "Περπατα κι αλλο, κανε γενική στο σπιτι, δε ξερω τι θα κάνεις αλλα ως την επόμενη Δευτερα να εχουμε καποια προοδο!"

Οπότε ακομα δηλώνω "παρουσα και εγκυος!!!"

Πώς νιώθεις; Απογοητεύτηκες ή ανακουφίστηκες με τα νέα;

Η εξέταση πονάει πολύ; κρατάει πολύ ώρα;

iiAs.png

9JCHp3.png

το πήρα για καθαρά ψυχολογικούς λόγους γιατί δεν είχα ποτέ καμία επαφή με μωράκι, δεν παρακολούθησα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και δεν πήγα καν σε καμία από τις συγκεντρώσεις που γίνονται με μαίες στα καταστήματα γιατί ακόμα δουλεύω. έτσι νιώθω ανασφάλεια για τις πρώτες μέρες.

ευτυχώς είναι πολύ καλογραμμένο και κατατοπιστικό βιβλιαράκι, του 2008, προωθεί το θηλασμό (που το θεωρώ πολύ σημαντικό) και είναι έγκυρο με άλλα πράγματα που έχω διαβάσει από το internet. οπότε τελικά είμαι ευχαριστημένη που το πήρα.

είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα. Δεν έχω παρακολουθήσει τίποτα, γιατί πέρασα μεγάλο μέρος της εγκυμοσύνης κρεβατωμένη! Επιτρέπεται από τους διαχειριστές του forum να γράψεις τον τίτλο του βιβλίου ή όχι?

Vhjfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...